Beursbox Nieuwsbrief Vijf interessante crypto's

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Vijf interessante crypto's
Date: May 19th 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 19 mei 2022
 
 

AEX 693,03 Dow 31.490 USD 1,048 Btc 27.883 Goud 1,813.95

 
 

Crypto's kopen!

Wil je nu crypto's kopen, dan kan je dat heel makkelijk doen bij BTC-Direct.

Gebruik je deze kortingcode, 8GDD-GEE5-783G op hun site dan ben je nog goedkoper uit ook!


Kijk hier voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Crypto's nu interessant? (Tom Lassing)

19/05 7:00

Op dit moment lijkt het er even niet op. Toch wil ik u er op wijzen dat je als belegger de crypto's niet over één kam moet scheren.

Hoe zie ik crypto's?

Dat is even puur persoonlijk... Ik zie crypto's als de lift die heel die technologie naar een hoger plan gaat trekken. Ik zou bijna zeggen een noodzakelijk kwaad om er geld in te krijgen zodat die ontwikkeling ook degelijk gefinancierd kan worden.

Maar... Daarmee ga ik dus voorbij aan alleen het 'muntjes' verhaal.

Die muntjes, dat is in de meeste gevallen pure speculatie. Waar ik veel meer in zie, is in muntjes met daarachter een bedrijf met een idee en een technologie waar meer mee kan.

Daar gaat vanuit die meerwaarde een toekomst ontstaan. Zulke muntjes worden gedragen door de technologie en de ideeën er achter.

Samen met Joost en Manille schreef ik een rapport met daarin vijf muntjes die naar ons idee een prachtig herstel zullen laten zien zodra beleggers weer inzien dat er een toekomst is voor de crypto technologie.

Je moet kopen als het bloed door de straten loopt. In de crypto markt is dat ondertussen wel aardig het geval.

Het rapport is nét af, ik heb zelfs nog geen landingspagina gemaakt.

Op dit moment kan je het bestellen voor 97 euro. Zodra de landingspagina gemaakt is gaat de prijs omhoog.

Hoe kan je bestellen?

Maak 97 euro over naar PRO GAIN BV NL87 ABNA 0571 0431 35 en zet er je E-mail adres bij. Ik stuur het je dan zsm toe!  

Overigens zijn de vijf muntjes te koop bij de volgende exchanges: Bitvavo. Binance, KuCoin, Huobi en Bitrue.

Als u daar een account heeft, dan is aankoop geen probleem.

 
 

Waarom Daytrading zo interessant is (Tom Lassing)

19/05 7:21

Het grote voordeel van daytrading is dat je relatief weinig kapitaal nodig hebt dat je daarbij ook slechts heel kort risico in de markt laat lopen.

Aloys Mattijssen is als ervaren daytrader normaal gesproken binnen 10 minuten weer uit de positie.

Zijn marktexposure is dus heel kort.

Zou er in de wereld wat onverwachts gebeuren dan grote kans dat hij niet in de markt zit. Dat terwijl aandelenbezitters juist vaak niet kunnen handelen, want er zitten maar een paar handelsuren in een etmaal en heel het etmaal loop je marktrisico.

Dat zijn zoal al wat voordelen van daytrading.

Ik zie vooral de winst vanwege het feit dat je al serieus mee kan doen met relatief heel kleine bedragen. Dit is dus veel interessanter voor de kleine(re) belegger dan aandelen beleggen.


Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/05 7:58

  • Gaan de euro en de dollar binnenkort evenveel waard zijn? Op dit moment staat de euro/dollar op 1,05. De dollar wordt steeds meer waard en dat is niet waar de VS blij mee is. Het is immers niet zo gunstig voor hun uitvoer.
  • De Nasdaq verloor gisteren bijna 5% aan waarde! Hoe voorkom je als belegger dat je daardoor depressief wordt? Heel simpel, neem wat afstand. De beurzen stijgen en dalen en als je ziek wordt van de dalingen, ga je dan op andere dingen focussen. Laat je niet gek maken door de waan van de dag op de beurs.
  • Premier Rutte wist bijna dagelijks zijn gestuurde SMS'jes en heeft daarmee de openheid van bestuur in gevaar gebracht. Dat soort zaken zijn in de VS volgens de Republikeinen een doodzonde als Democraten dat doen en worden genegeerd als Republikeinen het zelf doen. In Nederland is het niet anders. De regeringspartijen doen alsof hun neus bloedt en de oppositie spreekt er schande van. Rutte zelf? Ach, die zegt lachend dat hij voor openheid is, terwijl hij ondertussen op zijn Nokia de SMS'jes aan het wissen is.
  • Bijna 5% van de overheidsuitgaven is in Nederland niet op orde. Het heeft alles te maken met de "fuck it" mentaliteit van deze regering die al veel te lang aan de macht is. 15 miljard euro is alleen al in 2021 onrechtmatig uitgegeven. Ondertussen zoekt justitie naar criminelen die geld witwassen en moeten banken kleine rekeninghouders controleren op de laatste paar honderd euro die ineens op de rekening ontvangen werd. Dweilen met de kraan open als de overheid zelf de sluit open zet.
  • De prijs voor het maken van een bierflesje is de laatste jaren met 500% gestegen. Daarom zullen in Duitsland heel wat bierbrouwers in de problemen gaan komen. De reden voor de prijsstijging van glas is het feit dat het veel energie kost om de flesjes te maken.
  • Is het verstandig of aan te raden Warren Buffett te volgen in zijn bankaandelen deals? Kijk hier hoe ik daar over denk.

Naar het video kanaal van Beursbox.nl
 
 
 

Hoe zie jij pensioen? (Tom Lassing)

19/05 8:16

Het blijkt dat Boomers en GenX heel anders naar het pensioen kijken. Wie nu tegen het pensioen aan zit, ziet het als een kans om heel hun leven na de pensionering anders in te richten. Dat terwijl ze het pensioen van hun ouders zagen als een enorm lange vakantie voor hun ouders.

De mensen die nu tegen hun pensioen aanzitten willen geen lange vakantie, maar ze willen alsnog hun dromen najagen. Een heel andere insteek.

Ruim 55% van hen ziet pensioen als een compleet nieuw hoofdstuk van in hun leven.

27% ziet het pensioen nog altijd zoals de meesten van hun ouders het zagen.

11.000 Amerikanen werden gevraagd naar hun idee over pensionering. Allemaal zaten ze binnen 10 jaar van hun eigen pensionering. Het onderzoek werd gedaan door Edward Jones in samenwerking met Age Wave.

Kijk hier voor meer informatie hierover. (Engelstalig)

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Oekraïne oorlog in nieuwe fase (Tom Lassing)

19/05 8:49

Er is één plek waar de Russen nog altijd terrein winnen en dat is in de Donbas regio. Wat ze daar doen, is met een niet aflatende artillerie beschieting de Oekraïners voor zich uit drijven en heel langzaam en gestaag terrein winnen.

Dat lukte ze tot op heden omdat in die regio de overmacht van de Russen het grootst is.

Oekraïne heeft eerst haar aandacht op Kiev gevestigd. Daarna op Charkov. Nu dat Mariopol gevallen is zullen de Russen nog meer druk op Donbas kunnen zetten.

De Oekraïners moeten nu wel materiaal naar Donbas sturen. Dat is gevaarlijk, want het ligt achter twee rivieren. De Russen zouden dus een eventuele aftocht kunnen dwarsbomen door de bruggen met lange afstandsraketten te bestoken. Dan is de toevoer van munitie en nieuw materiaal onmogelijk, maar ook een aftocht wordt dat.

Dat is tot op heden mogelijk ook een argument tegen het sturen van materiaal naar Donbas geweest.

Toch is nu duidelijk dat Oekraïne de focus ook meer op Donbas legt.

Er komt nu dus een hoogtepunt van de oorlog aan.

Het sterkste deel van de Russen tegen het beste wat de Oekraïners op dit moment in de strijd kunnen werpen.

Dan gaat bepaald worden wie dit uiteindelijk gaat winnen.

Je kan slagen winnen, maar uiteindelijk moet je ook heel de oorlog winnen.

In deze oorlog staat Rusland nog altijd voor. De reden is simpel... De oorlog wordt op het grondgebied van oekraïne gevochten. Rusland heeft enorme delen van het land al veroverd. Oekraïne heeft de Russen slechts bij Kiev en Charkov terug gedreven. Dat is leuk voor ze, maar daarmee ben je nog bij lange na niet op voorsprong gekomen.

Toch zijn er argumenten om Oekraïne kansen te geven.

De motivatie van de soldaten is beter en ze hebben ook de overtuiging dat ze kunnen winnen. Die overtuiging hebben de meeste Russische soldaten niet meer. Het is puur de enorme overmacht aan artillerie die de Russen in Donbas hebben die ze terreinwinst geeft.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd