Beursbox Nieuwsbrief Zo'n kans krijg je maar zelden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zo'n kans krijg je maar zelden
Date: October 6th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 6 oktober 2021
 
 

AEX 771,19 Dow 34.080 USD 1,159 Btc 44.570 Goud 1,753.65

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Crypto's kopen?

Bij deze aanbieder is het wel héél makkelijk crypto's kopen! Je koopt nu zeker niet op de hoogste koers.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/10 7:00

  • Storingen zijn populair deze week, dus de dag nadat Facebook er uit lag, wilde mijn server niet achterblijven. Die server van mij is hipper dan ik zelf ben. De nieuwsbrief was daarom erg laat gisteren.
  • De gasprijs is flink door de 100 geschoten en ik zag zelfs 118 al voorbij komen. Dat is bijna 50x duurder dan de gemiddelde prijs voor natural gas in Noord Amerika over de laatste 5 jaar bezien. Het is ook 8x duurder dan een jaar geleden hier in Europa. Dit gaat helemaal nergens meer over. Ook de prijs van benzine blijft maar stijgen.
  • Er blijkt een kartel actief te zijn geweest in de hoek van het frituurvet. De twee (voorheen drie) grootste partijen in die sector hadden prijsafspraken gemaakt en dupeerden cafés en restaurants. Eén van de drie partijen is ondertussen al failliet. De bedrijven hebben nu boetes gekregen, maar wat schieten de gedupeerde ondernemers daar mee op?
  • De EU gaat onderzoeken of de hoge gasprijs veroorzaakt wordt door het dichtknijpen van de gastoevoer door Rusland. Als dat bewezen wordt, dan mag toch zonneklaar zijn dat niemand afhankelijk wil zijn van Russische leveringen. In dat geval moet de pijplijn Nord Stream 2 ook nooit in gebruik genomen gaan worden. Buiten dit alles mag ook wel eens onderzoek gedaan worden naar hoe de huidige situatie kon ontstaan. Wie heeft hier gefaald? Shell is een groot gasbedrijf, waarom horen we niets van Shell?
  • Op 18 oktober komt de VS zonder geld te zitten. Het zijn met name de betalingen voor zaken die onder de vorige president zijn afgesproken die nu tot het tekort leiden. Gek genoeg werken de Republikeinen toch niet mee. Die zien zo graag Biden falen, dat ze een recessie voor de VS er voor over hebben. Misschien is een putoptie op de index nu geen slecht idee.
  • Vorige week heb ik een video gemaakt over een 3d printing aandeel. Kijk hier https://youtu.be/Ss7sXpfYRcY

Baar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Zo'n kans krijg je maar zelden! (Jack Hoogland)

06/10 7:22

Vrijdag vertelde ik u al over het fantastische aandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Bedrijf dat een unieke technologie heeft ontwikkeld voor het recycleren van lithium-ion batterijen, die in allerlei elektrische apparaten én in elektrische auto's zitten.

Een zéér winstgevende oplossing voor een groot klimaatprobleem! 

Bij de productie van batterijen blijft 5% tot 10% over als afval of als afgekeurde batterij. Waardoor deze markt meegroeit met de razendsnel groeiende markt voor elektrische auto's.

Als straks ook de levensduur van bestaande batterijen uit elektrische auto's verstrijkt, krijgt de groei zelfs een enorme extra impuls.

Deze markt groeit van 1,7 miljoen ton aan te recycleren batterijen tot 15 miljoen ton in 2030. Dát is nog eens een groeimarkt! 

Recyclage van lithium-ion batterijen is een ongelofelijke groeimarkt die op dit moment nog in de kinderschoenen staat.

Een paar grote investeerders pompten afgelopen maand ongeveer $500 miljoen in dit bedrijf. Omdat ze vinden dat dit een uniek bedrijf is met ongelofelijk veel groeipotentieel.

Door deze investeerders heeft dit bedrijf nu enorme mogelijkheden om zéér fors te groeien in de VS, maar ook in Europa en Azië. 

Als belegger krijg je zéér zelden een kans om vanaf de beginfase van een enorme groeimarkt te profiteren. Dit is één van die uitzonderlijke kansen.

Meer dan 1000% koerspotentieel!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

De verzekering bij Neo Finance (Tom Lassing)

06/10 7:45

Ik heb een tijdje een teststrategie ingezet bij Neo Finance waarbij is zeer speculatieve leningen aan ging, maar ze dan wel afdekte met de dure verzekering.

Wat zijn mijn ervaringen...

De meeste leningen zijn misgelopen.

Ik kreeg daarop eerst betalingen van Neo Finance en uiteindelijk zijn de meeste leningen door de verzekering overgenomen.

Dat is mooi, ik heb geen verlies geleden, maar... Ik heb ook achteraf bezien maandenlang geen rendement op dat geld gemaakt. Duizenden euro's die dus al die tijd geen rente hebben opgeleverd.

Uiteindelijk is het totale rendement op al die leningen netto zo'n 5% geworden. Dat komt omdat de verzekering in feite alleen je kapitaal teruggeeft, maar je dus geen enkel rendement op die leningen maakt. Dat terwijl mijn totale portefeuille (inclusief deze testleningen nog altijd 11,9% voor herbelegging weet op te leveren. Na herbelegging kom ik uit rond de 13% rendement.

Dan moet je weten dat de meeste slechte leningen uiteindelijk wel tot uitkering komen. De verzekering gaat dus... met vertraging... het rendement zelf wel halen.

Kortom, ik denk dat het niet verstandig is om op dit manier met Neo Finance te werken.

De verzekering is een mooi marketing middel, maar is een sta in de weg voor goede rendementen.

Heb je geen vertrouwen in een leningvrager, verstrek deze dan gewoon geen lening.

Verstrek alleen leningen aan mensen waarvan je het idee hebt dat ze terug gaan betalen en dek dat vervolgens niet af met de dure verzekering.

Dat is mijn idee daar nu over.

Meer info op deze site
 
 
 

Koersdoel Akzo Nobel (Tom Lassing)

06/10 8:04

Gisteren schreef ik al over de koersdoelverlaging van Deutsche Bank. Die verlaagde het 12 maanden doel van 102 naar 100 euro per aandeel.

Dat viel mij op. Hoe kom je immers als analist aan zo'n kleine verlaging en dan ook toevallig twee keer op ronde euro's.

Dat is opmerkelijk.

Is dat op basis van Technische Analyse?

Ik heb er gisteren een video over gemaakt.

In die video laat ik in ieder geval zien dat hun koersdoelverandering niets van doen heeft met Technische Analyse.

Maar ik doe wel een Technische Analyse en dat laat al enkele belangrijke zaken zien.

Kijk hier naar de video

Naar het Beursbox videokanaal
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Houtkachel installatie eind november (Tom Lassing)

29/09 8:18

Waarom ga ik, als milieufreak, alsnog een houtkachel installeren?

Heel simpel, omdat ik veel afvalhout heb en de gasprijs alleen maar omhoog gaat. Het is dus een besparingsinvestering, waarbij ik me realiseer dat houtstook ook nadelen heeft.

Waarom ik er toch voor kies, is omdat ik van mening ben dat hout een kortcyclische CO2 bron is. Ik stook er nu gas en dat is juist zo'n slechte zaak omdat het verbranden van gas CO2 losmaakt die al miljoenen jaren in de bodem vastgelegd lag.

Houtstook levert voor de atmosfeer geen extra CO2 op, gasstook wel.

Daarbij is het wel zo dat houtstook fijnstof creëert. De vraag is echter of dit soort houtstook fijnstof écht zo extreem slecht is. Het is in mijn ogen juist ultra fijnstof van chemische producten en toevoegingen aan benzine die het probleem zijn. Juist die fijnstof wil de overheid niet graag meten. Ik heb daarom nu ook een fijnstofmeter aan mijn kantoor hangen. Deze kan openbaar afgelezen worden. Kijk hier: https://samenmeten.rivm.nl/dataportaal/

Je kan mijn fijnstofmeter makkelijk vinden. Namelijk de enige in Best oostelijk van de snelweg.

Meestal is hier het fijnstof gehalte hoger dan in het dorp. Ik vermoed dat de ligging oostelijk van de snelweg daar iets mee van doen kan hebben. In het zicht ook een enorme stal met varkens. Ook dat zou wel eens een bron van vervuiling kunnen zijn.

Hoe dan ook ga ik mezelf geen trauma aanpraten door in het buitengebied op hout te gaan stoken.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd