Beursbox Nieuwsbrief ReconAfrika komt met goed en slecht bericht

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief ReconAfrika komt met goed en slecht bericht
Date: March 25th 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 25 maart 2024
 
 

AEX 876,34 - Dow 39.475 - USD 1,081 - Btc 62.059 - Goud 2,167.36 

 
 

Drie aandelen met fabelachtig koerspotentieel (Jack Hoogland)

25/03 7:00

Een spotgoedkoop aandeel van een grote, wereldwijd actieve medicijnenfabrikant.

Nam recent een bedrijf over dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van medicijnen tegen kanker, leidend tot forse stijging van omzet en winst.

Heeft maar liefst 112 nieuwe medicijnen in ontwikkeling, waaronder een pil tegen obesitas.

Terwijl de winst dit jaar met 21% en volgend jaar met 25% stijgt, koop je dit aandeel voor slechts 10 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Waardoor de koers binnen een jaar met 100% moet stijgen om het aandeel als gemiddeld gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Daar bovenop levert dit aandeel ruim 6% aan jaarlijks dividend op.

Als straks die obesitas-pil op de markt komt, kan de koers in korte tijd zelfs véél harder stijgen.

Veelzeggend dat de CEO zijn hele pensioenvoorziening in aandelen van dit bedrijf heeft gestoken!

Daarnaast een uniek aandeel van een bedrijf dat met kunstmatige intelligentie (A.I.)...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/03 7:25

 • Vanmiddag geef ik in Mechelen (België) een presentatie over aandelen beleggen. Ik ben één van de vier sprekers op de middag. Je kan dat ook online volgen. Kijk hier

 • Mijn rendement na herinvestering loopt, ondanks de dalende rente in Litouwen, nog altijd op. Het is nu 12,86% op jaarbasis. Ik ontvang nu bijna 800 euro netto per maand aan rente. Ik herinvesteer dat bedrag nog altijd voor het rente op rente effect. Meer over NEO Finance op www.p2pfinance.nl

 • Mijn collega van Beleggen.com heeft een AEX Fear & Greed index beleggingswijzer ontwikkeld. Je kan dat hier eens bekijken.

 • Vandaag moet Trump met 464 miljoen dollar op de proppen komen, of hij heeft definitief zijn rechtszaak verloren en dan gaat er vrij snel beslag gelegd worden op zijn bezittingen.

 • Een Russische raket heeft dit weekend 39 seconden over het luchtruim van Polen gevlogen. Helaas hebben de Polen de raket niet neergehaald.

 • China is van plan met steunmaatregelen voro de vastgoedsector te komen. Geen makkelijke opgave, want deze sector is voor China van extreem groot belang gezien de omvang van de sector en de problemen.

 • In de VS is wederom het sluiten van de overheid op het allerlaatste moment voorkomen. Dit is toch geen manier een land te besturen?

 • Het video kanaal stond vanochtend precies op 14.000 abonnees! Heel blij mee. Nu op naar de 15.000 en liefst nog voor 1 mei.

 • Nissan denkt de komende drie jaar 1 miljoen extra auto's te gaan verkopen. Het bedrijf wil ook haar kosten om EV's te maken reduceren.

 • China heeft verordend dat in overheidscomputers geen processors van Intel en AMD meer mogen zitten. Het is steeds duidelijker dat de wereld zich gat verdelen in tenminste twee technologie blokken die elkaars producten pertinent niet vertrouwen.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

ReconAfrika komt met goed en slecht bericht (Tom Lassing)

25/03 7:34

Nu moet ik beginnen (vind ik zelf) met een waarschuwing.

In Australië is er een heel mooi gezegde.

"Een Australische goudmijn is een gat in de grond met een leugenaar er boven".

Dit is voor ReconAfrika misschien iets te scherp gesteld, maar realiseer je dat men aannames doet EN er nog heel veel jaren over heen gaan voor die daadwerkelijk tot een serieuze productie van olie gaat komen. Misschien komt het er wel helemaal niet van... We weten immers niet hoe de hazen lopen.

Recon heeft haar rapport van 29 februari 2024 online gezet.

Daarin staat een verwachting van hoeveel olie ze onder hun claims in de bodem verwachten... Dat is een verwachting en wil dus niet zeggen dat het ook commercieel tegen aanvaardbare kosten gewonnen kan worden...

Even in het kort komt het er op neer dat ze nu al verwachten dat er tot wel 3,4 miljard vaten olie in de bodem zitten.

De koers deed vooralsnog niets op het bericht.

Het punt is namelijk dat het bedrijf tegen een bodemkoers nieuwe aandelen uit moet geven en dat verwaterd de belangen van de bestaande aandeelhouders enorm. Die zijn dus niet blij.

Het bedrijf komt nu met een nieuwe aandelenuitgifte op C$0,90 en daarbij krijg je dan een warrant die recht geeft op net zoveel aandelen die je de komende twee jaar kan kopen voor CS1,15.

De huidige koers is C$0,91 en dat is dus veel te hoog, gezien het huidige aanbod van de nieuwe aandelen.

Hoe mooi het verhaal ook is, ik zou nu even geen gewone aandelen kopen boven de C$0,90. 

Ik heb geen idee hoe je kan meedoen aan de IPO.

Ik ben één van de oude zittende aandeelhouders die niet zo heel blij is. Ik sta op een fors verlies in dit aandeel.

 
 

Japanse Candles website (Tom Lassing)

25/03 7:51

Ik had die website al een paar maanden geleden onder handen genomen, maar was nog niet tevreden.

Afgelopen vrijdag heb ik er nog weer eens naar gekeken en de website nu echt flink aangepakt.

Helaas heb ik ook een geautometiseerd proces weer handmatig moeten maken, omdat de bots steeds slimmer worden en in te vullen formulieren vullen met rommel en gestolen E-mail adressen. Ik stuurde dan automatisch al een bericht uit en dat werd dan weer als spam gezien.

Kortom, terug naar ouderwets met de hand om de slimmer wordende techniek een stap voor te blijven. Jammer dat het nodig is.

Wat wel blijft, is dat het E-boek gratis door mij weggegeven blijft worden.

Heb je het dus niet, dan kan je me aan het werk gaan zetten door het me handmatig op te laten sturen.

Naar de site
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Gaat Rusland na Oekraïne stoppen? (Tom Lassing)

25/03 8:03

We zien nu in de westerse pers veel berichten over het feit dat als Oekraïne verslagen is Rusland niet zal stoppen.

Het punt is... Oekraïne is nog niet verslagen.

Het is dus al heel wat om er vanuit te gaan dat Oekraïne verslagen gaat worden.

Ik denk dat dit niet gaat gebeuren. De vraag is echter wat er dan wel komt.

Gaat Rusland het opgeven, zoals het ooit Afghanistan opgaf?

Dat kán haast niet, want dan zou Rusland De Krim moeten opgeven. De Krim is echter strategisch zo enorm belangrijk dat Rusland dat in mijn ogen NOOIT vrijwillig gaat opgeven.

Dan komen we op het volgende punt... Gaat Oekraïne ooit zo sterk worden dat het Rusland gaat dwingen het alsnog op te geven?

Dat lijkt nu ook wel heel vergezocht. Immers is Oekraïne volledig afhankelijk van buitenlandse steun en de situatie in de VS, Hongarije en Slowakije maakt wel duidelijk dat die steun extreem wankel is.

Maar daarin schuilt nu dus ook het gevaarlijke punt.

Want komt de hulp aan Oekraïne tot stilstand of zoals we nu zien, is de hulp te weinig of te laat, dan gaat Oekraïne ondanks al haar weerstand toch nog verliezen.

ALS Oekraïne verliest, dan is het OOK IN MIJN OGEN zo dat Rusland niet zal stoppen. Al was het maar omdat het boos is dat het westen steun gaf aan Oekraïne.

Wat Rusland dan waarschijnlijk gaat doen, is vrijwel direct via Oekraïne Moldavië annexeren en daarna komen de Baltische Staten en Finland aan de beurt.

Naar die NAVO landen toe komt er naar mijn idee geen rechtstreekse militaire aanval, maar acties die de stabiliteit van die landen omver gaat werpen.

Ook daar zijn er namelijk Baudetjes aanwezig. Mensen die voor geld en macht graag helpen om de Russen een platform te geven en misschien nog wel meer dan dat. We zagen dat soort mensen ook in de jaren dertig van de vorige eeuw.

Dus één ding is extreem belangrijk. Oekraïne mag niet verliezen.

Daartoe moet Europa militair zo krachtig worden dat Rusland het niet in haar hoofd haalt op openlijk de oorlog te starten. Immers, we zien nu, zo'n oorlog kunnen ze niet makkelijk winnen en als één ding nu ook duidelijk is geworden, dan is het dat Rusland een paar enorme zwaktes heeft en haar smalle economie is er daar één van. Als Rusland niet zo veel bodemschatten had, zou het een derde wereld land zijn geweest.

Buiten de steden IS Rusland een derde wereldland.

Waarom zien we nu dus die paniek berichten van de lobbyisten?

Heel simpel, omdat we die versterkte Europese defensie keihard nodig hebben. We hebben die nodig om Oekraïne te helpen en we hebben die nodig om in het ergste geval Rusland ervan te weerhouden militair gezien niet te stoppen bij Oekraïne. De lobbyisten herkennen dus de noodzaak, en hebben daarbij financieel gezien enorme baat als die herbewapening snel komt. Immers, dat levert ze persoonlijke bonussen op. Vandaar dat ze nu volledig los gaan en met de meest bangmakende berichten komen.Sponsor Beursbox!
 
 
 

Vastgoed Crowdfunding

Wil je investeren in één of twee zeer ambitieuze ondernemingen? Kijk dan hier eens: Onderneming 1. Onderneming 2.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd