Beursbox Nieuwsbrief Wat te doen met die komende beurscrash

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat te doen met die komende beurscrash
Date: April 2nd 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 2 april 2021
 
 

AEX 708,43 Dow 33.025 USD 1,178 Btc 50.532 Goud 1,729.46

 
 

x 10 Crypto Challenge

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte gaan hun crypto portefeuille x10 brengen, en dat willen ze realiseren binnen één jaar! Kunt u het zich indenken? 10.000 euro inzetten en over een jaar weglopen met 100.000 euro!

Kan dit?

Als we naar vorig jaar kijken, dan zonder meer.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/04 7:00

  • Vandaag zijn de beurzen voor het grootste gedeelte gesloten. Maandag zijn in Europa veel beurzen gesloten, maar in de VS zijn de beurzen dan wel open.
  • De speculatieve portefeuille van de x10 uitdaging staat nu op 50% winst. Ik ben op 1 februari begonnen. Hoewel het dus een ongehoorde 50% in twee maanden is, ben ik niet bijster tevreden. We hebben in die twee maanden letterlijk zes weken ellende gehad. 50% winst enorm, maar de uitdaging is x10, niet x1 of x2. Gisteren was wel een mooie dag, met eindelijk weer een prachtige timing bij één van de aankopen. We kochten drie posities, waarvan één op 1,17 die op 1,47 sloot. 
  • Het verhaal rondom Matt Gaetz kreeg gisteren een interessante twist toen hij bij Tucker Carlson probeerde die erbij te betrekken. Volgens Tucker zijn vreemdste interview ooit. Die vriendschap lijkt ook over. De grote vraag is of de Republikeinen zich nog wel willen verbinden aan Matt. Hij gaf in het interview in feite toe dat hij met die erg jonge vrouw over staatsgrenzen was gereisd. Dát is je in de VS al zwaar aan te rekenen. Ultra rechts in de VS ziet overal niet bestaande complotten met politici die kinderen misbruiken, maar zijn stil als 'hun' politici in feite toegeven dat ze zich met kinderen inhouden.
  • De klucht rondom de politieke verkenners verliep redelijk dramatisch deze week. Wat een BS allemaal. Wederom allemaal schimmige zaken rondom Rutte. Hij kon zich wederom weer weinig herinneren. Die geheugenproblemen komen hem keer op keer goed uit.
  • De AEX index is gisteren op een nieuw all time high record gesloten. Ik heb meer dan 20 jaar moeten wachten voor ik dat eindelijk weer eens kon schrijven! 
  • CitiGroup heeft een belang in SBM Offshore genomen. Ze hebben nu 3,32% van de aandelen in bezit.

x10 nieuwsbrief
 
 
 

The Real Story Behind This "Road to Riches" Scheme (Elliott Wave International (EWI))

02/04 7:17

Penny stocks are an investment vehicle that really has garnered the attention and speculation of investors in early 2021. They're plunging headlong into off-exchange shares.

I remember back when I started in the early 1980s at Merrill Lynch, there was a guy that walked in the office and he had pieces of paper that were pink, and I didn't know what they were.

I was 23 years old, just starting out. I went over to him and said, "What are you looking at?" And he turned to me and he said, "Son, this is your road to riches right here." And then he was looking at the OTC bulletin board pink sheets of these off-penny stocks.

He was partly right, because when they fired him, about three months later, they wound up giving me his books. So it was my road to riches originally, but I didn't quite understand what he was talking about.

Bulletin board or penny stocks are the most speculative shares you can get. They're often the most liquid shares. They're a hotbed of pump and dump stock manipulation schemes.

Lees verder
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Wat te doen met die komende beurscrash (Tom Lassing)

02/04 7:36

De meeste beleggers zien ondertussen wel in dat we in de laatste fase van de hype beurs zitten. Een fase die overigens in 1997/1998 ook herkend werd en toen nog twee jaar duurde! Het is dus niet zo dat we volgende week al omlaag zullen gaan (maar niets is zeker)

Hoe kan je daar mee omgaan?

Niet in aandelen beleggen? Cash gaan?

Het punt is, de koersen kunnen nog heel veel hoger. Immers is er geld zat en waar moet het anders heen?

Maar jezelf voorbereiden EN inzetten op instappen op de bodem (of vlak na de bodem) is ook een prima strategie.

We weten immers dat de top relatief nabij is.

Bedenk ook, de AEX heeft er 20 jaar over gedaan om terug op de top te komen. Stel nu toch dat je nu instapt en we blijken achteraf wel op de top te zitten... Wil jij 20 jaar wachten?

Wie in 2003 instapte op een index die onder de 250 stond, had binnen twee jaar 100% rendement. Wie echter bleef zitten tot 2009 was toen ook weer terug bij af. Wie na 2009 ergens rond 250 instapte had weer een prima timing. Kortom, je kan ook inzetten op het herstel NAdat deze hype voorbij is en een dieptepunt bereikt is. Moet je even geduld voor hebben, maar je kans op een enorm rendement neemt wel toe.

Warren Buffett is de man van het herstel. Je moet toegeven dat hij er niet arm van is geworden.

x10 Nieuwsbrief
 
 
 

Amazon werkt met fake accounts (Tom Lassing)

02/04 8:15

Jeff Bezos van Amazon is zo sterk tegen vakbonden dat hij opdracht lijkt te hebben gegeven om via fake accounts op Twitter en Facebook de roep om vakbonden zwart te maken.

De fake accounts doen zich voor als zeer tevreden Amazon medewerkers die helemaal niets van doen willen hebben met vakbonden bij Amazon.

De sociale netwerken wissen alle fake accounts zodra ze gesnapt worden, maar het feit dat Amazon en dan vooral Jeff Bezos deze praktijken toepast, zou in feite tot een straf moeten leiden.

Ook vallen de fake accounts nu vooral de progressieve politici in de VS aan.

Jeff Bezos durft niet zelf naar de Senaat te komen, maar gaat dan via fake accounts de aanval openen.

Het is eigenlijk te triest voor woorden.

Die ultra rijken denken overal maar mee weg te kunnen komen.

Cursus Leren beleggen, klik hier
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Daytrading ideaal voor beginnende belegger

Door te gaan daytraden leer je de markt kennen en kan je met een beheerst risico ook met een klein bedrag goed beleggen en serieuze rendementen maken.

Aloys toont het je in een webinar dat hij komende week twee keer gaat geven.

Kijk hier
 
 
 

Wat is de rol van de banken? (Tom Lassing)

02/04 8:32

Vorige week was er het schandaal rond een hedge fund dat tientallen miljarden aan bezittingen moest liquideren. Dit hedge funds had, om ongezien te blijven, swaps gekocht van enkele banken.

Die banken hadden via die weg voorkennis over zaken die zich op de beurs zouden gaan afspelen.

De grote vraag is nu of dit allemaal wel zo netjes is gegaan, want Goldman Sachs gaf al aan dat ze geen verliezen had geleden, terwijl Credit Suisse er een twee miljard verlies aan over lijkt te houden.

Hoe kan het dat met een zelfde soort positie de één wel verlies heeft en de ander niet?

Is het omdat ze sneller en slimmer waren, of is het omdat de Chinese wall binnen de ene bank wel ondoordringbaar is en bij de ander in feite niet bestaat?

Gezien de reputatie van Goldman Sachs zijn er behoorlijk twijfels over de integriteit van de bankiers binnen deze bank.

Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat deze bank haar eigen klanten een enorm oor aannaait omdat de bank er financieel beter op kan worden door dat te doen.

Er is nu in de VS opgeroepen onderzoek te doen naar de gang van zaken.

Niet dat bankiers daar dan straf voor krijgen, maar we weten dan in ieder geval wel weer hoe de vork in de steel zit. Daar moeten we het dan mee doen, want bankiers een sanctie opleggen, dat gaat niet gebeuren. Daar zijn de bankiers veel te machtig voor.

Naar mijn video kanaal
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd