Beursbox Nieuwsbrief Een aandeel met PEG ratio van 0,36

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een aandeel met PEG ratio van 0,36
Date: May 12th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 12 mei 2023
 
 

AEX 751,12 Dow 33.309 USD 1,092 Btc 24.082 Goud 2,007,13

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips. Kijk hier voor meer informatie!

Voor meer info, klik hier
 

Een goede en goedkope broker

Of het nu voor aandelen, opties of daytraden is, bij FXFlat kan je altijd goed terecht. Scherpe tarieven en een goede service. Ook heel bewust actuele webinars waar je als belegger iets aan hebt! Heel geschikt voor beleggers die ook in aandelen in Noord Amerika beleggen!

Open nu je rekening!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/05 7:00

  • Gisteren had ik zelf 16,5 punten winst met mijn eigen DAX daytrading. Ik moet daarbij zeggen dat ik de positie ingezet had op een goed signaal en daarna er nooit meer aan gedacht had... Op 16.5 punten werd automatisch de winst genomen.

  • Gaat het schuldenplafond in de VS echt een probleem worden? Sommige analisten denken van niet, omdat alle Senatoren en Congresleden dan zelf ook hun aandelen minder waard zien worden. Ik ben minder optimistisch. De Republikeinen zijn namelijk ook gewoon bang. Bang voor volkswoede van MAGA aanhangers als ze met de Democraten meestemmen. Hun angst voor hun leven is groter dan angst voor financieel verlies. Zo kijk ik er naar.

  • Een druk dagje vandaag. Vanochtend na de Nieuwsbrief actief als vrijwilliger en vanmiddag geeft ALoys hier op kantoor zijn Daytradingcursus. Ik zal niet of vertraagd kunnen reageren op mails en ben telefonisch niet bereikbaar vandaag.

  • Heeft Elon Musk een CEO voor Twitter gevonden? Geruchten gaan rond dat hij in gesprek is met Lina Yaccarino, de huidige advertentiemanager bij NBCUniversal. Je moet wel echt ballen hebben voor de baan van Twitter CEO... Ballen, of een enorme geldhonger die alles overstijgt.

  • Unilever verdubbelde haar winst in Rusland. Hmmm. Dat geeft te denken over het bedrijf. Ze beloofden immers zelf geen geld meer uit te geven in Rusland. Is dat de reden dat ze meer winst maakten, of pikken ze markten in van bedrijven die Rusland wel verlieten?

  • Unibail-Rodamco-Westfield SE zal ook over 2022 geen dividend gaan uitkeren. Zo is in de jaarvergadering besloten.

  • Wat is zijn agenda... Jamie Dimon probeert paniek te creëren en dat doet hij niet zo maar. Wat is zijn doel met die paniekzaaierij? Wat wil hij bereiken? Is hij de politici aan het motiveren het goede te doen, of is hij beleggers extra onrustig aan het maken zo dat er ook echt paniek gaat uitbreken? Ik vertrouw de man totaal niet.

  • Bitcoin is vanochtend gevoelig lager. Er ging in 24 uur meer dan 1000 euro van de waarde af.

Beursbox video kanaal
 
 
 

De vorige bull markt was slechts kinderspel! (Jack Hoogland)

12/05 7:23

Uranium steeg deze week naar haar hoogste niveau van het jaar, en sinds vorige week zijn ook de koersen van uraniumaandelen weer flink aan het stijgen.

Vorige week liet ik u al zien hoe hard China, en vooral ook de VS aan de weg timmeren voor wat betreft kernenergie.

Ook zag ik deze week dat Italië (heeft geen kerncentrales) nu de deur naar kernenergie heeft opengezet.

Dit alles betekent dat we voor de toekomstige vraag naar uranium moeten uitgaan van het 'upper case demand' scenario in onderstaande grafiek.

Terwijl de vraag naar uranium de komende 20 jaar zo fors stijgt, zien we het aanbod juist dalen. 

Waardoor de wereld op een enorm, alsmaar stijgend jaarlijks tekort (supply gap) afstevent.

De vorige bull markt was slechts kinderspel vergeleken met de tekorten waar de wereld nu op afstevent!

Tegelijk zagen we deze week...
Klik hier om verder te lezen

 
 

De dagelijkse Crypto nieuwsbrief

Dagelijks op de hoogte blijven van actuele onderwerpen die rondom crypto spelen. Zo kan je inspelen op de enorme bewegingen die in die sector plaatsvinden. Heel interessant!

Kijk hier
 

Crowdfunding leningen verstrekken

Wil je, net als ik, leningen via crowdfunding verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico

Klik hier
 
 
 

Datum Detroit project presentatie (Tom Lassing)

12/05 7:52

Ik ga op 1 juni 2023 om 19:30 uur in Best een presentatie geven over mijn Vastgoed project in Detroit.

Uiteraard ga ik het hebben over Detroit en waarom ik er in 2018 een kans zag. De stijging van de huizenprijzen en de hogere huurprijzen heeft me gelijk gegeven.

Toch waren er de afgelopen jaren enkele enorme tegenvallers. De Corona crisis kwam hard aan. Mede omdat er gedurende die tijd geen huurders uitgezet mochten worden. Helaas waren er veel huurders die dachten dat ze dus gratis konden gaan wonen.

Uitzetten ging niet, dus inderdaad woonden ze gratis, tot ik ze na de crisis alsnog kon uitzetten. Het heeft veel geld gekost. Toch heeft deze enorme tegenvaller het project niet in gevaar gebracht. Er is nooit een moment geweest dat er geen geld meer was.

Ondertussen stegen de huizenprijzen en de huren enorm en de laatste maanden zagen we ook weer even wat dalingen.

De huizen zijn op dit moment 2,2 miljoen dollar waard. Er zit één miljoen euro aan leningen onder.

Ik laat op 1 juni zien waar ik sta, en waar ik met het project heen wil.

De presentatie is gratis bij te wonen, maar... Ik heb maar 20 plekken. Als het vol is, en meer aanmeldingen binnenkomen, dan komen er meer presentaties. Mail me op tom@PROTECTED.

Jezelf voor de bijeenkomst opgeven en niet op komen dagen is een doodzonde. Normaal vraag ik een klein bedrag om aanwezig te mogen zijn, maar deze keer wil ik dat eens loslaten. Heb ik dan toch weer no shows, dan ga ik weer terug naar een klein bedrag vragen. Dat werkt namelijk wel.

Detroit website
 
 
 

Een aandeel met PEG ratio van 0,36 (Tom Lassing)

12/05 8:16

Een PEG ratio van onder de 1 is koopwaardig. Onder de 0,5 is zeer koopwaardig.

Maar...

Dan nog zijn er zaken die heel negatief kunnen zijn. Dat is ook bij dit aandeel het geval. Zo is er een enorme shortpositie en na belastingen is de cash flow negatief.

Het is dus niet dat alles op groen staat.

Als belegger zal je dus altijd een afweging moeten maken. Is de lage waardering een plus of een min? Is de shortpositie iets waar ik als belegger rekening mee ga houden, of negeer ik dat?

Dat zijn vragen die je je als belegger moet stellen.

Enfin, kijk de video over die zeer goedkope aandeel maar eens.

Kijk hier de video
 
 
 

Artificial intelligence (AI) rapport

AI is de toekomst en we komen het nu al overal tegen. De aandelenhype was in 2019. Nu is er veel meer realisme in de koersen. Koop het rapport en je krijgt tien aandelen analyses inclusief enkele analyse video's!

Bestel het rapport hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Het Bachmut offensief van Oekraïne (Tom Lassing)

12/05 8:37

Noord en Zuid van Bachmut heeft Oekraïne met enig succes aanvallen ingezet op de Russische linies. In mijn video van 7 mei gaf ik dit scenario aan als mogelijke dwang van Oekraïne richting Rusland om meer troepen naar Bachmut te moeten brengen en aldus andere plekken te moeten verzwakken.

Een prachtig afleiding voor de Russen. Zouden ze daar intrappen?

Ik denk het wel, want als Rusland heel Bachmut dreigt te verliezen (Er liggen 40.000 soldaten gelegerd) dan MOET Rusland wel actie ondernemen.

Dát is dan het moment waarop Oekraïne elders gaat aanvallen, want de Russen moeten in wezen aangepakt worden zodra ze belangrijke eenheden aan het verplaatsen zijn. Liefst als ze halverwege hun rit zijn.

Rusland kan haast niet anders dan haar front in Bachmut versterken. Ze kunnen het zich niet veroorloven de soldaten in en rond de stad te verliezen. Het moeten inzetten van reserves is een moment dat Rusland zwak is. Het offensief van Oekraïne is dus al wel begonnen, maar dit zijn nog eigenlijk alleen maar de plaagstootjes.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd