Beursbox Nieuwsbrief De beste belegging van dit decennium

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De beste belegging van dit decennium
Date: January 16th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 16 januari 2023
 
 

AEX 748,04 Dow 34.302 USD 1,083 Btc 19.573 Goud 1,916.28

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op waarom je in mijn ogen ook goud zou moeten bezitten heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De huidige dip kan wel eens een prachtige kans zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/01 7:00

  • Morgen ga ik om 12:30 uur weer live een lunchwebinar geven. Je kan je hier opgeven om er dan bij te zijn.

  • Tesla voelde zich gedwongen de prijs voor de modellen 3 en Y fors te verlagen. Het aandeel verloor daarop 1% aan waarde en dat was wereldnieuws. Ondertussen verloren dezelfde beursdag Ford ruim 5% aan waarde en GM verloor 4,75%. Dat kreeg in de financiële pers minder aandacht!

  • In China vallen nu dagelijks duizenden Covid doden. Dat terwijl de officiële cijfers nu aangeven dat er niets aan de hand is. De WHO heeft dan ook grote kritiek op China.

  • Op een crypto conferentie in St Moritz was de sector positief over crypto na 2023. Over het algemeen denken ze dat het herstel nog even nodig heeft en pas na 2023 gaat komen. In 2022 ging 1,4 biljoen dollar aan crypto waarde verloren.

  • In Rusland grote vreugde over een klap die Oekraïne werd toegebracht. Er werd namelijk een flat in Dnipro geraakt met tientallen burgerslachtoffers. Dat was in Rusland reden tot feest. Ondertussen lijkt de strijd om het plaatjes Soledar wel gestreden te zijn. De Russen veroverden het plaatsje. (Voor de oorlog woonden er 10.000 mensen.)

  • De Republikeinen in de VS willen het de belastingdienst onmogelijk maken om hun personeelsbestand op peil te houden. Door pensioeneringen en natuurlijk verloop is er behoefte aan 87.000 nieuwe belastingmedewerkers. De Republikeinen willen daar niet aan en willen de belastingdienst defunden. De Republikeinen willen ook van de FBI af. Die is ze te lastig omdat de FBI steeds weer Republikeinse politici snapt als ze de zaak bedonderen.

  • In Zweden is een grote hoeveelheid Rare Metals aangetroffen. Men is heel enthousiast, maar de vraag is of het allemaal wel rendabel gewonnen kan worden. Daarbij is de winning geen goede zaak voor de uitgebreide bossen die er nu liggen.

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

De beste belegging van dit decennium (Jack Hoogland)

16/01 7:23

Tot slechts een paar jaar geleden wilden veel landen wereldwijd hun kerncentrales sluiten. 

Vervolgens concludeerden ze dat een beperkt aandeel kernenergie wellicht toch een goede aanvulling is op zonne- en windenergie.

Afgelopen jaar zagen we dat veel landen zon en wind het belangrijkst bleven vinden, maar dat ze een wat groter aandeel kernenergie misschien toch wenselijk achten.

Nu zien we het eerste land dat de volgende stap zet.

Zuid-Korea heeft vandaag officieel besloten om de komende jaren méér te investeren in kernenergie, en minder in zonne- en windenergie.

In 2030 zal 32,4% van de Koreaanse elektriciteit worden geleverd door kerncentrales, terwijl slechts 21,6% van zon en wind zal komen.

Zoals we al eerder hebben aangegeven, zijn alleen de 150 reactors die China de komende 15 jaar gaat bouwen al genoeg voor een enorme bull markt in uranium.

De tweet hieronder laat goed zien hoe hard China in nieuwe kerncentrales aan het investeren is.

Vooral nu energiezekerheid en -onafhankelijkheid steeds belangrijker worden, is onze overtuiging dat...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Artificial Intelligence (AI) (Tom Lassing)

16/01 7:43

Ik heb vrijdag een video gemaakt waarbij ik puur de tekst oplas die was opgemaakt via een AI toepassing.

Het is mijn eerste stap richting het toepassen van AI.

Ik ben nu van plan een paar volgende stappen te maken.

Zo ga ik nu een rapport schrijven dat wordt opgemaakt door AI.

Ik ga daarbij ook de website en de marketingteksten via AI genereren en ik ben van plan via kleuren te laten zien wat door AI gemaakt is en waar ik zelf actief ben geweest.

Dit artikel is nog helemaal van mijn hand, maar als het over AI gaat wil ik de komende tijd zo veel mogelijk werken met 'gemaakte' teksten.

AI gaat de wereld veranderen. Het kan heel veel goeds brengen, maar met bijvoorbeeld deep fakes kan het ook veel ellende gaan brengen. Als mensheid zullen we moeten leren omgaan met de mogelijkheden die het ons biedt. Het heeft alles in zich om prachtig en afschuwelijk te worden.

Waar kiezen we voor?

Binnenkort veel meer over het onderwerp.

Hier de video overigens

 
 

DeCryptoNieuwsbrief.be (Tom Lassing)

16/01 8:05

Misschien hoorde u al eens van Joost van Buuren. Hij is enkele jaren geleden actief geworden door iedere dag over crypto's te schrijven. Ik deed al eerder zaken met hem en sinds 1 januari van dit jaar ben ik zijn partner in het initiatief "DeCryptoNieuwsbrief.be"

Zijn partner hield het voor gezien en hij zocht iemand die hem wilde helpen met alles 'er om heen'. Zo kan hij zich concentreren op de inhoud.

Mijn ervaring met nieuwsbrieven, maillijsten, websites en administratie van dat alles was voor hem ideaal.

Joost schrijft letterlijk iedere werkdag over de cryptowereld.

Hij heeft daarbij een heel herkenbare prettige eigen stijl.

Enfin, kijk zelf even, want op de website staat een voorbeeld nieuwsbrief en er is een twee weken, "niet goed, geld terug" aanbieding. Deze dagelijkse nieuwsbrief komt in uw mailbox voor slechts 25 euro voor de rest van 2023.

Kijk hier maar eens even
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Gestolen van Gogh schilderij (Tom Lassing)

16/01 8:32

In Detroit is een rel ontstaan rondom een van Gogh schilderij dat in een expositie getoond wordt.

Een rechter heeft nu bevolen dat het schilderij niet verplaatst mag worden.

Wat is het geval...

In 2017 is het schilderij gekocht door de Braziliaan Gustavo Soter.

Direct na de aankoop heeft hij het schilderij “Une Liseuse De Romans” in bruikleen gegeven aan een derde partij.

Die partij is daarna uit beeld verdwenen en Soter kwam er maar niet achter waar zijn schilderij gebleven was.

Tot hij las dat het op een expositie in Detroit hing.

Hij heeft daarop een aanklacht ingediend en de rechter gevraagd het schilderij 'vast' te houden en niet terug te geven aan de persoon die het ter expositie heeft aangeboden.

Daar is de rechter in meegegaan.

Nu zal dus moeten worden vastgesteld wie op dit moment de echte eigenaar van het schilderij is. Die zal het dan uiteindelijk mee naar huis mogen nemen.

De vraag is natuurlijk wel wie nog ooit zaken wil doen met de verliezende partij in deze zaak.

Overigens hangen er nu tijdelijk 74 Van Goghs in het museum en al 170.000 mensen zijn komen kijken. Maar liefst 50 verschillende Van Gogh eigenaren hebben hun schilderij voor de tentoonstelling beschikbaar gesteld. 


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd