Beursbox Nieuwsbrief Tekorten worden nu écht voelbaar

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Tekorten worden nu écht voelbaar
Date: January 14th 2022
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 14 januari 2022
 
 

AEX 791,33 Dow 36.113 USD 1,147 Btc 37.370 Goud 1,827.01

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! Kijk hier eens, want voor nog geen tientje is dit boek voor jou! Leuk ook om weg te geven! Let op, de boeken zijn bijna op, reageer dus snel!Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/01 7:00

  • Het kan verkeren. Na een eerste fantastische 24 uur met 4% winst voor mijn crypto index portefeuille is de zaak vanochtend heel anders. Van die 4% is nu nog net iets meer dan 2% over. Het hoort er allemaal bij. (Een kwartier later was de totale winst weer ruim 3%) Kijk hier of deze crypto index service iets voor jou is. (Gebruik code "Beursbox" voor korting op de portefeuille kosten.
  • Het net sluit zich om premier Johnson van het VK. De feestjes waren talrijk in de periode dat het land in lockdown was. Hij heeft excuses aangeboden, maar dat is wel heel goedkoop en wel heel lang nadat het schandaal begon.
  • Pieter Elbers heeft aangegeven dat hij in goed overleg aan het einde van zijn tweede periode zal vertrekken als CEO van KLM. Men wil geen derde periode met hem aangaan.
  • Geruchten gaan dat het kabinet wel winkels en kappers open wil laten gaan, maar de horeca niet. Uiteraard is de horeca het daar totaal niet mee eens. Het valt allemaal niet meer te verkopen. De cijfers zijn duidelijk. De besmettingen liggen op recordniveau, de IC opnames liggen ver onder wat normaal is in deze tijd van het jaar. De angst moet stoppen. Kijk hier Eens naar de cijfers.
  • Prins Andrew heeft zijn titels moeten inleveren nu hij aangeklaagd gaat worden. Het Engelse koninklijke huis wil niet dat een officieel lid van dat huis schuldig verklaard kan worden.
  • China exporteerde in December 2021 20,9% meer dan ene jaar eerder. Dat is meer dan werd verwacht.
  • Citigroup heeft haar consumenten bancaire activiteiten in een aantal Aziatische landen verkocht aan United Overseas Bank uit Singapore. Zo'n 5000 medewerkers gaan over naar de nieuwe eigenaar. Het gaat om een overname som ter waarde van de intrinsieke waarde + een premie van 690 miljoen dollar.    
  • De Nasdaq verloor gisteren zo'n 2,5% aan waarde en staat nu bijna 8% onder de top die in november werd gezet.

Naar het Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Tekorten worden nu écht voelbaar! (Jack Hoogland)

14/01 7:21

Vorige maand vertelde ik u dat de wereldwijde voorraad koper het laagste is sinds 2006 én dat China haar economie weer begon te stimuleren.

Gisteren zag ik dat China nu ook geplande investeringen in infrastructuur vervroegt om haar economie verder te stimuleren.

Wat uiteraard zorgt voor een sneller stijgende vraag naar grondstoffen.

Intussen zien we dat de tekorten aan koper, lithium, kobalt en nikkel nu zó zichtbaar worden dat ook de Financial Times erover schrijft. Zie onderstaande tweet.

Financial Times waarschuwt er nu zelfs voor dat er de komende tijd niet genoeg elektrische auto's kunnen worden geproduceerd.

Wegens gebrek aan grondstoffen.

En dat terwijl die hele transitie naar elektrisch rijden nog niets eens goed en wel is begonnen!

Het gevolg van al dit nieuws is dat aandelen van koperproducenten nu stevig uit hun zijwaartse trend van de afgelopen maanden breken. Zie onderstaande koersgrafiek.

Alles wijst erop dat... 

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Watch (free, $99 value): 'Unbelievable' (Elliott Wave International (EWI))

14/01 7:38

In late 2021, Elliott Wave International Founder and President Robert Prechter gave a rare, live presentation -- "A Stock Market Top for the Ages" -- at the annual New Orleans Investment Conference. The recording comprises Prechter's December 2021 Elliott Wave Theorist.


And now our friends at EWI are sharing it with you free ($99 value).


In just 20 minutes, Prechter shows 28 charts -- everything from penny stocks to dollar volume in IPOs to SPACs -- to give you a clear, bird's-eye view of today's markets.


"Unbelievable" is the word he uses to describe several of these charts.


This video sells for $99 in EWI's Store. You get it FREE with this coupon code: STOCKTOP. You need to simply enter the code once you click on the link below and join free Club EWI to watch.


Free, watch "A Stock Market Top for the Ages" with code STOCKTOP now >> Click here

 
 

Vergeten te melden (Tom Lassing)

14/01 7:51

Een Amerikaanse Republikeinse senator is extreem negatief over China en Chinese bedrijven. Hij laat geen moment onbenut om dat in het openbaar kenbaar te maken.

Toch bleek hij ter waarde van 300.000 dollar aan aandelen Alibaba (BABA) te bezitten.

Sterker nog... Hij gaf in 2020 aan dat hij die aandelen zou verkopen. Hij verkocht toen maar liefst ter waarde van 5000 dollar van die aandelen. Ondertussen zat hij er dus met een veel grotere positie nog altijd in.

Het schandaal is nog niet over...

Hij moet zijn transacties vanwege zijn openbare ambt binnen 45 dagen bekend maken.

Maar liefst 130 keer verzuimde hij dat te doen. Hij heeft het nu gedaan, nadat hij een waarschuwing had gekregen. Vanuit die melding bleek dus zijn bedrog richting het publiek.

Het mag ook niet verrassen dat deze senator een groot voorstander van de vorige president is en dat hij tegen de 6 januari onderzoeken is. Waarom zet ik het er nog bij? Dat spreekt toch eigenlijk wel voor zich.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Gesprekken VS versus Rusland (Tom Lassing)

14/01 7:59

Rusland wil pertinent niet dat Oekraïne deel van de NAVO wordt. Het land heeft er naar eigen zeggen een oorlog voor over om dat te voorkomen.

Het is echter zo dat er volgens de officiële regels van de NAVO geen mogelijkheid is dat Oekraïne lid wordt van de NAVO.

Je mag immers geen bestaande grensconflicten hebben als je lid wilt worden. Een niet zo handige regel, want dit houdt in dat Rusland de conflicten in stand moet houden om Oekraïne uit de NAVO te houden.

Wie is er dan schuldig aan die conflicten?

In de kern is het niet Rusland dat voor Oekraïne gaat bepalen wat het wel of niet mag doen. Het is aan Oekraïne zelf en dan nog is het de vraag of de NAVO echt interesse heeft in Oekraïne als nieuwe partner.

Het mag dan een mooie manier zijn om Rusland verder dwars te zitten, maar het land is voor een Russische inval vrijwel onverdedigbaar.

De afstanden zijn voor de NAVO veel te groot, de toevoerlijnen te kwetsbaar. De NAVO zou haar legers veel te ver uiteen moeten plaatsen om heel het land te kunnen dekken.

Waar Oekraïne wel goed voor is, is voor elektronische spionage doeleinden. Je kan vanaf daar tot ver in Rusland 'kijken' en 'luisteren'. Daar hoeft het land echter geen NAVO lid voor te zijn.

Ik zie het dus nog niet snel gebeuren dat Oekraïne NAVO lid wordt. Het is wel een aardige manier om Rusland op kosten te jagen door er mee te blijven dreigen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb nét een rekening geopend bij Marcury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd