Beursbox Nieuwsbrief Hét grote verschil met 20 jaar geleden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hét grote verschil met 20 jaar geleden
Date: September 12th 2023
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 12 september 2023
 
 

AEX 738,89 Dow 34.663 USD 1,073 Btc 24.030 Goud 1,920.24

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Zit jij al in Crypto's?

Ik raad je dan aan eens een kijkje in deze shop te nemen! Ze hebben van alles om je crypto's veilig te bewaren!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/09 7:00

 • Op 5 oktober zal NEO Finance voor het eerst zelf een webinar organiseren voor Nederlandstalige klanten. Er zijn al meerdere webinar geweest, maar die waren altijd een initiatief vanuit Mark Leenards en mijzelf. Dit keer nam NEO Finance het voortouw. Mark en ik zullen het wel weer hosten. Het wordt interessant, want het zal onder meer (in het Engelstalige deel) gaan over de toepassing van A.I. door het platform. Aanmelden doe je hier.

  Als je nog geen account hebt bij NEO Finance, ga dan naar deze site en koop de cursus waarmee je je account snel en efficiënt direct perfect opzet. Of, als je denkt het zonder de cursus zelf te kunnen, ga dan naar deze link en krijg ook 20 euro bonus tegoed op je account.

 • Vanmiddag in het lunchwebinar bespreek ik een aandeel dat een heel goede ROCE score heeft. De vraag is dan ongetwijfeld... Wat is ROCE?
  Ik leg dat hier al even uit: Het ROCE % meet hoe goed een bedrijf haar kapitaal inzet. Je deelt EBIT door ingezet kapitaal. Ingezet kapitaal is totale bezittingen minus verplichtingen.
  Klik hier om er straks bij te zijn

 • Als een bearmarket wordt ingezet, dan zijn bepaalde aandelen leidend in de daling. Kijk hier naar wat de leider in de komende daling kan zijn.

 • Het aantal faillissementen in Nederland blijft stijgen. Het helpt ook niet dat de fiscus de Corona steun nu actief aan het invorderen is. Veel bedrijven zijn niet in staat die schuld nu te voldoen. Een faillissement is het gevolg. Is dit dan écht de beste weg?

 • Betaalprovider Mollie merkt dat het even minder gaat. Ze moeten 8% van het personeel ontslaan. Ik heb zelf ook deze service afgestoten omdat er te vaak IT aanpassingen nodig waren die me keer op keer dure in te huren IT kennis vroeg. Op een gegeven moment is het het dan niet meer waard.

 • Max Property Group Aandelenuitgifte. Ik heb bij de start van dit bedrijf zware kritiek op ze geuit. Terecht naar later bleek. Ze hebben zich herpakt en ik ben onder de indruk van hoe groots ze zaken nu op durven te pakken. Ze hebben geleerd van de fouten. Ze geven nu aandelen uit. Kijk hier.

 • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie.

 • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Presentatie Detroit Vastgoed (Tom Lassing)

12/09 7:21

Op vrijdagavond 22 september 2023 om 19:00 uur geef ik live in Best een presentatie over de beleggingen die ik in Detroit gedaan heb en nog altijd doe.

Een uitleg over waarom ik de kans daar zag, maar ook een uitleg over hoe ik het regelde zonder ooit zelf een stap in de VS gezet te hebben.

Ik ben aan een nieuwe fase in het project begonnen, waarbij de eerste leningen afgelost zijn en iedereen die meedeed terug kan kijken op een succesvolle investering die de afgelopen jaren keurig rendeerde.

In de nieuwe fase hoop ik zelf op meer stabiliteit, want gedurende de eerste fase heeft Corona behoorlijk huisgehouden in de onderliggende resultaten. Daar merkten de geldverstrekkers niets van, maar van mijn beoogde winst is maar gedeeltelijk iets terechtgekomen. Ook dat zal ik in de bijeenkomst uiteenzetten.

De toegang is gratis, maar je moet je wel even opgeven. 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar tom@PROTECTED.

De bijeenkomst zal in Best plaatsvinden. Ik verwacht uiterlijk om 21:00 uur klaar met de presentatie te zijn.

Kom je ook?

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Hét grote verschil met 20 jaar geleden (Jack Hoogland)

12/09 7:43

Tijdens de vorige bull markt steeg de prijs van koper van $0,60 per pond in 2001 naar $4,75 in 2011.

Koersen van koperaandelen stegen in diezelfde periode met 1000% tot zelfs 3000%.

De belangrijkste oorzaak was China, dat zéér fors in haar infrastructuur investeerde.

Waar op dit moment weinig beleggers aandacht voor hebben, is dat India nu ongeveer hetzelfde doet als China ruim twintig jaar geleden deed. Zie onderstaande tweet.


Het land investeert massaal in bruggen, wegen, spoorlijnen, vliegvelden, elektriciteitscentrales, haar elektriciteitsnetwerk etc.

Met als doel om haar economie vooruit te helpen én om China de komende jaren naar de kroon te steken.

Hét grote verschil met 20 jaar geleden is dat daar nu massale wereldwijde investeringen in zonne-energie, windenergie, elektrisch rijden etc. bijkomen.

Tegelijk moet de capaciteit van alle stroomnetwerken wereldwijd fors worden verhoogd.

In Europa leidt alléén dat laatste al tot...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Ztarlink connectie (Tom Lassing)

12/09 8:06

Mag een ondernemer als Elon Musk zo maar besluiten dat hij zijn product niet voor oorlogsdoeleinden gebruikt wil zien worden?

Elon Musk heeft Rusland behoed voor een drama omdat Oekraïne verschillende marine drones onderweg had naar grote Russische oorlogsschepen die regelmatig kruisraketten op Oekraïne aan het afschieten waren.

Elon Musk besloot zelf heel bewust die tegenaanval van Oekraïne te dwarsbomen door Starlink tijdens de operatie uit te zetten.

Kan dat zo maar?

Mijn antwoord daarop is neen.

Het is namelijk net zoals andere fabrikanten. Je kan een moderne Ford, Toyota of Jeep tegenwoordig op afstand aan en uitzetten. Zouden wij het accepteren dat de fabrikanten maar even besluiten wanneer en waar jij je auto mag gebruiken?

Je neemt een product of service af en daarmee is het gedaan voor de fabrikant. Die fabrikant is niet verantwoordelijk over wat jij doet met die service maar is daarmee ook niet gerechtigd om het product dat je afnam maar even aan of uit te zetten naarmate het die ondernemer of onderneming belieft.

Elon Musk is hier god aan het spelen en heeft heel bewust in een oorlog partij gekozen. 

Hij heeft geen enkele moeite met Russische kruisraketten die op steden in Oekraíne worden afgeschoten, maar heeft wel moeite met marinedrones tegen marine schepen. Is dat krankzinnig of niet?

Ik vind het niet kunnen, maar wettelijk gezien is dit nog niet geregeld. Niet eerder in de geschiedenis bepaalde een ultra rijke ondernemer het verloop van slagen in een oorlog real time. Dit is in mijn ogen een heel enge ontwikkeling. 

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Optiepresentatie in Amsterdam (Tom Lassing)

12/09 8:33

Op 9 november ben ik één van de sprekers op een optie beleggen middag georganiseerd door Whselfinvest.

De middag begint met Bram Voermans die zal kijken op welke niveau de aanwezigen zitten en zal kijken hoe hij het kennisniveau over opties even een stuk kan verhogen.

Vervolgens zal ik het gaan hebben over een heleboel potentiële strategieën. Het gaat er niet om dat je ze daarna allemaal kent, het gaat er vooral om dat je weet dat ze bestaan en dat je dus in staat bent aan de hand van de markt te herkennen welke optiestrategie in te zetten is in die specifieke situatie.

De derde spreker gaat het hebben over het optimaliseren en beveiligen van een aandelen portefeuille met behulp van opties. Hoe kan je in feite je portefeuille verzekeren en toch opwaarts potentieel houden.

Hoe dan ook een zeer leerzame middag over het beleggen met opties.

Kijk hier voor meer informatie over deze middag 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd