Beursbox Nieuwsbrief AEX intraday op nieuw all time high record

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief AEX intraday op nieuw all time high record
Date: April 1st 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 1 april 2021
 
 

AEX 699,85 Dow 32.887 USD 1,171 Btc 50.210 Goud 1,714.76

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige en interessante manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 25.000+ euro in verstrekte leningen uitstaan.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/04 7:00

  • De AEX gisteren intraday op een nieuw record.
  • Kijkshop is nog weer een keer failliet verklaard.
  • De Belgische staat moet binnen 30 dagen een wettelijk fundament voor de Corona maatregelen opstellen. Lukt dat niet, dan moet ze 5000 euro per dag betalen. Als dat laatste in België de overheid al aanmoedigt om harder te werken, dan mogen we ons wel zorgen gaan maken over de staat van de Belgische economie!
  • In Nederland is het Omtzigt schandaal nog altijd niet opgehelderd. Wie wil die politicus op een zijspoor zetten? Wiens grote wens is het om een kritisch geluid af te zetten? Wordt ooit duidelijk wie de politicus is die deze stap wilde zette, of is dit het volgende bonnetje, fotorolletje etc. dat in Nederland "kwijt" raakt?
  • Tientallen Britten zijn er nu hardhandig achter gekomen dat ze geen deel van de EU meer zijn. Ze kwamen aan voor een vakantie of om terug te keren naar hun Spaanse huis, maar ze hadden de juiste papieren niet. Dan ben je dus illegaal en ga je terug naar je plaats van vertrek. Nu moet je weten dat veel in Spanje wonende Engelsen VOOR de Brexit waren. Een deel van hen weigerde op tijd een verblijfsaanvraag te doen en moeten dus binnenkort als illegaal vertrekken. Karma is a bitch. Volgende maand worden actieve uitzettingen verwacht van Britten die nu illegaal in Spanje verblijven/wonen.
  • Broker TradersOnly gaat binnenkort volledig op in Lynx. De naam TradersOnly zal dan ook gaan verdwijnen.
  • Gisteren is eindelijk weer een keer winst genomen op een aandeel in de x10 portefeuille. Na wekenlange malaise gelukkig weer een keer goed nieuws. De speculatieve aandelen deden het gisteren ook voor het eerst in weken weer beter dan de degelijke aandelen. De portefeuille staat sinds 1 februari op ruim 40% winst en dat is fors lager dan we voorzien hadden. 40% in twee maanden is natuurlijk prachtig, maar de uitdaging is x10 in een half jaar. Lees hier meer

x10 crypto uitdaging
 
 
 

AEX intraday op nieuw record (Tom Lassing)

01/04 7:22

Gisteren is de AEX intraday op een nieuw record gekomen. Het oude record was van 4 september 2000. Voor mij een belangrijke datum omdat ik toen 'emigreerde' van boven de rivieren naar onder de rivieren. Een verschil dat er in hakte, want boven de rivieren werd alles op zaterdag gedaan, terwijl onder de rivieren toch echt een zondag wereld is... Om maar eens een opvallend verschil te noemen.

Maar goed, de top was er september 2000 en daarna ging het heel ver omlaag. We zijn in die periode van 20 jaar twee keer tot net boven de 200 gekomen.

Hoe kon dat gebeuren?

De belangrijkste reden is dat eigenlijk alle index bedrijven wel een keer met fraude, schandalen of grote problemen te maken hebben gehad. Daarbij was in 2000 de AEX een zwaar op financiële waarden leunende index. In 2008 liep dat helemaal verkeerd af en nu is de AEX veel meer een op tech leunende index.

In die 20 jaar bleek dat het "old boys" netwerk vol fraude was geraakt. Het was afgegleden tot een corrupt netwerk alwaar geld verdienen op nummer één kwam en integriteit iets uit het verleden was. De AFM ging in die periode van een kantoortje met een paar man personeel naar een enorm grote werkgever die nu haar stempel overdreven zwaar op de markt drukt. We zijn doorgeschoten van corrupt tot extreem braaf. Zo braaf dat het verstikkend werkt.

Het is wat dat betreft net een kleuterklas.

Het nieuwe record komt er op het moment dat de signalen van een naderende top sterker worden. Bedrijven gaan naar de beurs zonder omzet, zelfs zonder bedrijfsplan, de eerste warrant deals worden weer gemaakt. Het is zonneklaar, we werken onszelf stevig naar de top toe.

x10 nieuwsbrief
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Matt Gaetz in de problemen (Tom Lassing)

01/04 7:39

De Amerikaanse ultra rechtse politicus Matt Gaetz is zwaar in de problemen gekomen. Hij was vriendjes met een jonge dertiger die in 2017 in Seminole, Florida tot belastingontvanger gekozen werd. Deze Joel Greenberg bleek een schaamteloze fraudeur te zijn die zich niet alleen via zijn ambt verrijkte, maar die zich ook inhield met jonge meisjes. Meisjes die hij ook aanbood aan zijn politieke 'vrienden'.

Daar komt dus Matt Gaetz om de hoek kijken. Joel Greenberg hing graag rond met de vrienden van Trump. Denk aan Matt Gaetz, maar ook Guliani en Stone.

In ieder geval Matt Gaetz blijkt uit bewijsstukken erg vriendelijk te zijn geworden voor een indertijd 17 jarig meisje, hem aangeboden door Joel.

Nu moet u weten dat de ultra rechtse kiezers in de VS steeds wijzen naar onbewezen sex schandalen aan de linkerzijde van het politieke spectrum. Maar Jeffrey Epstein, de vriend van Trump (en Bill Clinton), was de man die bewezen schuldig was aan dat soort praktijken en nu is het de vriend van Matt Gaetz die ook schuldig is aan dit feit. Matt Gaetz houdt nu vol dat er 'niets' is voorgevallen, maar een jeugdige over de staatsgrenzen heen meenemen, is ook al sex trafficing in de VS. Met dank aan rechtse politici die het belangrijk vonden dat ook dat al aangewezen werd als een zwaar misdrijf. Matt Gaetz is direct naar FOX gerend om uit te huilen, maar het zal hem lastig vallen deze vlek van hem af te poetsen. 

 
 

Hoe werkt het bij een aandelensplitsing? (Tom Lassing)

01/04 7:58

In het verleden is gebleken dat een aandelensplitsing vaak goed voor de koers is. Door de optisch lagere koers ontstaat er meer handel en trekt de koers aan. Door te handelen op de (te verwachten) splitsing kan er een leuk rendement gemaakt worden.

In een klassieke splitsing zijn de volgende fases te herkennen:

Lees verder
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens. Vergelijk het qua kosten even goed met aanbieders dichter bij huis. Dit is niet voor iedereen de beste oplossing!

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Conservatisme neigt naar communisme (Tom Lassing)

01/04 8:10

Met die titel hoop ik u even alert te hebben.

Hoezo die sneer naar ultra rechts?

Het heeft alles te maken met disruptive technologies.

Bedrijven die met iets nieuws komen waardoor hele "oude" sectoren ineens achterhaald zijn.

Conservatieven willen dat niet. Die willen dat alles bij het oude blijft en dat kan alleen maar als je die oude achterhaalde bedrijfsmodellen gaat beschermen. Je gaat als het ware als overheid de economie 'vormen' naar je politieke wensen. Dát is deel van het communisme! Trump leefde nog in de jaren tachtig met zijn steun aan de kolenindustrie.

Het heeft helemaal niets te maken met gelijkheid voor iedereen, maar het is iedereen al lang duidelijk dat communisme daar ook niets mee van doen heeft. De elite in de communistische staten is net zo rijk en machtig als de elite in de kapitalistische staten. Dáár zit het verschil niet.

Het punt is dat je de economie zijn gang niet laat gaan.

Dát is de kern van communisme en dat is de kern van het nieuwe conservatisme.

Conservatieven willen het kapitalistische systeem nu loslaten omdat het hun status quo te veel bedreigt.

Rechts is links en links is rechts... Die begrippen rechts en links zijn daarom ook vreselijk achterhaald. In Nederland is de PVV qua kiezers linkser dan de PvdA... Ze zijn beide zo ver naar links en rechts opgeschoven dat ze in de cirkel van de politiek nu helemaal aan de andere kant staan... 

De PvdA bestaat uit mensen die zo hoog zijn opgeleid dat ze NIETS van doen hebben met arbeiders die dertig jaar geleden nog de dienst uitmaakten bij die club. De PVV is ultra rechts, bestaande uit arbeiders... Schiet mij maar lek.


Ik heb er ook een video over gemaakt. Je kan die video hier bekijken

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd