Beursbox Nieuwsbrief In een crypto index beleggen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief In een crypto index beleggen
Date: October 28th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 28 oktober 2021
 
 

AEX 815,29 Dow 35.490 USD 1,16 Btc 51.007 Goud 1,801.47

 
 

Zonnepanelen aanbieding

Nu met een EXTRA 75 euro korting als u aangeeft via "Beursbox" te zijn gekomen!

Kijk voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. 

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/10 7:00

  • Gisteravond een interessant en positief gesprek met de CEO van Neo Finance gehad. Ik ga er nog een verslag van maken. Helaas is er geen video opname gemaakt.
  • China is nu steenkool aan het opkopen in Rusland. Het land wil pertinent geen steenkool uit Australië meer hebben. Grappig is dat voorheen het China niet uitmaakte waar ze iets vandaan haalden. Nu hebben ze een president met een teer huidje en ineens doet het er wel toe of je al dan niet kritiek op China hebt. Opmerkelijk overigens dat de absolute waarde van export van Australië naar China met 24% toenam afgelopen jaar. Voedsel neemt China nog wel van Australië af en in grote hoeveelheden.
  • De Chinese economie krijgt het de komende kwartalen zwaar. Energie tekorten leiden tot blackouts en dat is uiteraard funest voor productie. Tevens neemt de inflatie toe en dat vinden Chinese spaarders helemaal niet leuk. Daarbij zien veel particulieren in China de waarde van hun vastgoed hard dalen. Het is een perfecte storm... maar dan wel tegen de wind in.
  • De Bank of Japan gaat de vermindering van de economie stimulatie verschuiven... lees... voor zich uit schuiven. Wat een verrassing! (niet).
  • ABNAMRO gaat coffeeshops meer in rekening brengen voor hun zakelijke rekening. Het gaat om een verhoging van slechts 1000%. De bank stelt dat de controle verplichtingen zo duur zijn dat ze wel moeten. Hoeveel winst maakte ABNAMRO de laatste kwartalen? Zou het kunnen zijn dat de bank deze klanten simpelweg aan het wegpesten is? Ze mogen ze niet weigeren, maar nu proberen ze het met absurde kostenverhogingen. Coffeeshops zijn legale bedrijven. De toezichthouder en de politiek zouden hier in moeten grijpen. Nu zijn het Coffeeshops... straks worden het bedrijven met belangen in het buitenland, bedrijven met veel cash stortingen, bedrijven met ... Vul maar in.

Mijn visie op goud
 
 
 

In een crypto index beleggen (Tom Lassing)

28/10 7:15

Ik heb een heel interessante aanbieder gevonden.

Een bedrijf die je kan laten beleggen in een index van maximaal 25 crypto's. Je geeft je er op en je opent extern een Kraken account.

Het is al mogelijk met een bedrag vanaf 2.500 euro!

Ze koppelen hun index aan jouw account en de index wordt automatisch op je account gevolgd. Ze kunnen verder niets op jouw account. Het blijft dus jouw rekening en je bent en blijft de enige die er verdere handelingen op kan doen. Je geeft ze echt alleen maar toestemming hun index te laten volgen.

Het voordeel is, met de index is er de keuze voor de top 25 van crypto's en je hoeft dus geen verstand van crypto's te hebben om wel de index daarvan te kunnen volgen. Je fietst dus in feite mee op de golven van de crypto wereld.

Veel makkelijker gaat het niet worden!

Geef je hier op voor deze service.

Ik zal hier de komende tijd vaker over gaan schrijven en ik ga ook zelf een account openen. Hou er wel rekening mee, index beleggen houdt in dat je die index volgt. Je moet dus alleen in een index beleggen als je denkt dat die reële kans heeft om te stijgen. Als jij dus van mening bent dat crypto's een goede kans maken te blijven stijgen, dan is deze opzet heel interessant, want je voorkomt daarmee dat je op de verkeerde wed. Je kiest immers in één keer voor een heel mandje aan crypto's.

Kijk hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Ik hou me daar niet zo mee bezig (Tom Lassing)

28/10 7:35

Wat ik dus niet begrijp en nooit ga begrijpen, is dat er mensen zijn die WEL klagen over een tekort aan inkomen, maar vervolgens stellen dat ze niets over beleggen willen weten.

Dat is ze te eng...

Zo ontzettend jammer, want juist beleggen geeft je de mogelijkheid om het probleem van te weinig inkomen aan te pakken.

Ik heb het dan wel over beleggen, niet over speculeren en zeker niet over gokken.

Zo is één van de slechtste investeringen die je kan doen meedoen met loterijen.

Als je al dat geld nu zou gaan beleggen met een rendement van bijvoorbeeld 12% op jaarbasis, dan heb je na 25 jaar alsnog een prachtige prijs gewonnen!

Hoe kan je 12% op jaarbasis halen? Daar zijn meerdere mogelijkheden toe. Neo Finance geeft de mogelijkheid. Maar ook indexbeleggen kan je die mogelijkheid geven. 

Ik geef toe, je moet dan wel de juiste index kiezen en zeker bij aandelen beleggingen heb je te maken met beurssentiment.

Ga je voor 7%, dan is crowdfunding in vastgoed een hele goede mogelijkheid. Kijk dan hier eens.

Hoe dan ook is bij zelf beleggen de kans groter dat je meer rendement haalt dan uit al die loterijen waar je aan mee doet.

Kom dus niet klagen over geldtekort als je maandelijks geld uitgeeft aan loterijen, maar je je niet wil bezighouden met echt beleggen.

Loterijen zijn overigens ook een vorm van beleggen. Met een bijna zekerheid van een heel fors verlies.

Kies voor Neo Finance
 
 
 

De volgende ponzi oplichting (Tom Lassing)

28/10 7:59

Ik kreeg deze mail binnen...


Op 26-10-2021 om 20:20 schreef R L:

Beste Tom,

Allereerst bedankt voor jouw video over Ponzi fraude.  (1% rendement per dag - YouTube)

Mag ik jou vragen wat je vind van CashFX?

Ik doe dat inmiddels een paar maanden en ken binnen vrienden- en collegakring mensen die dat tussen de 6 en 24 maanden doen. Mensen die ik vertrouw op hun eerlijkheid tegenover mij en iedereen beaamt dat ze dagelijks gemiddeld 1% rendement hebben.

De fee dat je betaald bij het kopen van een pakket gaat voor de helft naar diegene die jou aanbracht (vaak sponsor genoemd) en wordt verder verdeeld in kleine stukjes aan diegenen die daar bovenstaan. Vermoedelijk krijgt CashFX daar weer een heel klein deeltje van. Dit is uiteraard heel anders dan de fees die je betaald aan oplpichters die via Ponzi of piramide systemen werken. Die fees gaan immers meestal voornamelijk naar het "bedrijf" zelf.

De eigenaren van CashFX zijn zichtbaar, hoeveel geld ze er zelf erin hebben.. die vraag heb ik nog niet aan hun gesteld. Maar jouw redenering, dat als men 1% kan maken, ze toch niet jouw geld nodig hebben.. ja die volg ik zeker. 


Ondanks dat ik zelf een paar duizend euro ingelegd heb, blijf ik toch wat sceptisch.. Immers als iets te mooi is om waar te zijn. Van die paar 1000 euro wordt 70% belegd, waarvan ik gemiddeld 1% per dag heb en waardoor ik inmiddels in ruim 2 maanden al 1/3de van mn inleg in mijn account heb (al deels uitbetaald, maar dat gaat wel langzaam daar. Wat wel vraagtekens geeft)


Ik weet dus niet of je het kent, of wat je ervan vind, maar ik kan je anders wel uitnodigen voor een informatieve webinar. Idee?


Graag tot horens!

Met vriendelijk groet, Cordiali saluti, Best regards,

R. L.

Lees hier mijn reactie en het vervolg
 
 
 

Open een N26 bankrekening

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Duitse sterftecijfers in 2021 (Tom Lassing)

28/10 8:16

Daar waar Duitsland in feite in 2020 een ondersterfte kende als je in je berekening ook meerekent dat de bevolking ook iets verouderde, daar lijkt nu al duidelijk te zijn dat 2021 hoe dan ook in Duitsland een oversterfte jaar gaat worden.

Dat is op zich opmerkelijk, want in 2021 werd het merendeel van de bevolking gevaccineerd.

Waarom dan toch die toegenomen sterfte?

Je zou juist verwachten dat het begin van de Corona pandemie het meest dodelijke deel was.

Ook zagen we dat aan/met Corona er in 2021 minder mensen stierven. Dat is een keihard gegeven. In 2021 gingen ze dus veel meer aan andere oorzaken dood. De vaccins deden hun werk richting Corona zou je kunnen concluderen.

Maar wel meer sterfte aan andere oorzaken terwijl we nog midden in de Corona pandemie zitten.

Is die onverwachte oversterfte mogelijk het gevolg van de maatregelen? Immers is het aantal zelfmoorden flink toegenomen. Mensen voel(d)en zich ook ongelukkiger. Ongelukkige mensen sterven eerder...

Is het dat de wachtlijsten bij ziekenhuizen er nu voor zorgen dat mensen te lang onbehandeld bleven?

Op Internet wordt er ook gewezen op de bijwerkingen van vaccins. We hebben daar echter in de VS redelijk accurate cijfers over. Namelijk over de 3 miljoen soldaten die het vaccin toegewezen kregen. Die soldaten werden wel vaker ziek dan voorheen, maar niet zodanig dat het echt heel schokkende uitslagen gaf.

Ik hou het er dus op dat ALS de oversterfte in Duitsland doorzet en er over heel 2021 sprake blijft van die oversterfte dat het een combinatie is van veel factoren. Zo veel factoren dat je nooit kan spreken over één oorzaak die er boven uit steekt of die dan hoofdoorzaak zou zijn.

Wat ik echter wel durf uit te spreken is dat de bijwerkingen van het vaccin niet de oorzaak zijn van deze opmerkelijke oversterfte. Dat blijkt namelijk nog uit niets en nu beweren dat het wel zo is, is alleen maar speculatie.

De gevolgen van eenzaamheid en gemis aan menselijke interactie tijdens de lock down zijn wat dat betreft logischer verklaringen. Het uitstellen van ziekenhuis behandelingen is dat ook.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd