Beursbox Nieuwsbrief Buy the dip

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Buy the dip
Date: September 6th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 6 september 2021
 
 

AEX 789,55 Dow 35.395 USD 1,187 Btc 43.594 Goud 1,827.22

 
 

Bitcoin kopen?

Bij deze aanbieder is het wel heel makkelijk om bitcoin of andere cryptós te kopen!

Klik hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/09 7:00

  • Mijn vakantie zit er weer op. Dit jaar een werkvakantie waarbij de woonkamer flink onder handen genomen is en daarnaast nog wat klusjes aan het huis zijn gedaan. Helaas nog niet klaar. Ik ga dus deze week nog even door. Zo nu en dan een dagje genomen om Nederland te verkennen. Ik ben nog niet overal geweest. Grote verrassing was Dordrecht. Ik had niet verwacht dat het zo'n mooie oude stad was. Tegenvallend waren de vestingsteden Klundert en Steenbergen. Daar was weinig te zien. Een heerlijke dag in Maastricht doorgebracht...
  • De huurprijsstijgingen zijn sinds 1960 niet zo laag geweest. Opmerkelijk, daar koopwoningen enorm in prijs stijgen. Huren wordt dus interessanter!
  • Het personeelstekort is ook in het VK enorm. Brexit is daar een extra probleem. In de VS en in Nederland is er ook al sprake van enorme personeelstekorten.
  • Zeer verslavende medicijnen. Enkele pharma bedrijven zijn er schathemeltje rijk van geworden. Ook artsen kregen mooie bonussen en lieten hun patiënten willens en wetens verslaafden worden. Puur omdat het ze veel geld opleverde. Er komt nu een miljarden schikking aan. De bedrijven leveren een deel van hun winst in en kunnen dan van verdere rechtszaken verschoond blijven. Dat terwijl een dealer op straat makkelijk twintig jaar cel kan krijgen!
  • Auto's moeten schoner en zuiniger, maar Italië wil dat haar beroemde supercars (voor de ultra rijken) niet onder de milieumaatregelen komen te vallen. Immers, de rijken hoeven niet te lijden onder klimaat/milieumaatregelen! Dat zou écht te gek zijn.
  • Duitsland geeft Tesla tot meer dan een miljard euro aan subsidies! Dat geld heeft het bedrijf niet nodig, maar het is de bonus voor het bouwen van een fabriek nabij Berlijn. Ongehoord dat dit legaal is!
  • Ik heb de Japansecandles en de x10beleggen site van een nieuw uiterlijk laten voorzien. Kijk maar eens even!

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Uranium (Tom Lassing)

06/09 7:21

Wat is de belangrijkste reden dat uranium nu aan het stijgen is?

Dat antwoord is simpel te geven en heeft niets te maken met 100 nieuwe kerncentrales die er de komende 15 jaar gaan komen. Dat is leuk en weten we al jaren, maar het bracht en brengt de koers van uranium niet in beweging.

Maar wat dan wel?

De reden is dat Sprott sinds kort een uranium beleggingsfonds gekocht/opgezet heeft en nu op grote schaal fysiek uranium aan het kopen is.

Is dat 'netjes'?

Het doet een beetje denken aan de gebroeders Bunker in de jaren zeventig. Die probeerden door grootschalig zilver op te kopen de markt naar hun hand te zetten. Dat lukt, tot de centrale bank ingreep.

Toen was het feest over en raakten ze heel hun familievermogen kwijt.

Uiteraard is er nu ook de kans dat 'een overheid' gaat ingrijpen omdat ze er niet blij mee zijn dat uranium duurder wordt. Het is geen grote markt en Sprott is in die kleine markt in enkele weken tijd een enorm grote marktpartij geworden.

Maar Sprott is niet de enige. Enkele maanden geleden waren er al enkele bedrijven die hun productie stopzetten en overgingen op het opkopen van uranium op de open markt.

Daar heeft Sprott het idee van.

Die bedrijven zien nu de gekochte uranium voorraden flink in waarde stijgen. Ze hebben een goede zet gedaan en beleggers beginnen die strategische zet nu pas te belonen met een hogere aandelenkoers.

Ineens is er erg veel vraag naar uranium en EINDELIJK is er genoeg druk op de markt gekomen om de prijs van uranium op te drijven. Een terechte zaak, want uranium is al jaren veel te laag gewaardeerd.

x10beleggen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Nieuwe Goud999 actie! (Tom Lassing)

06/09 7:51

Gratis opslag tot 1 januari 2022 voor iedereen die goud of zilver vrij van BTW koopt en laat opslaan via Goud999.

Naast de scherpe prijzen voor goud en zilver een mooie actie.

Waarom goud of zilver kopen?

Ik denk dat het veiliger is dan spaargeld op de spaarrekening. Ik zie dit fysieke goud en zilver dan ook als mijn spaargeld. De opslag in de kluis is daarbij ook veel veiliger dan opslag thuis.

Daarom ben ik zelf ook klant bij Goud999.

Koop hier je goud

Koop hier je zilver

Mijn visie op goud
 
 
 

Buy the dip (Tom Lassing)

06/09 8:09

Dit is een bepaalde strategie waarbij beleggers instappen zodra een aandeel of een sector een stukje daling heeft laten zien. Het werkt in een sterk stijgende trend als een tierelier.

Maar... Er is een gevaar.

Een groot gevaar.

Als namelijk die sterke trend ophoudt, dan koop jij net onder de top de stukken en je blijft er mee zitten.

Dat overkwam mijzelf in februari van dit jaar.

Ineens was de trend in speculatieve aandelen halverwege februari over en toen was het hommeles.

Weet dus wel wat je doet. 

Heel veel beleggers gingen met die methode ook in 2000 onderuit. Daarna gingen aandelen gemiddeld 80% omlaag. Het was de reden sat na de Internet crisis vrijwel geen belegger nog winst had. Dat terwijl de beurzen in de jaren daarvoor honderden procenten gestegen waren. Men kocht in de dip en men bleef zitten en hopen.

Zeker in speculatieve aandelen kan je haast niet anders, omdat stop losses in die stukken niet echt werken. Immers gaan die koersen soms 20% in een dag omlaag. Daar valt met een trading stop loss geen eer mee te behalen.

Realiseer je dus het risico van de "Buy the dip" methode.

Beursbox Kennisbox
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Klimaat of milieu, wat is het? (Tom Lassing)

06/09 8:35

Het klimaat is aan het veranderen. Dat is een 100% zekerheid. Daar is eigenlijk iedereen het wel over eens.

Maar dan de vraag of menselijk ingrijpen die verandering kan beïnvloeden. Dat is minder duidelijk.

Ik pleit daarom voor het feit dat we het niet over het klimaat moeten hebben.

ALS menselijk ingrijpen de oorzaak is, dan komt het omdat we het milieu verpesten. Vervuiling is zowel slecht nieuws voor het klimaat, maar OOK voor de gezondheid van mensen.

Het zou dus veel slimmer zijn om milieumaatregelen te nemen die goede zijn voor onze gezondheid EN positief kunnen uitpakken voor het klimaat.

Door de nadruk te leggen op de gezondheid van mensen zou er heel veel weerstand weggenomen worden. Het klimaat is immers abstract en onbewezen.

De gezondheid van inwoners is veel dichter bij huis.

Zo worden inwoners van Brabant gemiddeld jaren minder oud dan inwoners van Friesland.

Zulke berichten komen aan!

Dan komt van bewoners ook heus wel de vraag waarom dat dan is...

Kijk, dan heb je de aandacht en dan voelt het veel meer als een eigen probleem. De oplossing is uiteindelijk dezelfde als voor de klimaatproblemen, maar je hebt nu meer betrokkenheid omdat het je als mens veel meer raakt.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd