Beursbox Nieuwsbrief Nieuw record!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nieuw record!
Date: January 23rd 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 23 januari 2023
 
 

AEX 738,64 Dow 33.375 USD 1,091 Btc 20.960 Goud 1,922.35

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op waarom je in mijn ogen ook goud zou moeten bezitten heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De huidige dip kan wel eens een prachtige kans zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/01 7:00

  • Morgen geef ik weer een lunchwebinar. Het is om 12:30 uur en je kan je er hier voor opgeven.

  • 50% koerspotentie. Ik besprak vorige week een aandeel dat volgens analisten van Bank of America een 50% koerspotentie had binnen slechts 12 maanden. We zien het niet veel, maar ik ben het met ze eens. Kijk hier.

  • Tussen de 50% en 80% van alle Chinezen is deze maand ziek (geweest) met Covid. Het is nu nog anderhalve week feest in China ivm het nieuwe jaar. De economische impact valt dus wel mee. Overigens houdt China de statistiek nu amper bij. Het is te genant voor ze. Hun beleid rondom Covid heeft gefaald.

  • De huizenprijzen in Nederland dalen momenteel. Vooral Noord Holland, Utrecht en Fleveland voelen de daling.

  • Twitter wil een abonnement aanbieden waarbij je reclame vrij blijft. Daarmee hoopt Musk minder afhankelijk te worden van reclame inkomsten. Belangrijk, omdat veel adverteerders vertrokken zijn.

  • De prijs voor een bitcoin is dit weekend fors gestegen. Per bitcoin kwam er zo'n 1500 euro bij.

  • Brazilië en Argentinië overwegen samen één munt te gaan gebruiken. Argentinië kent nu een inflatie van 93%. Ook Brazilië voelt economische tegenslag. In theorie is het een goed idee, mits het beleid rondom de munt maar onafhankelijk bepaald kan worden. Kan dat niet, dan is het eerder een prachtige manier om snel in oorlog met elkaar te komen. De landen staan beide bekend om hun enorme corruptie. Dat is geen goede basis voor een gezamenlijke munt.                            

  • Google heeft veel werknemers ontslagen, waaronder een flink aantal die recent promotie gekregen hebben. Ze hebben geen aankondiging gekregen, maar konden gewoon niet meer naar binnen. Wat een schandelijke manier om met je personeel om te gaan. 12.000 mensen verloren hun baan. Het is de getroffen werknemers vooral niet duidelijk waarom ze hun baan verloren.

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Nieuw record! (Jack Hoogland)

23/01 7:21

Vorige week vertelde ik u al over de drie superaandelen die we voor   ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben ontdekt.

Waaronder een spotgoedkoop aandeel van een zeer winstgevende koperproducent, waarmee je maximaal profiteert van de langjarige  bull markt in koper.

Bedrijf met drie koper producerende mijnen, die ze fors aan het uitbreiden zijn.

Vorige week maakte de directie bekend dat afgelopen kwartaal een recordproductie is behaald, leidend tot een hoger dan eerder verwachte winst!

Dat record gaat de komende jaren echter nog vaak worden verbroken. 

Want er is een nieuwe kopermijn in aanbouw, die medio 2024 in productie zal gaan.

Koperproductie zal de komende jaren met maar liefst 75% zal stijgen.

Eén van de best presterende, snelst groeiende koperproducenten ter wereld, wiens productiekosten tot de laagste ter wereld behoren.

De fors stijgende productie in combinatie met een sterk stijgende   koperprijs zorgt voor explosieve winstgroei in de komende jaren.

En als gevolg daarvan voor een explosief stijgende aandelenkoers.

Wij berekenden 840% koerspotentieel!


U kunt het rapport vandaag nog als los nummer bestellen.
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”!

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Wat is staking? (Vasco Bakker)

23/01 7:43

Wanneer je crypto in bezit hebt kun je deze gebruiken om te staken als deze crypto werkt met een Proof-of-Stake (POS) mechanisme. Partijen die hun crypto staken (ook wel stakers genoemd),

ondersteunen daarmee de blockchain en krijgen daar beloningen voor. Stakers verifiëren meestal transacties in het netwerk door de geldigheid van het volgende block met hun eigen stake (inzet) te garanderen. Bevestig jij incorrect het volgende block, dan krijg je geen beloning of word je zelfs bestraft. Daarom heeft iemand die staket er geen baat bij om de blockchain te manipuleren:

daarmee snijdt diegene zichzelf in de vingers. Daardoor zijn stakers niet alleen belangrijk voor het netwerk, maar over het algemeen ook vertrouwd. Sommige blockchains vereisen stakers om een specifiek minimum aan crypto vast te houden, terwijl anderen dat niet doen. 

Lees verder
 
 
 

DeCryptoNieuwsbrief.be (Tom Lassing)

23/01 8:05

Misschien hoorde u al eens van Joost van Buuren. Hij is enkele jaren geleden actief geworden door iedere dag over crypto's te schrijven. Ik deed al eerder zaken met hem en sinds 1 januari van dit jaar ben ik zijn partner in het initiatief "DeCryptoNieuwsbrief.be"

Zijn partner hield het voor gezien en hij zocht iemand die hem wilde helpen met alles 'er om heen'. Zo kan hij zich concentreren op de inhoud.

Mijn ervaring met nieuwsbrieven, maillijsten, websites en administratie van dat alles was voor hem ideaal.

Joost schrijft letterlijk iedere werkdag over de cryptowereld.

Hij heeft daarbij een heel herkenbare prettige eigen stijl.

Enfin, kijk zelf even, want op de website staat een voorbeeld nieuwsbrief en er is een twee weken, "niet goed, geld terug" aanbieding. Deze dagelijkse nieuwsbrief komt in uw mailbox voor slechts 25 euro voor de rest van 2023.

Kijk hier maar eens even
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Nieuw zilverrapport uitgebracht (Tom Lassing)

23/01 8:32

Ik heb gisteren een nieuw zilverrapport geschreven. Qua aandelen een totaal nieuwe versie en op dat vlak geen opvolger van het vorige zilver rapport dat in 2020 werd uitgebracht.

Het is zo pril allemaal dat ik zelfs nog geen website heb kunnen maken.

Wil je het zilverrapport bestellen (enkele aandelen zitten nu in een opwaartse trend) maak dan 27,49 over naar IBAN NL87ABNA0571043135 tnv Pro Gain BV. Zet er uw E-mail even bij, waarbij u het @ teken even verangt met 'at'.

Ik stuur u dan het rapport z.s.m. per E-mail toe.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd