Beursbox Nieuwsbrief Ahold waardering na Coolblue IPO

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ahold waardering na Coolblue IPO
Date: October 4th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 4 oktober 2021
 
 

AEX 766,69 Dow 34.148 USD 1,16 Btc 41.484 Goud 1,760.98

 
 

Bitcoin kopen?

Bij deze aanbieder is het wel heel makkelijk om bitcoin of andere cryptós te kopen!

Klik hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Een markt die 800 procent groeit! (Jack Hoogland)

04/10 7:00

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees.

En deze maand ontdekten we een aandeel dat je als écht uitzonderlijk kunt bestempelen.

Een bedrijf dat een unieke technologie heeft ontwikkeld voor het recycleren van lithium-ion batterijen, die in allerlei elektrische apparaten én in elektrische auto's zitten. Het recycleert de batterijen, haalt de daarin aanwezige grondstoffen als lithium, kobalt en nikkel eruit, en verkoopt dat weer terug aan de fabrikanten van batterijen.

Tot 2020 bereikte maar liefst 1,7 miljoen ton aan batterijen het einde van hun levensduur. In 2030 zal dit zijn gestegen naar maar liefst 15 miljoen ton.

Dit is dus een markt die tot 2030 met bijna 800% groeit! 

Recyclage van lithium-ion batterijen is een ongelofelijke groeimarkt die op dit moment nog in de kinderschoenen staat. Dat hebben een paar grote investeerders ook opgemerkt. Zij hebben afgelopen maand honderden miljoenen dollars in dit bedrijf geïnvesteerd.

Wij wilden daarom geen dag langer wachten om dit aandeel te selecteren. Ten eerste zien we de koers als gevolg van dit nieuws al fors stijgen.

Ten tweede is het hierdoor duidelijk dat dit bedrijf klaar is om fors te groeien in de VS, en vervolgens haar vleugels uit te slaan richting Europa en Azië.

Dit nu nog kleine bedrijf gaat een wereldspeler worden!

Ongelimiteerd groeipotentieel, en dus onbeperkt koerspotentieel.

Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/10 7:17

  • De handel in aandelen Evergrande is in Hong Kong opgeschort. Vooralsnog is er geen reden voor deze stap gegeven. Evergrande is/was het grootste vastgoedbedrijf in China en is nu in acute geldnood gekomen. In China, waar de meeste aandeelhouders wonen, is er vrijwel geen aandacht aan de problemen gegeven. Daar zal een eventueel faillissement inslaan als een bom.
  • De beurs van Hong Kong is 2% lager, mede door de schrik vanwege de handelsstop op aandelen Evergrande.
  • De Pandora Papers zijn een flinke tegenvaller voor zo'n 300 wereldleiders. In die stukken is te zien hoe ze (een deel van) hun vermogen is soms heel discutabele investeringen hebben zitten. Publiekelijk spreken ze schande van ondernemers die dat doen, en ondertussen zitten ze er zelf ook tot in hun oren in. Vladimir Putin heeft bezittingen in Monaco en de Tsjechische premier bezit twee villa's in Zuid Frankrijk. Ook CDA leider Hoekstra investeerde wat geld via deze route. Het is bijna gênant met welke kleine bedragen hij bezig was, ten opzichte van de miljoenen van andere politieke leiders in de wereld. Daar waar de andere wereldleiders zich betrapt voelen omdat ze extreem veel rijker zijn dan ze zeggen te zijn, is deze CDA'er zich aan het generen omdat hij een grote jongen wil zijn en dan met een paar knikkers aan komt lopen.
  • Volgens Jeremy Siegel, professor op Wharton is inflatie een groter probleem dan de FED doet voorkomen. Jeremy was begin dit jaar heel positief, maar denkt nu dat de markt behoorlijk zal schrikken als de FED inderdaad werk gaat maken van het minder steun aan de economie geven. In combinatie met oplopende inflatie gaat dat problemen opleveren.
  • Later vandaag komt de Mooie Beursdag maandnieuwsbrief weer uit.
  • 10 stappen naar financiële onafhankelijkheid. Kijk hier

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Ahold waardering na Coolblue IPO (Tom Lassing)

04/10 7:31

Even een interessant puntje voor beleggers die ook het aandeel Ahold in portefeuille hebben.

Mocht de IPO van Coolblue een succes worden, dan heeft dat ook impact op de waarde van Bol.com dat in handen is van Ahold.

Dan zou het dus maar zo kunnen zijn dat beleggers in gaan zien dat Ahold meer is dan een supermarkt keten.

Ahold kent nu een nette, maar niet overdreven hoge waardering. Kijk je puur naar de K/W van nu, dan is 26,3 stevig aan de prijs. Analisten verwachten echter een K/W van 13,2 voor volgend jaar. Dat is zeker geen te hoge waardering voor het bedrijf.

De PEG ratio is echter heel slecht. Ze "zien" dus nog niet dat Ahold de opgaande lijn vol kan houden, maar dát kan dus flink veranderen als Coolblue een succes wordt en Bol.com dus ook 'anders' gezien gaat worden.

Overigens is het ondanks Bol.com niet zo dat Ahold snel een hip aandeel zou worden. Daarvoor is de schuld van het concern te hoog en zijn de marges te laag. Het is gewoon een heel degelijk bedrijf met als kers in de appelmoes een bedrijf als Bol.com.


Ik ben overigens aandeelhouder Ahold Delhaize

 
 

Consumenten gaan inflatie in 2022 keihard voelen (Tom Lassing)

04/10 7:55

Komend jaar zullen we allemaal gaan voelen hoe een hoge inflatie aanvoelt. De reden is vooral de veel hogere energieprijs die per maand voor veel van de lezers wel eens meer dan 100 euro aan extra kosten kan opleveren. De gas en elektriciteitsprijs, maar vergeet ook de benzinepomp niet.

De energieprijzen vliegen omhoog.

Volgend jaar wilt u online vergaderen omdat reizen simpelweg te duur begint te worden!

Gaan oliemaatschappijen profiteren?

Ik vrees van niet. Weliswaar zijn de prijzen hoger, maar kijken we naar de gasprijs, dan is het vooral Gazprom en de staat Rusland die er rijk van worden.

Kijken we naar een Shell, dan worden de marges wel iets hoger, maar vergeet niet dat het vervoer van olie en gas ook vreselijk veel duurder is geworden.

Dat alles heeft OOK nog altijd te maken met de EverGreen die vastliep in Egypte en Corona die in Azië havens doet sluiten. De ketencrisis naar aanleiding van die vertraging is nog altijd niet opgelost. Bij Los Angeles liggen nu letterlijk tientallen schepen te wachten op het moment dat ze kunnen lossen. 

Ook in China (maar dan door Corona) regelmatig opstropingen doordat havens dicht moeten vanwege Corona.

Heel de soepele flow is verstoord geraakt en dat kan dan letterlijk maanden doorwerken. Een schip kan maar op één plek zijn en een dag stilliggen is een dag vertraging in de toekomst.

Dan komt olie uiteindelijk aan in de haven en dan blijkt dat in het VK, de VS en deels ook in de EU het aantal chauffeurs te laag is. Ze krijgen de terreinen van de havens niet snel genoeg leeg.

Dat alles is kostenverhogend en hoewel de ECB zegt dat het "tijdelijk" is, is het maar de vraag. In 1974 besloot Nixon om "tijdelijk" goud niet meer in te wisselen voor dollars. Het besluit werd nooit meer teruggedraaid. Inflatie is dan niet zo maar een besluit, maar het is ook zo dat je inflatie ook maar weer zo de fles in krijgt als het eenmaal ontsnapt is.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Webinar en Seminar Daytrading! (Tom Lassing)

27/09 8:18

Op dinsdagavond 26 oktober geven Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte een webinar over Daytrading. Je kan dit webinar gewoon thuis op PC, tablet of smartphone volgen. Er zijn geen kosten aan verbonden.


Op vrijdagmiddag 29 oktober geven ze een uitgebreider seminar over daytrading in de Beursbox zaal in Best!


Het webinar is gratis en je kan je hier opgeven.


Het seminar in Best kost tien euro. Je kan je hier opgeven voor de bijeenkomst.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd