Beursbox Nieuwsbrief Bio Based bouwen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Bio Based bouwen
Date: May 26th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 26 mei 2023
 
 

AEX 755,21 Dow 32.764 USD 1,073 Btc 24.699 Goud 1,950,17

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips. Kijk hier voor meer informatie!

Voor meer info, klik hier
 

Een goede en goedkope broker

Of het nu voor aandelen, opties of daytraden is, bij FXFlat kan je altijd goed terecht. Scherpe tarieven en een goede service. Ook heel bewust actuele webinars waar je als belegger iets aan hebt! Heel geschikt voor beleggers die ook in aandelen in Noord Amerika beleggen!

Open nu je rekening!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

26/05 7:00

 • Komende week donderdag avond 1 juni ga ik om 19:30 uur een presentatie geven over mijn project in Detroit.

  Ik heb nog een tweetal stoelen beschikbaar. Ik ga het hebben over mijn huizen, daar waar ik begon, waar ik sta en waar ik heen wil. Toegang is gratis, maar aanmelden is ook komen! Mail me op tom@PROTECTED

 • Grootste stijgers waren in de VS gisteren Nvidia en Super Micro Computer. Beide aandelen waar ik actief in ben geweest. SMSI maakte deel uit van de Beursbox Insider portefeuille maar haalde het koersdoel al eerder deze maand en dus helaas de klapper gemist! Wel een mooie winst gemaakt overigens.

 • Er worden zowaar vorderingen gemnaakt in de onderhandelingen over het schuldenplafond. De vraag is nu echter of Bidems linkerzijde akkoord gaat met de concessies die hij doet. Het is nog zeker geen gelopen race,m maar ik hoop voor de wereld dat ze er op tijd uitkomen.

 • Ford en Tesla hebben een deal gesloten waarbij Ford rijders de oplaadpunten van Tesla ook mogen gebruiken. HGet zou begin 2024 in moeten gaan. Slimme zet van Tesla die hiermee nog weer een bedrijfsmodel neerzet.

 • De Amerikaanse economie doet het beter dan verwacht. Dat terwijl de teneur in de pers steeds negatief over de economie is.

 • Eindelijk begint het aantal Amerikanen dat aandelen bezit terug te komen op het niveau van voor 2008. De crisis van toen sloeg een gat in het aantal Amerikanen dat aandelen bezat.

 • Na 50 jaar is het bijna einde verhaal voor de papieren acceptgiro. Het beste jaar voor de acceptgiro was in 1995. Toen gebruikten we er 300 miljoen in een jaar. In 2022 waren het er nog slechts 3 miljoen.

 • De gasprijs blijft dalen. De vraag is of het nu misschioen verstandig wordt om toch maar eens een jaarcontract te sluiten. Zou het weer misgaan met energie in de herfst, dan weet je zeker dat je tegen een vaste prijs de winter doorkomt...

Beursbox video kanaal
 
 
 

Dit vond ik ook een opvallende testimonial (Tom Lassing)

26/05 7:23

De onderstaande testimonial over Neo Finance viel me direct op, omdat er vaker misverstanden zijn over wat het is.

Het is beleggen, maar niet beleggen op een beurs.

Het is beleggen in particuliere leningen waarbij je per lening met een bedrag tussen de 20 en 500 mag meedoen. Het contract is tussen jou en de lener en Neo Finance is slechts de administrateur.

Enfin, hier de testimonial:

Enn aantal jaren kwam ik voor het eerst in aanraking met de nieuwsbrief van Tom en dus met NeoFinance. Door mijn slechte ervaringen met Robotbeleggen ( hoewel dat iets totaal anders is) dacht ik meteen daar is weer zo'n geld uit je zak klopperij gebeuren.   Toch bleef het door mij heen spelen "zou Neofinance wel doen wat ze beloven" Ik heb de uitleg van Tom op YouTube d.m.v. Filmpjes daar vaak doorgenomen en pas eind 2020 de stap gezet. Tegenwoordig denk ik had ik de stap maar eerder gedaan dan was ik nu financieel een stuk verder geweest. 

  Ik stort wekelijks geld en ben zeer tevreden over Neofinance. 

 Tot op heden doet Neofinance wat ze beloven en kan ik het iedereen aanraden.


 Ton. 

Mijn huidige site over Neo Finance
 
 
 

De dagelijkse Crypto nieuwsbrief

Dagelijks op de hoogte blijven van actuele onderwerpen die rondom crypto spelen. Zo kan je inspelen op de enorme bewegingen die in die sector plaatsvinden. Heel interessant!

Kijk hier
 

Crowdfunding leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdfunding verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Ben jij een belegger in zilver? (Tom Lassing)

26/05 7:52

Misschien is dit dan wel heel interessant voor je. Het is geschreven door Elliott Wave International en is in het Engels.

Observations over the years reveal that hedge fund managers tend to extrapolate current trends of financial markets into the future — just like most Main Street investors.

In other words, hedge fund managers are just as much a part of the “crowd” as the little guy.

So, this 2021 headline from the American Enterprise Institute is not surprising:

The SP 500 Index Out-performed Hedge Funds over the Last 10 Years. And It Wasn’t Even Close

Lees verder
 
 
 

Bonus bij een Neo Finance account (Tom Lassing)

26/05 8:16

Wie nu een account bij Neo Finance opent via mijn affiliate link krijgt drie maanden lang 1% van het in leningen geïnvesteerde geld cash terug in het account. Ik krijg overigens precies dat bedrag dan ook bij mij bijgeschreven, het is maar even dat je het weet.

Waarom zou je een Neo Finance account openen?

- Wat mij betreft omdat de rente inkomsten flink zijn en daarbij ook heel stabiel. Je kiest zelf het risico dat je wilt lopen. Je kan kiezen voor de veiligste leningen, maar je kan ook, tegen een veel hogere rente, kiezen voor speculatieve leningen.

Ik heb op p2pfinance.nl een uitleg over Neo Finance staan. Ook heb ik al tientallen video's gemaakt waarin ik alle facetten uitleg.

Het is allemaal niet ingewikkeld, maar mijn uitleg en video's zorgen er wel voor dat je vele bewusten keuzes kan maken en dat kan goed voor zowel rendement als nachtrust zijn.

Open daarom nu jouw account en profiteer van prachtige winsten zonder last te hebben van een onzeker beurssentiment.

Open hier je account
 
 
 

Artificial intelligence (AI) rapport

AI is de toekomst en we komen het nu al overal tegen. De aandelenhype was in 2019. Nu is er veel meer realisme in de koersen. Koop het rapport en je krijgt tien aandelen analyses inclusief enkele analyse video's!

Bestel het rapport hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Bio Based bouwen (Tom Lassing)

26/05 8:39

Ik was hier al een voorstander van alleen is mijn probleem dat ik pas voorstander werd toen ik mijn huidige woning in 2011 al gekocht had... Pas daarna kwam het inzicht dat ik, achteraf gezien, misschien beter had kunnen investeren in een nieuw te bouwen huis op basis van duurzame oplossingen. 

Maar vindt maar eens een grote betaalbare kavel waarop je mag bouwen wat ik nu heb...

Gisteren was ik aanwezig op een presentatie van een kennis van mij hier uit het dorp. Hij is als architect al jaren geleden overgestapt naar duurzaam ontwerpen van huizen en kantoren.

Als je als bouwer bij hem komt en in beton en plastics wil bouwen, dan wil hij niet met je werken.

Na een burn out heeft hij het roer omgegooid en zijn doel is om duurzaamheid in de bouw te bevorderen.

Je kan nu al wat ze noemen 'klimaatneutraal' bouwen. De klagende boeren zouden eens naar hem moeten luisteren, want in zijn visie komen de producten voor de nieuw te bouwen huizen van hun land!

Verschillende gewassen zijn basisproduct voor materialen in die duurzame bouw. Je kan dus als boer ervaring opdoen door in je rustjaar voor het land een rustgewas te zaaien en dat aan de duurzame bouw te verkopen.

Grote kans dat je daarna iedere keer je rustjaar daar voor gaat gebruiken.

Zo kan je EN duurzame materialen produceren ZONDER de voedselvoorziening in gevaar te brengen!

Meer inkomsten zonder nadelen.

Wat er nodig is, is een keten van samenwerkende boeren en bouwers. Wat die dan kunnen realiseren is dat ze een fors deel van de industrie uit de keten halen. Isolatiemateriaal komt dan niet meer van gasverslinder Rockwool, maar komt van Piet de boer die verderop zijn rustjaar voor het land gebruikte om vlas, stro, hennep etc. te verbouwen.

Achteraf bezien had ik er een video van moeten maken. Het was een heel inspirerende bijeenkomst, waarbij er ook enkele van al samenwerkende boeren aanwezig waren. Het is immers al in gang gezet en Brabant loopt in bepaalde opzichten flink voor op de rest. 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd