Beursbox Nieuwsbrief Shell hervorming

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Shell hervorming
Date: August 26th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 26 augustus 2021
 
 

AEX 781,93 Dow 35.324 USD 1,176 Btc 40.052 Goud 1,784.79

 
 

Zonnepanelen aanbieding

Nu met een EXTRA 75 euro korting als u aangeeft via "Beursbox" te zijn gekomen!

Kijk voor meer informatie
 

Gratis Engelstalig rapport

New free report: 5 Easy-to-Spot Chart Set-ups to Help You Nail Market Reversals

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

26/08 7:00

  • Bij zes Nederlandse supermarkten zijn invallen geweest omdat vermoed wordt dat er afroomsoftware op de kassa's is gebruikt. Hiermee kunnen ze de omzet lager laten lijken. De belastingdienst wordt daarmee zwaar benadeeld.
  • YouTube heeft sinds februari 2020 maar liefst een miljoen filmpjes offline gehaald omdat er volgens het bedrijf sprake was van misinformatie over Corona. Alles was afwijkt van het beleid van CDC wordt gezien als misinformatie. NU is het erge dat de CDC haar beleid steeds weer aangepast heeft. Wat dus soms eerst misinformatie was, bleek in sommige gevallen later het beleid van de CDC te worden. Dit is dus een heel gevaarlijke ontwikkeling waarbij correcties op beleid tegengewerkt worden omdat afwijkingen van staand beleid standaard als gevaarlijk gezien wordt. Een hellend vlak richting dictatuur. Aan de andere kant... Sommige filmpjes geven aan dat je bleek moet drinken... Zeg het maar. Moet je zulke zaken dan online laten staan? Waar ligt de grens en wie mag dat bepalen?
  • China wil paal er perk stellen aan bijscholing na schooltijd. Het betreft een industrie waar in China 250.000 mensen werkzaam zijn. Veel van die bedrijven zijn in de VS beursgenoteerd. De werknemers zullen moeite hebben om in China een nieuwe baan te vinden.
  • In Zuid Korea gaat de rente omhoog. De rente gaat van 0,5% naar 0,75%.
  • China werkt nog altijd niet mee aan het onderzoek naar de bron van de Covid pandemie. Het voedt de geruchten dat het virus op de één of andere manier toch uit het lab in Wuhan is ontsnapt. Er is maar één zo'n lab op de wereld en dat is in Wuhan. Is het dan gek te veronderstellen dat het visus dat daar het eerst ontdekt werd daar ook vandaan komt?

Mijn visie op goud
 
 
 

Shell hervorming (Tom Lassing)

26/08 7:28

Shell gaat zich meer toeleggen op de levering van energie en gaat nu ook groene stroom en gas leveren aan Nederlandse huishoudens.

Daartoe zal Shell energie gaan inkopen bij zonneparken en windmolenparken. Shell zal daarbij als inkooppartij op de vrije markt acteren.

Goed nieuws dus voor ontwikkelaars die een park ontwikkelen en dan ook een extra afnemer op de markt vinden.

Hoewel Shell al wel wat parken in eigendom heeft, maken ze nog geen haast met het verder ontwikkelen en/of aankopen van eigen parken.

Op termijn wil Shell ook écht eigen stroom aan eigen klanten gaan leveren. Dat is nu technisch nog niet mogelijk, maar de technische sprongen gaan nu snel en ver. In de toekomst is dat dus mogelijk wel haalbaar.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Zomervakantie 2021 (Tom Lassing)

26/08 7:54

Vanwege de Corono perikelen en een vakantie van vorig jaar die in bepaalde opzichten niet echt was bevallen, blijf ik dit jaar thuis. De eerste week van de vakantie letterlijk, omdat we de woonkamer onder handen genomen hebben. We zitten nu in de tweede week.

Gisteren daarom een dagje Maastricht. Dat was weer eens leuk. Heerlijk om zonder last te hebben van Corona nazi's gewoon door de stad te kunnen lopen en overal naar binnen te kunnen.

Er was intro week voor de studenten en in combinatie met het heerlijke weer was het gezellig druk zonder overdreven druk te worden.

Nadeel was dat mijn telefoonbatterij ineens begon uit te zetten dat de achterkant van mijn telefoon sprong. Dat wordt dus vandaag een nieuwe telefoon kopen. Vijf jaar heeft de Samsung S7 het uitgehouden. Hij is nu écht op.

Vandaag een leuk klusje... Telefoon uitzoeken...

 
 

Afghanistan (Tom Lassing)

26/08 8:19

Het is overduidelijk dat Joe Biden er een puinhoop van heeft gemaakt bij de uittocht van de Amerikanen... Maar...

Het is ook duidelijk dat al die mensen die nu het land willen verlaten OOK blaam treft. Joe Biden heeft maanden geleden al aangegeven dat de Amerikanen op 31 augustus vertrokken zullen zijn. Wat doe je dan halverwege augustus nog in dat land?

Dan heb je toch zelf ook niet voorzien dat het regime zo snel zou vallen?

Is dat dus Joe zijn schuld, of heb je zelf ook schuld?

Wat WEL deels Joe's schuld is, is dat beloftes aan Afghanen niet worden nagekomen. Maar... Hoewel dit nu op het bordje van Joe ligt, zijn het de vorige presidenten geweest die hier de grootste steken lieten vallen. Die beloofden de tolken etc. Amerikaanse visas, maar verstrekten er vrijwel geen één.

Nu het regime gevallen is, willen die mensen de belofte aan hen inwisselen en de VS onder Joe Biden geeft niet thuis. Ik weet, het is de puinhoop van vooral de vorige president, maar dan had je nu geen president moeten willen worden.

Nu is het Joe zijn uitdaging en vooralsnog laat hij enorme steken vallen.

 
 

Open een N26 bankrekening

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Gratis optreden (Tom Lassing)

26/08 8:48

De (extreem rijke) initiatiefnemers van de Formule 1 race in Zandvoort hebben artiesten gevraagd om gratis te komen optreden.

Ik hoor dat de laatste tijd meer. Een mij bekende artiest werd ook gevraagd om op te treden voor een bepaald TV programma. (Dat programma waarbij je de kans loopt na de opnames doodgeschoten te worden.)

Of hij even naar de studio wilde komen voor een optreden.

Navraag leerde dat er alleen reiskosten vergoed zouden worden en uiteindelijk zou hij slechts hooguit 30 seconden in beeld zijn.

Dat kost je dus minstens een halve dag aan reizen en voorbereidingen en dan ben je 30 seconden in beeld. Je beloning is dan die 30 seconden beeldtijd.

Hij bedankte vriendelijk. Na 1,5 jaar geen omzet vraagt de Nederlandse TV (waar ze flinke bedragen verdienen) armlastige artiesten voor gratis optredens.

Je bent gek als je het doet. 

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd