Beursbox Nieuwsbrief Hoe de media ons manipuleert

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoe de media ons manipuleert
Date: March 31st 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 31 maart 2021
 
 

AEX 701,12 Dow 32.894 USD 1,171 Btc 50.169 Goud 1,684.34

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, zijn weer aan het stijgen. Bitcoin vanochtend boven de 50.000 euro! Dat was vorige week dus inderdaad een mooie kans om dus met korting in te stappen! Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hadden dat goed gezien! Ze gaan op weg hun portefeuille met crypto's te vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Crypto is een hot commodity

Bitcoin naar $100.000?

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn. Onze maandelijkse nieuwsbrief brengt u helemaal op de hoogte van de laatste weetjes in die markt. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

31/03 7:00

 • De AEX is boven de 700 gesloten, maar dat is nog nét geen nieuw all time high record. Het oude record werd meer dan 20 jaar geleden bereikt. De reden dat het zo lang geduurd heeft is vooral de val van de financiële waarden geweest, maar ook Baan, RDS, Unilever en Ahold schandalen, om er een paar te noemen, speelden mee. Kijken we naar de AEX van zeg 30 jaar geleden, dan is geen enkel fonds van toen zonder schandaal gebleven. Zo goed was de regelgeving hier.
 • De dollar stijgt steeds verder en is in redelijk korte tijd van 1,22 naar 1,17 gestegen. Leuk voor beleggers in de VS.
 • Bitcoin was vanochtend meer dan 50.000 euro waard.
 • Het corona virus raakt nu vooral thuiswonende 70 tot 79 jarigen. Ik zie daar twee redenen voor... Bezoek van kleinkinderen die op school besmet zijn en zelf nergens last van hebben en de eerste vaccinatieprik. De grootste groep besmette personen is die van 18 tot 24 jaar. Ook die hebben er vaak zelf weinig tot geen last van, tenzij ze al ongezond waren toe ze besmet raakten. Er is GEEN IC opname crisis.
 • Google gaat 25 miljoen investeren in de bestrijding van fake news.
 • De omzet van Nederlandse internet winkels is in een jaar tijd verdubbeld... wat een verrassing...
 • Turquoise Hill heeft in Mongolië een force majeure uitgesproken omdat veel leveringen vanuit China niet komen. Het bedrijf heeft contracten met de lokale overheid en kan die nu dus niet nakomen. De relatie met de lokale overheid is extreem gespannen omdat Turquoise Hill vindt dat de lokale overheid onbetrouwbaar is en illegale afpersingsmethodieken gebruikt. (Lokale politici willen smeergeld en krijgen ze dat niet, dan passen ze de wet aan)
 • De run op WC papier komt mogelijk terug... Het heeft alles te maken met korte termijn tekorten vanwege de blokkade van het Suez kanaal. Al die opgehouden schepen komen nu tegelijk aan in de havens en moeten daar dus ook weer wachten. De zes dagen vertraging zullen dus gevolgd worden door minstens dubbel zo veel vertraging bij de havens. Paniek is niet nodig, want alles komt wel, maar bepaalde zaken zullen de komende weken wel even op kunnen raken.
 • De goud koers is de laatste dagen flink onder druk gekomen. In mijn ogen een mooi moment om bij te kopen. Ik ga in de dividend portefeuille van de x10 nieuwsbrief mogelijk een goudaandeel met een >5% dividend opnemen.

Hoog rendement, beperkt risico
 
 
 

Dit koopje mag je niet laten liggen! (Jack Hoogland)

31/03 7:18

Vrijdag vertelde ik u al over het belachelijk goedkope aandeel waarmee je op een totaal andere manier profiteert van de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden.

Daarnaast ontdekten we nóg een spotgoedkoop aandeel. Van een grote, traditionele grondstoffenproducent. Investeert nu echter fors in grondstoffen die het hardste nodig zijn voor de groene revolutie van de komende jaren.

Onderstaand citaat alleen al geeft aan hoe ongelofelijk veel geld de EU en de VS gaan investeren in groene infrastructuur. Dat zijn duizelingwekkende bedragen!

Dit financieel ijzersterke, winstgevende bedrijf zet nu vol in op kritieke grondstoffen, nodig voor zonnepanelen, windmolens, batterijen en elektrische auto's.  Maar zal ook met haar traditionele grondstoffen fors profiteren.

Heeft vorig jaar al drie nieuwe nikkelmijnen gebouwd, waarvan er inmiddels twee in productie zijn. En gebruikt haar ijzersterke financiële positie voor nieuwe overnames van interessante projecten.

Het mooie is dat je dit aandeel koopt voor slechts 9 keer de voor komend jaar verwachte winst én dat het ruim 4,5% dividend oplevert. 

Zelfs als grondstofprijzen niet verder zouden stijgen, heeft dit aandeel 230% koerspotentieel. Mét stijgende grondstofprijzen gaat het richting 1000% koerspotentieel.

Dit koopje mag je niet laten liggen!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"


 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Nog NOOIT iets met daytrading gedaan? (Tom Lassing)

31/03 7:43

Als daytrading echt helemaal nieuw voor je is, dan nodig ik je van harte uit voor een gratis webinar dat mijn collega's Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte gaan geven.

Ze gaan écht helemaal op nul beginnen met uitleggen wat daytrading is en hoe dit voor vooral startende beleggers een fantastische manier kan worden om de eerste beleggingen te doen!

Juist nu steeds meer analisten zich zorgen maken over de beurs is het verstandig om over te stappen op daytrading.

Immers zit je dan maar zelden in de beurs... Maar ik vertel al te veel.

Op dinsdagavond 13 april en vrijdagmiddag 16 april kan je één van de webinars gratis volgen.

Het is écht alleen voor beleggers die nog geen enkele ervaring met daytrading hebben!

Lees hier verder
 
 
 

Hoe de media ons manipuleert (Tom Lassing)

31/03 7:59

De oude media is niet weg van crowdfunding. Dat is namelijk concurrentie voor hun oude trouwe adverteerders. Ze hebben nog geen relatie met die nieuwelingen in de markt die daarbij ook veel meer op Internet gericht zijn.

Het FD is daar een voorbeeld van.

Hoe kunnen ze dan die nieuwelingen zwart maken?

Nu, door een kop als deze: "Crowdfundplatforms presteren vaak mistige projecten"

Het kernwoord is hier "vaak". Het tweede kernwoord is "mistige".

Wat is vaak?

Als ze drie voorbeelden hebben, kan je dan spreken over "vaak"? Drie van duizenden projecten, of drie van tien projecten?

"Mistige" is ook zo iets. Is dat illegaal? Is dat niet helemaal duidelijk, of helemaal niet duidelijk?

Kortom, het FD is hier simpelweg een sector zwart aan het maken. Een sector waar ze geen geld aan verdient, dus dan kan het...

Daarbij is het overigens wel goed dat "mistige" projecten aan de kaak gesteld worden, maar DAT kan je ook doen zonder een sneer naar heel die sector te geven. Je kan dan man en paard noemen zonder suggestieve koppen in je krant te zetten.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Onze milieu doelstellingen (Tom Lassing)

31/03 8:35

De recycling bedrijven krijgen keurig van particulieren en bedrijven afval netjes gescheiden aan geleverd. Het punt is... wat dan?

China wil het afval niet meer hebben en het hier verder verwerken kan niet en mag niet, want dat zou onze CO2 voetafdruk verhogen.

De stapels afval nemen dus enorm toe.

Zo ook gisteren in Eindhoven Noord bij zo'n bedrijf. De stapel oud hout was enorm en ze konden er nergens mee naar toe.

De oplossing heb ik gisteravond de hele tijd letterlijk ingelopen, want de fik ging er in.

Probleem opgelost.

Jammer van het milieu, maar het op deze manier verwerken telt niet mee in onze milieuvoetafdruk.

Kortom, overheid blij, ondernemer blij alleen omwonenden minder blij en het milieu is helemaal niet blij.

Dit is geen toeval dat recyclingbedrijven keer op keer te maken hebben met branden. Het is beleid.

Ze staan met de rug tegen de muur en de fik er in is echt de enige manier die ze nog zien om hun bedrijf te redden.

Wat doen we hier als samenleving mee?

Natuurlijk is het niet goed wat ze doen, maar wat zijn betere alternatieven? Zeg het maar.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd