Beursbox Nieuwsbrief The hype is on

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief The hype is on
Date: September 10th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 10 september 2021
 
 

AEX 787,17 Dow 35.011 USD 1,182 Btc 39.551 Goud 1,802.49

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een bewezen aan- en verkoopsysteem.Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/09 7:00

  • Na vier dagen van dalingen staan vanochtend de Amerikaanse futures voorbeurs weer in het groen. Gisteren waren de speculatieve aandelen verdeeld. Een deel van de uraniumaandelen won terrein, een ander deel bleef in het rood.
  • In de VS moeten ambtenaren zich laten vaccineren en steeds meer werkgevers verplichten het hun werknemers ook. Ondertussen is er in San Francisco een Covid variant opgedoken die immuun voor de vaccinatie lijkt.
  • Een beleggingsadviseuse in Philadelphia heeft bekend dat hij voor 100 miljoen dollar gefraudeerd heeft. Ze gaf bijvoorbeeld aan dat ze in februari 2018 een winst maakte van 1,78% terwijl ze in het echt 50% van de fondswaarde in die maand verspeelde.
  • In de VS is een Koreaan opgepakt die samen met twee mededaders vanuit gemeentelijke parken zeldzame planten jatte en ze naar Azië verstuurde om ze daar te verkopen. Hij heeft ter waarde van 600.000 dollar planten gestolen.
  • De goudprijs is afgelopen nacht weer boven de 1800 dollar per Troy Ounce gekomen.
  • Het aandeel InPost (genoteerd in Amsterdam) is gisteren ruim 5% gestegen op het nieuws dat Michael Rouse is aangesteld als bestuurslid voor vier jaar.
  • Mastercard neemt CipherTrace over. Dit bedrijf houdt zich bezig met de beveiliging binnen de crypto omgeving. Eea moet later dit jaar afgerond worden.
  • Ten opzichte van een jaar geleden is de Nederlandse export in juli met 8% gestegen. Ten opzichte van 2019 is de groei zelfs 8,8%. Dit houdt in dat de Corona dip volledig is ingelopen voor wat betreft de export. Naar verwachting gaan die cijfers de komende maanden minder positief worden.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Cash burn rate (Tom Lassing)

10/09 7:18

Als een bedrijf geen winst maakt, dan is het belangrijk hoeveel cash er in de onderneming aanwezig is en hoeveel er uit gaat. Als namelijk die cash opraakt, dan zal de onderneming 'iets' moeten doen.

Dat 'iets' kan zijn nieuwe aandelen uitgeven eventueel met warrants... Of het kan zijn dat ze nieuwe leningen proberen uit te zetten, eventueel met het recht er bij om die leningen later om te zetten in aandelen.

Hoe dan ook, het is vaak geen goed nieuws voor zittende aandeelhouders.

Het is dus zaak dit goed in de gaten te houden bij bedrijven die structureel verlies maken.

Een degelijkere manier om te beleggen is alleen beleggen in structureel winstgevende ondernemingen. Dat is saaier, maar je loopt als belegger wel veel minder risico.

Die keuze moet je zelf maken. Maar als je belegt in die risicovolle aandelen, dan raad ik je aan de burn rate goed te bestuderen.

Het kan je enorm negatieve verrassingen gaan schelen.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

The hype is on! (Tom Lassing)

10/09 7:42

Is Apple in staat met een apparaat te komen dat onze smartphones de weg van de GSM laat volgen?

Zou dat écht mogelijk zijn?

De hype rondom dit gerucht begint al goed op gang te komen. Een aandeel binnen de x10beleggen.nl portefeuille steeg deze week al eens 30% puur op dat gerucht. Dat bedrijf maakt namelijk Internet via satelliet mogelijk. Het houdt in dat je in theorie gewoon altijd Internet verbinding hebt, waar je je ook bevindt.

Maar goed, altijd verbinding met Internet is slechts een verbetering, maar is puur op zich niet echt een vervanging van de smartphone.

Ik kan me vooralsnog niet echt een apparaat voorstellen dat zo extreem beter en anders is dan een smartphone waardoor ik die laat vallen zoals we massaal de GSM lieten vallen. Wat mist de Smartphone nog waar ik echt niet zonder kan? Ik heb er nog geen voorstelling bij.

Heb jij een idee?

Wat zou zo'n apparaat moeten kunnen? Ik hoor het graag! Mail me op tom @ lassing. nl


 
 

Vrijheid van meningsuiting (Tom Lassing)

10/09 8:00

Vooral rechts Amerika wil nu paal en perk stellen aan ondernemingen die social media accounts van klanten sluiten.

Dat terwijl dezelfde republikeinen de regels ooit opstelden en daarin juist expliciet eisten dat bedrijven het recht moeten hebben om klanten te weigeren. Toen namelijk een bakker ooit weigerde een taart te bakken voor een homo stel, toen stond de republikeinse partij pal achter deze bakker.

Maar dat was voor de constante leugens van de vorige president. Leugens die vooral herhaalt moesten worden, want dan gaan mensen het vanzelf geloven. Een methode die al in Nazi Duitsland ingezet werd en er als methode bewezen werd.

De republikeinen volgen het nazi handboek voor manipulatie tot in het kleinste detail.

Toen werd dus de vorige president ineens van Social Media geweerd.

Waarom hadden deze bedrijven ineens de macht om de toenmalige president zo maar zijn toegang tot zijn achterban af te nemen?

Ineens vonden republikeinen dat bedrijven dat recht NIET mochten hebben.

Nu ben ik eigenaar van een website. Ik geef mijn lezers de mogelijkheid om reacties te geven. Zou ik dan niet OOK het recht hebben om te bepalen WAT er geplaatst mag worden en wat niet?

Het is mijn site. Ik betaal de hosting etc. Ik word er op aangesproken als er iets komt te staan dat tegen de wet in gaat.

Ik vind het dus volkomen normaal dat de eigenaar bepaalt tot hoe ver de klanten mogen gaan.

Dat heeft niets met beperking van rechten te maken. Je hebt het recht om zelf een site op te zetten. Je kan dus gewoon publiceren. Alleen misschien niet op populaire sites als Facebook of Instagram als dat tegen hun vastgelegde beleid in gaat. Richt dan maar je eigen Social Media platform op en bepaal daar je eigen regels. Als het allemaal zo erg bij Facebook en Twitter is, dan zal je snel kunnen groeien.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Heb je je N26 rekening al geopend?

Kijk hier om een N26 rekening te openen. Op dit moment is er een 50 euro bonus voor nieuwe klanten! Gebruik dan deze link.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Voor als het echt fout gaat (Lodewijk Hof)

10/09 8:15

De wereld zit op een keerpunt. Het westen heeft weer eens een oorlog verloren. De machtigste legers ter wereld verliezen het van mannen met baarden en wapens die in andere continenten dor ondervoede kinderen gebruikt worden. Dus kunnen we de vraag stellen waarom we een leger hebben.  Sinds WWII hebben we alle oorlogen verloren.

Nou ben ik sowieso erg sceptisch op een overheid die ten strijde trekt. In de VS hebben ze enkele oorlogen gehad. Tegen kanker, tegen armoede, tegen terrorisme. 

Die tegen kanker is overduidelijk verloren. Vele vormen kunnen we, helaas, niet behandelen. Op school, blindenschool, zag je het trieste bewijs hiervan. Ik ben bij weet ik hoeveel begrafenissen van kinderen geweest. Dit klinkt hard. Maar je taakt eraan gewend. Na de 40ste voel je niets meer. Heeft destijds 6 jaar geduurd om weer gevoel naar mensen te krijgen. Waarom gebruiken we de accijnzen op alcohol en tabak niet voor onderzoek? Die we, als Nederland, zelf tegen kostprijs verstrekken. We praten over ongeveer 15 miljard per jaar. Moet je het nodige mee kunnen bereiken. Zou ook een mooie impuls voor de Nederlandse biotech en farmaceutische industrie zijn.

De tweedeling in de samenleving neemt toe. De armste mensen hebben veel met de overheid te maken. Maar in de VS stemmen ze niet. De vraag, na al dat geld dat uitgegeven is, die we moeten stellen is hoe het beter kan. Het heeft niet gewerkt. Een interessante vraag is waarom we op onze scholen het concept geld niet bespreken. Waarom leren we niet begroten?

De oorlog tegen het terrorisme is niet veel beter afgelopen. Ja, Islamitische Staat is militair verslagen. Maar de ideologie is er nog. Er zijn mensen die het normaal inden iemand te onthoofden met het oog op een religieuze staat. In Nigeria en de Filipijnen zijn er groeperingen actief die loyaal zijn.  Een interessante vraag is hoe ze aan geld en wapens komen. Het is niet dat het westen het achtergelaten had. Het is erheen getransporteerd. Door wie en met welke agenda? Dat is de vraag die ik zou stellen.

Als we terugkijken op de afgelopen Corona periode is het helder dat de overheid weer gefaald heeft. Overal doen we hetzelfde en het lukt niet. Een boeiende vraag hierover. Mijn katten, inmiddels zijn ze helaas overleden, kregen bij hun dktp een injectie tegen SarsCovid. Kunnen we dat niet bij mensen gebruiken? Voor u reageert met de opmerking dat het voor dieren is ontwikkeld, kan ik u alleen gelijk geven. Maar het is het onderzoeken waard. De anticonceptiepil is immers ook ontwikkeld voor dieren (varkens om precies te zijn).

Nu de Corona steun ten einde gaat komen, zullen we de uitgestelde faillissementen zien. De echte kaalslag gaat nu komen. Een contact van mij die in het vastgoed zit wrijft zich in de handen. Hij rekent op veel executie veilingen. Hoeveel ondernemers hebben hun huis als onderpand aan de bank gegeven? Het zou niet zo’n ramp zijn als alle maatregelen op hetzelfde moment los gelaten worden. Maar dat doet men niet. Dezelfde claims over de problemen in de zorg horen we.  Ik vraag mij een paar dingen hierover af. Als het zo druk is. Moeten de doctoren dan niet aan het werk in plaats van naar de talkshows? Ga je patiënten helpen. Bovendien zou ik weleens willen weten waarom niet begonnen is met het bijscholen van studenten medicijnen. Het moet mogelijk zijn zo verlichting te bieden. Regeren is vooruit zien. Helaas hebben we een regering die reageert. Dan laat ik buiten beschouwing dat er geen regering is omdat mensen met elkaar niet door een deur kunnen en een rechtse regering (meerderheid in beide kamers) uitgesloten is. Hetgeen ik strategisch niet slim vind. Nooit uitsluiten. Hou alle opties open. 

Nu hebben we een interessante situatie. De eeuw van China en India is nu echt aangebroken. In deze ecursus ga ik dieper in China en haar rivaal, India in. Alsmede meerdere mogelijkheden om er goed geld aan te verdienen. Hetgeen natuurlijk het belangrijkste is. Niet druk maken om dingen die gebeuren, er slim op inspelen lijkt me verstandiger.

Maar een belangrijke stap om verder te komen is voorbereiden. Zo is een tweede inkomen een mooie stap. Die u makkelijk vanuit huis kunt doen. Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% korting.

-----------------

Kijk hier voor een interessante zonnepaneel aanbieding. (Geef aan dat je via Beursbox komt voor een extra 100 euro korting!)

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd