Beursbox Nieuwsbrief Goede zaken in uranium markt

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Goede zaken in uranium markt
Date: October 19th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 19 oktober 2021
 
 

AEX 796,74 Dow 35.258 USD 1,165 Btc 53.747 Goud 1777.4

 
 

Die ene crypto die je schatrijk maakt

Samen met twee anderen crypto experts geef ik deze week, en ALLEEN DEZE WEEK, een cryptorapport met garantie uit.

We denken dat we hier een vrijwel zekere verdubbelaar te pakken hebben met potentie tot heel veel meer.

Kijk hier verder
 

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

De ene cryptomunt die je schatrijk gaat maken! (Tom Lassing)

19/10 7:00

Samen met twee anderen crypto experts geef ik deze week, en ALLEEN DEZE WEEK, een cryptorapport met garantie uit.

We denken dat we hier een vrijwel zekere verdubbelaar te pakken hebben met potentie tot heel veel meer.

Twee keer eerder schrijven we, een zekere cryptomunt aanbevelen mét garantie. Met garántie! Denk hier eens over na zo u wilt, hoe ongewoon dat is. Hoe zeker moet je (moesten wij als team) dan niet zijn van je stuk? Dan heb je toch 99,99 procent zekerheid voor jezelf dat je die gedurfde belofte kunt inlossen, ja?

Nou, én, denkt u misschien nu; ´hoe liepen die vorige twee beloften dan af?´ Gelijk heeft u en het antwoord komt even vlot: goed, zeer goed zelfs, dank u. Kijk maar:

Juli 2020: VIJFTIG PROCENT VERDIENEN VOOR 1/8/2021 OF GELD TERUG

De munt steeg met 91 procent drie maanden later, dus zelfs nog in 2020…

December 2020: VIJFTIG PROCENT VERDIENEN VOOR 31/12/2021 OF GELD TERUG (nog een keer)

Deze munt deed zelfs nog beter, en nog sneller! Plus 100 procent in nauwelijks twéé maanden, in januari 2021…


Kijk hier voor alle informatie
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/10 7:16

  • Japan wil maar liefst 30 kerncentrales opnieuw op gaan starten. Wat dat met de vraag naar uranium gaat doen, laat zich raden.
  • Gisteren bleek de economische groei van China tegen te vallen. Wat een verrassing... (niet dus). Het land heeft verschillende keren havens volledig gesloten, er is in het land een energiecrisis met blackouts gaande en de onroerend goed markt staat te wankelen. Welke analist is nu dan verrast? Als dat zo is, zou je die analist dan niet eens ontslaan?
  • De SEC moet vandaag beoordelen of de eerste crypto ETF in de VS vandaag van start mag gaan. Als dat mag, dan zullen binnen enkele weken meerdere ETF's van start gaan.
  • Colin Powell is gisteren overleden. Hij was een vier sterren generaal en werd door George Bush jr als Secretary of State gebruikt om de leugens over Saddams massa vernietigingswapens de wereld in te helpen. Zijn enorm goede naam was daarna behoorlijk aangetast en hij verdween van het wereldtoneel.
  • De rijkste 10% in de VS bezit 89% van de Amerikaanse aandelen. De andere 90% bezit 11%. Hoe dat zich verhoudt met aandelen die in handen zijn van buitenlanders weet ik even niet. Die bestaan niet voor Amerikanen? De top 1% bezit overigens 32% van alle aandelen.
  • Gisteren een goede dag voor uraniumaandelen. Er werd echter duidelijk niet op de top gesloten. Eén van de redenen van de stijging is het feit dat de grootste uraniumproducent in de wereld nu ook een uraniumfonds met fysiek uranium wil gaan opbouwen. Ze zien allemaal het succes van Sprott en willen dat dus snel kopiëren.
  • 1 miljoen containers liggen er voor de Amerikaanse westkust havens te wachten om gelost te worden.
  • Waarom stijgt bitcoin wel, maar het aandeel RIOT Blockchain vrijwel niet? Kijk hier mijn video daar over

Naar het Beursbox Video Kanaal
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Black Magick (Brecht Arnaert)

19/10 7:32

Volgende maand zal het acht jaar zijn dat ik u tweewekelijks vergast op een inkijkje in de wereld zoals die echt werkt: niet via debatten en verkiezingen, maar door het veroorzaken van financiële schokgolven, Problem-Reaction-Solution-technieken, en het gericht chanteren van sleutelfiguren om zo te kunnen komen tot een globale slavenstaat.

Vrolijk wordt u er eerst niet van, maar zoals Márquez het zo mooi zegt in "Liefde in Tijden van Cholera": blijf kalm. God wacht op u aan de overkant. Het duurt een eindje voor men zich kan deprogrammeren van de leugens die ons dagelijks op tv worden verteld, maar wie de Gouden Draad volgt, die komt vanzelf wel uit deze matrix. De Gouden Draad is mijn term voor wat het centrale devies van elke journalist zou moeten zijn: follow the money.

En doen we dat, dan komen we onvermijdelijk uit bij het verhaal van hoe centrale banken het monopolie op de geldproductie hebben verworven. Vroeger was dat niet zo...

Lees verder
 
 
 

Verkopen door Neo Finance (Tom Lassing)

19/10 7:59

Ik kwam vorige week leningen tegen die Neo Finance zelf verkoopt.

C leningen met een 30% korting.

Vrijwel zeker is het zo dat Neo Finance die leningen heeft verkregen via het verzekeringsfonds. Je kan je leningen verzekeren. Het voordeel is, je krijgt je investering terug, maar hebt dan geen rendement op de lening behaald.

De lening gaat over naar het provision fund. 

Neo Finance kan dan twee dingen doen.

1. De lening zelf aanhouden.

2. De lening in de Secundaire markt te koop aanbieden.


Afgelopen week zag ik een lening die met 30% korting te koop was en waarvan er letterlijk tientallen te koop werden aangeboden. Vrijwel alle leningen waren ieder voor zich nog 8,64 euro waard en kon je kopen voor een bedrag van rond de 6,10 euro.

Je moet dan afwegen of het je dat waard is.

De persoon in kwestie kan ook failliet gaan. Je verliest dan je investering. OF... de persoon in kwestie gaat uiteindelijk weer betalen en dan heb je 30% korting op een lening die 23% doet.

Dat is dan achteraf bezien een fantastische investering geweest.

Vooraf is niet aan te geven wat de kansen zijn. Het betrof een lening van 10.000 euro op basis van de C classificatie.

Het is een alleenstaande man van 33 zonder dat er onderpand aanwezig is. Hij had al 4 jaar werk in de bouw en verdiende er een voor Litouwen enorm hoog loon van 2731 euro netto.

Ik vermoed dat hij ontslagen is en de vraag is nu of hij nog weer zo'n mooie baan kan bemachtigen. Hij heeft maandelijks 525 euro aan rente en aflossingskosten. 

Ik heb voor ruim 50 euro aan leningen gekocht. Ik ga de gok dus aan.

Meer info
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Verloren jeugd terugwinnen (Tom Lassing)

19/10 8:12

In onze maatschappij verliezen we te vaak jonge mensen uit het oog. De maatschappij is niet zo opgezet dat er voor alle jeugdigen altijd even makkelijk een plek te vinden is waar ze zich lekker voelen.

Dat is NIET zo maar de schuld van de maatschappij. Maar het is WEL een probleem voor ons allemaal en zeker ook voor die jonge mensen.

Het probleem is acceptatie, is criminaliteit, is drugs, is verveling, is hormonen, is gebrek aan mogelijkheden.

En waarschijnlijk zijn er meer oorzaken te noemen.

Wat de maatschappij doet, is het vooral op criminaliteit gooien en daar met het vingertje naar te wijzen. Immers, dan is het de schuld van de jongere.

Maar we KUNNEN heel veel doen om die criminaliteit weg te houden.

Ze gaan namelijk crimineel gedrag vertonen door verveling, door gebrek aan uitdaging, door gebrek aan mogelijkheden.

Hoe kunnen ze zich ontwikkelen tot prachtige mensen als het enige dat ze ruim beschikbaar hebben zaken als drugs, criminaliteit en afwijzing door de samenleving zijn?

We zouden dus veel meer moeten investeren in plekken waar ze zich kunnen uitleven in techniek, in muziek, in kunst in sport. Dat laatste dan misschien niet altijd in sporten als voetbal en basketbal om er maar twee te noemen, maar ook in bijvoorbeeld skateboard en klimmen... Dat vergt minder organiseren en minder beschikbare anderen en ze kunnen zich helemaal zelf zo ver ontwikkelen als ze maar willen.

De samenleving zou daar meer aandacht aan moeten geven.

Zo zag ik twintig jaar geleden een tiener helemaal los gaan op de geluid- en lichtinstallatie van het jeugdhonk. Hij wist er op een gegeven moment alles vanaf en er werd ook (voor hem en door hem) geïnvesteerd in goede spullen waardoor echte optredens door artiesten mogelijk werden en deze optredens mede door het goede geluid en licht steeds professioneler werden. Die jongen is nu een dertiger met een pracht van een bedrijf in licht en geluid voor artiesten. Hij heeft het door de Corona sluitingen moeilijk gehad, maar hij overleeft wel. 

Als gemeente, jongeren welzijnsorganisatie en als samenleving moet je niet bouwen of creëren VOOR ze, maar MET ze. Stop daar tijd, geld en moeite in en OOK die lastige en nu misschien overlast gevende jeugdige kan zijn of haar plekje in de samenleving vinden. Bij sommigen kost het wat meer moeite. Als je daar in investeert, dan kan je veel toekomstige ellende besparen. Voor die jeugdige en voor de samenleving. Misschien moet je zelfs soms dat wat er is bewust even afbreken om dan samen met de jeugd weer alles op te bouwen zoals die generatie jeugdigen het wil opbouwen. Ook jeugdwelzijnswerk moet niet een vastgeroest instituut worden. Geef ze de kans het zelf ook vorm te geven!

De jeugd van nu is heel anders dan de jeugd van 20 jaar geleden...

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen.com

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 60.000+ leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd