Beursbox Nieuwsbrief Hoeveel kan je bijeen sparen met Neo Finance

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoeveel kan je bijeen sparen met Neo Finance
Date: July 16th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 16 juli 2021
 
 

AEX 739,42 Dow 34.882 USD 1,181 Btc 27.504 Goud 1,826.87

 
 

Royalty aandelen zijn een klasse apart

Royalty aandelen bieden minder risico, meer rendement en zijn daarom voor particuliere beleggers een must.

Ik schreef er een rapport over.

Kijk hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Hier denkt niemand over na! (Jack Hoogland)

16/07 6:45

Vrijdag vertelde ik u uitgebreid over de drie absolute superaandelen die we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben geselecteerd. Waaronder een spotgoedkoop olie-aandeel.

Waar niemand over na lijkt te denken, en wat ik vorige week misschien niet genoeg heb benadrukt is dat de olieprijs afgelopen jaar is gestegen naar $72,50...

...óndanks dat de wereldwijde vraag naar olie nog steeds negatief wordt beïnvloed door covid-beperkingen in allerlei landen. 

De belangrijkste reden voor de forse stijging van de olieprijs vindt u in onderstaande tweet.

Investeringen in nieuwe olievelden worden door alle klimaatplannen als te risicovol beschouwd. Waardoor er nauwelijks nieuw aanbod op de markt komt.

Door de stijgende vraag en het beperkte aanbod kan olie de komende tijd zomaar stijgen tot fors boven $100 per vat.

Ons olie-aandeel is van een bedrijf dat nu én de komende jaren enorm profiteert van die stijgende olieprijs.

Het investeert haar enorme, stijgende cashflow echter niet in olie, maar in windmolenparken op zee, CO2-opslag, laadpunten voor elektrische auto's én in bedrijven die schone brandstoffen ontwikkelen én groene waterstof.

Aandeel is belachelijk goedkoop. Noteert nog geen 9 keer de voor komend jaar verwachte winst. Terwijl je ook nog eens 3,5% jaarlijks dividend meepakt.

Koers moet binnen een jaar met ruim 100% omhoog om van een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen spreken. 

Voor de lange termijn is het koerspotentieel véél hoger!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/07 7:05

  • Een PEG ratio van 0,08... Dat is zeker een interessant gegeven. Kijk hier.

    Gisteren had ik drie uur na de plaatsing van de video nog altijd slechts 40 views... Ik weet de tips dus goed geheim te houden!

  • Valt het doek voor de Reddit aandelen? Als we kijken naar AMC, dan ziet het er wel zo uit. Gisteren voorbeurs een koers van 31,7. Dat was een volle maand eerder nog het dubbele. Ook Gamestop is nu de helft van de eerdere hoogste koers weer kwijt.

  • Hoewel het aantal aangevraagde Amerikaanse werkloosheidsuitkeringen het laagste was sinds maart 2020, was het totale aantal van 360.000 toch hoger dan verwacht.

  • Jackson Palmer één van de Dogecoin (crypto) oprichters is van mening dat de crypto's slechts een manier zijn om de rijken nog rijker te laten worden. Hij wil er niets meer mee van doen hebben. Hij heeft overigens wel een punt... Misschien wel iets om rekening mee te houden. Vooral het zogenaamde argument dat crypto's schaars zouden zijn is een leugen. Daarbij controleert een klein aantal superrijken de meeste crypto's.

  • Heel wat vakanties gaan onzeker worden nu Nederland ineens rood is gekleurd op de Corona kaart. Ook Spaanse eilanden worden nu onzeker omdat ze al op oranje staan en mogelijk ook rood gaan worden.

  • De websites van de belangrijkste Russische hackers zijn in Rusland offline gehaald. De druk vanuit de VS richting Putin heeft in ieder geval enige reactie teweeg gebracht.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Zware dalingen voor zonnepaneel makers (Tom Lassing)

16/07 7:19

Donderdag werd bekend dat Canadian Solar is aangeklaagd voor het misbruiken van patenten.

Volgens het bedrijf Advanced Silicon Group Technologies gebruiken Canadian Solar, Hanwha Q Cells and Boviet Solar technieken waarop Advanced Silicon Group Technologies het patent heeft.

Volgens Canadian Solar is dat onzin omdat de bedoelde technieken alleen bedoeld zijn voor medische toepassingen, niet in zonnepanelen.

Daarmee zegt Canadian Solar dus niet dat ze de technieken niet gebruiken. Ze stellen alleen dat het patent het gebruik in medische apaaratuur betreft, niet het gebruik in zonnepanelen.

Canadian Solar verloor woensdag 5,8% en was daarmee één van de beter presterende zonnepaneel aandelen op dat moment.

JKS verloor 8,2% en SOL verloor ook 5,8%. SPWR verloor het meest, namelijk 14,6%. Gisteren verloor Canadian Solar nog weer 2,4% aan waarde.

Koop je energie bij Greenchoice
 
 
 

Een interessante methode om te investeren in de opkomende markten (Lodewijk Hof)

16/07 7:35

Emerging markten, de gebieden waar de industriële revolutie gaande is en de grote groei plaatsvind, is een populair iets. Nou zijn er grote voordelen aan de investeringen in de opkomende markten. Eerste levensbehoeften worden daar nog ontwikkeld.

Er is ook een mooi voordeel. Er zitten geregeld stevige kortingen op de investeringen aldaar. Dit omdat ze minder gevolgd worden door analisten. Maar ook omdat de risico’s er soms hoger zijn. Investeren in opkomende markten is daarom niet iets voor mensen met zwakke magen. Nou is dat het geval voor iedereen die investeert. Het kan terug naar 0.

Het is geen geheim dat er grote problemen in de opkomende markten zijn. Politiek, rechtspraak om maar wat te noemen. Daarom zou ik niet zomaar blind wat kopen. Ik ga voor gedegen onderzoek. Diepgaande analyses of hele simpele, maar effectieve, checks en balances. Een notering in een westers land is een mooie indicator. Zo staat er in Emerging Markets Energy Profits | Hof Profit dit rapport een verwijzing naar een Uranium mijn. In een politiek problematisch land. Maar wel genoteerd op een westerse beurs. De koers heeft recent ook een erg mooie ontwikkeling laten zien. Maar meer zit er nog in het vat.

Uranium is zo interessant om andere redenen. Zo is er een fysiek tekort. Een nieuwe mijn ontwikkeling is erg kapitaal intensief. Er zitten grote juridische en politieke risico’s aan. Een nieuwe regering. Maar een, corrupte, rechter kan ook voor problemen veroorzaken.

Maar die kans is in de opkomende markten niet zo groot. In de meeste landen zijn organisaties als Greenpeace verboden. Hetgeen een slecht iets is. Maar het is een feit dat we qua energie voorziening niet zonder kernenergie kunnen als we een co2 uitstoot arme energievoorziening willen die ook betrouwbaar is. Duitsland is een voorloper op het gebied van duurzame energie. Maar die streven 70% van de energieproductie na. Waar komt de andere 30% vandaan?

De vraag is alleen of u hier geld aan wilt verdienen. Als u dat wilt hoeft u alleen maar Emerging Markets Energy Profits | Hof Profit hier te klikken en coupon Tom bij check out te gebruiken. Zo krijgt u ook nog eens een 30% korting. Met 5 mooie energie investeringen in de opkomende markten. Wat wilt u nog meer?

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Heb je je N26 rekening al geopend?

Kijk hier om een N26 rekening te openen. Op dit moment is er een 50 euro bonus voor nieuwe klanten! Gebruik dan deze link.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Hoeveel kan je bijeen sparen met Neo Finance (Tom Lassing)

09/07 7:49

Ik kreeg de vraag dat als iemand over zes jaar 100.000 bijeen wil hebben, hoeveel moet er dan per maand worden ingelegd.

Daar is uiteraard vooraf het exacte antwoord niet op te geven. Ik weet immers niet of deze persoon A+, A, B, C of zelfs C- leningen wil uitzetten. Dat maakt voor het uiteindelijke rendement veel uit. Zeker over de volle zes jaar gezien.

Ik kan wel een inschatting geven. 

Ik denk dat als je gaat voor een gemiddeld rendement van 10% je met 1.000 euro per maand er wel gaat komen.

Iedere maand moet je dan niet alleen 1.000 euro overmaken naar Neo Finance, maar je moet er ook voor zorgen dat het geld snel in de gewenste leningen gezet wordt. Immers geld overmaken en het dan niet inzetten levert niets op.

Als je daadwerkelijk 1.000 euro per maand kan inzetten, dan loopt het over de jaren heen flink op.

Je moet dan ook wel de rente en aflossing OOK weer inzetten, want dat jaagt uiteindelijk de winst ook enorm op.

Het helpt enorm om juist in het eerste jaar wat meer per maand in te zetten en in het laatste jaar minder. Immers pak je dan over zes jaar meer rendement. De inleg in de laatste maanden van die zes jaar looptijd gaat straks namelijk niet veel opleveren.


Zelf heb ik nu ruim 34.500 euro in leningen uitstaan en iedere maand komt er al 950 euro in rente en aflossing terug. De rente component is op dit moment 370 euro van die 950 euro. Geld dat ik dus ook altijd weer in nieuwe leningen wegzet. Daarbij maak ik maandelijks zo veel als mogelijk geld over naar mijn account.

Mijn doel is om over een kleine 9 jaar 250.000 op de rekening te hebben staan. Daarna wil ik overwegen van de rente te gaan leven. We praten dan bij 10% rente toch over 25.000 bruto per jaar. 

Ik ben oktober 2019 begonnen met het uitzetten van leningen. Kijk hier voor meer informatie

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd