Beursbox Nieuwsbrief Laten we het eens over angst hebben

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Laten we het eens over angst hebben
Date: July 27th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 27 juli 2021
 
 

AEX 745,1 Dow 34.957 USD 1,179 Btc 32.087 Goud 1796.35

 
 

Gezonder leven

Krijg je dagelijks alles binnen wat een gezond lichaam binnen moet krijgen? Waarschijnlijk niet. Daarom zijn er supplementen. Het is verstandig die te nemen om je gezondheidsconditie optimaal te houden.

Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/07 7:00

  • Premier Rutte heeft weer eens gelogen... Vanwege MH17 en De Krim hebben we geen relatie met Rusland... Behalve dan dat ambtenaren gewoon in gesprek met Rusland bleven over de gasleveringen. Maar zei Rutte vervolgens, ze mogen geen afspraken maken. Behalve dan dat ze dat wel hebben gedaan. Ik heb er geen moeite mee dat je toch een relatie met Rusland onderhoudt, maar lieg daar dan niet over! Binnenkort hebben we het Kabinet Rutte 17... We blijven zo stom om deze ras leugenaar premier te laten zijn.
  • Opmerkelijke uitspraak: De CEO van sigaretten fabrikant Philip Morris zou graag zien dat de politiek sigaretten binnen tien jaar gaat verbieden. Hoe sneller sigaretten verdwijnen, des te beter is het! Het vergelijkt het met auto's waarbij na een bepaalt moment de verbrandingsmotor verboden gaat worden. Alternatieven op de sigaret zijn gezonder, maar de perceptie is dat dit nog niet het geval is. De politiek moet zich richten op die perceptie en moet duidelijkheid geven op het tijdspad. Philip Morris wil een bedrijf worden dat zich gaat richten op gezondheid.
  • De omzet van Tesla is verdubbeld tot 12 miljard dollar. Dan praten we over de kwartaal omzet over het tweede kwartaal. De verdubbeling is ten opzichte van het tweede kwartaal van 2020. Er werd een winst van 1,1 miljard gemaakt. Ook Tesla heeft nu last van chiptekorten. Die kunnen ze omzet vertragen de komende tijd. Veel van de winst komt omdat Tesla ook emissierechten verkoopt aan andere fabrikanten. Het leverde in het tweede kwartaal 354 miljoen op.
  • De relatie tussen de VS en China is en blijft voorlopig nog erg koel. Er is eigenlijk geen reden te bedenken waarom die relatie de komende tijd beter gaat worden. Er zijn te veel punten waar de landen tegenover elkaar staan.

Naar het video kanaal
 
 
 

Het Neo Finance account uitgelegd (Tom Lassing)

27/07 7:17

Afgelopen vrijdag heb ik samen met Harm van Wijk eens naar zijn Neo Finance account gekeken.

In de video zie je hoe het account is opgebouwd en hoe je het op een goede manier kan inrichten.

Als je het eenmaal snapt, is het makkelijk!

De video kan je helpen inzicht te krijgen in hoe Neo Finance werkt. Het geeft ook een goed inzicht in wat het aanbod nu eigenlijk is.

Kortom, ik raad van harte aan de video eens te bekijken.

Het is een fantastische manier om een heel mooi rendement te maken. Niet voor niets dat ik ondertussen al meer dan 35.000 euro in leningen belegd heb. Uiteindelijk wil ik over een kleine negen jaar op 250.000 euro staan.

Kijk hier naar de video
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Laten we het eens over angst hebben (Tom Lassing)

27/07 7:31

In Tokio zijn alle deelnemers aan de OS gevaccineerd. Er zijn geen toeschouwers en de sporters leven in complete afzondering. Toch zijn er alleen in het Nederlandse kamp al 5 besmettingen. 

Tegelijkertijd stelde in de VS op tv een medicus dat hij nog nooit een besmette gevaccineerde persoon gezien heeft. Dat is vreemd. Immers, die zijn er dus wel. Is hij aan het liegen, of ziet hij geen patiënten?

Jammer dat er zo veel leugens rondgaan over de effectiviteit van de vaccinaties. Het beste wat de vaccinatie richting de Delta variant lijkt te doen, is de effecten van de ziekte minder erg maken. Maar besmettingen blijven mogelijk, ook onderling tussen gevaccineerden. Er is zelfs sprake van bij één producent mogelijk slechts een 31% effect richting de Delta variant. Dan wordt het verhaal van die Amerikaanse medicus nog ongeloofwaardiger. Hij doet zijn professie geen plezier met zijn leugens.


Een medicus in Nederland gaf aan dat die asocialen die zich niet willen vaccineren maar gedwongen moeten worden. 

Hij erkent het recht op vrijheid om iets te doen, maar in dit geval wil hij toch andersdenkenden grondrechten ontnemen omdat er in zijn ogen gevaccineerd dient te worden.

Ik heb hem er op gewezen dat beide kampen vanuit angst reageren. Degene die de vaccinatie neemt, heeft angst en degene die de vaccinatie niet neemt heeft dat ook. Die chirurg vindt zijn angst belangrijker want het zou in zijn ogen de maatschappij helpen om vaccinatie af te dwingen.

Hij komt niet met argumenten en informatie over de vaccinatie, maar hij komt met fascistische maatregelen om zijn angst maar weg te nemen.

Om zijn gelijk maar door te drukken moeten desnoods grondrechten aan burgers worden ontnomen. Geen gesprek, dialoog of discussie, maar slechts de botte bijl van een verplichte medische ingreep.

Een jaar geleden zouden wij het heel vreemd hebben gevonden als je met een ster op je kleding moet rondlopen omdat je niet gevaccineerd bent. Nu is het bijna zo ver. Zie de regelgeving in verschillende landen, zoals Frankrijk.


Kunnen we het niet eens in een dialoog hebben over de verschillende angsten die nu leven?


De angst dat de ziekenhuizen weer vol komen te liggen is groot, maar de angst dat je DNA aangetast wordt ook. In beide gevallen kan aangetoond worden dat de angst mogelijk overdreven is.

Waarom praten we niet meer met elkaar? Er zijn communicatiemiddelen genoeg, maar we gebruiken die voor het verspreiden van misinformatie en het maken van online ruzies.

Wat er pas écht ziek is, is de maatschappij. En die maatschappij, dat zijn wij.

 
 

Zonnevelden (Tom Lassing)

27/07 7:55

In mijn woonplaats nu consternatie, want maar liefst 20 voetbalvelden aan zonnepanelen velden gaan worden aangelegd.

Dat klinkt dramatisch, maar het betreft twee losse zonnevelden met de omvang samen van naar het schijnt 20 voetbalvelden. Volgens mij is het minder, maar afronding maakt het zo'n mooi getal.

Eén veld kunnen de meeste dorpsbewoners nog niet vinden als ze de naam van de weg horen waar het komt te liggen. Ze zijn er nog nooit geweest en hebben het veld nog nooit gezien. Het andere veld komt min of meer schuin achter mijn woning en kan je feitelijk niet omheen zo zichtbaar is het straks.

Volgens één van de tegenstanders is het schandelijk, want het is industrie.

Ik ben het daar niet mee eens.

Toen de boeren nog met paarden werkten, hadden ze velden vol staan voor de voeding van de paarden. Die velden waren in feite de brandstof voor de werkpaarden aan het verzorgen. Nu is het nog altijd de boer, maar deze produceert energie in de vorm van elektriciteit uit panelen. Nog altijd een tijdelijke zaak, want na 25 jaar moet het allemaal geoogst zijn.

Volgens de tegenstanders moeten ook eerst maar eens de daken vol gelegd worden.

Dat klinkt zo mooi, maar in de praktijk is het een dooddoener. Zo hebben we een Aldi distributie punt hier in mijn woonplaats. Een enorme hal met een prachtig plat dak. Maar... Het dak is er niet voor gemaakt EN er zijn plannen het distributiecentrum te sluiten. De zekerheid van dat gebouw valt dus weg.

Daarbij werkt de verzekering vaak niet mee als het gaat om daken van bestaande bedrijfspanden.

Maar we willen wel allemaal elektriciteit EN we vinden het vreselijk dat het klimaat zo veranderd, met overstromingen tot gevolg... Maar zonnevelden... Neen, dat kan écht niet. Zo lelijk!

Mijn hoop is dat het veld schuin achter mijn huis 'netjes' aangelegd gaat worden, met een groenzone er omheen en de panelen zo gelegd dat schapen er kunnen grazen en het veld dus ook veel planten ruimte gaat bieden. Goed voor de biodiversiteit. Nu is het al jaren een grasveld zonder onkruid (vanwege het gespoten gif). Qua natuurwaarde waardeloos.

De panelen bieden straks dus voor de natuur veel meer dan het huidige gebruik van het veld.

Ik hoop daarbij ook dat ik er financieel in kan investeren. Niet voor de energie, maar puur omdat dit naar mijn idee een winstgevende manier is om dit verder vrij waardeloze veld vlak naast de snelweg toch een waarde te geven.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

500 euro voor u geïnvesteerd (Tom Lassing)

27/07 8:15

Een paar maanden geleden heb ik samen met enkele collega's ieder 500 euro geïnvesteerd in een volautomatisch handelssysteem wat enorme rendementen zou moeten kunnen leveren.

De aanbieder was er van overtuigd dat we hier bijzonder mee in onze nopjes zouden zijn en het systeem graag zouden willen promoten bij onze lezers.

We besloten om ieder 500 euro in te leggen zodat het systeem met 3500 euro van start kon gaan.

Honderden transacties verder is er nu nog 148 euro in totaal over.

De broker heeft goede zaken gedaan.

Het systeem heeft een hoogste stand bereikt van 4900 euro en daarna ging het bijna in één streep bergafwaarts. Week na week waren er daarna verliezen te melden


Helaas is dit de standaard. Keer op keer blijkt het zo te zijn dat in de testfase 100% geautomatiseerde systemen het leuk doen en als ze dan écht gaan handelen, dan is het feest na enkele weken al over.


Ik blijf zeggen dat het naar mijn idee zo is dat de zelflerende systemen van de grootste banken de instapmomenten gaan herkennen en zich daar op richten. Immers is het iedere keer zo dat na enkele weken feest er een kentering komt en het systeem ten onder gaat. Banken zijn in staat om ieder jaar winstgevend af te sluiten. Dit is een zero-sum opzet. Wat de één wint, verliest de ander. De banken trekken structureel miljarden per jaar aan winst uit die markt. Die miljarden komen van consumenten die het keer op keer weer proberen... Ik ben er daar één van... Je blijft immers hopen...

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen.com

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 60.000+ leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd