Beursbox Nieuwsbrief Index crypto, waarom ik enthousiast ben

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Index crypto, waarom ik enthousiast ben
Date: January 17th 2022
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 17 januari 2022
 
 

AEX 783,53 Dow 35.911 USD 1,141 Btc 37.595 Goud 1,820.13

 
 

Start nu met crowdfunding

Help onroerend goed ondernemers en krijg daarvoor een prachtige rente. Tot nu toe meer dan 100 projecten gerealiseerd en allemaal een succes.

Kijk hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Token of Expertise (Tom Lassing)

17/01 7:00

Laatste kans om deel te nemen aan Nederlands cryptoproject tegen gunstig tarief

Harm van Wijk (bekend van beleggen.com en de Trading Navigator), Mark Leenards (bekend van NEO Finance), Jan Robert Schutte (CryptoAcademy) en Harry Klip (OptieAcademy) hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw en revolutionair cryptoproject: de Token of Expertise.

De Token of Expertise (TOE) is een 'utility token' die gebruikt zal worden in een nieuw te ontwikkelen app (de Expert App) waarmee experts particulieren helpen met hun kennis. In eerste instantie zal dit een uitbreiding worden op mijn.beleggen.com, met inmiddels meer dan 80.000 leden. De Expert App wordt echter ook ontwikkeld voor andere expertises zoals juridische zaken, lifestyle en belastingen.

Tot 80% korting

De tweede ronde van de zogenoemde Private Sale sluit vandaag, maar speciaal voor lezers van Beursbox is het nog mogelijk om deel te nemen aan deze ronde, voor bedragen vanaf 2500 euro. U kunt deelnemen vanaf 20 cent per token. Bij de introductie van de TOE in het voorjaar zal de prijs 1 euro per token gaan bedragen. Het is ook de bedoeling om de TOE verhandelbaar te maken via diverse exchanges.

Meer informatie over de Token of Expertise vindt u op de website: www.tokenofexpertise.com

Hier vindt u informatie over het gebruik van blockchaintechnologie voor het bepalen van het expertiseniveau van de experts en hoe de token als betaalmiddel zal worden gebruikt.

Als u vandaag vrijblijvend het formulier invult op de pagina Token Sale op de website, dan kunt u deze week nog deelnemen tegen het gunstige tarief van 20 tot 30 cent per token. De tokens zijn inwisselbaar tegen diensten die aangeboden zullen worden via de Expert App.

 
 

Het tij is aan het keren! (Jack Hoogland)

17/01 7:17

Eind vorige maand vertelde ik u al dat we aan het begin staan van een periode zoals in de jaren '70 en de jaren '00.

Een langjarige periode waarin grondstofaandelen véél beter presteren dan de beursindices. 

Onderstaande grafiek laat zien dat grondstofaandelen historisch goedkoop zijn in relatie tot de beursindices.

En we zien nu duidelijk de eerste tekenen dat het tij aan het keren is.

Want terwijl de Nasdaq zwaar onder druk staat, liet ik u donderdag al zien dat koersen van koperaandelen juist een stijging hebben ingezet.

Tegelijk zien we dat uraniumaandelen al twee jaar in een bull markt zitten, dat olie aan het stijgen is én dat goud en zilver op uitbreken staan.

Daar bovenop zien we dat 's werelds beste beleggers nu ook aangeven dat ze zéér positief zijn over grondstofaandelen. Zie onderstaande tweet.

We zitten in de beginfase van een enorme bull markt in uranium, goud, zilver, olie koper, nikkel, kobalt etc. die gemakkelijk tot 2030 kan aanhouden.

Als TopAandelen-abonnee gaat u daar maximaal van profiteren. Mede door de extra tips die we regelmatig uitsturen.

Eerder deze maand stuurden we...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/01 7:30

 • Een Democratische gouverneur in de Amerikaanse staat Maine heeft een wet om landarbeiders werknemersrechten te geven met een veto afgewezen. Ze wil de boeren niet opzadelen met zulk soort wetgeving waarbij de werknemers rechten krijgen op bijvoorbeeld minimum loon of bepaalde werktijden. Schandelijke standpunten zijn in de VS geen absoluut recht van de Republikeinen, dat blijkt wel weer.
 • De Chinese economie is in december 8,1% gegroeid ten opzichte van een jaar eerder.
 • Vannacht is de cryptomarkt weer gedaald. Ik zie het terug in mijn index crypto portefeuille, die nu nog slechts 1,5% in de winst staat. (Als je hier aanmeldt met kortingcode Beursbox, dan krijg je 25 euro korting op de abonnementskosten.)
 • Obscene ongelijkheid, zo noemt Oxfam het feit dat de rijksten in de wereld procentueel de minste belastingen betalen. Dit schandelijke feit kost simpelweg levens.
 • China blijft vasthouden aan haar nul covid beleid en wil bij een enkele besmetting nog altijd volledige steden en havens blijven afsluiten.
 • Wil je meer weerstand tegen virussen, ga dan ook minderen op de consumptie van suiker! Dat is de mening van dokter Heather Moday, immunoloog. Het zou kunnen verklaren waarom te dikke mensen zoveel harder geraakt worden door Covid.
 • In de VS is de inflatie nu ook in de lonen voelbaar. Looneisen gaan omhoog en naar verwachting gaan we de komende tijd vaker stakingen zien.
 • De FED voorzitter blijft roepen dat hij de rente gaat verhogen, maar naar verwachting gaat dat al niet voor maart gebeuren. Het is nog altijd keer op keer veel blaffen, niet bijten.
 • Gisteren voor de 2e keer een video over InMode gemaakt.Het aandeel daalde van $113 naar $50. Wat is er aan de hand? 

 
 

Finomark account (Tom Lassing)

17/01 7:56

Neo Finance heeft sinds enkele maanden ook een mogelijkheid om geld uit te lenen aan bedrijven.

Dat geeft wel een ander risicoprofiel, maar het is zeker een overweging waard om hier in mee te gaan.

Je moet er wel eerst een Neo Finance account voor openen.

Mijn aanmelding voor Finomark ging niet van een leien dakje.

De foto die ik moest maken van mijn paspoort wilde maar niet lukken.

Iedere keer moest ik mijn paspoort in een heel klein vakje van mijn scherm maken. Waanzin, maar de site gaf het zo aan... Het mislukte keer op keer.

Tot ik er gewoon schijt aan had en dat vakje volkomen negeerde... Toen was het ineens goed.

Kortom, een heel knullige fout van Finomark en nu weet je dat je deze problemen kan voorkomen door dat vakje te negeren.

Ik heb ze gevraagd de software aan te passen.

De site is standaard in het Litouws en je moet even zoeken naar de Engelse instelling. Later in 2022 komt er ook een Nederlandse vertaling van de site.

Ik denk een interessante aanvulling op het aanbod van Neo Finance, maar net als de site van Neo Finance moet het allemaal via ervaringen beter worden. Het is opgebouwd door IT techneuten, niet door ervaringen van gebruikers. We zijn nu de eerste gebruikers en lopen dus aan tegen de onlogische keuzes van die wereldvreemde IT techneuten.

Open hier je Neo Finance account! (Geef aan dat je via Beursbox kwam, dan krijg je 20 euro bonus op je Neo Finance rekening zodra je er 50 euro of meer op hebt gestort.)

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Index crypto, waarom ik enthousiast ben (Tom Lassing)

17/01 8:25

Ik heb mijn account nu 'up and running' en dan blijkt hoe makkelijk alles werkt.

Even in het kort: Je moet hier een account openen (kortingcode Beursbox voor een 25 euro korting op de abonnementskosten) en via die weg open je ook een account bij Kraken.

Uiteraard moet je even je gegevens netjes aanleveren.

Zodra je accounts actief zijn, moet je twee dingen doen:

1. Geld naar Kraken overmaken

2. Je Kraken account koppelen aan je Mercury Redstone account.'

Het wordt allemaal netjes uitgelegd, dus als je secuur leest, dan komt het zo in orde.

Zodra de koppeling actief gemaakt is, pakt Mercury Redstone het op en wordt het geld in je Kraken account ingezet.

Je hoeft niets te doen.

Wil je geld opnemen, dan kan je dat doen zonder dat er iemand tussenkomt. Jij blijft de persoon aan het roer. Je hebt alleen voor de handel de automatische piloot aangezet.

Je hoeft niets te weten van crypto's en je hebt geen wallet etc. nodig.

Dit is zo simpel als een bankrekening.

Open nu ook je account!


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd