Beursbox Nieuwsbrief Ruim 500 euro per maand extra inkomen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ruim 500 euro per maand extra inkomen
Date: September 20th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 20 september 2023
 
 

AEX 734,93 Dow 34.517 USD 1,068 Btc 25.286 Goud 1,931.34   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/09 7:00

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een heel goedkoop aandeel bespreken. De K/W is 4,5. Is dat reden dit aandeel te kopen? Je hoort het om 12:30 uur. Klik hier.

  • Vandaag heb ik naar Matching Capital het geld overgemaakt ter aflossing van de leningen van de deelnemers die aangaven niet verder te willen gaan met uitlenen van geld waarmee ik in Detroit huizen heb gekocht. Ik heb nu 170.000 euro ruimte voor nieuwe leningen tegen een rente van 8% op jaarbasis. Mail me op tom@PROTECTED als je interesse hebt.

  • Nagorno-Karabach wordt momenteel onder de voet gelopen door Azarbaidjan. De Russen steunden Armenië, maar het is iedereen duidelijk dat die steun weg is gevallen. Armenië zocht daarom steun bij de VS, maar die wil wel wapens verkopen, maar geen troepen sturen. Realiteit is dat Armenië niet de militaire macht heeft om de streek te behouden. Overigens is de streek officieel grondgebioed van Azarbaidjan. Er wonen echter vrijwel uitsluitend Armeniërs. Dit is nu typisch een oorlog waar je je als buitenlstaander niet mee moet bemoeien. De enige oplossing is hier een volksverhuizing, want dit blijft anders eeuwig etteren. Helaas konden en wilden beide landen het niet politiek oplossen.

  • Prinsjesdag... uitkeringen omhoog, meer geld voor mensen met een laag inkomen, meer toeslagen, het lijkt wel Sinterklaastijd. Het demissionaire kabinet is al met de verkiezingen bezig. De beloftes vliegen ons om de oren.

  • De benzineprijs is weer op de hoogste prijs sinds juni 2022 gekomen. Aan de pomp is de prijs nu 2,30. Dit komt mede door de hogere olieprijs. Een vat olie kost nu 95 dollar. De productiebeperkingen van de OPEC en Rusland beginnen hun uitwerking op de prijs van olie te hebben.

  • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie. Op 9 november organiseert WH Selfinvest in Amsterdam een ander optie beleggen event. Kijk hier voor de verdere informatie. Ik zal op beide evenementen spreken, maar het zijn wel verschillende presentaties.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Drie aandelen met fabelachtig koerspotentieel (Jack Hoogland)

20/09 7:25

Een spotgoedkoop tech-aandeel van een financieel ijzersterk bedrijf dat superslim inspeelt op de energietransitie.

Levert belangrijke technologie voor stroomnetwerken. Profiteert van de enorme capaciteitsuitbreiding die noodzakelijk is om de energietransitie te doen slagen.

Lanceerde vorig jaar een nieuw, razendsnel groeiend segment voor groene energie-oplossingen als zon, wind, energieopslag, EV’s en waterstof.

Terwijl de winst komend jaar met ruim 50% stijgt, koop je dit aandeel voor slechts 6,5 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Koers moet binnen een jaar met 175% omhoog om het aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Met dit aandeel profiteer je voor een absolute spotprijs van de energietransitie!

Daarnaast een uniek aandeel van een bedrijf dat medicijnen tegen moeilijk te behandelen ziektes ontwikkelt en in de markt zet.

Is zeer succesvol met twee recent gelanceerde medicijnen, resulterend in forse omzet- én winstgroei.

Bedrijf heeft twee elkaar versterkende groeimotoren. Internationale uitbreiding én een nieuw medicijn dat begin 2024 wordt gelanceerd.

Deze ideale combinatie zorgt ook in de komende jaren voor zéér forse winstgroei.

Als je dan weet dat je dit aandeel voor nog geen 10 keer de voor komend jaar verwachte winst kunt aankopendan weet je dat het koerspotentieel zéér hoog is.

En als klap op de vuurpijl een uniek...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Ruim 500 euro per maand extra inkomen (Tom Lassing)

20/09 7:49

Sinds eind 2019 beleg ik mijn privé geld in mijn NEO Finance account. Het account staat nu op een waarde in leningen van ruim 66.000 euro.

Ondertussen komt er nu al ruim 500 euro per maand aan rente los uit het account. Ik beleg dat ook weer in nieuwe leningen, waardoor mijn account extra hard groeit. Het groeit namelijk door extra stortingen en herinvestering van ontvangen rente.

Mijn doel is om tot een bedrag van 250.000 euro te komen, waarna ik het account letterlijk wil gebruiken om te rentenieren. Vanaf dat moment wil ik de rente ook echt gaan opnemen als deel van mijn inkomen.

Mijn huidige rendement is 10,65% voor herinvestering en 11,7% met herinvestering van de rente.

11% van 250.000 euro is toch mooi een bedrag van bijna 2.300 euro per maand. 

Dat lijkt me geen slecht extra pensioen inkomen.

Hoe werkt het account?

In feite is het geld uitlenen aan Litouwse consumenten. Dat loopt dan via het systeem van NEO Finance.

Ik heb daar recent een cursus voor geschreven. Het is namelijk niet ingewikkeld, maar het vergt wel even wat zaken leren en dan vervolgens goed uitvoeren. Het is verstandig om het account bij NEO Finance in één keer goed in te stellen, vandaar mijn cursus.

Kijk hier

Open je via de cursus je eerste account bij NEO Finance, dan krijg je onder voorwaarden 20 euro op je account gestort.

Koop de cursus en open je account nu!
 
 
 

De nucleaire optie (Tom Lassing)

20/09 8:04

De Russische militaire elite is nu serieus aan het discussieren over het eventueel als eerste inzetten van kernbommen.

Ze willen de oorlog winnen en er zijn er die denken dat het met kernwapens wel kan lukken. Daarbij hopen ze dat de NAVO vanwege ruzie over de in te zetten reactie uiteen zal vallen.

In mijn ogen een ijdele hoop. De NAVO kan namelijk zonder inzet van kernwapens al van Rusland winnen.

We hoeven dus niet met kernwapens te reageren.

De vraag is dan natuurlijk wel waar Rusland toe gaat slaan.

Een bom op het front in Oekraïne zou ook hun eigen soldaten schaden. Dat is dus eigenlijk geen optie.

Een bom op Kiev heeft militair gezien weinig waarde. Het zou echter wel landen als China, India en Brazilië in het harnas jagen. Dat is geen strategische winst voor Rusland. Tevens blijft dan het Oekraïense leger intact.

Een bom op Kiev EN op Londen dan? Zou dat helpen? Zou dat de NAVO uiteen doen vallen?

Zo zijn er meerdere scenario's mogelijk, maar blijft het feit dat de NAVO (of eigenlijk de VS al helemaal alleen) Rusland al zonder kernwapens militair kan verslaan.

De oorlog in Oekraïne wint Rusland er dus zeker niet mee.

Dus wat is het nut?


Zie mijn video over dit onderwerp
 
 
 

Max Property geeft aandelen uit

Wil e ook een stukje bezitten van deze crowdfund onderneming die de vastgoedmarkt op zijn kop zet, kijk dan even op hun site!

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Linkse standaard aanpak (Tom Lassing)

20/09 8:21

Wat zijn de linkse standaard zaken waarmee je direct kan herkennen waar je mee van doen hebt?

Een belangrijk punt van links is 'klimaat'. De Timmersmans zagers zal ik maar zeggen.

Heeft die man zelf niet door dat hij zichzelf zo giftig heeft gemaakt dat hij mensen afstoot alsof hij van puur pfas is?

Ik heb persoonlijk een enorm probleem met 'klimaat', want klimaat veranderen we niet. Het is dus BS.

Je maakt je dus eigenlijk een beetje belachelijk als je nog altijd over klimaataanpak spreekt. Waar loop je dan nog altijd over te zagen?

Ga het hebben over milieu en we hebben een heel andere discussie.

CO2 en klimaat is een zinloze exercitie, CO2 en lokale natuur is dat niet. Heel goed is aan te tonen dat het lokale milieu enorm veel last heeft van te veel lokale CO2 en fosfaat uitstoot. Zie het meer in Noord Ierland. Een prachtig en actueel voorbeeld van hoe het lokaal volledig fout kan gaan. 

Het gaat niet om vervuiling in China, maar het gaat dan om de natuur en het milieu in je omgeving. Het gaat letterlijk over de bomen in je straat. Maar neen, links blijft miljarden willen pompen in ongrijpbare klimaat aanpak en denkt dat er nog veel mensen zijn die dat blind blijven volgen.

De angst die rechts de kiezers aanjaagt over buitenlanders, over complotten, over transgenders, die angst wil links ons aanjagen over het klimaat.

Het is echter allemaal ongrijpbaar...

Het is allemaal een bewezen politieke taktiek en niet meer dan dat.

Het erge is, in de kern zou een slimmere milieu aanpak ons enorm helpen. Als wij onafhankelijk kunnen worden van fossiele energie zou dat economisch en politiek enorm schelen. Als we minder vervuiling hebben in onze leefomgeving, dan maken we minder kosten vanuit volksgezondheid. Het is dus goed om daar mee bezig te zijn en ons te richten op de toekomst zoekende naar oplossingen die AANTOONBAAR het lokale verschil maken. 

Let wel, met het milieu.

Zodra een politieke partij "klimaat' zegt, haak ik af.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd