Beursbox Nieuwsbrief

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief
Date: August 8th 2022
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 8 augustus 2022
 
 

AEX 722,74 Dow 32.803 USD 1,018 Btc 23.024 Goud 1,774.98

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op het bezitten van goud heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast.

(Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/08 7:00

  • De prijs van bitcoin is weer boven de 23.000 euro gekomen.

  • In de VS is de Inflation Reduction Act aangenomen. Verderop in de nieuwsbrief meer daar over.

  • In China moet een vakantie eiland in quarantaie. Het houdt in dat de vakantiegangers een week lang niet mogen vertrekken EN op hun hotelkamer moeten blijven. Er mogen ook geen vliegtuigen van en naar het eiland toe.

  • Australië gaat de uitvoer van LNG aan banden leggen. Men wil er zeker van zijn dat de eigen markt wel volledig bediend kan blijven worden. De markt is krap geworden nu Europa ook daar op de markt verschenen is. Europese kopers bieden meer voor het gas dan spelers in de regio.

  • Berkshire Hathaway heeft een 53 miljard dollar verlies geleden in het afgelopen kwartaal. Dat wil zeggen... de koersen van de posities werden zo veel minder waard. Volgens Warren Buffett geen zaak om veel aandacht aan te besteden. Zoiets kan in een kwartaal gebeuren. Je moet als belegger verder dan één kwartaal kijken.
    Ik heb recent dit aandeel in een video besproken. Kijk hier
    Warren Buffett is nu zijn methode aan het uitvoeren: Buy the dip. Ik ben het met hem eens en heb de laatste weken fors ingekocht.

  • Deze week komen er weer veel bedrijven met de kwartaalcijfers naar buiten.

  • Hoe gaat het in Oekraïne? Ik heb vrijdag nog even een video gemaakt over een andere manier om naar het Oekraïne conflict te kijken. Immers, het geld is leidend. Kijk hier

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Beursbox Insider Service (Tom Lassing)

08/08 7:20

Ik heb besloten dat de Mooie Beursdag service niet langer nieuwe abonnees gaat aannemen en ik heb tevens besloten dat er een Beursbox Insider service gaat komen. Er zijn twee niveaus voor de Beursbox Insider service. Het eerste niveau is een 5 euro ex BTW niveau per maand en daarvoor krijg je tenminste één exclusieve aandelentip per maand en één of meer axcclusieve video's per week. Ook wil ik gaan kijken naar de mogelijkheid om live webinars te doen, zoals ik dat nu ook al met FXFlat doe. Het lijkt me geen onoverkomelijk bedrag, dus ik hoop dat veel lezers de stap gaan nemen.

Bij de 'Beursbox Insider VIP service' zit er ook nog eens een bijgehouden portefeuille bij waarbij ik normaal gesproken drie aandelentips per maand geef en ik een portefeuille van maximaal 20 aandelen posities als voorbeeld aan blijf houden.

Je kan dan zelf als VIP abonnee kijken bij welke posities je mee wilt gaan.

In principe komen die mutaties in de eerste week van de maand. De tips komen met een instap, uitstap en stop loss niveau. 

Deze service kost 30 euro ex BTW per maand.

Interesse? Kijk hier voor meer informatie.


PS: Iedere Insider abonnee en Insider VIP abonnee krijgt in ieder geval toegang tot zes video's met 'Leren beleggen' tips. Per video pak ik een onderwerp op. Ik verwacht dat in de loop van de tijd meerdere "leren beleggen" video's gaan volgen.

Geef je hier op voor de service
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu binnenkort eventueel gaan doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Dit ga je nooit meer meemaken! (Jack Hoogland)

01/08 7:38

Vorige week vertelde ik u al over het unieke aandeel van een kleine, sinds begin dit jaar razendsnel groeiende olieproducent.

Het aandeel noteert 1,8 keer de winst op basis van de in het eerste kwartaal behaalde olieproductie van 11.000 vaten per dag.

Moet dus met 1000% in koers stijgen voordat we het aandeel als normaal gewaardeerd kunnen bestempelen.

Hieronder zien we echter de verwachte productie voor de komende jaren.

Als de winst even hard stijgt als de olieproductie (normaal stijgt winst sneller), dan noteert dit aandeel 0,78 keer de voor 2024 verwachte winst.

En moet de koers de komende twee jaar met 2200% stijgen om het aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen.

En als we dezelfde berekening voor 2030 maken…wow!

Nog nooit zagen wij een aandeel dat zó goedkoop is, van een bedrijf dat zó hard groeit!

Ik heb een sterk vermoeden dat we zoiets ook nooit meer gaan tegenkomen.

Zo’n unieke kans krijg je maar eens in je leven!
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Daytrading (Tom Lassing)

08/08 8:12

Ik ben nog altijd aan het leren hoe je dat daytrading heel effectief kan doen. Een prachtige instelling waar Aloys me op wees, is pas de positie inzetten als de beweging na het signaal een extra 5 punten de goede richting op gegaan is.

Zodra ik dat doe, kijk ik vervolgens waar ik dan uitkom met betrekking tot steun of weerstanden in de grafiek. Ik leg de kooporder vervolgens net voorbij zo'n punt. Daarmee heb ik nog nóg een extra stukje zekerheid ingebouwd. Niet alleen moet dan een aantal punten overwonnen zijn, maar ook de steun of weerstand moet gebroken zijn.

Het is geen garantie dat het dan allemaal lukt, maar de kans er op is wel weer iets groter geworden.

Uiteindelijk is het toch het spelletje waarbij je pas instapt las je het idee hebt dat je in enkele minuten van een beweging kan profiteren. Er in, en er binnen enkele minuten weer uit.

Ik heb echter ook geleerd dat je bij het innemen van de positie er best wel bij kan blijven. Als je op 10 punten winst staat en de zaak begint te haperen, dan is ook 9 of 10 punten mooi meegenomen.

Meer informatie vindt je hier
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Inflation Reduction Act (Tom Lassing)

08/08 8:40

Met het kleinst mogelijke stemverschil is in de VS de 'Inflation Reduction Act' door de Senaat gekomen. De wetgeving heeft niet zo veel met inflatie maar vooral veel met groene energie van doen.

Het plan behelst een pakket van 700 miljard dollar waarvan de helft naar klimaatmaatregelen gaat.

In het plan ook het doel om medicijnen goedkoper te maken en een plan voor het terugbrengen van het begrotingstekort. Iets waar overigens alleen Democratische presidenten mee bezig zijn. Republikeinse presidenten hoor je niet over het terugbrengen van het begrotingstekort.

Het hele plan moet gefinancierd gaan worden met hogere belastingen voor bedrijven die meer dan een miljard dollar waard zijn.

- Ik blijf het jammer vinden dat ze het klimaatmaatregelen noemen, terwijl het gaat om de energietransitie van fossiel naar duurzaam. Daar in investeren is een heel goede zaak omdat het de VS minder afhankelijk maakt van fossiele brandstoffen en er geld gaat naar de technische ontwikkeling van duurzamere oplossingen. Het klimaat zegt niemand wat, de overstap naar minder afhankelijkheid en een schoner milieu is veel tastbaarder. Investeren in die nieuwe schone technieken is winst naar de toekomst toe creëren.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd