Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel
Date: May 19th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 19 mei 2023
 
 

AEX 765,28 Dow 33.535 USD 1,078 Btc 25.068 Goud 1,965,37

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips. Kijk hier voor meer informatie!

Voor meer info, klik hier
 

Een goede en goedkope broker

Of het nu voor aandelen, opties of daytraden is, bij FXFlat kan je altijd goed terecht. Scherpe tarieven en een goede service. Ook heel bewust actuele webinars waar je als belegger iets aan hebt! Heel geschikt voor beleggers die ook in aandelen in Noord Amerika beleggen!

Open nu je rekening!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/05 7:00

  • Vandaag zal Hecla Mining haar dividend gaan uitkeren. Dat klinkt prachtig, maar het dividend is slechts $0,0063 per aandeel. Je moet dus heel wat aandelen hebben om aan slechts één dollar aan dividend te komen. Toch is het een goede zaak dat ze dividend uitkeren. Het houdt de directie scherp op kasgeld.

  • In Florida is een 80 miljoen dollar ponzi scheme opgerold. Honderden personen hebben zwaar geld verloren. Ook in Noord Brabant is er nu onrust over een in dit geval piramide opzet die in onder meer België al verboden is.

  • Warren Buffett heeft nog weer aandelen Occidental Oil gekocht. Het aandeel krijgt nu ook in alle beleggingsbladen en websites de nodige aandacht, dus koerswinst is bijna een zekerheid aan het worden. (Voor Warren Buffett)

  • Gisteren heb ik weer een Oekraïne video gemaakt en blijkbaar raak ik een gevoelige snaar, want de trollen komen er in grote aantallen op af. Kijk hier.

  • Sam Zell een vastgoed miljardair actief in de VS is op 81 jarige leeftijd overleden. Je bent dan miljardair, hebt alle geld van de wereld en dan ga ja al dood op je 81e? Daar kan ik me dan wel over verbazen.
    Overigens was Sam naar vastgoed ook actief in veel andere sectoren. Zijn specialiteit was bedrijven die in de problemen waren kopen en dan proberen er toch weer een winstgevende onderneming van te maken. Niet altijd lukte dat. Zijn overname van de LA Times (Tribune Co.) werd een nachtmerrie met als gevolg het grootste media faillissement in de VS tot op dat moment.

  • Srichand Hinduja is op 87 jarige leeftijd overleden. Hij stond aan het hoofd van Engelands rijkste familie. Hij was zakelijk actief over heel de wereld en was naar schatting 36 miljard waard. De laatste jaren van zijn leven werd hij geplaagd door dementie. Als zelfs miljardairs daar niet van genezen kunnen worden, dan kan je er van uit gaan dat er nog écht geen medicijn tegen gevonden is. Overigens is er nu een enorme opvolgingsstrijd aan de gang, waarbij het uiteenvallen van het opgebouwde imperium zeer zeker één van de mogelijkheden is.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel (Jack Hoogland)

19/05 7:23

Een ongelofelijk goedkoop aandeel van een razendsnel groeiende lithiumproducent. 

Heeft vier projecten, waarvan het eerste dit jaar in productie gaat én gelijk forse winst oplevert.

Productie zal volgend jaar stijgen naar 113.000 ton, om vervolgens door te stijgen naar 480.000 ton vanaf 2026.

Aandeel noteert slechts 3,5 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

Stijgt de jaarlijkse winst even hard als de productie, dan noteert dit aandeel slechts 0,8 keer de voor 2026 verwachte winst.

Koers moet 2150% stijgen om het in 2026 als gemiddeld gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Dáár bovenop komt dan nog de extra winststijging als gevolg van een fors stijgende lithiumprijs in de komende jaren.

Daarnaast een belachelijk goedkoop aandeel van een zeer winstgevende producent van non-opioïde medicijnen voor pijnbestrijding.

Biedt ideale oplossingen voor gigantisch opioïde verslavingsprobleem in VS.

Winst stijgt dit jaar met 37%, terwijl ook volgend jaar nog eens 33% winstgroei wordt verwacht. 

Heeft daarnaast een volle pijplijn met nieuwe medicijnen en nieuwe toepassingen van bestaande medicijnen.

Waardoor winst in de komende jaren minstens net zo snel  zal stijgen.

Dit aandeel koop je nu voor slechts 8 keer de jaarwinst!

Superwinstgevend, snel groeiend én spotgoedkoop. Daarvan vind je er niet veel!

En als klap op de vuurpijl een...
Klik hier om verder te lezen

 
 

De dagelijkse Crypto nieuwsbrief

Dagelijks op de hoogte blijven van actuele onderwerpen die rondom crypto spelen. Zo kan je inspelen op de enorme bewegingen die in die sector plaatsvinden. Heel interessant!

Kijk hier
 

Crowdfunding leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdfunding verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Datum Detroit project presentatie (Tom Lassing)

19/05 7:52

Ik ga op 1 juni 2023 om 19:30 uur in Best een presentatie geven over mijn Vastgoed project in Detroit.

Uiteraard ga ik het hebben over Detroit en waarom ik er in 2018 een kans zag. De stijging van de huizenprijzen en de hogere huurprijzen heeft me gelijk gegeven.

Toch waren er de afgelopen jaren enkele enorme tegenvallers. De Corona crisis kwam hard aan. Mede omdat er gedurende die tijd geen huurders uitgezet mochten worden. Helaas waren er veel huurders die dachten dat ze dus gratis konden gaan wonen.

Uitzetten ging niet, dus inderdaad woonden ze gratis, tot ik ze na de crisis alsnog kon uitzetten. Het heeft veel geld gekost. Toch heeft deze enorme tegenvaller het project niet in gevaar gebracht. Er is nooit een moment geweest dat er geen geld meer was.

Ondertussen stegen de huizenprijzen en de huren enorm en de laatste maanden zagen we ook weer even wat dalingen.

De huizen zijn op dit moment 2,2 miljoen dollar waard. Er zit één miljoen euro aan leningen onder.

Ik laat op 1 juni zien waar ik sta, en waar ik met het project heen wil.

De presentatie is gratis bij te wonen, maar... Ik heb maar een beperkt aantal plekken. Als het vol is, en meer aanmeldingen binnenkomen, dan komen er meer presentaties. Mail me op tom@PROTECTED.

Jezelf voor de bijeenkomst opgeven en niet op komen dagen is een doodzonde. Normaal vraag ik een klein bedrag om aanwezig te mogen zijn, maar deze keer wil ik dat eens loslaten. Heb ik dan toch weer no shows, dan ga ik weer terug naar een klein bedrag vragen. Dat werkt namelijk wel.

Detroit website
 
 
 

Meer dan 58.000 euro (Tom Lassing)

19/05 8:16

Dat is hoeveel ik sinds eergisteren in Neo Finance heb zitten.

Zonder herinvestering is er een rendement van 10,64%. Alle ontvangen rente en aflossing herinvesteer ik direct en door dat te doen ligt het rendement bruto rond de 11,38%.

Dat houdt in, dat dit vermogen van 58.000 euro, bij een rendement van 11%, volgend jaar al op 64.380 zal liggen. Dat is dan zonder dat ik extra geld naar de rekening over maak. Ik probeer iedere vrije euro die ik heb over te maken naar Neo Finance.

Voor mij is het mijn privé pensioenopbouw, want als zelfstandige heb ik daar in het verleden te weinig aandacht voor gehad.

Neo Finance is dan ook mijn privé belegging/pensioen initiatief.

Zakelijk heb ik mijn BV en die BV is mede actief in vastgoed. Dat vastgoed ligt echter ook een miljoen euro aan schulden onder. Dat terwijl alleen de huizen op dit moment al 2,2 miljoen dollar waard zijn. Daarnaast bezit de BV ook nog 50% van een appartementencomplex dat op 1,1 miljoen dollar gewaardeerd wordt.

Naast dit alles ben ik ook nog via FXFlat zakelijk aan het beleggen in vooral aandelen en heb ik via Goud999 en Holland gold ook nog eens fysiek goud en zilver in het zakelijke bezit.

Ik heb dus een mooie spreiding in de portefeuille. Dat kan ik iedereen wel aanraden.

Ik schrijf er over, maar ik pas het ook daadwerkelijk zelf toe. 


Op 1 juni geef ik om 19:30 uur in Best een presentatie over mijn vastgoed project in Detroit. De bijeenkomst is gratis, maar je moet je wel even vooraf aanmelden. Als het bovenstaande je interesse heeft, dan zal die bijeenkomst ook wel eens heel interessant voor je kunnen zijn.

Mail me op tom@PROTECTED als je er bij wilt zijn. Alleen aanmelden als je ook echt komt!

 
 

Artificial intelligence (AI) rapport

AI is de toekomst en we komen het nu al overal tegen. De aandelenhype was in 2019. Nu is er veel meer realisme in de koersen. Koop het rapport en je krijgt tien aandelen analyses inclusief enkele analyse video's!

Bestel het rapport hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Veilig beleggen (Tom Lassing)

19/05 8:37

Veilig beleggen heeft verschillende voordelen die beleggers aanspreken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van veilig beleggen:

Kapitaalbehoud: 

Veilig beleggen biedt beleggers de mogelijkheid om hun kapitaal te behouden. Het richt zich op investeringen met een laag risico, waardoor het risico op grote verliezen wordt verminderd. Hoewel veilige beleggingen mogelijk niet hetzelfde rendementspotentieel hebben als risicovollere beleggingen, is het behoud van het geïnvesteerde kapitaal vaak de belangrijkste prioriteit voor veel beleggers.

Stabiele en voorspelbare opbrengsten: 

Veilige beleggingen, zoals staatsobligaties of hoogwaardige bedrijfsobligaties, hebben meestal stabiele en voorspelbare opbrengsten. Ze bieden vaak periodieke rentebetalingen en de terugbetaling van het volledige belegde bedrag aan het einde van de looptijd. Dit kan voordelig zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een gestage inkomstenstroom.

Diversificatie: 

Veilige beleggingen kunnen een nuttig onderdeel zijn van een gediversifieerde beleggingsportefeuille. Door veilige beleggingen op te nemen naast risicovollere activa, zoals aandelen, kunnen beleggers hun risico spreiden. Dit kan helpen om de volatiliteit van de portefeuille te verminderen en de algehele stabiliteit te vergroten.

Bescherming tegen inflatie: 

Sommige veilige beleggingen, zoals inflatiegerelateerde obligaties of bepaalde indexfondsen, bieden bescherming tegen inflatie. Deze beleggingen passen hun rendement aan op basis van de inflatie-index, waardoor beleggers hun koopkracht kunnen behouden in een omgeving van stijgende prijzen.

Emotionele gemoedsrust: 

Voor veel beleggers is de gemoedsrust die gepaard gaat met veilig beleggen van onschatbare waarde. Het verminderen van het risico op grote verliezen en het hebben van voorspelbare opbrengsten kan angst en stress verminderen die soms gepaard gaan met beleggen.

Het is echter belangrijk op te merken dat veilig beleggen over het algemeen lagere rendementen oplevert dan risicovollere beleggingen. Daarom kan het nodig zijn om een balans te vinden tussen veiligheid en rendement, afhankelijk van individuele beleggingsdoelen en risicotolerantie. Het raadplegen van een financieel adviseur kan helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over veilig beleggen.

Voor mij is duidelijk dat Neo Finance een unieke vorm van veilig beleggen is. Kijk daarom op P2Pfinance.nl voor meer Nederlandstalige informatie over deze vorm van beleggen. Mijn rendement ligt zo rond de 11% per jaar. Dat houdt in dat ik mijn geld over 6,7 jaar verdubbeld heb. Dat is dus helemaal geen slechte deal.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd