Beursbox Nieuwsbrief Dit is het meest ideale scenario!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit is het meest ideale scenario!
Date: July 23rd 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 23 juli 2021
 
 

AEX 739,03 Dow 34.765 USD 1,177 Btc 28.235 Goud 1,806.85

 
 

Royalty aandelen zijn een klasse apart

Royalty aandelen bieden minder risico, meer rendement en zijn daarom voor particuliere beleggers een must.

Ik schreef er een rapport over.

Kijk hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Dit is het meest ideale scenario! (Jack Hoogland)

23/07 7:00

Dinsdag vertelde ik u al dat nu een periode van dalende economische groei aanbreekt. 

Volgens Hedgeye is dat historisch gezien de macro-economische situatie waarin goud tot de best presterende beleggingen behoort. Zie plaatje hieronder.

En van deze twee situaties lijkt stagflatie (dalende groei + stijgende inflatie) nu het meest waarschijnlijke scenario voor de rest van 2021. 

We gaan dus richting het meest ideale scenario voor goud.

Ondanks dat inflatie de komende maanden hoog blijft (of zelfs verder zal stijgen) is Biden van plan om een stimuleringspakket van maar liefst $4100 miljard vers geprinte dollars te lanceren.

Leidend tot de grootste stijging van overheidsuitgaven sinds eind jaren '60. In bovenstaande tweet herinnert Fred Hickey ons eraan wat vervolgens met inflatie én met goud gebeurde. 

Dit alles terwijl de Fed door de torenhoge schulden gedwongen wordt om de rente op 0% te houden. 

We gaan dus richting de macro-economisch meest ideale periode voor goud. Terwijl inflatie hoog, en de reële rente zwaar negatief is.

Waardoor spaarders en obligatiebeleggers zwaar verlies lijden, en dus een manier moeten zoeken om hun geld hiertegen te beschermen. 

Dáár bovenop komt dan nog dat enorme pakket met stimuleringsmaatregelen.

Conclusie: Alles wijst erop dat...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/07 7:25

  • Accell Group heeft betere resultaten gepubliceerd. Wel ervaren ze steeds meer problemen in de aanvoer van onderdelen. Dat kan toekomstige omzet en winst drukken. De verkoop van e-bikes was al 6% lager vanwege de tekorten.
  • Flow Traders gaat een interim dividend van 1 euro per aandeel uitkeren en koopt 20 miljoen eigen aandelen in.
  • Basic Fit zag haar omzet dalen, maar verwelkomde meer leden en opende meer clubs. Als ze open mogen blijven ziet het er dus naar de toekomst toe goed uit. Ze willen in 2021 nog ruim 100 nieuwe clubs openen.
  • De terugroep actie van Philips op de beademingsapparatuur gaat de onderneming tenminste een half miljard kosten. Het schuim in de machines kan snel verouderen en irritatie en kanker veroorzaken. Slim idee om zulke materialen in je medische apparatuur te verwerken. Briljant gewoon. Het geeft te denken wat voor voor knappe koppen bij Philips apparatuur aan het ontwerpen zijn.
  • Het gaat goed met Signify. Het bedrijf haalde meer omzet en winst. Het bedrijf heeft nog altijd een schuld van 1,4 miljard. Analisten hadden verwacht dat dit nog slechts 1,2 miljard zou zijn.
  • De VS heeft in Afghanistan Taliban doelen aangevallen om zo het Afghaanse leger te helpen in de strijd tegen de Taliban.
  • Twitter heeft een enorme omzetgroei gerapporteerd. Nabeurs gingen de aandelen 9% omhoog. De winst was 20 cent per aandeel, daar waar analisten 7 cent verwacht hadden. Omzet was 1,19 miljard dollar. Dat was 74% meer dan een jaar geleden.
  • Een aandeel met 8,5% dividend en een koers/winst verhouding van 2,35... Interessant? Kijk deze video

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Waarom ik deze fantastische aandelen nu niet koop (Tom Lassing)

16/07 7:49

Ik heb een video gemaakt over twee echt prachtige bedrijven met interessante aandelen. Warren Buffett is in beide bedrijven grootaandeelhouder.

Er is geen discussie over, dit zijn prima bedrijven.

Toch koop ik deze aandelen nu heel bewust juist niet.

Waarom leg ik in de video uit.

Kijk hier

Koop je energie bij Greenchoice
 
 
 

Angst voor Covid doet beurzen dalen (Tom Lassing)

23/07 8:05

Volgens de pers was het gisteren de angst voor de Delta variant van Covid die de beurzen aanvankelijk deed dalen.

Ik denk dat het zoeken naar een reden is. Beurzen stijgen en dalen van zichzelf wel, daar hoef je geen redenen voor te zoeken.

Ondertussen is er ook de Gamma variant al. Hier qua naam niet zo snel gebruikt vanwege de bouwmarkt die hierdoor een misschien wat ongelukkige reclame krijgt. Die Gamma variant is in Brazilië opgedoken. Ze is ondertussen ook in de Amerikaanse staat Oregon (In het hoge westen van de VS) al overheersend.

Uiteraard kan het feit van toegenomen angst bij beleggers meespelen dat we nu in de zomer een enorme nieuwe piek aan besmettingen gaan zien. Mensen zijn vanwege de vakantie uit hun omgeving, genieten van een (verre) vakantie en raken door de vele contacten makkelijker besmet. OOK met vaccinatie kan je nog ziek worden OF de ziekte doorgeven. Er is namelijk geen 100% dekking met de vaccinatie.

Iedereen moet dus voorzichtig blijven.

Helaas zien we dat niet in de vakantie bestemmingen en ik verwacht dan ook een forse piek aan besmettingen de komende weken.

Een piek die overigens mogelijk beperkte gevolgen heeft. Immers men is van huis weg en raakt besmet en wordt ziek. Maar als je na twee of drie weken weer thuis komt, dan ben je mogelijk niet langer actief besmettelijk. De besmettingscijfers schieten dus wel omhoog, maar ziekenhuis of sterfgevallen kunnen meevallen, want opa en oma zag je die weken niet. Na je vakantie besmet je dus niemand meer.

Achteraf gezien hadden we deze vakantiepiek misschien al vorig jaar moeten laten gebeuren. Alle jongeren besmet geraakt en dan bij terugkomst groepsimmuniteit vanuit die leeftijdsgroepen.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Heb je je N26 rekening al geopend?

Kijk hier om een N26 rekening te openen. Op dit moment is er een 50 euro bonus voor nieuwe klanten! Gebruik dan deze link.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Mogelijke voedseltekorten in Engeland (Tom Lassing)

09/07 8:40

Ze geven als reden voor de mogelijke voedseltekorten het feit dat steeds meer mensen thuis moeten blijven omdat ze met Covid besmette mensen in aanraking zijn geweest.

Maar ook zonder die reden is het al mis op de eilanden. Brexit is een ramp en daarbij komt dan Covid als toetje.

De Britse regering is ondertussen krachteloos en de premier probeert nu een ruzie met de EU te zoeken zodat hij de EU de schuld van deze ramp kan geven.

Het is één grote bende in het VK en het rampzalige premierschap van Johnson helpt daarbij pertinent niet.

Die baviaan met kleren aan het land laten leiden was nu één van die domme besluiten die blijkbaar in democratieën plaats vinden. De VS heeft er ervaring mee en ook in landen als Hongarije, Polen, Nederland en België hebben we ervaring met zulke politieke leiders. Mensen zonder visie die niet veel meer doen dan pappen en nathouden en als je pech hebt op het verkeerde moment ingrijpen met een onbegrijpelijk besluit waar ze dan later op terug moeten komen.

Op de Britse eilanden raken de schappen nu leeg. Dát is geen verrassing. Immers die voorspelling was al gedaan. Covid krijgt nu een deel van de schuld, maar ook zonder Covid waren er de schappen leeggeraakt. De onvoorbereide Brexit was een dom concept en had zo niet uitgevoerd moeten worden.


Overigens kwam vandaag uit dat de detailhandelsverkopen in het VK op jaarbasis met 9,7% gestegen zijn. De schappen zijn leeg verkocht en hoe leger ze raken, des te meer gaat er worden gehamsterd. Ik vind deze stijging dus niet verrassend.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd