Beursbox Nieuwsbrief 4 crypto's die u rijk kunnen maken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 4 crypto's die u rijk kunnen maken
Date: April 8th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 8 april 2021
 
 

AEX 710,08 Dow 33.393 USD 1,187 Btc 47.974 Goud 1,741.24

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige en interessante manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 25.000+ euro in verstrekte leningen uitstaan.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

4 crypto's die u rijk kunnen maken (Tom Lassing)

08/04 7:00

VIER WINNAARS VOOR MINSTENS 40 PROCENT WINST IN 2021

Het ideale startpakket voor de beginnende cryptobelegger

Het zal weinigen ontgaan zijn dat cryptomunten, cryptocurrencies hot zijn. Wel, die zullen alleen nog maar ´hotter´ worden. Niet alleen in de internationale gespecialiseerde crypto/blockchain media, maar over bitcoin hoor je nu zelfs op televisie en radio. Je leest er al over in de reguliere media, in kranten en op het internet. Je hoort er positieve zaken over, maar ook negatieve. Nog daargelaten dat het meeste wat voor het grote publiek bestemd is, helaas meestal fout is (en ook veel te laat komt). Feit blijft dat bitcoin, crypto, blockchain, digitale munten, coins en tokens de hoofdpagina, voorpagina´s halen. En met reden.

Lees verder
 
 
 

Met zulke experten heb je geen idioten meer nodig (Brecht Arnaert)

08/04 7:22

Het grootste debat onder economen gaat tegenwoordig over de vraag waarom de inflatie niet aantrekt. Er is massaal veel geld in de markten gepompt, en toch lijken de prijzen niet te stijgen. Zegt men. Want voor je daarover zinnige dingen kan zeggen, moet je natuurlijk wel eerst goed definiëren wat je bedoelt met inflatie.

De betekenis die de mainstream-economen hieraan geven is "een stijging van het algemene prijspeil", terwijl deflatie, de tegenhanger van inflatie, wordt gedefinieerd als "een daling van het algemene prijspeil". Met andere woorden: als er inflatie is, dan krijg je minder waar voor je geld, en als er deflatie is, dan krijg je meer voor elke munt die je uitgeeft. Met één monetaire eenheid kun je dus meer kopen, als je kapitaal hebt, maar ook minder afbetalen, in het geval je schulden hebt.

Op het eerste gezicht lijkt daarmee alles gezegd. Druk je geld bij, dan gaan prijzen stijgen, en druk je geen geld meer bij, dan gaan prijzen zakken. Inflatie, deflatie. Maar zo simpel-mechanisch is het niet.

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/04 7:39

  • Klanten van Binck gaan een maand vooraf een bericht krijgen dat hun rekening overgezet gaat worden naar Saxo Bank. De naam Binck zal uiteindelijk volledig verdwijnen.
  • Prosus heeft gisteren in één keer een belang van 12,3 miljard dollar in Tencent van de hand gedaan. Het is daarmee de grootste blocktrade in de geschiedenis geworden. De trade werd afgewikkeld met een 5,5% korting ten opzichte van de actuele koers van Tencent op dat moment.
  • De officiële inflatie is nu in Nederland 1,9% op jaarbasis. Dat houdt in dat de reële inflatie nu zeker boven de 3% te vinden is. Dat is ongunstig voor uw spaargeld, want over een jaar is de koopkracht daarvan met 3% afgenomen. Op p2pfinance.nl een goed alternatief voor spaargeld dat u de komende jaren toch niet nodig gaat hebben.
  • Er komt mogelijk een bod op de aandelen KPN vanuit de Private Equity hoek. Ook weer een teken dat de hype in volle gang is...
  • De Reddit crowd is nu de shorters in het aandeel SOS aan het uitroken... Gisteren steeg dat aandeel 30%. Ik sta zelf zwaar op verlies in dit aandeel omdat de managers nieuwe aandelen en warrants hebben uitgegeven. In mijn ogen hebben de shorters dus gelijk. Als aandeelhouder ben ik echter niet ongelukkig met de Reddit crowd actie.
  • In Detroit heb ik weer een gerenoveerd huis kunnen verhuren en de verwachting is dat ik de komende twee weken ook een verdere twee gerenoveerde huizen verhuurd ga krijgen. Ik heb nu drie teams met vooral Mexicaanse bouwvakkers actief. Dat schiet dus eindelijk op. Over twee maanden moeten alle renovaties gedaan zijn en moet ik dicht bij de 100% bezetting hebben. Zodra het zo ver is ga ik nieuwe projecten inzetten. Kijk op detroitvastgoed.nl
  • Komt er in Nederland een suikertaks? Dit zou de Nederlanders sneller moeten doen grijpen naar gezonder voedsel. Ik sta er niet negatief tegenover. Het levert de schatkist extra geld op en zal zeker een kleine bijdrage aan de gezondheid kunnen brengen als tegelijk gezonder voedsel een lagere belasting gaat krijgen

 
 

Amazon CEO akkoord met hogere belastingen (Tom Lassing)

08/04 7:58

Het moet niet veel gekker worden, maar de CEO van Amazon is akkoord met een hogere belasting op zakelijke belastingen als daarmee de infrastructuur in de VS aangepakt wordt.

Nu is er een belangrijk ding om te weten...

De meeste zakelijke belastingen zijn op zakelijke winsten. Amazon doet er alles aan om geen winst te maken zodat ze geen geld verliezen aan belastingen. Volgens Jeff Bezos is winst maken namelijk veel te duur. Aan winst heb je niet veel aan, want eigenlijk heb je dan je geld niet maximaal ingezet om je onderneming te laten groeien.

Winst maakt je product dus duurder en belasting op winst doet dat natuurlijk nog eens extra.

Je onderneming dus zo opzetten dat je alles inzet op groei is ultra effectief en je voorkomt daarmee volkomen legaal het betalen van winstbelastingen. Dat hij de belasting op winst dus hoger wil zien,,, Dat is geen verrassing. Kan hij zijn managers nog meer op het hart drukken dat ze omzet moeten verhogen en niet winst moeten maken.  

Dat hij dus akkoord is met verhoogde belastingen op zakelijke winsten begrijp ik wel. Met zijn zakelijke instelling raakt hem dat amper, terwijl zijn concurrenten wel extra geraakt worden.

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens. Vergelijk het qua kosten even goed met aanbieders dichter bij huis. Dit is niet voor iedereen de beste oplossing!

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Goud als koude oorlog wapen (Tom Lassing)

08/04 8:15

Rusland en China's centrale banken kopen al jaren lang fysiek goud. De centrale bank van de VS heeft op papier het meeste goud in de wereld, maar er is al meer dan 60 jaar geen onafhankelijke controle meer geweest.

Goud deed het dit jaar bijzonder slecht en zo was ook de relatie tussen de VS en China en de relatie tussen de VS en Rusland te benoemen.

Zou dat misschien met elkaar te maken kunnen hebben?

Zou het zo kunnen zijn dat de VS het goud door enkele grote banken laten manipuleren om het zo China en Rusland moeilijk te maken hun cash positie te gebruiken als afdekking voor economische problemen?

Immers, als goud in waarde zou stijgen, dan zouden Rusland en China hun problemen kunnen oplossen door een deel van hun goudvoorraad met een flinke winst te verkopen.

Nu dat goud weer onder de $1.750 staat, is dat veel minder interessant.

Wil de VS dus Rusland en China economisch treffen, dan is goud een heel geniepige manier.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd