Beursbox Nieuwsbrief De markt fopt ons regelmatig

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De markt fopt ons regelmatig
Date: July 20th 2022
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 20 juli 2022
 
 

AEX 689,47 Dow 31.827 USD 1,023 Btc 22.909 Goud 1,707.88

 
 

Voor de fundamentele belegger

FinancialStockData.com is een Nederlandse data aanbieder die fundamenteel ingestelde beleggers via de aangeboden data een enorm inzicht geeft in de ontwikkeling van beursgenoteerde bedrijven. Met code 'beursbox' krijg je een 30 dagen gratis toegang tot hun volledige systeem. Pak die kans! Hoe werkt het? Kijk hier

Kijk hier voor het proefabonnement
 

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone herstelt zich flink. De afgelopen tijd heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in die markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/07 7:00

  • Let op! Vanmiddag om 12:30 uur weer een live webinar!

  • De lancering van de app Lightyear in Europa is nog niet het grote succes waarop gehoopt werd... of... het was een te groot succes waarna ze het niet meer aan konden. Ik had aangegeven dat de eerste 10 aanmelders een 20 euro bonus konden krijgen. Dat aanbod hebben ze zonder persbericht weer ingetrokken. Geen goede beurt.

  • Gisteren een goede dag voor de Amerikaanse beurzen. De Nasdag steeg ruim 3%. Enkele van mijn uraniumaandelen zaten rond de 10% winst. Ook het net gesplitste GOOG had een goede dag. Tijdens beursuren 4,29% winst en nabeurs kwam daar 0,44% bij.

  • ARK gaat één van haar negen ETF's funds liquideren. Het transparency fund wordt opgedoekt. Dit omdat het bedrijf dat de index creëerde er mee gaat ophouden. De ETF volgde die index. Het fonds heeft na de lancering 8 maanden geleden vooral dalingen gekend. De koers ging van bijna 20 naar bijna 13.

  • Netflix maakte bekend dat het bijna een miljoen abonnees verloren heeft. Het wordt gezien als goed nieuws. Men had erger verwacht.

  • De VS wil een eigen chips sector bouwen en heeft daar eventueel 52 miljard dollar voor over. Mogelijk interessant voor een bedrijf als Marcell Tech (MRVL). Misschien dat ik er een video over maak.

  • De EU wil dat de lidstaten ieder 15% minder gas gaan gebruiken. Voor Nederland kan dat al als enkele grootgebruikers enige tijd hun deuren sluiten.

  • De koers van bitcoin is in herstel. Vanochtend werd 22.900 euro per bitcoin bereikt.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Koers/Winst 1,5! (Tom Lassing)

20/07 7:18

Vandaag gaat mijn 'tussen de middag' webinar over een aandeel met een koers / winst verhouding van op dit moment 1,5.

Dat loopt op naar een koers / winst verhouding van 2,5 volgend jaar.

Ze zijn er nog, dat soort bedrijven.

Het heeft alles te maken met de toestand in de wereld. Er zijn immers bedrijven die daar van profiteren.

De vraag is natuurlijk of dat soort aandelen ook iets voor u zijn.

Daarom de analyse tijdens het webinar vandaag om 12:30 uur.

Het wordt geen reclame praatje voor dat aandeel. Ik laat zien hoe het er voor staat en waarom beleggers niet bereid zijn er meer voor te betalen.

Immers, een K/W van 1,5 houdt in dat je aandeel bijzonder onpopulair op de beurs is. Dat moet je je als belegger wel realiseren.

Dat koopje komt met enkele nadelen...

Kijk hier om je op te geven voor het webinar
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Daytrading is heel interessant

Ik ga binnenkort ook zelf de cursus doen. De kogel is door de kerk. De methode biedt immers ook in slechtere beurstijden de mogelijkheid om puur op beweging geld te verdienen. Omhoog of omlaag maakt niet uit. Dat staat me wel aan. Zo kan ik nog onafhankelijker worden.

Kijk hier
 
 
 

Zorg zelf voor uw pensioen (Tom Lassing)

20/07 7:38

Ik heb daar in 2018 een artikel over geschreven op mijn site Beursblik.nl.

Het geeft aan dat 200 euro per maand sparen en vervolgens dat geld beleggen genoeg kan zijn om in 25 jaar miljonair te worden.

Het lukte de afgelopen jaren keer op keer over een periode van 25 jaar. 

Nu zijn er geen garanties voor de toekomst. Toch zijn de aandelen die er voor gebruikt zijn nog altijd bijzonder interessant en blijft de kans aanwezig dat het ook de komende 25 jaar mogelijk is.

Kijk hier
 
 
 

Te laat met betalen (Tom Lassing)

20/07 8:00

Eén van mijn slecht lopende leningen bij Neo Finance is nu 1.471 dagen te laat met betalen. Maar... de lener betaalt nu wel weer!

De achterstallige rente is nu echter zo ver opgelopen dat hij nu alleen nog maar achterstallige rente aan het betalen is. Hij heeft nog NIETS afgelost van de lening EN heeft nog geen cent betaald aan rente over de echte lening.

Dit is dus nu een molensteen voor die persoon geworden, want nu moet eerst de achterstallige rente worden betaald EN de belastingen en pas daarna gaat hij werken aan de aflossing van de oorspronkelijke lening.

De persoon in kwestie heeft af en toe een los baantje en dan kan hij wat betalen. Meestal blijft het bij een paar tientjes per maand. Medelijden is naar mijn idee niet nodig. Hij leende een bedrag van een kleine 6.000 euro en besloot al direct niets te betalen. Dat is in mijn ogen dus kwade opzet. Hij verdween uit Litouwen en dook op hier in Nederland alwaar de deurwaarder hem vond. Dat zal schrikken zijn geweest voor hem.

Hij deed het er dus om. De rente op de lening is 20%. Dat hakt er dus wel in. Zou je nu zo'n lening in Litouwen afsluiten, dan kost het je 13 tot 14% aan rente. De rente is dus flink omlaag gegaan de laatste jaren.

Ik investeerde 16,54 + 0,17 kosten in de lening die ik op de Secundaire Markt kocht. Hij moet nu nog altijd 18,80 geleend geld aflossen en alle rente daar over sinds begin 2018. Ik verkreeg ondertussen al 66 cent uitgekeerd...

Nog een lange weg te gaan derhalve. Alleen al de achterstallige rente is 3,21 euro.

Overigens lopen de meeste leningen gewoon goed. Mijn rendement ligt net boven de 12%.

Klik hier voor meer info
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

De markt fopt ons regelmatig (Tom Lassing)

20/07 8:09

Goud daalt, terwijl inflatie oploopt. Het is één van de opmerkelijke zaken die beleggers in verwarring brengen.

De koperprijs daalt enorm, terwijl we weten dat koper ongehoord veel gevraagd gaat worden en er op termijn van enkele jaren een enorm tekort aan zit te komen.

Wat is hier aan de hand?

Is dit een spelletje van grote spelers, is dit kortzichtigheid van speculerende beleggers?

Ik vrees beide!

De grote spelers zetten de beurskoersen lager om tegen kortingen enorme posities in te kopen. Ik denk dat dat geen gekke gedachte is. Het zou keurig passen in patronen uit het verleden.

Maar dat spel is alleen mogelijk als korte termijn beleggers het mogelijk maken. Let wel, op een korte termijn beleggen is helemaal niet slecht! Het is geen diskwalificatie!

Het maakt echter wel dat hierdoor de lange termijn vooruitzichten uit beeld raken.

Enorme kansen worden hierdoor niet gezien.

De komende koperprijs stijging is zoiets.

Daar laten vooral particuliere beleggers in mijn ogen een prachtige kans lopen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd