Beursbox Nieuwsbrief Er is een onvoorstelbare hoeveelheid nodig

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Er is een onvoorstelbare hoeveelheid nodig
Date: April 7th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 7 april 2021
 
 

AEX 713,28 Dow 33.340 USD 1,187 Btc 49.398 Goud 1,737.9

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, zijn weer aan het stijgen. Bitcoin vanochtend boven de 50.000 euro! Dat was vorige week dus inderdaad een mooie kans om dus met korting in te stappen! Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hadden dat goed gezien! Ze gaan op weg hun portefeuille met crypto's te vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Crypto is een hot commodity

Bitcoin naar $100.000 of hoger?

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn. Onze maandelijkse nieuwsbrief brengt u helemaal op de hoogte van de laatste weetjes in die markt. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/04 7:00

 • Hindenburg Research gaat short op bitcoin mining bedrijf Ebang International Holding dat gisteren net na de opening al bijna 20% lager stond. De pest met de Chinese bedrijven is dat ze amper te controleren zijn. Ebang heeft de schijn tegen want bepaalde uitspraken en zoals ze zich voordoen klopt niet met de werkelijkheid. Dit lijkt een typisch Chinees bedrijf te zijn, met een CEO die meerdere bedrijven heeft en bezittingen heen en weer schuift alsof het meubelstukken zijn. Meestal om er zelf rijker van te worden. 
 • General Motors gaat een elektrische versie van hun in de VS populair Silverado op de markt brengen.
 • De fusie tussen Grandvision en EssilorLuxottica is nog lang niet zeker. De laatste heeft net een rechtszaak verloren omdat het bepaalde documenten wilde inzien. Dat werd door de rechter niet toegestaan omdat ze via een andere weg al afspraken hebben gemaakt over het inzien van bepaalde stukken. De deal is door stijgende koersen duurder geworden. Gaat de overname/fusie niet door, dan moet EssilorLuxottica een bedrag van 400 miljoen aan GandVision betalen.
 • Het energieverbruik in Nederland lag in 2020 op het niveau van 1992. Het kwam vooral omdat we fors minder tankten. Ook Kerosine werd 44% minder gevraagd.
 • Honeywell heeft een mondkapje met ventilatoren en een koptelefoon ontwikkeld. Het heeft een oplaadbare batterij en Bluetooth. Je bril zal niet beslaan tijdens het dragen. Het ding kost wel een flinke som, namelijk 299 dollar.
 • In het nieuws nu dat gisteren in Brazilië 4.200 mensen stierven aan Corona. Wat ik jammer vind, is dat ze er niet bij zeggen hoeveel mensen normaal gesproken in Brazilië per dag sterven en hoe 4.200 Corona doden zich verhoudt met dat getal. In Nederland hebben we nu onder-sterfte en stierven gisteren 7 mensen aan Corona. Daar horen we nu weinig van, we krijgen alleen maar het vrijwel nietszeggende testbesmetting getal te horen en daarop baseren ze in Den Haag hun paniekaanvallen.
 • China maakt grote stappen in haar ontwikkeling van de digitale yuan. De angst in de VS is dat de yuan hiermee een grotere rol in de wereldhandel gaat krijgen en dat ondergraaft de hegemonie van de dollar. Toch zijn er in de VS bij de FED nu geen acute plannen om te komen met een digitale dollar.

Hoog rendement, beperkt risico
 
 
 

Er is een onvoorstelbare hoeveelheid nodig! (Jack Hoogland)

07/04 7:18

Donderdag liet ik u al zien dat de vraag naar nikkel tot 2030 met maar liefst 29% per jaar zal stijgen.

Maar ook de vraag naar koper stijgt de komende jaren onvoorstelbaar hard. Hieronder slechts een paar harde cijfers.

 • Een elektrische auto bevat vier keer zoveel koper als een benzine auto.
 • Windmolens bevatten ongeveer 4500 kilo koper per megawatt geproduceerde elektriciteit.
 • Zonnepanelen bevatten ongeveer 5500 kilo koper per megawatt.

Tot 2025 moet er jaarlijks 160 gigawatt aan windenergie worden geïnstalleerd om aan het Parijse klimaatakkoord te voldoen. Zie onderstaande tweet.

Alléén daarvoor is al een gigantische hoeveelheid koper nodig.

Het citaat in onderstaande tweet is veelzeggend. In de komende 25 jaar zal de wereld meer koper nodig hebben dan in de laatste 5000 jaar.

Of dat citaat helemaal klopt, kan ik niet bepalen. Maar de boodschap is duidelijk. De hoeveelheid koper die de komende jaren nodig is om alle klimaatdoelstellingen te halen is onvoorstelbaar hoog.

Er is echter één klein probleempje...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Nog NOOIT iets met daytrading gedaan? (Tom Lassing)

07/04 7:38

Als daytrading echt helemaal nieuw voor je is, dan nodig ik je van harte uit voor een gratis webinar dat mijn collega's Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte gaan geven.

Ze gaan écht helemaal op nul beginnen met uitleggen wat daytrading is en hoe dit voor vooral startende beleggers een fantastische manier kan worden om de eerste beleggingen te doen!

Juist nu steeds meer analisten zich zorgen maken over de beurs is het verstandig om over te stappen op daytrading.

Immers zit je dan maar zelden in de beurs... Maar ik vertel al te veel.

Op dinsdagavond 13 april en vrijdagmiddag 16 april kan je één van de webinars gratis volgen.

Het is écht alleen voor beleggers die nog geen enkele ervaring met daytrading hebben!

Lees hier verder
 
 
 

Auto batterij opladen in minuten (Tom Lassing)

07/04 7:53

Hoe mooi zou het zijn als je je elektrische auto batterij in enkele minuten kan opladen?

Onder lab condities is het in Israël al gelukt om voor een rit van 150 kilometer de batterij in vijf minuten op te laden. Het bedrijf denkt tot 2025 nodig te hebben om dit commercieel klaar te hebben.

Wat er in de basis voor nodig is, is dat je met een veel hogere capaciteit kan opladen.

Je moet dus in staat zijn om snel heel veel energie te verkrijgen. Dát kan alleen als het laadstation een eigen opslagcapaciteit heeft, want zo maar dat soort capaciteit vanuit het netwerk trekken gaat problemen geven.

Zo'n eigen accu bij het laadstation is voor wat betreft de duurzaamheid niet zo'n goed idee. Immers gaat er bij iedere overzetting van batterij naar batterij de nodige elektriciteit verloren. Je bent dan wel sneller met opladen, maar je voetafdruk neemt wel flink toe door dat snelle laden.

De beste weg is dus langzaam laden en ritten maken die dusdanig kort zijn, dat snelladen nooit nodig is.

Is beleggen in deze technieken interessant?

Je zou het wel denken, maar één van de voorlopers is een Israëlisch bedrijf dat niet beursgenoteerd is. In het lab kunnen ze het al, maar ze denken tot zeker 2025 nodig te hebben om het commercieel rond te krijgen. Dat schiet dus nog niet echt op.

Met de helft van de westerse bevolking wonende in dusdanige huisvesting dat eigen oplaadpunten onmogelijk zijn, is rustig in de nacht laden voor een flink deel van de bevolking niet mogelijk. Voor hen zou dus snelladen ideaal zijn, ondanks de grotere voetafdruk die het geeft.

Mooie Beursdag
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Armoede bestrijding (Tom Lassing)

07/04 8:08

In de VS is het vermogen van de armste Amerikanen dit jaar enorm toegenomen.

Dat is puur het gevolg van de steunmaatregelen.

Wat is het gevolg?

Het gevolg is dat de Amerikaanse economie nu een impuls vanuit de onderkant van de samenleving krijgt. Die arme Amerikanen geven hun geld heel snel weer uit. Immers hebben ze schulden, maar ook hebben ze het geld keihard nodig om te overleven.

Wat we dus zien, is dat ze ook weer een enorme hoeveelheid belasting opleveren.

Wat we ook zien... en dat is minder gunstig, is dat ze veel van dat geld uitgeven bij de goedkoopste bedrijven, zoals Walmart en Amazon.

De eigenaren daarvan worden dus nog weer schatrijker EN... die eigenaren betalen vrijwel geen belastingen.

Dat de regering Biden nu dus de rijksten OOK belastingen willen laten betalen EN de grootste bedrijven ook wil dwingen tot het betalen van belastingen is in mijn ogen een goede zaak.

Kunnen die grootste bedrijven dat wel betalen, die hogere belastingen?

Ja, makkelijk. Er is financieel of economisch gezien geen enkele reden geweest om hun belastingen te verlagen de afgelopen vier jaar. De reden dat die belastingen omlaag gingen, was dan ook niet op basis van die argumenten.

De vorige president verlaagde hun belastingen omdat hij daar zelf ook van profiteerde EN omdat veel van die grote bedrijven hem met enorme giften ook financierden.

Wil je echter de Amerikaanse economie een impuls geven, dan moet je de armsten geld in hun handen geven en via de grootste bedrijven de belastingen gaan innen.

Het is nogal logisch, maar helaas werkt de Republikeinse partij er niet aan mee, want die grote bedrijven sponsoren de partij en de politici. Die politieke financiering in de VS is geen goede zaak. In feite maakt dat politici vreselijk corrupt. Die gaan namelijk om maar geld te blijven krijgen de belangen van hun sponsors voorop stellen. Dat heeft het land de laatste dertig jaar geen goed gedaan.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd