Beursbox Nieuwsbrief ESG aandelen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief ESG aandelen
Date: June 14th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 14 juni 2021
 
 

AEX 728,48 Dow 34.486 USD 1,21 Btc 33.240 Goud 1,863.27

 
 

Uranium, de sector voor 2021

Veel meer kerncentrales en tegelijk uraniummijnen die sluiten, een combinatie die explosief genoemd mag worden. Mijn collega Jack Hoogland schreef een uraniumrapport. Ik beveel het van harte aan. Kijk hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel (Jack Hoogland)

14/06 7:00

Een fantastisch, spotgoedkoop goudaandeel. Van een goudproducent die winst maakt en zéér forse winstgroei realiseert. 

Produceerde afgelopen kwartaal maar liefst 44% meer goud dan een jaar geleden. Heeft een nieuwe goudmijn in aanbouw, die de totale jaarproductie in één klap met ruim 60% zal doen stijgen. 

Is actief bezig met uitbreiding van één van haar producerende, dus nu al winstgevende goudmijnen. 

En ontdekte vorige maand nieuwe goudaders met een dichtheid tot 99 gram per ton aarde. Gemiddeld wordt 8 gram per ton aarde al als zéér hoog beschouwd! 

Hierdoor kan productie de komende jaren nóg sneller stijgen dan directie tot nu toe verwachtte.

Ongelofelijk dat je dit aandeel voor slechts 7 keer de voor komend jaar verwachte winst kunt aankopen! 

Daarnaast een uniek aandeel van een bedrijf dat investeert in bestaande én toekomstige grondstofmijnen, en in ruil daarvoor jaarlijks royalty's ontvangt.

In totaal 35 veelbelovende projecten waarover het nu en/of de komende jaren een percentage van de opbrengst ontvangt. 

Realiseert forse winstgroei, heeft nauwelijks operationele kosten én heeft een grote, stijgende hoeveelheid geld in kas.

Bijna al dat geld zal worden gebruikt om in nieuwe veelbelovende projecten te investeren. Creëert hiermee een vicieuze cirkel van alsmaar sneller stijgende winst. 

Is daarnaast voor bijna 60% eigenaar van royalty-bedrijf dat investeert in zonne- en windmolenparken. 

Waardoor je niet alleen profiteert van de bull markt in grondstoffen, maar óók van de explosief groeiende investeringen in zonne- en windenergie. 

Met dit ene superaandeel profiteer je van twee mega bull markten tegelijk!

En als klap op de vuurpijl...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/06 7:16

  • De Brexit is weer actueel geworden. Wederom is het Noord Ierland dat het probleem vormt. Premier Johnson wil dat de EU buigt en akkoord gaat met een compromis. Hij is er namelijk achter gekomen dat hij zich in een onmogelijke situatie begeven heeft. Johnson wil een harde grens tussen Ierland en Noord Ierland. Dat is onbespreekbaar voor de Ieren en voor de EU. Ook de VS wil daar niets van weten.
  • Unilever moet mogelijk een miljardenboete gaan betalen vanwege belastingontwijkingen in Brazilië. Het zou gaan om 2,9 miljard euro. Het gaat om reorganisaties in Brazilië die volgens de belastingdienst slechts dienden om minder belastingen te moeten betalen. Een eerdere rechtszaak werd door Unilever gewonnen. Ook is de handel tussen verschillende zelfstandige onderdelen van het bedrijf discutabel. Men rekent elkaar heel lage prijzen door en daarmee is de belasting er op ook extreem laag.
  • Schandaal bij Toshiba. Vier topmanagers vertrekken. In samenwerking met de Japanse regering spanden de vier samen om activistische buitenlandse investeerders buiten de deur te houden. Het is ze gelukt, maar de actie kost ze nu wel hun baan en reputatie.
  • De inflatie gaan we als consumenten vooral voelen in de vorm van hogere voedselprijzen. Dat is voor ons rijke westerlingen niet meer dan een beetje vervelend. In armere landen waar voedsel een grotere kostenpost in het totale uitgavenpatroon is, wordt het een enorm probleem.
  • De G7 wil eindelijk een tegenhanger voor het Chinese Belt en Road initiatief. ze zijn eindelijk wakker geworden. Vooral Europa wilde dat nooit omdat economische hulp dan een concurrent voor de EU zou kunnen worden. Immers maak je de economieën van arme landen dan sterker. Europa zag dat altijd als bedreiging. De spreekwoordelijke 'arme Franse boer' kon dan niet langer concurreren met de Afrikaanse boer. Dat zou dus voor de EU te duur worden.
  • Shell overweegt om de schalie belangen in Texas te verkopen. Dit zijn bezittingen in de Permian basin. 6% van de productie van Shell en het komt via fracking tot stand. Het zou de CO2 voerafdruk van het bedrijf enorm verbeteren als het belang verkocht wordt.
  • Een forse stijging voor bitcoin! De afgelopen 24 uur steeg de munt 13% in waarde.

20 euro aanmeldingsbonus!
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

ESG aandelen (Tom Lassing)

14/06 7:39

ESG staat voor environmental, social and governance issues.

Het gaat dus om aandelen van bedrijven die 'goed' proberen te doen. Het is momenteel een hot item en dat houdt in dat ze veel aandacht in de pers krijgen.

Welke aandelen hebben we het dan over?

Gek genoeg vindt 'men' dat aandelen als 

Adobe, Nvidia, Pool en Salesforce tot deze aandelen behoren.

Het 'beste' aandeel van 50 aandelen met een koers van tenminste $10 per aandeel is volgens Investors.com het aandeel Nvidia.

Ik heb er een video over gemaakt en toen ik deze publiceerde bleek er nieuw nieuws te zijn waardoor ik nog een korte video moest maken. Hier ligt een speculatieve kans...

Kijk hier naar de video's:

https://youtu.be/v9UgsS2-6Mo

https://youtu.be/5HGw5MKUJPs

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

De best bekeken video van afgelopen week (Tom Lassing)

14/06 7:56

De video over een koperaandeel is afgelopen week het meeste bekeken. Het is in mijn ogen zo'n interessant aandeel dat ik het nu zelf ook heb gekocht. 

Dat laatste is GEEN advies het dan maar ook te doen, maar het geeft wel aan dat ik er duidelijk iets in zag.

Wat zag ik er dan in? 

Dát kan je in de ruim negen minuten video zien.

Kijk hier naar de video
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen!

Kijk hier
 
 
 

Einde werkloosheidsuitkering in 25 Amerikaanse staten (Tom Lassing)

14/06 8:08

In 25 republikeinse staten in de VS stoppen de extra uitkeringen die de federale overheid beschikbaar heeft gesteld.

Je kreeg er per huishouden 300 dollar per week bij. De uitkeringen kwamen dan in totaal uit op rond de 380 en 400 dollar per week.

In de arme republikeinse staten was dat veel geld.

In de rijke democratische staten was het vaak leuk, maar niet zaligmakend. Met een huur of hypotheek van $600 per week is een uitkering van $300 niet echt een uitkomst...

Als werkloze in een republikeinse staat ga je nu terug naar een uitkering van tussen de 80 en 100 dollar per week.

Daar moet je alles van doen.

Toch ben ik niet 100% tegen de ingreep. Die 300 extra is in de republikeinse staten namelijk te hoog.

Als je 500 tot 600 dollar per week kan verdienen en je kan rondkomen van 450. Waarom zou je dan gaan werken als je uitkering 380 is? Een beetje bijbeunen en wat een leven heb je dan!

De republikeinse staten hebben dus een punt.

Een basisinkomen zou juist dat moeten zijn, een basis. Het moet niet een inkomen zijn waarmee je eigenlijk met wat kleine aanpassingen zonder werken kan rondkomen.

Het punt is, de McJobs in de VS zijn zo oninteressant en betalen zo slecht, dat men massaal koos voor dan liever de uitkering.

De inkomensongelijkheid tussen de Amerikaanse staten is zo groot dat een landelijke $300 per week bijna nergens 'goed' is.

Het is of te weinig, of te veel...

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd