Beursbox Nieuwsbrief uranium prijsstijgingen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief uranium prijsstijgingen
Date: September 13th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 13 september 2021
 
 

AEX 788,49 Dow 34.753 USD 1,178 Btc 38.070 Goud 1,789.7

 
 

Bitcoin kopen?

Bij deze aanbieder is het wel heel makkelijk om bitcoin of andere cryptós te kopen!

Klik hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/09 7:00

  • Dit weekend had ik mijn 'uitgestelde feestjes' weekend. Het voelt nog steeds alsof ik op een wolk loop. Helaas uitgestelde feestjes met nog altijd flinke belemmeringen. Op dat onderwerp aangekomen... Het gaat voor 1,8 miljoen mensen in Nederland nog erger worden. Ze kunnen best met een soort van concentratiekamp merkteken rond gaan lopen. Ik ben er alleen nog niet uit welk merkteken het meest geschikt is. Wordt het de rode omgekeerde driehoek van de politieke gevangenen, of de zwarte omgekeerde driehoek voor asociale elementen? Op die manier kan de horeca namelijk direct zien of iemand wel op het terras of in de zaak mag komen. Volgende stap is deze elementen te verzamelen in kampen om ze uit de samenleving te houden. Rutte's natte droom waarvan ik altijd dacht dat het Wilders' zijn natte droom was...

    Kijk hier naar de merktekens die de Duitsers gebruikten en leer wat...

  • Dit afgelopen weekend was ook 20 jaar na 9/11. Misschien wel het grootste bedrog in de wereldgeschiedenis. Ik heb er al veel over geschreven. In mijn ogen was het Israël die begin deze eeuw bang was dat het westen te veel het oor liet hangen naar de islamitische landen. De kliek rondom Bush (wapenhandelaren) stonden open voor een mooie deal die hen schatrijk zou maken. Dick Cheney maakte het uiteindelijk mogelijk. George van Houts heeft er ook een visie over.

  • Het aantal faillissementen is in Nederland op het laagste punt in dertig jaar. Ik verwacht dat dit snel gaat veranderen nu de Corona steun ophoudt. Nog altijd zijn er sectoren die er veel last van hebben. Toch loopt de totale economie nu heel goed. Het is dus niet zo dat 'iedereen' het nu slecht heeft.

  • In Nederland zijn koopwoningen in twee jaar tijd gemiddeld 90.000 euro duurder geworden. In tegenstelling tot eerdere verwachtingen, denkt nu ook Rabobank dat de stijgende prijzen gaan aanhouden.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Drie belangrijke verschillen! (Jack Hoogland)

13/09 7:21

Tijdens de vorige bull markt voor uranium (2001-2007) stegen koersen van uraniumaandelen tussen 2200% en 10.000%.

Wij zien drie belangrijke verschillen tussen de huidige en de vorige bull markt. Waardoor wij ervan overtuigd zijn dat deze bull markt nóg hogere koersstijgingen zal opleveren. 

1. Grotere tekorten

Het eerste verschil is dat er tijdens de vorige bull markt nauwelijks sprake was van een tekort aan uranium.

Terwijl er nu véél minder uranium wordt geproduceerd dan kerncentrales de komende tijd nodig gaan hebben. Zie onderstaande grafiek.

We zien nu een enorm jaarlijks tekort, dat nog minstens tien jaar zal aanhouden.

Alléén dit geeft al meer dan genoeg reden om tijdens deze bull markt fors hogere koersstijgingen te verwachten.

2. Sprott

Tijdens de vorige bull markt was er ook een uraniumfonds, maar dat was lang niet zo agressief bezig als Sprott nu is.

Sprotts nieuwe uraniumfonds (zie dit artikel) heeft in slechts drie weken tijd ruim 6 miljoen pond uranium opgekocht. 

Het daadwerkelijke tekort aan uranium wordt hierdoor...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

De nieuwste Covid variant (Tom Lassing)

13/09 7:51

Ik schreef er vrijdag al over... In San Francisco is een nieuwe covid variant opgedoken. Ze noemen het de Mu variant.

Het is een variant die zich niets lijkt aan te trekken van de weerstand die wordt opgebouwd door eerdere ziekte of vaccinatie.

Maar... Deze conclusie is erg vroeg.

De variant is nog maar net ontdekt en er zijn nog maar weinig proeven op gedaan. Het is dus zeker niet zo dat de eerste resultaten van de proeven in beton zijn gegoten. Verdere studie kan aantonen of het echt allemaal zo erg is als dat ze nu denken. Misschien is het wel net als bij de eerdere varianten zo dat ze eerst overdreven bang zijn en een enorme besmettelijkheid verwachten en dan blijkt het later meestal mee te vallen.

Hoe dan ook, de eerste berichten zijn ernstig.

Overigens vergeet niet dat er in Nederland al meer dan 18.000 mensen aan covid overleden zijn. Veel ernstiger kon het voor hun niet worden... Het is een potentieel dodelijke ziekte. 1,8 miljoen mensen zijn ziek geweest en werden weer beter. (officiële cijfers die er ook maar een slag naar slaan)

 
 

Uranium prijsstijgingen (Tom Lassing)

13/09 8:09

De aandacht van de wereldpers is eindelijk getrokken voor de uranium sector. We hebben daar Sprott voor te danken. Zijn forse aankopen op de uranium spotmarkt hebben resultaat gehad.

De koers van uranium is boven de $40 per pound gekomen. Nog slechts 25% van de hoogste koers ooit, maar wel de hoogste koers in zes jaar tijd.

Koersen van aandelen in de uranium sector sprongen vrijdag fors omhoog.

Ik had er eerder vorige week wederom een video over gemaakt. Als je die gemist hebt, kijk hier nog even

Misschien is het slim een abonnement op dit video kanaal te nemen. Het is gratis!

Beursbox video kanaal
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Olie rapport met $ 16,- korting (Lodewijk Hof)

06/09 8:35

Het is geen geheim dat we goed geld kunnen verdienen in de olie sector. We gebruiken het voor transport doeleinden. Maar  ook voor het produceren van asfalt. Dit gaat een interessante worden voor de infrastructuur plannen van President Biden. Hij wil de problemen met de wegen gaan oplossen. Nou ja, dat is broodnodig. Maar asfalt is een bijproduct van de olie sector. Dus de olie sector kan zich op aanzienlijke extra omzetten richten.

We hebben het doorlopend over elektrische mobiliteit. Over de weg. Per scooter, fiets of auto. Maar ook de bezorging van eten en onze pakjes. Er worden inmiddels elektrische vliegtuigen verkocht. De wereld kan echter nog niet zonder de olie industrie. We gaan minder verbranden. Klinkt mij perfect in de oren. Iets uit de grond halen om te verbranden is misschien niet de beste methode om waarde te realiseren. Plastic is een bijproduct van de olie industrie. Waar denkt u dat de CO2 uit flessen frisdrank vandaan komt, of waarom er een pijpleiding met CO2 vanaf de Rotterdamse haven naar het Westland is?

Dit betekend dat we hier mooi geld kunnen verdienen. Aanzienlijke dividenden oppakken en een stijging in de waarde van investeringen. Klinkt mij niet verkeerd in de oren. Immers is de vraag naar olie stijgende. Hier staan de meest interessante investeringen. Niet de befaamde namen, de pareltjes. Met coupon Tom krijgt u een extra 16 Dollar korting. Tel er de Euro Dollar ratio bij op en u kunt het u niet aandoen deze kans mis te lopen.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd