Beursbox Nieuwsbrief Energie leveranciers houden zich niet aan de wet!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Energie leveranciers houden zich niet aan de wet!
Date: October 3rd 2022
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 3 oktober 2022
 
 

AEX 640,62 Dow 28.725 USD 0,981 Btc 19.578 Goud 1,663.81

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op het bezitten van goud heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De huidige dip kan wel eens een prachtige kans zijn!

(Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/10 7:00

  • Er beginnen nu wel ernstige twijfels bij beleggers te ontstaan over de degelijkheid van Credit Suisse. Het aandeel is dit jaar al 55% gedaald. Er is angst omdat de bank nieuw geld probeert aan te trekken. In deze omstandigheden geen goed teken.

  • Oekraïne is nu ook in Noord Cherson doorgebroken en is tot meer dan 25 kilometer achter de frontlijn actief.

  • Na de verloren slag om Lyman vroeg Putin zijn topgeneraal om hem in één woord aan te geven hoe het met de verdediging tegen de aanvallen van Oekraïne staat. De generaal: "Goed". En vroeg Putin, als je het met twee woorden zou moeten omschrijven? De generaal: "niet goed".   :-)

  • Elon Musk kan wel eens nieuwe problemen met de SEC gaan krijgen. Hij heeft namelijk in een tweet aangegeven dat hij er geen enkel probleem mee heeft om het aandeel Tesla omhoog te praten. Dit kan gezien worden als zijn bekentenis dat hij doelbewust de koers van Tesla aan het manipuleren is.\

  • Elon Musk wilde Twitter van de beurs halen om daarna de fake accounts ongezien te kunnen weghalen. Als je dat als beursgenoteerde onderneming doet, dan stort je koers namelijk in. Helaas voor Twitter kwam men er niet binnen 10 minuten uit, waarna Elon Musk zijn aanbod introk en in de openbaarheid begon af te geven op Twitter. Het aandeel Twitter kende een hoogste koers van boven de 77 en staat nu rond de 44.

  • Voor wie het nog niet wist, de huidige salderingsregeling wordt pas na 2025 afgebouwd. Ik zelf vind het erg jammer dat men maar niet in staat is een nieuwe regeling te bedenken die meer zekerheid voor zonnepaneel eigenaren kent. Duitsland kent een prima andere regeling. Het voordeel daar is dat men ook huisaccu's heeft. Dat maakt heel het stroomnetwerk veel robuuster.

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Binnen een paar jaar richting miljardenomzet (Jack Hoogland)

03/10 7:32

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

We ontdekten deze maand onder meer een uniek aandeel van een toekomstige producent van twee zeldzame aardmetalen (rare earths)

…die als de meest onmisbare metalen voor de energietransitie worden bestempeld.

Die nu niet in de VS worden geproduceerd, en daardoor zelfs als metalen met critical supply risk worden bestempeld.

Bouw van de mijn met een levensduur van maar liefst 36 jaar gaat begin volgend jaar van start.

En zal direct na het in productie gaan forse winst opleveren.

De vraag naar deze metalen is zelfs zó hoog, dat een groot deel van toekomstige productie voor de eerste tien jaar al is verkocht!

Door de energietransitie zullen prijzen van deze kritieke metalen de komende jaren razendsnel stijgen…

…waardoor winsten de pan uitrijzen.

Daarnaast is dit bedrijf bezig om uit te breiden met drie andere zeldzame aardmetalen, die ook onmisbaar zijn voor energietransitie.

Dit bedrijf is op weg om de komende jaren richting een miljardenomzet te groeien.

Ongelimiteerd koerspotentieel!
Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu binnenkort eventueel gaan doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Energie leveranciers houden zich niet aan de wet! (Tom Lassing)

03/10 8:05

Er worden bijna alleen nog maar variabele energiecontracten aangeboden, soms met maandelijks wisselende tarieven. Steeds vaker salderen energieleveranciers op maandbasis in plaats van op jaarbasis. Dit is financieel nadelig voor zonnepaneeleigenaren. Minister Jetten heeft bevestigd dat salderen daarom op jaarbasis moet gebeuren. Vereniging Eigen Huis is blij met deze bevestiging en roept energieleveranciers op tot compensatie.  

29/9/2022 Oproep: Ondanks de duidelijke uitspraak van minister Jetten houden energieleveranciers zich nog steeds niet aan de regels. Saldeert jouw energieleverancier nog steeds op maandbasis? Maak dan bezwaar middels deze voorbeeldbrief.


Kijk op de site van uw energieleverancier wat of ze momenteel uitvoeren. Dit is uiteraard alleen van belang als u zonnepanelen en een kleinverbruikers aansluiting heeft.

Ik heb bij Greenchoice gekeken en zo ver als ik kan zien blijven die gewoon de jaargegevens gebruiken.

 
 

Overboeking van VS naar Nederland (Tom Lassing)

03/10 8:31

Ik heb zes weken geleden geprobeerd een bedrag van 20.000 euro over te boeken van mijn rekening in de VS naar Nederland. Iets dat ik al wel eerder zonder problemen heb gedaan.

Dat geld is nog altijd van mijn Amerikaanse rekening af, maar niet in Nederland aangekomen.

Ik heb daarna een bedrag van 10.000 euro overgemaakt van de VS naar Nederland. Dat geld is nu terug op de Amerikaanse rekening.

Waarom?

Het eerste bedrag hebben ze geprobeerd mij te bellen, maar ik woon in Nederland en dat heeft landcode 31.

Dat is te moeilijk voor Amerikanen. Immers hun wereld is de VS. Ze kunnen vanuit de bank niet naar het buitenland bellen.

Ze hebben mijn nummer gebeld zonder landcode en dan ben ik onbereikbaar. Het bedrag is daarna wel afgeboekt, maar nooit 'ergens' terechtgekomen. Ze weten nu niet hoe ze het terug op de rekening moeten krijgen.

Bij de tweede overboeking hetzelfde euvel, maar nu waren ze alert en hebben ze het bedrag maar niet overgeboekt. Ze probeerden me eerst te bellen, maar dat lukte ze om voor hun onbekende redenen weer niet. Ze begrijpen maar niet waarom het niet lukte.

Zeggen dat ik uit Nederland kom en daar verblijf helpt niet. Ze hebben geen idee wat een Nederland is. Het is alsof je een vijfde dimensie aan iemand probeert uit te leggen.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Greenchoice is erg laat (Tom Lassing)

03/10 8:47

Ook Greenchoice heeft op de valreep het illegale besluit om de energie tarieven te verhogen niet doorgevoerd. Een slechte zaak dat ze daar zo laat mee zijn gekomen. Ik zou zelfs willen spreken van een smet op het blazoen en dan moet ik direct terugdenken aan een eerdere keer dat Greenchoice de wet overtrad.

Dát krijg je nu eenmaal als je de grenzen van het toelaatbare blijft opzoeken.

Waarom heeft Grenchoice het zo ver laten komen?

Was daar nu niemand die er op wees dat de reputatie volkomen naar de knoppen ging?

Je wilt toch niet als een schandelijke energie leverancier bekend staan?

Ontslaan die directie die het zo ver liet komen!


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd