Beursbox Nieuwsbrief Uranium is 'los'!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uranium is 'los'!
Date: September 3rd 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 3 september 2021
 
 

AEX 793,32 Dow 35.490 USD 1,187 Btc 41.729 Goud 1,812.64

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een bewezen aan- en verkoopsysteem.Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

We hébben nu vuurwerk! (Jack Hoogland)

03/09 7:00

Vier weken geleden vertelde ik u al dat dit een belangrijke ontwikkeling zou worden. 

En ruim een week geleden vertelde ik u dat we de eerste tekenen van vuurwerk zagen in de markt voor uranium. 

We hébben nu vuurwerk!

Sprott Uranium heeft in slechts twee weken tijd maar liefst 2,7 miljoen pond uranium opgekocht. Zie onderstaande tweet. Dat is evenveel uranium als vijf kernreactors in een heel jaar gebruiken. 

De uraniumprijs is fors aan het stijgen, en tegelijk knallen ook de koersen van uraniumaandelen omhoog.

Omdat Sprott stug doorgaat met het opkopen van uranium, zullen koersen van uraniumaandelen de komende tijd ongelofelijk hard doorstijgen. 

Ik herhaal hieronder nog even wat ik u vorige week al vertelde. Sprott heeft een raket onder deze piepkleine markt geplaatst. 

Wat we sinds vorige week aan koersstijgingen hebben gezien, is nog maar het prille begin. 

De vorige bull markt (2001-2007) gaf koersstijgingen tot zelfs 10.000%. Deze bull markt gaat heviger zijn én veel langer aanhouden. 

Uraniumaandelen gaan de komende jaren duizenden procenten in koers stijgen. 

Deze week stuurden we onze TopAandelen-abonnees al twee extra uraniumtips. Daar bovenop sturen we vandaag nog een extra tip uit.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u deze extra tips gratis bij het ingaan van uw abonnement.  

Voor ons uraniumrapport selecteerden we... 

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/09 7:18

 • Grootste nieuws is nu het feit dat uranium aandelen 'los' zijn gekomen. Deze nieuwsbrief daar dan ook veel aandacht voor.
 • Het aantal werklozen in de VS is op een laagste punt van heel de Corona tijd gekomen.
 • Walmart gaat in de VS het loon voor haar medewerkers met 1 dollar per uur optrekken. Het betreft 565.000 medewerkers die dus een dollar per uur meer gaan krijgen.
 • De Republikeinen hebben een nieuwe strategie richting grote bedrijven. Hen wordt een lagere belasting in het vooruitzicht gesteld als Trump weer aan de macht komt, maar... Dan mogen ze geen politiek commentaar meer leveren. Als de bedrijven meewerken aan de januari 6 onderzoeken, dan kunnen ze die lagere belastingen overigens ook vergeten. Dat is de boodschap die de leider van de Republikeinse partij voor hen had.
 • De BitConnect oprichter is aangeklaagd door de SEC. Hij wordt beschuldigd van een twee miljard dollar fraude. BitConnect ging kopje onder. Het bedrijf beloofde 40% rendement per maand (1% per dag) en geloof het of niet, maar het bleek fraude! Wie had dat nu kunnen denken? Dit was een klassieke Ponzi. Het heeft lang geduurd voor de SEC eindelijk actie ondernam.
 • Exxon heeft haar strategische reserve aangesproken nu de productie in de zuidelijke staten zwaar is aangetast door de storm Ida.
 • De ijsmachines bij McDonalds zijn erg vaak stuk. Dit houdt in dat klanten iets anders moeten bestellen, want milkschakes etc. zijn dan niet verkrijgbaar. De FTC gaat nu onderzoeken of hier nog wel sprake is van eerlijk ondernemen. Immers beloof je bepaalde producten, maar blijk je structureel niet in staat die aan klanten te leveren. Dat neigt naar misleiding.
 • DSM neemt First Choice Ingredients over voor 453 miljoen dollar. 
 • Nieuwe aangepaste versie van de video over GOTU. Je ziet het hier
 • Gaat vandaag de AEX voor het eerst boven de 800 komen? We gaan het zien...

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Uranium aandelen (Tom Lassing)

03/09 7:42

Gisteren stegen uranium aandelen gemiddeld 10+%. Vooral kleine fondsen deden het goed. Eindelijk lijkt heel de sector serieus los te komen, maar voor je nu als een gek aandelen aankoopt eerst dit...

We hebben dit eerder gezien. Eerder dit jaar zelfs. Toen was ik ook één van de (bij)kopers van aandelen. De huidige koersen staan nog ONDER de koersen waarop ik toen bij kocht.

Maar... de prijs voor uranium zelf is nu wel 10% hoger dan toen.

EN... Ik blijf van mening dat uiteindelijk dit de beste bull markt in mijn leven gaat worden.

Ik heb dus veel uranium aandelen en ik koop aandelen bij.

Het is nog altijd vroeg, want geen van de bedrijven maakt structureel winst in deze sector. Daar is de prijs van uranium nog veel te laag voor. Pas als de prijs voor uranium zelf verdubbeld gaan er ook gigantische winsten voor de bedrijven komen. Die verdubbeling van de prijs komt er, maar het kan nog wel even duren. Dit is een lange termijn verhaal.

Uranium rapport
 
 
 

C- lening is afgelost (Tom Lassing)

03/09 8:04

Bij Neo Finance zijn ze ook enkele maanden geleden begonnen met het aanbieden van C- leningen. Leningen met een hoge rente, maar dus ook een heel hoog risico EN leningen waarop ze geen terugkoop garantie afgeven.

Ik heb indertijd bij wijze van proef enkele leningen afgesloten.

Het was geen succes. Ze gingen allemaal al snel de fout in door niet af te lossen.

Bij één van die C- leningen heb ik nu geluk. Gisteren is de resterende geleende som in één keer afbetaald. Het ging bij mij slechts om 25 euro maar het was wel heel zuur dat er niet één keer op was uitbetaald.

Ik kreeg gisteren 28,42 uitgekeerd, want de lener moest ook achterstallige rente betalen. Zo is in één keer één van mijn slechtste leningen toch nog een goede investering gebleken.

Het kan verkeren.

Meer over Neo Finance op mijn eigen site daar over. Klik hier

Ik heb zelf nu 37.750 euro aan leningen via Neo Finance uitstaan en ben daarmee Silver VIP deelnemer.

P2pfinance.nl
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Heb je je N26 rekening al geopend?

Kijk hier om een N26 rekening te openen. Op dit moment is er een 50 euro bonus voor nieuwe klanten! Gebruik dan deze link.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Bodemschatten in Afghanistan (Tom Lassing)

03/09 8:30

Eén van de eerste dingen die de Taliban nu gaat doen, is de bodemschatten van Afghanistan cash maken.

Afghanistan is rijk aan de nodige bodemschatten en kwade tongen beweren dat het die bodemschatten waren die zowel Rusland als de VS naar Afghanistan brachten.

De Amerikanen hebben de afgelopen twintig jaar ongeveer een derde van het land onderzocht op bodemschatten en enorme hoeveelheden aangetoond. De situatie werd echter nooit zo stabiel dat ze er ook serieus aan konden komen.

Dat gaat nu veranderen en landen als Pakistan, Iran en China staan klaar om de Taliban interessante bedragen te bieden voor het mogen ontwikkelen van mijnen.

De vraag blijft natuurlijk of je zo'n pril bewind kan vertrouwen. Gaat dit niet een poel des verderf worden, met omkoping en corruptie als belangrijkste drijfveren?

De leiders van de Taliban schathemeltje rijk en de bevolking die wederom het nakijken krijgt.

Die kans is levensgroot aanwezig. Als China mijnen in handen krijgt, zal het ook zeker Chinese werknemers meenemen. Dus ook geen werkgelegenheid voor lokale Afghanen. China heeft ondertussen al een drie miljard dollar groot contract getekend liggen. Het betreft een te ontwikkelen kopermijn en het contract is voor dertig jaar. De eerste spade moet de grond nog in gaan.

-----------------

Kijk hier voor een interessante zonnepaneel aanbieding. (Geef aan dat je via Beursbox komt voor een extra 75 euro korting!)

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd