Beursbox Nieuwsbrief De Makro gaat het niet redden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De Makro gaat het niet redden
Date: April 11th 2024
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 11 april 2024
 
 

AEX 886,67 Dow 38.461 USD 1,074 Btc 65.706 Goud 2,339.98

 
 

Een klein Goudmijnaandeel (Tom Lassing)

11/04 7:00

Eergisteren heb ik in het lunchwebinar een klein maar eigenlijk opvallend degelijk goudmijnaandeel besproken.

Je zou bij een bedrijf van nog geen 55 miljoen dollar niet verwachten dat het misschien zelfs wel een beetje een saai aandeel zou zijn.

En dat terwijl het bedrijf op dit moment nog tussen een producerende partij en een goudzoekente partij te vinden is.

Vaak zijn dat zeer speculatieve aandelen.

Dat lijkt hier niet zo te zijn.

De degelijkheid maakt ook dat mogelijk de fantasie van beleggers ook moeilijker te prikkelen is.

Dan blijft het aandeel te lang oninteressant.

De laatste dagen is een koopsignaal ontstaan, maar gisteren ging er toch weer meer dan 4% van de koers af. Het aandeel staat nu nog slechts op 54 cent per aandeel. Dat is dan weer niet zo gunstig.

Verwachte K/W voor volgend jaar is 11.

In combinatie met de huidige goudmarkt kan dit interessant worden, maar je moet dan wel tegen koersbewegingen kunnen.

Kijk hier de video

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/04 7:22

  • Mijn NEO Finance account is boven de 91.000 euro gekomen. Het rendement na herinvestering is nu 12,91%. Meer over NEO Finance op p2pfinance.nl. Wat is NEO Finance nu eigenlijk? Ik maakte er recent een video over. Kijk hier

  • Het heeft even geduurd, maar ik heb het eindelijk voor elkaar om de URL www.beursinbeeld.nl te verwijzen naar mijn video kanaal. Er bleek een hardnekkig DNS probleem te bestaan en ik ben echt veel te lang bezig geweest om dat op te lossen.

  • Gisteren wist het aandeel NEO Finance 12 cent te stijgen. Voor het eerst sta ik weer op mijn aankoopkoers! Het aandeel is niet zo populair. Dat komt omdat het bedrijf niet als erg sexy gezien wordt. Ze maken echter wel winst, maar dividend zit er nog niet in. Het bedrijfsmodel is interessant als belegger, de aandelen zijn dat niet.

  • Gisteren verloor Tesla weer eens ruim 3% aan waarde. De Chinese concurrenten beginnen het bedrijf serieus pijn te doen. De swung is er een beetje uit.

  • In de VS blijft men toch bang dat de inflatie hardnekkig iets te hoog blijft. De FED durft daarom de rente niet te verlagen. De rente op 10 jarige staatsleningen liep daarop op tot boven 4,5%.

  • Alibaba's oprichter Jack Ma liet weer van zich horen. Hij prees de Chinese overheid en daarop gingen aandelen Alibaba in twee dagen zo'n 5% in waarde omhoog. De aandelen ogen goedkoop. Misschien iets om eens een video over te gaan doen.

  • Een ander aandeel waar ik een video analyse over wil doen is Amazon. Dit lijkt me een heel leerzame video te kunnen worden. Ik ga het overwegen.

  • Een olie analist is van mening dat de prijs per vat deze zomer wel eens naar de 95 dollar kan gaan... Zo kan ik ook wel voorspellingen doen... Gezien de successen van Oekraïne in Ruslands' olie sector EN de verstoring rondom Jemen lijkt me 'de kans' inderdaad vrij groot dat we wel momenten gaan zien dat de olie prijs rond de 95 dollar per vat gaat komen.

  • De afgelopen maand haalde mijn video kanaal 1.757 nieuwe abonnees en werd er 546.000 keer naar een video gekeken. Dit was goed voor 2,4 miljoen kijkminuten! Ik ben er heel blij mee. Het video kanaal groeit daarmee van alle kanalen waarmee ik communiceer het hardst. Hier is mijn video kanaal. Als je het nog niet kent, kom eens kijken!

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Zakelijk account bij NEO Finance (Tom Lassing)

11/04 7:35

Het is nu ook mogelijk om de BV een account bij NEO Finance te laten openen. Ik ben daar momenteel ook mee bezig zodat ik naast mijn privé vermogen ook een deel van mijn zakelijke vermogen in leningen kan steken.

De reden dat ik dat interessant vind, is omdat ik dan rendement kan halen voordat ik met de fiscus moet afrekenen. Immers, als ik privé beleg, dan heb ik eerder al 50% van het oorspronkelijke zakelijke bedrag afgestaan aan de fiscus. Ik heb mezelf immers verplicht loon moeten uitkeren. Over de rente en over het rendement dat ik privé ontvang, moet ik ook weer belasting betalen. Daarom is de mogelijkheid om met de BV in dezelfde leningen te beleggen in mijn ogen heel interessant.

NEO Finance koppelt het zakelijke account overigens wel aan je privé account, alleen dan als tweede account binnen dezelfde inlog.

Interesse? Kijk hier en open eerst een privé account. Als je dat hebt, mail me dan voor de link om je zakelijke account te openen.

Hou er rekening mee, het is wel een berg invulwerk... Ik ben er gisteren een viertal uren druk mee geweest en wacht nu op de beoordeling van de stukken.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Beleggen in de acht beste AI aandelen (Tom Lassing)

11/04 7:51

Als drukke particuliere aandelenbelegger kan het lastig zijn om voldoende tijd vrij te maken voor je beleggingen. Gelukkig biedt de Stock-Box van WH-SelfInvest een oplossing.

Met de Stock-Box van WH-SelfInvest hoef je slechts één keer per maand een minuut de tijd te nemen. Het enige wat je hoeft te doen, is de ontvangen mail openen en op de groene knop te drukken. De rest wordt voor je geregeld.


Beschrijving van de Service:

De Stock-Box biedt twee opties: de grote Nasdaq-aandelen en de grote AI-aandelen. Beide boxen bevatten een portefeuille van de beste 8 aandelen, die maandelijks worden aangepast aan de laatste stand van zaken.


Kosten en Vereisten:

Om van deze service gebruik te maken, dien je een rekening te openen bij WH-SelfInvest en minimaal 10.000 euro over te maken. De service kost 149 euro per jaar, met een extreem lage vergoeding voor de mutaties. Deze service is vooral interessant voor grotere bedragen, waarbij de kosten minimaal zijn.


Achtergrondinformatie:

De Stock-Box is ontwikkeld op basis van het Momentum-principe, zoals vastgelegd door Professor Eugene Fama in zijn onderzoek naar de voorspelbaarheid van marktprijzen. Professor Fama ontving de Nobelprijs voor zijn werk op dit gebied.


Klik hier om je rekening bij WH SelfInvest te openen en ontdek de Stock-Box in de store.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

De Makro gaat het niet redden (Tom Lassing)

11/04 8:07

Gisteren kreeg ik de online folder van de Makro.

Er stonden zulke interessante dingen in, dat ik gisteren zowaar naar de Makro in Best ben gereden. Ik woonde daar voorheen vlak achter, nu is het een paar kilometer rijden.

Wat een trieste boel is dat geworden zeg...

Er is bijna geen volk meer en de inrichting zegt ook echt "we don't give a fuck".

Maar erger... Die online folder...

Daarin stonden leuke zaken, maar je kan de aanbiedingen dus niet zo maar online bestellen. Dat is zo 20e eeuw...

Waarom is de Makro niet in staat om een folder te ontwikkelen waarbij je inlogt als je klikt. Dan op basis van mijn inlog gegevens koppelen ze een winkel aan mij en mijn online bestelling wordt dan dus afgedaan door de winkel bij mij in de buurt. Ik kan dan kiezen tussen afhalen of tegen betaling laten opsturen.

Nu moest ik voor de aanbiedingen naar de winkel en ja hoor... Niet alles was er.

Dus weer een ontevreden klant! Gefeliciteerd. Het is weer gelukt.

Op deze manier haalt de Makro 2025 niet.

Dit is technisch niet zo heel moeilijk te regelen. Ze doen het echter niet. Misschien omdat ze het niet weten, misschien omdat online verkopen 'te veel werk is', maar mogelijk gewoon omdat het eigenlijk niemand iets kan schelen.

Alle medewerkers weten dat de winkel op sterven na dood is. Ze proberen het niet eens meer.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 780 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd