Beursbox Nieuwsbrief Internet moet veranderen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Internet moet veranderen
Date: July 8th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 8 juli 2021
 
 

AEX 737,64 Dow 34.463 USD 1,18 Btc 28.789 Goud 1,798.55

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige, veilige en interessante manier om met een laag risico een fantastisch rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 34.000 euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/07 7:00

  • De CEO van Barrick Gold heeft een constructief overleg gevoerd met de president van Tanzania. Barrick wil drie goudmijnen in het land gaan opzetten, maar dan moeten de spelregels wel helemaal duidelijk zijn. Landen zoals Tanzania zijn extra risicovol omdat de politieke situatie niet altijd stabiel is. Ook is er relatief veel corruptie.
  • Het bedrag dat ik op mijn account bij Neo Finance in leningen heb staan, is opgelopen tot 34.000 euro. Nog altijd goed op weg om over een kleine negen jaar minstens 250.000 euro actief te hebben staan. Op dit moment iedere maand 940 euro rente en aflossing die ik vervolgens ook weer inzet. Kijk hier
  • Tencent en Alibaba hebben elf van hun dochterbedrijven ieder een boete van 65.000 dollar per stuk opgelegd vanwege overtreding concurrentie regels. Wakker zullen de bedrijven niet liggen van de hoogte van de boetes. Het is echter deel van een patroon en dat patroon heeft wel degelijk hun aandacht en zorg.
  • Menno Snel is weg bij het ABP omdat hij een bijbaan had die in feite dwars tegen het beleid van het ABP ingaat. Hij had er toestemming voor, maar ziet toch wel in dat het 'vreemd' is. Hij is namelijk voorzitter geworden van de NOGEPA. Dat is de branchevereniging van actieve olie en gasbedrijven in Nederland. Het ABP wil heel veel sneller dan NOGEPA inzetten op duurzame energievormen. 
  • Rabobank gaat haar Duitse spaarbank sluiten. Ze hebben er 250.000 klanten en 62 medewerkers. Er was geen overnemer te vinden. Ook in België stopt de Rabobank haar spaarbank activiteiten. Het past in de lijn die ik in dit artikel besprak. De banken kunnen en willen niets met geld van spaarders. Het is immers 'hun' geld en als ze het tegen een hogere rente zouden uitlenen aan anderen, dan wordt het ineens een negatieve post die hun balans schaadt. Dus dan liever die post maar helemaal niet meer hebben, want dit spaargeld kost nu 0,5% per jaar, plus de kosten om de rekeningen aan te houden.

Mijn visie op goud
 
 
 

N26 geeft 100 euro bonus (Tom Lassing)

08/07 7:19

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Waarom ben ik zo'n fan van N26?

Niet vanwege deze bonus, want dat is gisteren pas ingegaan.

Ik heb deze rekening al meer dan een jaar omdat het gewoon goed werkt. Toen ABNAMRO me in de kou liet staan, kon ik nog wel werken met N26.

Ik ben nu actief aan het overstappen van ABNAMRO naar N26. Dat voor zowel de bankrekening als de credit/debet card.

Vanwege mijn vastgoed in de VS heb ik geen credit meer bij ABNAMRO / ICS en moet ik daar ook al werken met debet cards. In dat opzicht is de debet card van N26 alleen maar makkelijker omdat deze rechtstreeks aan de rekening gekoppeld is.

Bij ABNAMRO / ICS moet ik apart op de debet card geld storten.

Heb jij interesse in die 50 euro bonus, klik dan op deze link en open je N26 rekening

Klik hier voor meer info
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Internet moet veranderen (Tom Lassing)

08/07 7:34

Afgelopen maand zijn er 29.500.000 pogingen gedaan om mijn servers te hacken.

Het zegt in mijn ogen al genoeg over de onveiligheid van Internet.

Het is echter niet eens het ergste...

IK moet betalen voor het verkeer dat die hackers daarmee op mijn servers gegenereerd hebben!

Dát is wat mij betreft helemaal the limit.

Internet is stuk en blijkbaar leven we allemaal in onschuldige onwetendheid over hoe stuk Internet nu eigenlijk is.

Het moet anders en dat moet niet te lang duren.

Afgelopen weekend werd bekend dat hackers vanuit Rusland in Europa en de VS letterlijk duizenden bedrijven plat hebben weten te leggen. De schade is enorm.

 

In mijn ogen is dit de nieuwe vorm van oorlogsvoeren. Rusland voert een oorlog met ons en we hebben het niet eens door.

Het is een asymmetrische oorlogsvoering. Je laat criminelen in je land het werk voor je doen en je ontkent als Russisch staatshoofd het feit dat het probleem bestaat naar je vijand toe.

Miljarden gaan er nu verloren in Europa en de VS en Rusland profiteert. De westerse bedrijven betalen het verkeer dat de hackers genereren EN ze betalen OF hun back up firma veel geld, OF ze moeten de hackers betalen...

Hoe dan ook, Rusland profiteert, al was het maar vanwege het verlies dat het nu in het westen creëert.


De vraag is hoe lang we dit accepteren.

Wat mij betreft zouden westerse regeringen nu inzetten op een beter Internet OF... breng deze asymmetrische oorlogsvoering ook maar naar Rusland en leg de online economie van dat land plat. 


Overigens geldt hetzelfde voor China. Alleen China legt onze sites in het westen niet plat, maar steelt de informatie. Dat doet ze vanuit China, of via de studenten die hier studeren. Ze doen het wel schaamteloos. Zo is ASML veel van haar technologie geheimen kwijt door diefstal vanuit China EN door studenten.

Wat bedrijven en overheden zouden kunnen doen, is bewust verkeerde informatie op de servers plaatsten. Zeker daar waar het wapensystemen betreft. Zet er bijvoorbeeld het recept voor een gevaarlijk virus op en zodra China dat dan namaakt... Ho, wacht even... oud nieuws.

De andere waarheid
 
 
 

De rede is zoek (Tom Lassing)

08/07 7:58

Het is schering en inslag... alles kan tegenwoordig.

Maakt niet uit hoe gek je het maakt.

Voorbeeld: Boris Johnson kreeg enkele vragen in het lagerhuis. Hij liegt aantoonbaar, maar mag er niet gecorrigeerd worden want leden van het parlement van Engeland liegen niet...

Een mooi voorbeeld van hoe een instituut dus makkelijk misbruikt kan worden omdat men zich voorheen niet kon indenken dat een weldenkend mens willens en wetens in het parlement, in het zicht van gelijken, zou liegen.


In de VS een vrouw wiens vriendin overleed aan Covid. Ze gelooft het niet en ze beschuldigt nu het ziekenhuis van moord omdat ze dan volgens haar idee 50.000 dollar kunnen declareren. Dat heeft ze immers op Internet gelezen en op TV gehoord. Deze vrouw komt nu overal in de rechtse media aan het woord omdat dit weer een fantastisch verhaal is. Het gevolg is dat er in rechtse kringen steeds meer achterdocht richting ziekenhuizen en artsen is, want die doden patiënten om er rijk van te worden...

Er is geen enkel bewijs voor haar beweringen, maar dat hoeft ook niet om enorme aandacht in de rechtse pers te krijgen. De kijkers worden op alle mogelijke manieren bang gemaakt en door die verhalen ook weer uit te zenden houdt het zichzelf in stand, zonder ook ooit maar een splintertje aan bewijzen te hoeven presenteren.


75% van de Republikeinse kiezers is nu van mening dat de verkiezingen van november 2020 een enorme fraude waren. Er is GEEN ENKEL bewijs voor geleverd (60 rechtszaken!), maar ze krijgen in de rechtse media alleen maar verhalen over die vermeende fraude, zonder dat er bewijs wordt geleverd. Men hoeft het bewijs niet meer, want het is in de media en dan is het waar.

Het vervelende is dat een steeds groter deel van die mensen nu ook denkt dat Trump in augustus weer president zal worden. Zo niet, dan verwachten ze dat er een burgeroorlog zal komen. Het enge is dat het geen grap meer is.

Zonder bewijzen, zonder wettelijke backing willen ze dat heel de basis van de Amerikaanse samenleving ondersteboven wordt gegooid omdat 'hun' kandidaat verloren heeft. On-Amerikaanser kan het niet, maar ze vinden van zichzelf dat ze de ware Amerikanen zijn.

De andere waarheid
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Bij Goud999 kan je edelmetalen kopen en je dan ze laten opslaan in Zurich. Hun platform wordt nu uitgebreid zodat over enkele maanden het verhandelen van metalen nog weer veel makkelijker wordt. Je krijgt tot 1 september gratis opslag van edelmetaal als je de kortingcode "Beursbox" ingeeft! Ik heb er nu zelf al mijn goud en zilver ondergebracht.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Meedoen in loterijen (Tom Lassing)

08/07 8:17

Ik kreeg naar aanleiding van het artikel over miljonair worden de reactie van iemand dat hij het nog altijd niet is, maar toch de Beursbox nieuwsbrief leest, belegt en aan loterijen meedoet...

Er is echter een verschil met iets lezen en iets doen...


Dat laatste, het meedoen met loterijen, raad ik namelijk al heel lang met grote klem af.

Daar zijn meerdere redenen voor en ik vind het belangrijk om daar serieus op in te gaan.


Waarom niet meedoen aan loterijen:

1. De winstkans is veel te klein. Je kan dus slimmere dingen met je inleggeld doen.

2. Het is hopen veel geld voor geen enkele inspanning te krijgen. Dát is NIET leven als een miljonair. Het is niet voor niets dat de mensen die de hoofdprijs winnen enorme moeite hebben met hun plotselinge rijkdom. Zo leefden ze immers niet en nu ineens is geld (even) geen probleem meer. Ze leefden met de insteek bijna alles mag op en ga dan ineens maar eens heel bewust leven als je geld als water hebt. Dat is bijna onmogelijk! Immers waarom zou je, er is nu geld genoeg.

3. Heel je omgeving weet dat je 'zomaar' rijk bent geworden. Ze willen dus een deel van de koek, want jij hebt het ook zo maar gekregen, dus je moet maar delen.

Kortom, je verliest bijna al je vrienden. Ze verwachten dat je alles gaat betalen en doe je het niet, dan ben je een vrek.


Kortom je wint eigenlijk weinig met de loterij, zelfs als je wint. De kans is enorm dat je er hoe dan ook veel mee gaat verliezen. Immers tel maar eens op, iedere maand de inleg EN het beleggingsrendement er op! Dat gaat na dertig jaar in de papieren lopen.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd