Beursbox Nieuwsbrief Nieuw tijdperk!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nieuw tijdperk!
Date: September 29th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 29 september 2021
 
 

AEX 773,71 Dow 34.345 USD 1,168 Btc 36.350 Goud 1,738.16

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Crypto's kopen?

Bij deze aanbieder is het wel héél makkelijk crypto's kopen! Je koopt nu zeker niet op de hoogste koers.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/09 7:00

  • Aanstaande vrijdag 18:00 uur onze tijd is de deadline voor het budget voor de Amerikaanse overheid. Als er dan geen overeenstemming is, dan gaat de federale overheid dicht. Het zal niet direct een ramp zijn, maar het kost veel geld en moeite om daarna weer op te starten en alle federale regelingen en aanvragen komen stil te liggen. Het is op dit moment de grootste bedreiging voor de Amerikaanse economie.
  • Elon Musk is volgens Forbes de rijkste man van de wereld. Hij heeft 200 miljard dollar. Er werd ook bekend dat Elon Musk zijn relatie met Grimes (Claire Bouche) verbroken heeft. Nog weer een miljardair die gaat het niet lukt een relatie vast te houden. Is het het werk, de drukte, of de verleiding? Ze hebben samen een 1 jarig kind. Musk heeft uit eerdere huwelijk ook al wat kinderen.
  • Het VK heeft een marineschip door de Straat van Taiwan laten varen. Die wateren worden door China gezien als 'binnenwateren' en dus niet toegankelijk voor buitenlandse marines. Er is een klacht van China naar Londen gestuurd. Alleen de Verenigde Staten vaart daar regelmatig. Andere landen durven het niet aan.
  • Vastgoedbedrijf Evergrande heeft een belang met een waarde van 1,3 miljard in de bank Shengjing. Ze wil dit belang nu verkopen om de rente op uitstaande leningen te kunnen voldoen. Vandaag moet Evergrande weer 40 miljoen euro rente betalen.
  • Volgens de ECB zijn de hogere prijzen van dit moment (en dus hoge inflatie) een tijdelijk fenomeen. Ze willen daarom de steun aan de economie nog niet afbouwen. Allemaal uitvluchten om maar niet te hoeven stoppen met de steun aan de economie, want daarmee stoppen zou zeker inhouden dat ook de rente omhoog moet en dan is het hek van de dam.
  • Gisteren heb ik een video gemaakt over een 3d printing aandeel. Kijk hier https://youtu.be/Ss7sXpfYRcY

Baar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Nieuw tijdperk! (Jack Hoogland)

29/09 7:22

De nog maar net begonnen energiecrisis heeft nu al grote gevolgen.

Maandag vertelde ik u nog dat de Britse regering van plan is om een nieuwe kerncentrale in Wales te bouwen.

Inmiddels is er zelfs al sprake van een ‘change of focus’ richting kernenergie.  De Britten willen nu investeren in een hele nieuwe generatie kernreactoren. Volgens The Times breekt in Groot-Brittannië een nieuw nucleair tijdperk aan. Zie onderstaande tweet.

Je kunt erop wachten dat veel andere landen zich gedwongen gaan voelen om ook meer in kernenergie te gaan investeren.

In China is de energiecrisis nu zelfs zó ernstig dat stroomverbruik in de helft van alle Chinese provincies op rantsoen is gezet. Zie onderstaande tweet. China zal hier veel sneller dan Europa een les uit leren. Onze verwachting is daarom dat China de komende jaren nóg meer kerncentrales gaat bouwen dan ze tot nu toe al van plan was. 

Onze verwachting is óók dat veel andere landen doet besluiten om méér in kernenergie te gaan investeren.

Vrijdag vertelde ik u al waarom het de komende jaren extréém hard zal gaan met de uraniumprijs. Door deze ontwikkeling zal uranium zelfs véél harder in prijs stijgen.

Wat we tot nu toe aan koersstijgingen hebben gezien, is..

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Blackstone en Berlijn (Tom Lassing)

29/09 7:45

Het bedrijf Blackstone is al heel veel jaren een enorm grote vastgoedinvesteerder in Berlijn. Niet tot groot plezier van met name niet zo rijke huurders.

Het bedrijf heeft een heel slecht naam. Ze laten namelijk hun bezittingen bewust deels verpauperen omdat ze graag willen herontwikkelen. Duurdere huurobjecten zijn commercieel interessanter dan de er nu staande flats die Blackstone kocht. De huurders hebben de investering al opgebracht en Blackstone wil nu in veel gevallen saneren. De arme huurders er uit, de zaak platgooien en dan kapitaalkrachtige huurders in moderne appartementen terug plaatsen.

Minder lastige huurders en veel hogere inkomsten.

Waar die armere huurders dan moeten blijven is het probleem voor de stad, niet voor Blackstone.

Het bedrijf is zo onpopulair geworden dat er een niet-bindend referendum is gehouden. De uitkomst is dat de Berlijners in meerderheid willen dat beleggers als Blackstone onteigend gaan worden.

De soep zal niet zo heet gegeten gaan worden, maar het is duidelijk dat de politiek dit signaal niet langer kan negeren. Er moet iets tegen die vastgoed haaien gedaan gaan worden.

De vraag is waar dit gaat uitkomen.

 
 

China's aanpak van milieuproblemen en crypto (Tom Lassing)

29/09 8:03

Afgelopen weekend werd (wederom) bekend dat China nog weer maatregelen neemt om de groei van cryptofarms aan banden te leggen. China heeft niet zo veel tegen crypto's, maar heeft wel enorme moeite met de enorme hoeveelheden energie die de cryptofarms kosten. Op die manier haal je je milieudoelen als land nooit. Er ontstaat zelfs een tekort aan energie.

De cryptofarms moeten dus sluiten omdat ze simpelweg veel te veel energie vreten.

Dat lijkt een ramp voor de crypto's, maar het kan toch niet zo zijn dat die alleen maar populair en interessant zijn als ze met veel energie in China gemaakt kunnen blijven worden. Als dat wel zo is, dan blijkt er wel uit dat heel deze happening alleen maar hype en weinig inhoud is.

Ik mag dus hopen dat het uiteindelijk voor crypto's niet zo veel uitmaakt...

Koop hier crypto's
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Gefopt en gemanipuleerd door krantenkoppen (Tom Lassing)

29/09 8:18

Gisteren in de discussie met een Belgische lezer kwam hij met de volgende kranten(sub)kop: "Zowel het aantal besmettingen als het aantal hospitalisaties nam de afgelopen week af, maar het aantal sterfgevallen steeg wel met ruim een kwart."

Dat klinkt als een drama. Een wel zeer forse stijging van het aantal doden!

We moeten snel wat doen...

Maar wacht eens... Een kwart van wat?

Een kwart stijging zegt zo op zich niet zo veel.

Het blijkt te gaan om gemiddeld vijf in plaats van vier doden per dag.

Dat is voor de personen in kwestie en hun families een drama, maar in België sterven er gemiddeld zo'n 130 mensen per dag. Vijf daarvan aan Corona.

Kunnen we de 'ramp' van 25% stijging van het aantal Corona doden even in perspectief plaatsen en even reëel blijven?

De Corona crisis is voorbij. Ik weet niet of het tijdelijk of definitief is, maar er is nu GEEN sprake meer van een crisis situatie, ONDANKS 25% meer doden.

Krantenkoppen kunnen enorm manipuleren. Laat je toch niet zo snel foppen door de media.


Voor de nodige achterliggende cijfers: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20201026_93183663

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd