Beursbox Nieuwsbrief Indexbeleggen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Indexbeleggen
Date: November 26th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 26 november 2021
 
 

AEX 807,55 Dow 35.804 USD 1,123 Btc 51.248 Goud 1,802.96

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! Kijk hier eens, want voor nog geen tientje is dit boek voor jou!Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

26/11 7:00

  • Er is celstraf geëist voor twee medewerkers Vestia. Het gaat om corruptie, oplichting, witwassen en valsheid in geschrifte bij de woningcorporatie in Rotterdam.
  • Ook het stroomnet van Gelderland raakt vol. In verschillende plaatsten kunnen nu geen grootgebruikers aangesloten worden. Het wordt steeds belangrijker dat het stroomnet uitgebreid gaat worden. Dat zou onder meer met batterij capaciteit moeten, zodat pieken kunnen worden opgevangen en teveel opgewekte stroom opgeslagen kan worden. Elektriciteitsbedrijven werken dat actief tegen, omdat ze daar niet aan verdienen als ze dat niet zelf gaan doen.
  • Rivian, dat ik recent in een video besprak, overweegt om in Nederland een fabriek te gaan plaatsen. Amazon heeft 100.000 elektrische bedrijfswagens bij het bedrijf besteld. Ford is 12% aandeelhouder van het bedrijf.
  • Gaat de FED taperen? Ze zeggen nog altijd van wel. Hoe dan ook, de dollar wordt er steeds sterker door. Heel mooi voor mij, want ik heb veel van mijn geld in dollars staan. (Aandelen en onroerend goed)
  • Black Friday aanbieding elektronica interessant? Kijk hier wat de prijs écht heeft gedaan.  Pas overigens op. Tweakers kijkt niet naar alle aanbieders. Ga daarna dus nóg weer even de zoekmachine in en kijk of je een nóg goedkopere aanbieding kan vinden.
  • Vanavond horen we welke restricties er weer bij aan komen om het aantal besmettingen te gaan beperken. Ik blijf me verbazen over de vasthoudendheid van een beleid dat niet werkt. Gevaccineerd zijn maakt je niet minder besmettelijk. Het vaccin beschermt je tegen ernstig ziek worden, maar je wordt nog net zo makkelijk ziek EN je besmet anderen makkelijker want je merkt zelf niet dat je drager van het virus bent geworden. Dat is de enige verklaring voor het feit dat landen met een hoge vaccinatiegraad nu de meeste besmettingen kennen. De oplossing? 1G toepassen. Iedereen testen en isoleren zodra er besmetting blijkt. Het werkt in Azië.
  • Ik heb gisteren een video over grondstoffenaandeel Rio Tinto gemaakt. Dividend rendement 10,75%! Kijk hier.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Indexbeleggen (Tom Lassing)

26/11 7:16

Ik heb recent een interview gehad met Boudewijn Roosenboom. Binnenkort volgt een tweede gesprek.

Ik correspondeerde gisteren met een lezer die van mening was dat crypto's nu op een top staan. Hij vond het dus geen goed moment om in te stappen.

Daar heeft hij dan gelijk in. Hij wacht dan beter tot hij van mening is dat een bodem bereikt is.

De vraag is nu natuurlijk, hoe goed ben je in het bepalen van de top of de bodem?

Wat als de dip van afgelopen weekend voorlopig het dieptepunt was en we nu weer 100, 200 of 300% gaan stijgen?

Dan kan je daar alleen maar naar kijken. Immers, je stapte niet in.

Natuurlijk, ALS je van mening bent dat dit een top is, dan moet je niet tegen je gevoel gaan beleggen.

Maar als je toegeeft dat je het eigenlijk ook niet weet, waarom dan niet 24 maanden lang iedere maand een vast bedrag inleggen?

Je vlakt dan alle stijgingen en dalingen uit en je krijgt een keurig gemiddelde en ooit verkoop je een keer op een top, die dan voor jou 100% zeker een winst zal zijn. Ook als de koers dan lager is dan nu. Immers, je kocht ook op de momenten dat de koers (veel) lager was.

Meer info over Crypto indexfonds
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Het EU contract met Pfizer (Tom Lassing)

26/11 7:46

Ik heb het ongecensureerde contract tussen de EU en Pfizer eens bekeken. De Roemeense delegatie in het EU parlement had er om gevraagd en vervolgens een gecensureerde versie gekregen, een versie waarin alle belangrijkste zaken zwart gemaakt waren. Daarop is door een klokkenluider een ongecensureerde versie naar buiten gebracht. 

Enkele van die belangrijke zaken en vrij vertaald naar het Nederlands:

Pagina 24: Art. 1.12.1 Pfizer is niet ter verantwoording te roepen als het product niet zo werkt als ze denken dat het werkt. De staten zelf zijn uitgevers van het vaccin en dus verantwoordelijk als het mis gaat. De staten garanderen dat Pfizer en iedereen die daar bij (mee)werkt niet verantwoordelijk is. Zou er wel een aanklacht tegen Pfizer of haar medewerkers en subcontracters komen, dan betalen de staten de juridische kosten.

Pagina 25 1.12.4 Komt er een aanklacht tegen Pfizer of haar medewerkers, dan kan Pfizer of haar medewerker(s) een claim voor de gemaakte juridische kosten bij de staat of staten leggen.

Pagina 25 1.12.6 Wat de uitkomst van de rechtszaak ook wordt, de staten betalen de kosten.


Heb je interesse in het contract, mail me dan. Ik kan het je toesturen. (tom @ lassing . nl) (Alleen op 26 november 2021)

 
 

India wil fors ingrijpen op de cryptomarkt (Tom Lassing)

26/11 8:18

Een belangrijkse zaak, want India is een grootmacht voor de cryptomarkt. Indiërs zitten meer in crypto dan dat ze in aandelen zitten.

De Indische regering wil nu alle private crypto's verbieden en het alleen maar mogelijk maken in 'officiële' crypto's te investeren.

Wat dan private en officiële crypto's zijn is nog onduidelijk.

Het is nu nog een voorstel van de regering en het is er nog zeker niet door. Toch gingen crypto's gisteren in India fors onderuit.

De vraag is nu of er restricties gaan komen en hoe ver die zullen gaan.

Hoe dan ook lijkt het verstandig voor Indiërs in India dat ze hun crypto bezittingen omzetten naar bijvoorbeeld goud, dollars of euro's.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Heb je je N26 rekening al geopend?

Kijk hier om een N26 rekening te openen. Op dit moment is er een 50 euro bonus voor nieuwe klanten! Gebruik dan deze link.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

NSO door Apple en Meta aangeklaagd (Tom Lassing)

26/11 8:48

Spionage software bedrijf NSO is door Apple en Meta aangeklaagd. Via hun software werd het mogelijk voor geheime diensten Apple apparatuur te hacken en via die weg bijvoorbeeld oppositieleden in de gaten te houden en/of te vermoorden (Khashoggi). 

Volgens NSO dede ze niets verkeerd want ze verkochten hun software alleen aan overheidsdiensten.

Dus is het goed volgens het bedrijf. Voor een Israëlisch bedrijf een gevaarlijk kortzichtig standpunt. Immers, ook overheden kunnen crimineel zijn. 

De concentratiekampen van Duitsland waren indertijd in Duitsland legaal. Hoe kijkt het bedrijf aan tegen bedrijven die schaamteloos geld verdienden aan die kampen? Kan je je als bedrijf dan verbergen achter het feit dat een overheid je diensten of producten legaal maakt?  Ook als dankzij die diensten en producten die overheid haar volk onderdrukt of zelfs onderdanen vermoord?

Is iedere overheid zo maar legaal, of mag je van een bedrijf verwachten dat ze onderzoek doen naar wat klanten met hun gevaarlijke producten gaan doen?

Bij wapens zijn er wel restricties. Waarom zou dat bij spionage software dan anders moeten zijn? Dat is immers ook een wapen.

Ik ben heel benieuwd hoe deze rechtszaak gaat verlopen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Daytrading los van beursentiment

Het grote voordeel van daytrading is dat je niet meer te maken hebt met het ongrijpbare beurssentiment. Je reageert slechts op korte bewegingen en bent slechts kort in de markt. Dat heeft veel voordelen. Kom op 29 oktober om 13:30 uur naar het seminar bij Beursbox! Kijk hier

Geef je snel op!
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd