Beursbox Nieuwsbrief Rapper Boef weer negatief in het nieuws

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rapper Boef weer negatief in het nieuws
Date: May 27th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 27 mei 2021
 
 

AEX711,17 Dow 34.260 USD 1,219 Btc 31.263 Goud 1,900.98

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige, veilige en interessante manier om met een laag risico een fantastisch rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 30.500+ euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/05 7:00

  • Gisteren een mooie dag voor uranium aandelen. De prijs voor uranium was tot 31.20 per pound gestegen.
  • Ook crypto's deden het gisteren goed. Helaas vandaag echter vooralsnog weer een stukje daling voor bitcoin.
  • Dat aandelen het gisteren goede deden lag volgens de financiële pers aan het feit dat beleggers het inflatie risico niet langer meewogen. Kortom, struisvogel tactiek. Steek je kop maar in het zand.
  • De Baltic Dry index loopt nu iets verder terug. De Baltic Dry index geeft aan wat de tarieven voor vracht op de belangrijkste zeeroutes zijn. Een stijgende Baltic Dry geeft aan dat het goed gaat met de handel. 5 mei stond de index op het hoogste punt in 2021 en op het hoogste punt van de laatste 5 jaar. Daarna ging het omlaag.
  • De inflatie cijfers zonder voedsel en energie (Wat hou je dan eigenlijk nog over?) is in de VS op het hoogste punt in tien jaar gekomen. Kijken we naar de afgelopen 26 jaar, dan was de inflatie alleen in 1995 en in 2007 hoger.
  • President Biden wil een nieuw en beter onderzoek naar de herkomst van het Corona virus. Vooral het feit dat China niet wil meewerken wekt de nodige argwaan op. Wat heeft het land te verbergen met betrekking tot de uitbraak in China?
  • De EU gaat sancties instellen tegen Wit-Rusland. Dit naar aanleiding van de vliegtuigkaping om een lid van de oppositie gevangen te kunnen nemen.
  • KLM en Air France kregen miljarden aan steun en het bedrijf gaat nu de topman belonen met een miljoenen bonus. Hoe is het toch mogelijk dat de regering zulke slechte voorwaarden stelt als het miljarden ter beschikking stelt aan ondernemingen? Uiteindelijk stemden de aandeelhouders voor de bonus van de topman.

Mijn visie op goud
 
 
 

Recycling keten is gebroken (Tom Lassing)

27/05 7:19

China heeft twee jaar geleden gezegd dat het westen de eigen troep maar moet verwerken.

Oud papier, plastic en metaal kan nu niet meer naar China gestuurd worden.

Maar... We kunnen het hier ook niet verwerken, want als we dat doen, dan neemt onze CO2 voetafdruk toe en halen we de klimaatdoelen niet.

We kunnen dus het klimaat niet redden omdat we het klimaat niet mogen redden...

Ja, lees die zin nog maar een keer.

Het recyclen van afval levert ook een stukje vervuiling op en dat mag dus niet. Dus kunnen we niet gaan hergebruiken en dat is uiteindelijk nog veel vervuilender.

Oud staal kunnen we nu kwijt in Turkije. Ze willen het daar nu graag hebben.

Papier, hout en plastic zijn een probleem. U dacht toch niet dat de stroom aan in brand staande recycling bedrijven puur toeval was? Die ondernemers zien nog meer één weg op een gegeven moment en dat is de fik er in. Die brand telt niet mee in de klimaatdoelstellingen...

We houden onszelf dus heerlijk voor de gek met die onzin.

We zouden ZO SNEL MOGELIJK het hergebruik van papier en plastic hier in Europa moeten oppakken. Europa heeft zelf amper grondstoffen... maar we hebben we enorme afvalbergen. Die afvalbergen zijn goud waard. Maar we moeten dan wel erkennen dat om schoner te leven, we wel een beetje moeten vervuilen.

Als dat besef niet snel komt, dan houdt het voor Europa toch een beetje op.

Ons Klimaat
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Rapper Boef weer negatief in het nieuws (Tom Lassing)

27/05 7:35

What's in a name?

Helaas blijkt de naam goed bij de man te passen.

Dit keer is hij tweevoudig verkeerd bezig.

Als eerste is hij op een schandelijke manier bezig met shitcoins.

Wat zijn shitcoins? 

Shitcoins zijn van die waardeloze crypto muntjes. Wat Boef en zijn vrienden doen, is een shitcoin kiezen en er veel van kopen. Daarna gaan de boefjes een enorme stampij maken en tegen de fans van rapper Boef zeggen dat ze een enorme stijging bij die bepaalde shitcoin verwachten. Een stijging die ze zelf veroorzaakten door hun eigen aankopen EN door de werving onder de fans van de rapper. Als dan de fans massaal kopen en de koers gestegen is, dan stappen Boef en zijn vrienden weer als eersten uit.

Tonnen winst kunnen ze hier keer op keer mee pakken.

In de aandelenhandel is deze praktijk verboden. In de cryptomarkt nog niet. Het is dus niet illegaal, wel laakbaar.

Dat is punt één.

Punt twee van de foute handelingen van rapper Boef is dat hij de journalist die hem vol in het daglicht gezet heeft bedreigde. Hij deed dat door het adres van die journalist aan zijn fans door te geven, in de hoop dat één van hen een stomme zet zou doen. Het punt is... journalisten hebben het recht om qua huisadres anoniem te mogen blijven. Ik als ondernemer heb dat recht niet. Mijn adres is overal in te zien en moet ik zelfs op mijn websites plaatsen. Ik heb er dus geen probleem mee dat mijn adres bekend is. Sterker nog, ik heb een bord met "Beursbox.nl" voor de deur staan.

Die journalist heeft nu aangifte gedaan.

Rapper Boef... briljant gekozen naam. Daar liegt hij dan toch niet over.

 
 

De rijkste persoon (Tom Lassing)

27/05 8:07

Jeff Bezos was één dag niet langer officieel in het openbaar de rijkste persoon ter wereld. Dat zal hem niet lekker hebben gezeten, maar Bernard Arnault, de CEO van LVMH was één dag rijker.

Het had alles te maken met de koersen op de beurs.

Amazon daalde iets en LVMH steeg iets. Hoe dan ook, beide mannen zijn veel te rijk dan goed voor hen en goed voor de wereld is. Ze hebben beide meer dan 188 miljard dollar persoonlijk bezit.

Het is niet iets om trots op te zijn, het is eerder iets om je kapot over te schamen.

Beide bedrijven drijven op slecht betaalde medewerkers die lange dagen moeten maken en een karig loon voor het werk krijgen.

Vooral Amazon staat er om bekend en recent werd een medewerker van Amazon dood op de toilet gevonden. Nu kan dat overal gebeuren, maar gezien de werkstress in de magazijnen van Amazon was het daar geen verrassing.

Dus waar gaat het over... de rijkste zijn.


Jeff Bezon zal overigens zijn baan als CEO 5 juli 2021 gaan neerleggen. Hij zal nog wel voorzitter van de Raad van Bestuur blijven.

Alleen Facebook heeft van de vijf grote tech reuzen dan nog de oprichter als CEO.

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Bij Goud999 kan je edelmetalen kopen en je dan ze laten opslaan in Zurich. Hun platform wordt nu uitgebreid zodat over enkele maanden het verhandelen van metalen nog weer veel makkelijker wordt. Je krijgt tot 1 september gratis opslag van edelmetaal als je de kortingcode "Beursbox" ingeeft! Ik heb er nu zelf al mijn goud en zilver ondergebracht.

Kijk hier voor meer info
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Het nieuwe normaal (Lodewijk Hof)

27/05 8:32

We komen uit een paar uiterst turbulente jaren. Stel dat ik u zei dat miljoenen mensen een masker gaan dragen, ondanks een verbod op gezicht bedekkende kleding, dan zou u mij voor gek verklaren. Toch is dat precies wat we op dit moment zien. Dan heb ik het nog niet over de uitrol van een vaccinatie campagne. Een nieuwe campagne, waarbij we voor het eerst een nieuwe technologie massaal uitrollen. Overheidsorganisaties op alle niveaus genieten van de nieuwe macht die ze hebben. Veel kritische denkers lopen stil achter de overheid aan en denken niet na. De overheid heeft een stap verder gezet naar een totalitaire samenleving. Maatregelen die tijdelijk zijn. Ingevoerd voor een paar weken. Althans, dat was de leugen. De maatregelen bleven een paar maanden en toonden aan hoe gehoorzaam Nederland is. Op wat rellen in Eindhoven na gebeurde er niets. Rellen die door burgemeester Jorritsma structureel verkeerd zijn aangepakt en dan doel ik niet op zijn burgeroorlog uitspraken. Natuurlijk was het vanuit het perspectief van stadspromotie natuurlijk onovertroffen.

Een gevolg waar we de uitwerking nu meer en meer van zien is de economie. Die is...

Lees verder
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd