Beursbox Nieuwsbrief De voordelen van indexbeleggen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De voordelen van indexbeleggen
Date: November 8th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 8 november 2021
 
 

AEX 819,72 Dow 36.327 USD 1,156 Btc 57.280 Goud 1,816.46

 
 

Daytrading seminar

Vrijdag 10 december is er een daytrading seminar in Best. Geef je op tijd op! Altijd al willen weten hoe dat werkt bij daytrading? Kom dan vrijdagmiddag 10 december naar Best! Ideaal voor beleggers met relatief weinig beschikbaar beleggingsvermogen.

Kijk hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/11 7:00

  • Warren Buffett blijkt op een bijna 150 miljard dollar cash berg te zitten. Hij heeft al die cash omdat hij nog altijd geen interessante beleggingen heeft gevonden. Aandelen terugkopen is alleen maar interessant als zijn aandelen ondergewaardeerd zijn. Dat was de laatste jaren wel het geval en Buffett kocht de laatste jaren meer eigen aandelen terug dan hij aan Apple aandelen kocht. Ondanks dat dus 150 miljard aan cash en korte termijn investeringen die snel cash te maken zijn.
  • Elon Musk lijkt voornemens te zijn om 10% vcan zijn aandelen Tesla te gaan verkopen. Hij vraagt op Twitter aan zijn volgers of hij dat moet doen... De man blijft voor onrust zorgen, keer op keer. Overigens moet Musk 15 miljard dollar belasting gaan betalen. Waarschijnlijk de echte reden om aandelen te gaan verkopen.
  • In de VS is een eerste infrastructuur wet er door gekomen. 1,2 biljoen dollar moet er beschikbaar komen om de Amerikaanse infrastructuur te verbeteren. Het is een flink bedrag en eigenlijk nog altijd veel te weinig. De VS heeft decennia lang te weinig aan infrastructuur uitgegeven. Daarbij is het zo dat de vakmensen er niet zijn om dit soort projecten snel op te pakken. 
  • De economische impact op strengere covid maatregelen gaat zich ook hier in Europa weer laten voelen. Volgens Helen Martens, Limburgs voorzitter van het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ) 'weet' iedereen dat de besmettingscijfers door de grote festivals komen... Toch wordt die vooralsnog weinig in de weg gelegd. Immers met QR code mag je er ongetest naar toe. Als iedereen dat "weet", waarom gaan we dan met die waanzin door? Weten alleen deskundigen in het veld dit? Is dit publiek geheim in Den Haag?
  • De luchthaven van Sydney gaat overgenomen worden door een infrastructuur investeerders groep. Ze bieden omgerekend maar liefst 17,5 miljard Amerikaanse dollars. Een eerder bod dat 6% lager was werd eerder afgewezen.
  • Indexbeleggen... een interview met Boudewijn Rooseboom. Kijk hier

Naar het Beursbox videokanaal
 
 
 

De voordelen van indexbeleggen (Tom Lassing)

08/11 7:17

Ik heb afgelopen vrijdag een gesprek met Boudewijn Rooseboom op video opgenomen. In dat gesprek heel heldere argumenten waarom indexbeleggen zo verstandig is.

Immers, als 90% van de hedgefund managers de index al niet kunnen verslaan, waarom denk jij dan dat jij het wel kan?

Je moet natuurlijk wel een interessante index kiezen. Eén waarvan je denkt dat die de komende periode dat jij er in wilt beleggen zal gaan stijgen.

Dan koop je en dan blijf je zitten. Wat er ook gebeuren gaat, je blijft zitten. Boudewijn legt je in deze video uit waarom dat uiteindelijk de beste methode is!

Kijk hier

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Hoe hard zal het deze keer gaan? (Jack Hoogland)

08/11 7:40

Eind september vertelde ik u al over mijn verwachting dat China meer kerncentrales zou gaan bouwen dan op dat moment in hun planning stond.

Als je bedenkt dat China nu 1082 kolencentrales heeft, dan is dat ook een logische verwachting.

Maar toen ik zag dat mijn verwachting uitkomt, drong het pas écht door hoe ongelofelijk groot de impact daarvan is.

Ongelofelijk groot nieuws

Want zoals ik u gisteren vertelde, gaat China de komende 15 jaar minstens 150 nieuwe kernreactors bouwen.

Dat zijn meer kerncentrales dan de hele wereld in de afgelopen 35 jaar heeft gebouwd.

De impact hiervan is zó ongelofelijk groot dat het eigenlijk ieder voorstellingsvermogen te boven gaat.

Lees verder
 
 
 

Mijn Neo Finance rendement loopt nu iets terug (Tom Lassing)

08/11 8:00

Er zijn twee factoren die er voor zorgen dat mijn rendement iets terug aan het lopen is.

De eerste factor is dat door unieke omstandigheden de rente in het platform nu iets is gaan dalen. Dat heeft alles te maken met een institutionele belegger die recent is ingestapt en die 50% van de korter lopende A+, A en B leningen oppakt. Dat feit zorgt nu voor een heftige concurrentie op het platform met als gevolg lagere rentes voor nieuwe leningen.

Dat is op zich geen ramp, het geldt alleen voor nieuwe leningen. Wel merkt iedereen nu dat er even wat minder leningen zijn toegekend. De verwachting is dat dit zal bijtrekken omdat de markt in totaal groter wordt.

De tweede reden dat ik mijn rendement zag terug lopen is volledig te wijten aan mijn eigen handelen. Ik heb namelijk enorm veel leningen in de Secundaire Markt gekocht. Dat kost 1% op iedere lening. Geld dat ik vooraf moet afrekenen en wat dus direct ten koste van mijn rendement gaat. Maar... veel van die gekochte leningen zijn ook slechte leningen. Er wordt niet op afgelost en er wordt nu geen rente op betaalt.

Waarom koop ik die rommel?

Feit is dat veel van die leningen uiteindelijk wel tot uitbetaling komen. Het kan alleen een tijd duren. Ondertussen loopt de schuld van betrokkene wel op. Er moet wel rente over het geleende bedrag betaald gaan worden. Ik kan die leningen met korting kopen en zou dus zo'n lening alsnog afbetaald worden, dan is de korting het extra rendement dat ik ga maken. Maar ook hier geldt... de kost gaat voor de baat uit.

Mijn huidige rendement lijdt er zwaar onder, maar uiteindelijk verwacht ik dat het rendement juist hoger gaat worden dan ik vooraf voorzien had. Veel van die slechte leningen kennen nog heel hoge rentes van 18% en meer.

Mijn huidige rendement is 11,24% zonder herinvestering. Ik herinvesteer iedere cent die afgelost wordt of die ik als rente binnenkrijg. Op dit moment gaat het bij die rente en aflossing al om 1.100 euro per maand. 

Mijn doel is om over 8 jaar 250.000 euro via dit platform te hebben lopen. Op dit moment heb ik er 40.750 euro staan. Het gaat de goede kant op!

Meer info
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Ik ga lassen... (Tom Lassing)

08/11 8:21

Voor iemand die "Lassing" heet, is het eigenlijk te gek voor woorden dat je nog niet lassen kan. Daar komt verandering in, want ik heb nu zo vaak laswerk nodig, dat ik zelf een apparaat besteld heb.

(Lassing is het punt waarop je aan het lassen bent) Officieel:

1. Het lassen

2. Naad of teken van een las


Vooral mijn zitmaaiers (ik heb er twee) zijn regelmatig stuk waarbij het maaidek van de beugels breekt. Dat moet dan weer gelast worden. Ik moet dan weer leuren bij mensen die dat kunnen en iedereen kost het tijd en mij het meeste.

Voor 200 euro had ik een hele set spullen compleet en hopelijk is het volgende week binnen. Ga ik lekker oefenen en dan vervolgens los op mijn zitmaaier.

Vanaf dan maakt het dan niet mee uit dat e.e.a. ieder seizoen wel op één machine afbreekt. Ook kan ik eventuele roestgaten gaan repareren... 

We zien wel waar het schip strandt.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd