Beursbox Nieuwsbrief Zoom groeit als kool

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zoom groeit als kool
Date: September 1st 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 1 september 2021
 
 

AEX 787,62 Dow 35.459 USD 1,179 Btc 40.122 Goud 1,815.91

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Crypto's kopen?

Bij deze aanbieder is het wel héél makkelijk crypto's kopen! Je koopt nu zeker niet op de hoogste koers.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/09 7:00

  • In Nederland lijkt de vorming van een nieuw kabinet onmogelijk te zijn. Naar mijn idee is er maar één ding over... nieuwe verkiezingen.
  • Hoe veel bedrijven gaan er failliet als de Corona steun komt te vervallen ZONDER dat de restricties weggenomen worden? Dat is de vraag waar Nederland mee geconfronteerd gaat worden. Er is één geluk voor de medewerkers van getroffen bedrijven. Er is namelijk heel veel vraag naar werknemers. Je hebt dus snel ander werk.
  • 23 miljoen euro is het bedrag dat de grootste Amerikaanse tech bedrijven hebben uitgegeven aan lobbywerk in Europa. Ook de info van de lobbyisten is vaak fake news dat onze politici voorgehouden wordt. Ze zijn niet of amper in staat het van echte info te onderscheiden omdat echte info geen lobbyisten en geen 23 miljoen heeft.
  • India is het eerste land dat formeel in gesprek is met de Taliban. Het gaat India om het vrije reizen van haar onderdanen die in Afghanistan verblijven en om de garantie dat Afghanistan geen vrijplaats voor terroristen gaat worden.
  • Twee hoge FDA vaccin leidinggevenden verlaten de FDA uit frustratie over invloed vanuit het Witte Huis op de snelheid waarmee nu zaken doorgevoerd worden. Dit is geen goede zaak voor de geloofwaardigheid van de FDA en haar rapporten.
  • Walmart gaat in de VS 20.000 werknemers aannemen om de verwachte drukte rond de feestdagen door te komen. Het bedrijf stelt dat het om vaste banen gaat. Dat mag met een korrel zout genomen worden in de VS. Vast tijdelijk... Het gaat vooral om banen in de distributie centra. Daar is moeilijk personeel voor te vinden, want het zijn gewoon geen leuke banen en de betaling is minimumloon.
  • De goudprijs is weer comfortabel boven de 1800 dollar per troy ounce gekomen. Goud999 heeft haar aanbod van gratis opslag voor nieuw gekocht goud of zilver verlengt tot 1 januari 2022. Kijk hier 

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Een stortvloed aan orders! (Jack Hoogland)

01/09 7:22

Vrijdag vertelde ik u al over het uitzonderlijke aandeel dat we voor ons splinternieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Een bedrijf dat een nieuwe, baanbrekende technologie heeft ontwikkeld, waarmee het enorme probleem van plastic voor het eerst écht goed kan worden aangepakt. 

Het richt zich daarbij vooral op het type plastic dat nu nog massaal op vuilnisbelten wereldwijd belandt.

Ik vertelde u vrijdag ook dat de eerste fabriek op dit moment al in aanbouw is. En dat de directie nu al wereldspelers als Procter & Gamble, l'Oréal en Nestlé tot haar klanten kan rekenen.

Er is echter ook iets wat ik u vrijdag nog niet vertelde. 

De van deze wereldspelers ontvangen orders zijn maar liefst 20 keer zo groot als de jaarlijkse productiecapaciteit van de nu in aanbouw zijnde fabriek.

Geen wonder dat er al een tweede én derde fabriek op de planning staan! 

Ruim een jaar voordat de eerste fabriek operationeel wordt, heeft dit bedrijf al een stortvloed aan orders ontvangen.

Daarbij geldt dat directieleden samen maar liefst 37,5% van de aandelen bezitten. De directieleden hebben groot financieel belang in het succesvol uitbouwen van dit unieke bedrijf.  

Wat ons betreft zegt dit alles genoeg. Dit is een uitzonderlijke, ideale situatie die ons een unieke kans geeft.

Ongelimiteerd groeipotentieel. Onbeperkt koerspotentieel.

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Afbouwen steun centrale banken (Tom Lassing)

01/09 7:47

De Nederlandse centrale bankier Klaas Knot pleit voor de afbouw van de steun van de economie door de centrale banken. Nederland heeft daarbij makkelijk praten. Die economie loopt als een trein. (Op een paar sectoren na).

Nederland zou het misschien zonder centrale banken steun nog wel redden, maar landen als Griekenland, Spanje, Portugal en de nodige Oost Europese landen zitten in andere situaties.

Voor hen zou het intrekken van de steun enorme gevolgen hebben.

Uiteindelijk zou het goed zijn als de EU zonder die steun zou kunnen, maar de economie is door de aanhoudende steun verslaafd geraakt aan de weelde van altijd genoeg geld voor welke crisis dan ook.

We gaan dan ook van crisis naar crisis. Soms zelf veroorzaakte... zoals Afghanistan. Maar natuurrampen kunnen we meestal weinig aan doen.

Toch lijken we ook verslaafd aan crisissen. We lijken nog weinig te plannen maar doen voornamelijk aan crisismanagement.

Deze generatie politici heeft nog niets anders gedaan dan van crisis naar crisis laveren. Een écht beleid uitstippelen is compleet onbekend voor ze. Dat baart mij ernstige zorgen.

 
 

Zoom groeit als kool (Tom Lassing)

01/09 8:12

Wie had twee jaar geleden van Zoom gehoord? Niemand toch? Nu maakt deze onderneming een omzet van 1 miljard dollar per kwartaal. Dat terwijl de meeste gebruikers nog altijd een gratis account gebruiken.

Dat geeft wel aan wat de groeimogelijkheden nog zijn. De gratis gebruikers gaan namelijk verleidt worden om ook een (mooier en beter) betaalde versie af te nemen.

Vooral bedrijven weten de weg naar Zoom nu goed te vinden en gebruiken de service voor online vergaderingen.

Het ziet er naar uit dat die online trend voorlopig niet gaat keren.

Het aandeel is ondertussen enorm duur. De vraag is of de K/W van 85 en een PEG ratio van boven de 5 gerechtvaardigd is. Het aandeel is populair, dat blijkt wel uit die torenhoge waardering.

Beursbox.nl kennisbox
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Afghanistan, hoe nu verder (Tom Lassing)

01/09 8:38

Nu de Taliban in het grootste deel van Afghanistan de macht over hebben genomen, zullen ze snel een overheid apparaat neer moeten zetten.

Er zijn enorm veel wapens in het land en in tegenstelling tot 20 jaar geleden is de kans nu aanwezig dat de bevolking ook tegen de Taliban opstaat. Zeker als die hun terreur terug gaan brengen.

De economie van het land is volledig naar de knoppen. Het was al niet veel en 20 jaar oorlog EN het vertrek van Amerikanen met veel geld is een ramp voor de economie.

Binnen de Taliban gaat er ook spanning komen. De één wil terug naar de extreem strenge Islam uitleg van 20 jaar geleden, de ander wil een vriendelijke versie laten zien, maar zonder ook maar te tornen aan de strengste Koran uitleg. Vooral de rol van vrouwen wordt een heikel punt. Mogen die naar school? Mogen ze werken? Of worden ze weer opgesloten?

Gaan de hardliners de macht grijpen, of gaan de mensen die een wat vriendelijker uitleg voorstaan het pleit winnen?

De kans is behoorlijk groot dat er ook binnen de Taliban een bloedige strijd gaat komen.

Ze willen allemaal het alfa mannetje zijn en in het verleden was het steeds zo dat de meest extreme uitleg de makkelijkste weg was. Je hoeft niets uit te leggen. Zo is het en ben je het er niet mee eens, dan loop je loodvergiftiging op.

Ik denk dat het deze keer niet anders gaat zijn. De angst dat vanuit dat land terrorisme wereldwijd verspreidt gaat worden is naar mijn idee niet zo waarschijnlijk. Dat je er als moslim fundamentalist welkom bent, ja dat is wel zo.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd