Beursbox Nieuwsbrief 25 euro per maand

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 25 euro per maand
Date: May 30th 2024
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 30 mei 2024
 
 

AEX 905,83 Dow 38.441 USD 1,079 Btc 63.082 Goud 2,324.96

 
 

Aandelen analyse op Lasertec (Tom Lassing)

30/05 6:45

Dinsdag heb ik het Japanse aandeel Lasertec besproken. Lasertec is een high tech bedrijf dat stormachtig hard groeit en per medewerker al enorm veel waard is. 

Het aandeel is niet goedkoop, maar biedt wel potentie. De vraag is echter, wanneer koop je de aandelen dan?

Op die vraag geef ik in de video het antwoord.

Kijk hier de video

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/05 7:04

  • Gisteren zagen we vrijwel alle indices in de wereld inleveren. Ik zag het ook in mijn aandelenportefeuille. Het was allemaal donker rood in de portefeuille.

  • Europese CEO's zien de relatie met China de komende jaren verslechteren. Het is dus zaak op tijd alternatieven voor handen te hebben om minder afhankelijk van China te worden.

  • In het VK is het voorstel gedaan een verplichten nationale dienstplicht instellen. Ben je tussen de 17 en 21 dan moet je een x aantal maanden dienen. Dat kan ook bij brandweer, politie of gezondheidszorg. Het is dus niet alleen voor het leger. Ik zie daar ook wel wat in. Het zal ook zeker de verschillende klassen en achtergronden in de samenleving weer wat mixen. Een goede zaak.

  • BYD presenteerde een hybride auto die 2.000 kilometer ver kan komen.

  • Volkswagen wil in 2027 zo'n 20.000 goedkope elektrische auto's produceren.

  • Ik heb gisteren mijn site www.japansecandles.nl bijgewerkt. Nu hoop ik dat alles goed staat... Wil je het gratis E-boek over de Japanse Candles ontvangen, dan kan je die hier opvragen. Het proces van toesturen van het gratis e-boek is nu eindelijk volledig geautomatiseerd. Tot op heden zat ik er steeds tussen. Ook de aanvraag van de gratis optiecursus heb ik nu 100% geautomatiseerd. Daarvoor kijk je op www.optiecursus.com.

  • Ook energieleverancier Engie gaat zonnepanelen bezitters een teruglever boete opleggen. Het wordt tijd dat de politiek een heldere visie neerlegt, voor mensen massaal de zonnepanelen uitzetten en weer van de daken gaan halen. Het stopzetten van de salderingsregeling en het opzetten van een batterij subsidie zou een goede zaak zijn. Ook moet er wetgeving komen richting elektrische auto's die als huisbatterij in te zetten moeten zijn. De meeste zonnestroom komt overigens van de grote parken van de energiebedrijven zelf. Die stroom komt zo ver mij bekend geen teruglever boete op. Ik heb overigens zelf nog één jaar geen boete. Ik heb nog een vast contract dat een jaar loopt.

  • TATA steel gaat een miljarden subsidie krijgen om te vergroenen, maar komt er dan eindelijk een serieuze controle? Vraag je af, als de overheid miljarden investeerde in vergroening, trekken ze dan de stekker er uit als de onderneming de zaak blijft bedonderen? Ik denk het niet...

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

25 euro per maand (Tom Lassing)

30/05 7:25

Dat is het bedrag dat Nederlanders gemiddeld aan loterijen per maand uitgeven.

De winstkans is minimaal. Zo voelt het niet, omdat je vaak een paar euro terug 'wint', maar dat is marketing. Je denkt te winnen, maar je verloor alsnog 20 euro.

Stel je nu toch voor, dat je vanaf je 20e die 25 euro zou beleggen. Je zou het beleggen en een 13% rendement daarmee halen...

Nu ken ik de formule niet om 25 euro per maand te vermenigvuldigen met 13% en ook rente op rente toepassen, maar ik kan je zeggen dat je dan na 50 jaar een enorm vermogen hebt. Dat zonder dat je er een opoffering voor hebt hoeven te doen, want die 25 euro wordt nu (gemiddeld) ook al uitgegeven.

Het vergt een andere instelling. Namelijk geduldig beleggen in plaats van hopen op een winst met een extreem kleine winstkans.

Niet veel mensen zijn in staat tot dat geduldige beleggen. Ze gaan liever voor die onwaarschijnlijk kleine winstkans op een hoofdprijs.

Als je nu ook nog zou denken aan 250 euro in plaats van 25 euro per maand en je begint op je 20e. Dan is de kans groot dat je op je 55e zonder financiële zorgen met pensioen kan.

Maar... Belangrijk is wel dat je minstens die 13% rendement haalt. Het vergt dus wel serieus beleggen.

Was je nu nog maar slechts 20 jaar oud, dan wist je het wel...

Maar wat vertel je en leer je de 20 jarigen van nu?

Open hier je eigen NEO Finance rekening
 
 
 

BHP wil nog altijd Anglo overnemen (Tom Lassing)

23/05 7:58

Ik schreef dit artikel woensdagmiddag 29 mei. 

De tijdsperiode waarbinnen de overname plaats had moeten vinden, begint te verlopen. De partijen zijn er nog altijd niet uit en BHP zou graag een verdere verlenging van de periode zien.

Het bod ligt nu op een bedrag van 49,2 miljard dollar voor Anglo American.

Zou het bod slagen, dan ontstaat er een gigantische koperproducent die zo groot is dat de wereldwijde kopermarkt door BHP beïnvloed kan worden.

Ik zie daarom deze overname niet als een positieve zaak.

Er is meer koperproductie nodig, niet een nog veel machtiger en grotere monopolist. Ik hoop dus dat de overname afketst. Zou de overname doorgaan, dan zal ik zeker het kopen van de aandelen overwegen. Immers, de wereld heeft koper nodig an BHP is dan de partij die deze markt in haar grijpgrage handen heeft.

- Vanochtend werd bekend dat BHP heeft besloten GEEN bod meer te doen op Anglo American. Wat mij betreft een heel goede zaak. Dat is voor de wereld in mijn ogen de beste uitkomst.

Koop hier de TA cursus
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Rechtszaak tegen Trump (Tom Lassing)

30/05 8:25

Het opvallende van jury rechtszaken is dat één jurylid een rechtszaak volledig kan frustreren. Bij de rechtszaak tegen de van fraude beschuldigde oud president is die kans zeker aanwezig. Immers heeft Trump een trouwe schare fans en de kans bestaat dat één jurylid stiekem toch zo'n die hard fan van Trump is.

Die persoon zou dan heel deze rechtszaak kunnen verpesten. Een rechtszaak die overigens enorm overtuigend was. De aanklager heeft in mijn ogen enorm overtuigend kunnen aantonen dat op alle aanklachten er is gebeurd waar Trump voor is aangeklaagd. De verdediging heeft op geen enkele wijze een onschuldige verklaring kunnen geven voor de voorgelegde overtuigende bewijzen.

Normaal gesproken volgt er dus bij zo'n duidelijke rechtsgang een schuldig verklaring op alle punten. Dat zou logisch zijn. Maar... op dit moment in de geschiedenis zou een hangende jury, bijvoorbeeld door één die hard fan van Trump, compleet logisch zijn. De gifbeker is in dat geval nog niet leeg en het zou een enorme klap voor de rechtsstaat zijn als dat staat te gebeuren.

De VS staat in 2024 op een kruispunt. Zowel de politieke als de rechterlijke macht staan te wankelen en er is weinig nodig om ze te laten omvallen. Amerika kan niet door anderen verslagen worden. De VS kan alleen maar door zichzelf verslagen worden.

Deze rechtszaak is een test. Ik ben heel benieuwd hoe die test gaat verlopen.  


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 800 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd