Beursbox Nieuwsbrief Dit heb ik nooit eerder gezien

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit heb ik nooit eerder gezien
Date: April 6th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 6 april 2021
 
 

AEX 708,43 Dow 33.326 USD 1,18 Btc 49.882 Goud 1,736.87

 
 

Zilveren en gouden munten

Wat zijn de valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten? Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren om de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/04 7:00

  • Gisteren sloten de Amerikaanse beurzen op recordhoogte. In de VS waren de beurzen wel open.

  • LinkedIn heeft de meerderheid van haar medewerkers een week betaald vrij gegeven. De reden is dat veel medewerkers tegen een burn out aan liepen en met deze stap hoopt het bedrijf een groter probleem voor te zijn. In de VS kennen ze erg weinig vakantiedagen. Misschien een teken dat er 'te' weinig betaalde vakantiedagen zijn?

  • De VS wil nog altijd wraak nemen vanwege de digitaks. Die digitaks vraagt van Internet bedrijven om belastingen af te dragen in de landen waar ze omzet maken. Dat zint de Amerikaanse overheid niet. Dit raaks namelijk vooral Amerikaanse bedrijven die nergens belasting betalen. Domme zet van de regering Biden om dit stomme Trump beleid voort te zetten.

  • Air France krijgt ene legale miljarden steun van de Franse overheid. In ruil raakt Air France haar dominante positie op Orly kwijt.

  • Tom Lee, de topman van Fundstrat, is van mening dat er een - face-ripping rally - in april komt. Hoe giantisch gaat die rally volgens hem worden... Wel 3% in een maand! Wauw... Over een elachelijke uitspraak gesproken... 30% is face ripping. 3% is gewoon beweging. Maar goed"face ripping" deed het hem. Dat was voor CNBC goed genoeg om er een hoofd item van te maken.

  • Credit Suisse gaat haar dividend korten. Dit ivm de verliezen die ze recent maakte bij de liquidatie van het in de problemen gekomen donkere hedge fund. Enkele topmannen zullen de bank nu ook gaan verlaten. Het totale verlies voor Credit Suisse kan wel oplopen tot 7,5 miljard dollar.

  • Google stapt over van Oracle naar SAP als het gaat om haar financiële software.

  • In de VS heeft Google een rechtszaak tegen Oracle gewonnen. Het gaat hier om het feit dat Google duizenden regels code gekopieerd heeft bij de ontwikkeling van Android. Oracle vond dat het copyright had. Google vond het 'fair use'. De hoogste rechters vonden dat Google verder ontwikkelde en dat dit moet kunnen. Ik vraag me af of dat dan ook niet moet gelden voor muzikanten die verder ontwikkelen op een bestaand liedje. Waarom moet je daar dan wel voor betalen aan de originele artiesten?

Neem een abonnement op de x10 nieuwsbrief
 
 
 

Dit heb ik nooit eerder gezien! (Jack Hoogland)

06/04 7:18

De wereldwijde transitie naar elektrisch rijden heeft nogal wat impact op de vraag naar diverse grondstoffen. 

Vorige week kwam ik toevallig het bericht in onderstaande tweet tegen. Fitch verwacht dat de vraag naar nikkel tussen nu en 2030 met gemiddeld 29% per jaar zal stijgen. 

Ik heb nog nooit gezien dat de vraag naar een grondstof zó snel stijgt!

Dit leidt tot enorme prijsstijgingen, explosief stijgende winsten voor nikkelproducenten en nóg explosiever stijgende koersen!

Dinsdag vertelde ik u al over het spotgoedkope aandeel van een grote grondstoffenproducent die vorig jaar drie nikkelmijnen bouwde.

Daarnaast selecteerden we voor ons nieuwe "Grondstoffen Supercycle-Rapport" vijf fantastische aandelen.

Waarmee je maximaal profiteert van de minstens tien jaar durende bull markt in onder meer koper, kobalt én nikkel.

Tijdens de vorige supercycle (2000-2008) stegen grondstofaandelen met 1000% tot zelfs 3000% in koers.

Deze supercycle heeft alles in zich om nóg heviger te worden.

Bestel hier het unieke "Grondstoffen Supercycle Rapport"!

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Facebook gehacked (Tom Lassing)

06/04 7:27

Naar nu is gebleken, kunnen we er van uit gaan dat ALLE account gegevens van accounts op Facebook gestolen zijn. Blijkbaar heeft Facebook zich niet willen laten afpersen waarna de hackers de meeste gegevens openbaar gemaakt hebben.

Dat het allemaal gestolen is, dat is niet zo opmerkelijk. Immers is Internet extreem onveilig. Zelfs zulke bedrijven kunnen de gegevens niet geheim houden.

Wat opmerkelijk is, is het feit dat we al twintig jaar weten van dit probleem en dat er nog geen oplossing gevonden is.

Dat terwijl de oplossing overduidelijk is.

Wat is die oplossing vraagt u?

Nu, deze...


Met behulp van de blockchain technologie moet er een digitale kluis voor ieder individu komen. In die kluis moet je identiteit 100% zeker vastgelegd zijn.

Wat er vervolgens moet gebeuren, is dat derden, zoals Facebook, aan je kluis kunnen vragen of jij bent wie je zegt dat je bent. Je moet dus een unieke code aan Facebook geven, waarmee Facebook (of een ander bedrijf of de overheid) kan controleren of je online jou ook de echte jou is.

Zo geef je niets meer weg dan die unieke eenmalig te gebruiken code. Jouw gegevens blijven verder jouw gegevens. Je kluis blijft dus verder dicht. Er wordt niets over jou doorgegeven, behalve de bevestiging dat je bent wie je zegt dat je bent.

Op die manier kunnen we fake account voorkomen en kunnen we ook diefstal van persoonlijke gegevens voorkomen. Internet zou dan heel veel veiliger gaan worden.


In theorie is de oplossing er al. Waarom het zo lang duurt voor het werkelijkheid wordt?

Nu... Het kan zijn dat zowel bedrijven als de overheid niet willen dat jouw gegevens ook voor hen geheim worden.

Immers zijn jouw gegevens veel waard. Ook de overheid wil steeds meer over ons weten. Zo'n digitale kluis is niet bepaald een ding waar de overheid of het bedrijfsleven warm voor draait. Daarom blijft Internet voorlopig nog wel super onveilig.

 
 

Oorlog Oekraïne (Tom Lassing)

06/04 7:48

Helaas, een oorlog in Oekraïne komt politiek gezien nu heel goed uit.

Vooral Putin heeft in het binnenland enkele problemen die hij graag weg wil poetsen met een klinkende overwinning en toenemend nationalisme.

Er komen immers verkiezingen in Rusland aan en een net begonnen oorlog is eigenlijk altijd goed voor een zittende president en regering.

Daarnaast kan hij dan mooi de nieuwe Amerikaanse president testen. Durft die nu al een oorlog aan, nu letterlijk het Capitool onder vuur van een flink deel van de bevolking ligt?

Voor Putin was alleen een eigen mannetje in het Witte Huis nog beter geweest, maar dat geluk heeft nu nu niet meer.

Wil Europa, dat nog zucht onder Corona maatregelen, een oorlog tegen Rusland aan?

Putin weet vrijwel zeker van niet.

Hij kan dus zijn oorlog in Oekraïne even starten. Een klinkende overwinning boeken, het front dieper in Oekraïne verleggen en dan in de daarop volgende onderhandelingen vrijwel niets toegeven.

Bijna een totale win/win voor Putin, dus die oorlog komt er wel.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Het verval van de Republikeinse partij (Tom Lassing)

06/04 7:56

Matt Gaetz is een verdachte in een FBI onderzoek naar betaalde sex met minderjarigen, illegaal drugsgebruik en mensensmokkel van minderjarigen... Ondertussen is hij nog altijd lid van de commissie die toezicht houdt op onderzoeken van de FBI.

Ziet de Republikeinse partij hier het probleem niet?

Immers, hoe kan je toezicht houden op een onderzoek naar de eigen gedrag? Dat is toch fout op heel veel niveaus?

Toch gaat de Republikeinse partij niet te snel handelen. Hun partij staat bol van politici die te maken hebben met schandalen en waar een schandaal bij de Democraten al snel tot het vertrek van de politicus leidt, is dat bij de Republikeinen pertinent niet het geval. Nu echter de Democraat Cuomo niet is opgestapt na de eerste beschuldigingen, hoopt de Republikeinse partij dat dit ook wel bij Matt Gaetz zal overwaaien.

Daarom acteren ze niet te snel, want dat zou ook een precedent scheppen. Republikeinse politici zijn nu eenmaal, net als de VVD in Nederland, werkelijk ontstellend vaak betrokken bij schandalen. Als je dus snel gaat reageren door ze te laten terugtreden, dan ben je als partij snel je invloed in het land kwijt. Dat de Democraten normaal gesproken zo dom zijn moeten zij weten, maar Republikeinen houden zo lang mogelijk vast aan de macht en ze houden elkaar de hand boven het hoofd. Immers, ze zijn bijna allemaal wel ergens schuldig aan... Of ze vergeten het...

Daarbij is Gaetz een grote vriend van Trump... Je weet wel... die ook vriendjes was met serie verkrachter van minderjarige Epstein... en Republikeinen zijn nu bang dat Matt Gaetz afvallen de boosheid van Trump gaat oproepen en dat is ook waar ze bang voor zijn. Ze weten donders goed dat Trump wel een link met de kiezers heeft en al die beroepspolitici hebben dat niet. Ze hebben de populariteit van Trump nodig om relevant te blijven.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 45.000 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd