Beursbox Nieuwsbrief Mijn visie op degelijk beleggen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mijn visie op degelijk beleggen
Date: May 28th 2024
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 28 mei 2024
 
 

AEX 916,04 -  Dow 39.069 - USD 1,087 - Btc 62.415 - Goud 2,351.92 

 
 

Waarom ben ik zo weg van NEO Finance? (Tom Lassing)

28/05 6:45

NEO Finance vroeg mij om eens aan te geven waarom ik zo positief over ze ben.

Ze willen namelijk een pagina maken voor me, waar ik dan zelf op sta, met deze zelfgeschreven aanbeveling van mij.

Ik ben met afstand hun beste klanten aanbrenger, terwijl ik zelf ook een grote klant ben.

Ik heb meerdere redenen om er positief over te zijn. Het feit dat ze alle vergunningen hebben is voor mij een absolute must. Zonder dat zou ik niet eens begonnen zijn.

Daarbij ben ik van mening dat ze het gewoon erg goed en degelijk hebben opgezet. Alles staat op mijn eigen naam. NEO Finance doet in feite slechts de administratie.

Ook is me gebleken dat het risico heel beperkt is. De Corona crisis had vrijwel geen impact, terwijl de aandelenbeurzen indertijd 30% aan waarde verloren. Menig aandeel ging in die periode nog meer dan die 30% omlaag.

Ik heb zelf een rendement na herinvestering van ruim 13%. Daarom is dit een prachtige methode om mijn vermogen structureel geld voor me te laten verdienen.

Naast mijn aandelen, vastgoed en spaargeld in de vorm van goud en zilver, is dit de vierde poot waarop mijn investeringen gebouwd zijn. Zie mijn video over het spreiden van de investeringen.

Ik bouw bij NEO Finance aan mijn eigen pensioenaanvulling. Ik bepaal zelf de risico's die ik wil nemen. Omdat alles te automatiseren is, heb ik er weinig werk aan. Ook wel zo prettig.

Meer info
 
 
 

12% of meer rendement

Is beleggen een hobby, of is het een manier om een extra inkomen voor later te realiseren? Als het dat laatste is, kijk dan hier

Presentatie in Maastricht

Ik ben 24 juni 2024 één van de sprekers op een beleggingsbijeenkomst georganiseerd door WH Selfinvest in Maastricht. Ik ga het hebben over hoe je dankzij opties meer rendement op je aandelen kan verkrijgen.

Wil je er bij zijn (gratis), meldt je dan hier aan.

Je kan je ook aanmelden voor de live stream van het event. Klik dan hier

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/05 6:56

 • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

 • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een Japans bedrijf met beursnotering in de VS bespreken. Er werken slechts 859 personen, maar dit bedrijf is al wel 25 miljard dollar waard. De omzet neemt gigantisch toe. Minstens interessant om even naar te kijken! Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  Overigens zal de video later deze week ook op het video kanaal te zien zijn.

 • Gisteren waren de Amerikaanse beurzen gesloten.

 • In Nederland geven we gemiddeld 23% van ons inkomen uit aan wonen. Dat is verhoudingsgewijs veel. In Europa is Malta het goedkoopst. In Malta geven ze slechts 9% aan woonlasten uit. Nederland spant niet de kroon. Griekenland is met 34% duurder.

 • Het lijkt er op dat Amazon in Italië haar cloud services voor Europa gaat uitbreiden. Op zich geen slechte zaak. Het vreet energie en in Italië kan je veel meer zonneenergie opwekken dan in Noord Europa. Het zou om een miljarden investering gaan.

 • De spanning rondom Taiwan neemt toe. China heeft weliswaar haar militaire oefeningen rond het eiland afgerond, maar nu werd bekend dat China steeds meer veerboten reserveert in de havens nabij Taiwan. Die veerboten kunnen dienen als troepentransport bij een invasie.

 • Volgens Zelenski heeft Oekraïne "combat control" over de gebieden noord van Charkiv. Analisten soebatten over wat "combat control" dan is. Hij is daar niet duidelijk over. Later vandaag wil ik mijn visie in een video vastleggen.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

AEX Fear & Greed index beleggingswijzer

Mijn collega van Beleggen.com heeft een AEX Fear & Greed index beleggingswijzer ontwikkeld. Je kan dat hier eens bekijken.

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Beleggers blijven geld naar Musk gooien (Tom Lassing)

28/05 7:13

Ondanks de mislukking bij X blijven grote beleggers enorme bedragen naar Elon Musk sturen. Zijn AI startup heeft zes miljard dollar aan nieuw vermogen gekregen en is nu al 24 miljard dollar waard.

In feite is de naam Elon Musk dus al genoeg voor 24 miljard dollar. Dit ondanks de bodemloze put die X nu is.

Men ziet dat blijkbaar als uitzondering.

Het feit dat Musk enorm geradicaliseerd is en er niet voor terugdeinst om soms heel racistische of met haat gevulde berichten door te sturen, nemen ze hem ook niet kwalijk.

Ook Musk kan zich maar blijven misdragen zonder dat er voor hem echt consequenties aan zitten.

Is dan die investering in de AI startup een domme zet?

- Dat zeg ik niet. Ik zeg alleen dat ik het opvallend vindt dat Musk nog altijd zulke enorme sommen geld kan krijgen, ONDANKS zijn gedrag en ondanks de mislukking die X tot op heden is.

 
 

Mijn visie op degelijk beleggen (Tom Lassing)

28/05 7:34

Met degelijk beleggen bedoel ik structureel winstgevend beleggen.

Wetende dat 90% van de particuliere beleggers geld verliest, mag het duidelijk zijn dat de structureel winnende strategie blijkbaar toch een lastige zaak is.

Dat komt in mijn ogen omdat veel beleggers zich maar toeleggen op één soort belegging. Vroeger was dat aandelen. Nu is het vaak crypto.

Hoe dan ook, spreiding is beter!

Ik heb er een video over gemaakt. Die video duurt 6 minuten en kan je hier kijken.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Investeer je gespaarde geld

Beleggingen vanaf 20 euro, rendementen tot netto 12%. Zeer betrouwbare partij. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Maakt de rechtszaak iets uit? (Tom Lassing)

28/05 7:59

In de VS loopt de rechtszaak rondom het zwijggeld dat betaald werd aan een actrice deze week af. De jury zal tot een uitspraak moeten komen of Trump er van wist en of hij schuldig is aan de betaling en aan het verbergen van de betaling via slinkse wegen om daarmee ook regels rondom de kieswetten en belastingen te omzeilen.

Enkele medewerkers van Trump zijn al naar de gevangenis gestuurd voor deze feiten. Komt de man die ze deze opdrachten gaf er mee weg, of zal hij nu zelf ook voor enige tijd de gevangenis in moeten gaan?

Die vraag ligt nu open. Tot op heden is Trump ALTIJD weggekomen met zijn criminele gedrag. Hooguit kreeg hij boetes opgelegd. Boetes die hij betaalde door weer nieuwe criminele feiten te plegen, bijvoorbeeld door ze te betalen met zijn nu gedwongen opgeheven goede doelen fonds of door de belasting, of door zijn volgers op te lichten.

Hoe veel vertrouwen kan je nog in de Amerikaanse rechtsstaat hebben als hij er weer met hooguit een boete mee wegkomt?

Maar ook, stel dat hij WEL de gevangenis in moet, hoeveel maakt dat dan bij zijn volgers uit bij de verkiezingen?

Trump is al een veroordeelde aanrander. Gek genoeg is dat voor de ultra christelijke achterban geen probleem. Zelfs voormalig tegenkandidaat Nikki Haley heeft er geen probleem mee en blijft Trump steunen en zal voor hem stemmen.

Ik denk dus dat het voor de cultleden niets gaat uitmaken. Trump zei zelf ooit al dat hij een onschuldig iemand kan doodschieten en nog zouden ze voor hem kiezen.

Hij heeft daar een punt.

Het is immers een cult geworden rond zijn persoon. Voor mij compleet onbegrijpelijk, maar blijkbaar zoeken veel mensen iemand zoals hij. Iemand die met zijn constante slachtofferrol een bepaalde zieligheidsfactor creëert waardoor ze vanuit een stukje medelijden of herkenning alles goedvinden wat hij maar doet.

Of ik het nu leuk vind of niet, de Calimero factor werkt. Trump bewijst het dagelijks.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd