Beursbox Nieuwsbrief Riemen vast voor enorme inhaalrally

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Riemen vast voor enorme inhaalrally
Date: March 6th 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 6 maart 2024
 
 

AEX 851,16 - Dow 38.585 - USD 1,086 - Btc 60.924 - Goud 2,129.46    

 
 

Riemen vast voor enorme inhaalrally (Jack Hoogland)

06/03 7:00

En daar is dan de uitbraak!

Het sentiment rond goud was de afgelopen maanden ronduit negatief, terwijl onderstaande koersgrafiek toch écht een normaal (en juist positief) patroon liet zien.


Drie maanden stijging sinds begin oktober, gevolgd door twee maanden zijwaartse beweging.

Zoals ik u maandag al vertelde, is alléén dat negatieve sentiment al een ideaal scenario voor een stevige stijging.

Vorige week zette goud haar stijging (en uitbraak) in, om gisteren door te stijgen naar $2126, ofwel de hoogste slotkoers ooit.

Opvallend is dat deze stijging vrijwel geheel plaats vond tijdens de Amerikaanse handelsuren.

Het lijkt het er hierdoor zéér sterk op dat nu ook de (tot nu toe afwezige) Amerikaanse belegger in goud aan het stappen is.

Niet toevallig net nadat de CEO’s van JPMorgan en Goldman Sachs met duidelijke waarschuwingen over de Amerikaanse economie kwamen.


Bij in slaap gewiegde beleggers die op een soft landing rekenden, verschijnt hierdoor plotseling een mogelijke recessie op hun radar.

En terwijl goud naar een hoogste slotkoers ooit steeg...
Klik hier om verder te lezen


 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/03 7:25

  • Vandaag bespreek ik een aandeel in het lunchwebinar dat in twee dagen tijd 100% in waarde wist te stijgen. Kijk hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • Tesla heeft haar fabriek in Duitsland stilgelegd nadat er brandstichting was geweest.

  • De goudprijs is op een all time high gekomen. Opmerkelijk dat zowel goud als bitcoin vrijwel tegelijkertijd een hoogtepunt behalen.

  • De koers van bitcoin behaalde gisteren een hoogste punt ooit en ging daarna ineens flink (5%) omlaag. 

  • Berkshire Hathaway moet 29 miljoen dollar betalen aan slechtoffers van bosbranden. Die bosbranden waren ontstaan door een trein die met een geblokkeerde rem vonken veroorzaakte.

  • Franco Nevada kwam met beter dan verwachte cijfers. De koers steeg gisteren in totaal zo'n 4%.

  • De link naar het Hunter Biden verslag werkte gisteren niet. Geen idee waarom dat ineens mis gaat. Ik probeer het bij deze nog een keer: https://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/hunter-biden-verhoor-verslag

  • Door de enorme daling van de waarde van Tesla aandelen is nu Jeff Bezos de rijkste man op aarde. Dat terwijl die een paar jaar geleden een flink deel van zijn geld aan zijn ex mocht afstaan.
    Het is niet goed dat die mannen zo extreem rijk zijn.

  • Houthie rebellen hebben de internet connectie tussen Europa en Azië weten te saboteren. Gisteren flinke storingen wereldwijd door deze actie. 

  • Het is nu vrijwel zeker dat bij leven en welzijn Biden en Trump nog weer een keer de presidentskandidaten zijn in de VS. Diep triest, maar het is de realiteit.

  • Babboe wilde de klokkenluider ontslaan. De rechter gaat daar niet in mee. Ik ben het er niet mee eens. Ik denk dat ze hem wel moeten kunnen ontslaan... maar hem dan wel 10 miljoen euro moeten betalen zodat hij zelf kan bepalen of en waar hij ooit nog wil werken. Bij dat geld moet dan een abonnement bij een goede vermogensadviseur zitten die hem kan coachen in het beheren van dat vermogen.

  • Gaat zilver dit jaar schitteren? Steeds meer analisten zien een opkomst van de zilverkoers in 2024 wel zitten.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Rendement stijgt, rente daalt (Tom Lassing)

06/03 7:42

De rente in Litouwen is aan het dalen, maar vooralsnog loopt mijn rente rendement bij de leningen die er ik Litouwen verstrek nog wel op.

De rente na herinvestering ligt nu bij mij op 12,72%. Ik ben daar heel tevreden over. Het houdt in dat ik mijn vermogen iedere zes jaar zie verdubbelen. Ik heb nu 86.800 euro in het account. Dat wil dus zeggen dat ik over zes jaar 172.400 euro heb. Mijn doel is over acht jaar 250.000 euro. Dat is dus niet onhaalbaar als ik iedere maand extra geld blijf overmaken.

Waarom 250.000 euro?

Heel simpel. Het is mijn pensioen. Als ik vanaf dat moment niet langer herinvesteer, dan haal ik een rendement van 10,63% (op dit moment). Dat wil dus zeggen dat ik na rente belastingen 25.000 euro per jaar inkomsten heb. Dat lijkt me naast de AOW een interessant bedrag.

Ik begon wat laat aan het sparen voor mijn pensioen, maar mogelijk ben ik dan toch nog net op tijd geweest.

Kijk hier op de site van NEO Finance

 
 

Wanneer gaat het besef indalen in Moskou (Tom Lassing)

06/03 8:05

In 2022 dacht Putin in overleg met zijn legerchefs dat het de regering van Oekraïne omver kon werpen, in min of meer een vergelijkbare manier waarom in zowel Kazachstan en Wit Rusland de regeringen werden gevormd en neergezet door de Russen.

Een kwestie van naar binnen rijden en men zou zich wel voegen naar de wil van Moskou.

Dat liep even anders. De al geplande overwinningsparade een week na de inval ging niet door.

De officieren die met hun gala uniformen in de voertuigen naar Oekraïne kwamen werden verrast door een Oekraïens leger dat zo maar terug begon te schieten.

Zo was het niet bedoeld!

Een file van 40 kilometer lang ontstond noordelijk van Kiev en stukje bij beetje werd heel die file door Oekraïne bestookt en aangevallen. De kern van het Russische beroepsleger ging noordelijk van Kiev verloren.

In die eerste week werd de oorlog in feite al door Rusland verloren.

Vanaf dat moment leeft de Russische leiding in ontkenning.

Koste wat het kost moet het voor de Russen in Rusland onduidelijk blijven dat de oorlog al verloren is.

Waarom?

Dat is heel simpel. Putin overleeft het letterlijk niet als hij moet toegeven dat deze oorlog mislukt is.

Tegen beter weten in laat hij de oorlog dus doorzetten, want je weet maar nooit, misschien geeft Kiev wel op.

Dat gaat echter niet gebeuren en de vraag is dus slechts wanneer Moskou wel moet toegeven dat in Oekraïne voor Rusland niets meer te winnen is.

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Goud of uranium (Tom Lassing)

06/03 8:27

Deze week me gevraagd wat of ik interessanter vond, goud of uranium.

Ik heb zowel goud als uranium aandelen, dus beide is het makkelijkste antwoord. Maar moest ik moeten kiezen, dan zou ik voor uranium gaan.

Immers, goud is er voor de verdediging. Goud heb ik als spaargeld en is mijn verdediging tegen inflatie.

Uranium is veel meer een oplossing voor een wereldwijd probleem, namelijk de noodzaak voor veel en betrouwbare energie in de vorm van elektriciteit.

De vraag naar elektriciteit neemt enorm toe. Het gebruik van kernenergie neemt ook enorm toe. Het is nu eenmaal een CO2 neutrale vorm van energie. Het heeft ontegenzeggelijk ook de nodige nadelen, maar we kunnen de komende dertig jaar niet zonder kernenergie en de vraag er naar zal alleen maar enorm toenemen.

Daarmee dus ook de vraag naar uranium.

Daarom verkies ik uranium boven goud. 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd