Beursbox Nieuwsbrief Koersval bitcoin

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Koersval bitcoin
Date: December 6th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 6 december 2021
 
 

AEX 772,22 Dow 34.580 USD 1,128 Btc 42.716 Goud 1,783.22

 
 

Start nu met crowdfunding

Help onroerend goed ondernemers en krijg daarvoor een prachtige rente. Tot nu toe meer dan 100 projecten gerealiseerd en allemaal een succes.

Kijk hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/12 7:00

  • Amazon is de rotzooi in de bevoorradingen keten zo zat, dat ze haar eigen keten heeft opgebouwd. Zo weet het bedrijf de meeste vertragingen te voorkomen. Ze hebben eigen vliegtuigen en eigen vrachtschepen. Die laatsten kunnen ze ook naar kleinere havens sturen zodat ze geen last hebben van de opstoppingen in de grote havens.
  • Crypto Exchange BitMart werd gehacked en verloor bijna 200 miljoen dollar.
  • De crypto's Terra Luna en Ether deden het relatief goed dit weekend.
  • Gaat de VS de Olympische winterspelen in China boycotten? Biden blijft er hints naar geven, maar het kan bij alleen een diplomatieke boycot blijven. Dat houdt dan in dat geen gezagsdragers naar China zullen gaan.
  • 175.000 Russische soldaten zijn bij de grens met Oekraïne geplaatst en ook de VS is nu bang dat Rusland in januari een aanval op Oekraïne wil plaatsen. Oekraïne heeft een flink hoeveelheid anti tank wapens van de VS ontvangen.
  • In Nederland zien we nu de activiteiten verschuiven naar de ochtend. Er zijn geen restricties na 05:00 uur in de ochtend en verschillende bedrijven gaan daarom heel vroeg open zodat de klanten die normaal in de avond komen, nu vroeg in de ochtend langs kunnen komen. Het doel van minder contactmomenten wordt daarmee niet geholpen.
  • Ik had dit weekend ook gesprek met mijn jongste dochter en haar partner. Ze hadden een goed lopend cateringbedrijf. Ze overwegen nu in ieder geval de komende maanden maar volledig dicht te gaan en denken er zelfs aan na de zomer te gaan stoppen. Het is simpelweg niet vol te houden en steun krijgen ze ook niet. Ze werken in oktober ieder 80 uur per week om de eerdere verliezen zo veel mogelijk goed te maken en dat is nu de reden dat ze geen verdere steun krijgen. Als je dan lachebekje Rutte op TV ziet beloven dat hij met steun zal komen, dan vraag je je af waarom zo veel mensen nog op die leugenaar stemmen.
  • Ik heb vrijdag een video gemaakt over de MACD indicator. Kijk hier

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Koersval bitcoin (Tom Lassing)

06/12 7:17

Dit weekend was er ineens een enorme koersval voor bitcoin. Van vrijdag op zaterdag ging de koers 17% omlaag. Men roept dat bezitters van bitcoin bang zijn voor Omicron, maar meer waarde hecht ik aan het gerucht dat er een block van 1 miljard dollar in één keer werd aangeboden en dat feit bracht vervolgens een enorme daling van de koers tot stand.

Wie is er zo dom om een block van een miljard ineens aan te bieden? Dat kan bijna alleen maar een excentrieke miljardair zijn...

Dan blijft bijna maar één naam over, maar hard maken kan ik dat nog niet.

Het kan natuurlijk ook een ander zijn, of een groot fonds.

De vraag is dan wel, wat zit er achter?

Zelfs de verkoper heeft er geen baat bij als de koers bij de verkoop in elkaar klapt... tenzij je met een nog grotere positie short zit.

Een andere uitleg kan zijn dat er iemand bitcoin had gekocht op margin met als onderliggende waarde bepaalde aandelen. Als die aandelen dan flink in koers dalen, dan kan er een margin call volgen.

Een aandeel als Tesla verloor vrijdag 6,4% aan waarde. De dagen daarvoor verloor het aandeel ook al flink. Het is niet geheel onmogelijk dat dit ook het geval kan zijn. In dat geval zou je als trader ook snel aandelen Tesla willen verkopen om dan met cash je bitcoins te dekken.

Het is niet onmogelijk...

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Overheidsbudget VS (Tom Lassing)

06/12 7:35

Alleen de Senaat moet nu nog goedkeuring geven aan het overheidsbudget tot 18 februari 2022, maar een probleem lijkt dat niet te gaan vormen.

Het is echt van de zotte dat de VS keer op keer tegen het feit aanloopt dat de financiële limieten voor de Federale overheid bereikt worden. Dan vraag je er om dat het op een gegeven moment wel een politiek spel wordt en men het voortbestaan van het land op het spel zet om maar een politiek winstje te kunnen behalen.

Het is er slechts op wachten en ultra rechts in de VS is nu al volkomen bereid zo'n stap nu al te nemen.

Door dit steeds weer terugkerende probleem, is er keer op keer onrust op de beurzen.

De vraag is natuurlijk of die onrust er zonder die problemen niet zouden zijn, maar nu zien we dat beleggers er wel degelijk zenuwachtig over zijn.

De Amerikaanse politiek is immers niet meer te vertrouwen. Het is te veel een circus met clowns er in geworden.

18 februari 2022 is het volgende moment dat de overheid zonder geld komt te zitten.

 
 

Wat houdt jou tegen? (Tom Lassing)

06/12 8:05

Dat is de enige vraag die ik jou zou willen stellen.

Jij kan zelf al het andere invullen.

Maar... Antwoord op die vraag zoeken is pijnlijk. Het is een spiegel voorhouden en wat je ziet is niet wat je wilt zien.

Immers 'iets' houdt je tegen.

Is het je eigen instelling? Is het het hebben van slechte gewoontes? Verkeerde vrienden? Een verkeerde partner? Is het angst om te verliezen wat je hebt? Is het gebrek aan ambitie?

Is het misschien angst voor het onbekende, angst vcor veranderingen? Of een pure, onverklaarbare angst waar je de bron niet van denkt te kennen? Bij dat laatste wil je zeker die spiegel niet voorhouden. Ik begrijp dat terdege.

Maar doe eens gek. Probeer het antwoord eens wél te vinden!

Vertel het niemand, maar ga op zoek naar datgene wat jou tegenhoudt.

Immers als je dát weet, dan kan je kijken of je er dan misschien toch nog omheen kan werken.

En misschien wordt het wel tijd om drastische besluiten te nemen.

Ik vraag slechts: Wat houdt jou tegen. Durf jij het antwoord te zoeken?

succesverhaal.nl
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Omicron, hoe gevaarlijk is die versie? (Tom Lassing)

06/12 8:35

Vanochtend bij CNBC de waarschuwing van Andy Slavitt een voormalige adviseur van Biden.

Vooral voor ongevaccineerden zou deze versie een groot gevaar zijn.

OK, dat is zijn visie.

Maar nu de feiten.

Slavitt geeft niet aan waar hij zijn visie op baseert. Hij heeft een boek uitgegeven over het slechte leiderschap rondom de Covid aanpak. Hoewel indirect, heeft hij er baat bij dat Covid voorlopig wel een groot probleem blijft.

In de VS zijn slechts enkele mensen met deze versie besmet en hun situatie kan vanwege de geringe aantallen en de prilheid van de gevallen niet als voorbeeld dienen.

Voor een goed voorbeeld moeten we naar Zuid Afrika en daar blijkt nu juist dat Omicron de zo gewenste milde variant is die wel heel besmettelijk is, maar amper problemen geeft. Het virus lijkt zich meer te gedragen als een gewone verkoudheid. Een arts die er onderzoek naar deed, rapporteerde toen er in Zuid Afrika 166 mensen in het ziekenhuis lagen. Bijna allemaal hadden die mensen al onderliggende klachten, waaronder veel HIV patiënten. Slechts één moest aan de beademing, maar die persoon had daarvoor ook al ademhalingsklachten. Er waren op dat moment nog geen dodelijke gevallen van Omicron bekend. Al wel was Omicron toen overheersend in Zuid Afrika.

Kortom, de cijfers geven aan dat Omicron een mildere, maar wel besmettelijkere variant is dan Delta.

Er zijn geen indicaties dat Omicron voor ongevaccineerden gevaarlijker is. 

Waarom zegt Andy Slavitt dan van wel? Nu, hij heeft zichzelf als merk geprofileerd. Hij is de grote Covid manager. Hij komt op TV met zijn gloom and doom bericht. Dan verkoopt zijn boek beter.

CNBC krijgt meer kijkers met een paniek bericht dan met het bericht dat het misschien wel gunstig is dat Omicron toonaangevend gaat worden. Ook de overheid is nog niet zo ver dat ze dat willen stellen.

De pharma bedrijven willen ZEKER niet hebben dat zo'n milde variant toonaangevend wordt. Ik sluit dus niet uit dat de Pharma bedrijven mensen als Andy betalen voor het verkondigen van gloom and doom berichten.  Immers, zou Omicron toonaangevend worden, dan kunnen ze na de booster de verdere omzet wel gaan vergeten. Dat is het laatste wat ze willen. Men wil dus Omicron snel de wereld uit helpen, want die is slecht voor hun zaken.

Wil je goede informatie? Zoek op YouTube naar het kanaal van Dr. John Campbell. Zijn video's geven je niet alleen zijn visie, maar ook de stukken en cijfers waarop e.e.a. gestoeld is. Pas wel op, als je met keiharde feiten gaat komen, dan wordt je in Nederland en België wel als wappie weggezet. Ik heb je gewaarschuwd.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd