Beursbox Nieuwsbrief De cyclus van de hype

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De cyclus van de hype
Date: January 21st 2022
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 21 januari 2022
 
 

AEX 778,26 Dow 34.715 USD 1,133 Btc 34.305 Goud 1,842.09

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! Het is in feite gratis, want je hoeft alleen de verzendkosten te betalen! Leuk ook om weg te geven! Let op, de boeken zijn bijna op, reageer dus snel!



Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Ze beginnen het nu te beseffen! (Jack Hoogland)

21/01 7:00

Vorige week vertelde ik u al dat het tij aan het keren is. Grondstofaandelen zullen vanaf 2022 jarenlang véél beter presteren dan de beursindices.

We zien dit nu voor onze ogen gebeuren.

Goud, zilver en andere grondstoffen zijn aan het stijgen, terwijl de S&P-500 en de Nasdaq stevig aan het dalen zijn.

De forse stijging van woensdag gaf de bevestiging dat voor goud en zilver een nieuwe fase in de bull markt is begonnen. 

Zie onderstaande tweet van technische analyse-expert Peter Brandt.

Daarbij liet het enorm hoge handelsvolume zien dat beleggers nu daadwerkelijk switchen van groei-aandelen naar goud- en zilveraandelen.

Al die beleggers die de afgelopen jaren in index-ETF's en groei-aandelen zaten, gaan de komende tijd switchen naar grondstofaandelen!

Goud- en zilveraandelen zijn tegelijk zwaar ondergewaardeerd, en dus rijp voor enorme koersstijgingen in de komende maanden.

Ik herhaal hier nog even wat ik eind 2021 ook al schreef: 2022 gaat een absoluut topjaar worden voor goud en zilver!

Extra interessant is dat...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/01 7:18

  • Gisteren is mijn crypto index belegging weer in de plus gekomen. Ik zag in de portefeuille mooie winsten voor de meeste munten. Helaas kwam er vannacht de klad weer in. Bitcoin daalde hard. Een mooi moment om in te stappen?
  • De Amerikaanse beurzen begonnen gisteren goed, maar vielen gaandeweg de sessie flink terug. De Nasdaq verloor in de sessie meer dan 500 punten.
  • De grootste lithium mijn van Europa gaat alsnog niet door. De Servische regering heeft heeft de vergunning van Rio Tinto ingetrokken.
  • Aandelen Peleton sloten gisteren 24% lager. De frabrikant van fitness apparatuur gaat de productie tijdelijk stoppen omdat de vraag naar hun producten enorm is weggevallen.
  • De 2G Corona maatregel is wetenschappelijk al naar de prullenbak verwezen, maar de politiek wil dit machtsmiddel nog niet kwijt. Een gang naar de rechter zal wel eens noodzakelijk blijken. Zonder wetenschappelijke onderbouwing valt zo'n maatregel niet vast te houden.
  • Bitcoin heeft gisteren een flinke dreun gekregen. De koers stond vanochtend 7,6% lager. Ten opzichte van twee dagen geleden is het verlies al 10%.
  • De EU wil voor eind februari een akkoord over Noord Ierland hebben liggen. De kans daarop is klein omdat het VK geen idee heeft wat ze nu eigenlijk wil.
  • De Nederlandse landbouw export is in 2021 boven de 104 miljard uitgekomen. Een nieuw record. Drie kwart van de goederen werd ook in Nederland geproduceerd. Een kwart was eerst geïmporteerd en werd vervolgens weer geëxporteerd.

Naar het Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

92.000 leegstaande huizen (Tom Lassing)

21/01 7:38

Na ruim zeven jaar aan slopen, renoveren en herontwikkelen, staan er in Detroit nog altijd 92.000 woningen leeg.

Een ongehoord groot aantal en helaas is het zo dat veel van die woningen uiteindelijk gesloopt gaan worden.

Het betreft nog altijd een enorm aantal woningen en het blijft een groot probleem. Het is alleen wel zo dat het probleem niet in alle wijken speelt. Men heeft het behoorlijk wijk voor wijk aangepakt.

De snelheid van de aanpak is er echter wel uit.

De prioriteiten werden verlegd. Eerst was het de grootste bronnen van criminaliteit en vervuiling er uit snijden. (de ruïnes werden bewust steeds in brand gestoken met een enorme luchtvervuiling tot gevolg)

Daarna werden straten waarbij slechts enkele huizen verpauperd waren aangepakt. Met één kleine ingreep kon zo een hele straat enorm geholpen worden. Juist in dit soort straten was ik koper van huizen die nog gerenoveerd konden worden.

Vervolgens hadden de ergste wijken aangepakt moeten worden, maar toe kwam de vorige president aan de macht en werden de prioriteiten vanuit de federale overheid veranderd.

Nu zou de zaak weer opgepakt kunnen worden maar... Ja, wat maar... De geest van de vorige regering waart nog rond. De ontkenning van het verlies, de angst voor een verrechtsing is enorm sterk. De regering Biden is niet zo sterk als de regering Obama was in armoede bestrijding. Het is geen nummer één prioriteit. Dat laat zich nu voelen.

Detroit ontwikkeld zich verder, maar daar waar voorheen heel de stad een probleem had, zie je nu steeds meer concentratie van problemen in specifieke wijken. Dat terwijl er dus ook zwarte wijken zijn waar de problemen vrijwel voorbij zijn.


Detroit Vastgoed
 
 
 

Regulering crypto's (Tom Lassing)

21/01 7:51

Het jaarlijkse economische event van de elite in Davos zag een oproep van de Indiase premier voor wereldwijde samenwerking om crypto handel te reguleren.

Dat die oproep van Modi komt, is geen verrassing. Hij is in India al heel actief met een herstructurering van het monetaire bestel. Zo heeft hij een heel populair bankbiljet ineens uit de roulatie genomen, hetgeen voor een enorme ophef en veel economische schade heeft gezorgd.

Daarop zijn heel veel Indiërs overgestapt op crypto's, omdat ze de overheid niet meer met geld vertrouwen. Dat laatste was dan weer tegen het zere been, want de overheid wilde met het wegnemen van het biljet meer invloed op geld en verkreeg er uiteindelijk juist minder invloed op.

Het alternatief crypto's hadden ze te weinig rekening mee gehouden.

In feite zegt Modi dat hij Crypto's liefst zou verbieden, maar hij is politicus genoeg om dat zo niet hardop te zeggen. Regulering is het toverwoord. Dat voelt als positief, terwijl het hem in werkelijkheid gaat om wereldwijde verboden.

De soep wordt echter niet zo heet gegeten. Zou je crypto's echt willen verbieden, dan kom je snel in een juridisch mijnenveld. Het zijn immers aan de ene kant geen munten (want dat stel je als overheid) en waarom wil je ze dan verbieden? Airmiles zijn ook te sparen en geen munten. Je kan er wel wat mee kopen.

Wil je het als overheid verbieden, dan moet je het in feite eerst officieel munten maken EN DAN kan je reguleren.

Maar als je het munten maakt, dan ontstaat een nieuwe dimensie... Dan gaan ontwikkelingen nog veel sneller, want welke wel en welke niet?

Kortom, puur vanuit politieke hoek zie ik wereldwijd niet snel een algeheel verbod voor crypto's komen.

Beleg nu in een crypto index!
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

De cyclus van de hype (Tom Lassing)

21/01 8:27

Iedere hype doorloopt een aantal vaste fases.

Zo is het de pionier fase. Dit zijn enkele mensen die de nieuwe ontwikkeling extreem snel omarmen en die er geen probleem mee hebben dat alles nog vrij experimenteel is.

Het zijn bijna zieners... als de ontwikkeling tenminste doorzet. Niet alles wordt namelijk een succes en als het uiteindelijk doodbloedt, dan hoor je er nooit meer wat over. Is het echter wel succesvol, dan is de winst die deze pioniers maken aanleiding voor een eerste groep verkenners om de nieuwe markt te betreden.

De markt wordt aangepast aan de massa, er ontstaan regels en richtlijnen. Er komt orde in de chaos.

De koersen lopen nog altijd flink op en dat is aanleiding voor een nog weer grotere groep die de markt komt betreden. De early adapters zijn eigenlijk al 'gewone' mensen die nét iets meer lef hebben dan de gemiddelde belegger.

Ze vertellen er over bij hun vrienden en met hun intrede wordt de markt genormaliseerd. Er komen nu producten die meer geschikt worden voor de massa die zich niet zo wil verdiepen in wat het allemaal precies is. Ze willen meedoen en winst, maar voor de rest moet het vooral simpel zijn.

De markt is nu klaar voor de massa.

Iedereen en zijn schoonmoeder doen mee.

Het is 'gewoon'. Er is niets geks meer aan.

De pioniers zijn al lang vertrokken naar het volgende project.


Om het even concreet te maken... Crypto's zitten nu in de overgang fase van early adapters naar de massa.

NFT is nu waar de pioniers al naar vertrokken zijn.

Kijk hier mijn video over dit onderwerp 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb nét een rekening geopend bij Marcury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd