Beursbox Nieuwsbrief Een súperveelbelovend zilveraandeel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een súperveelbelovend zilveraandeel
Date: June 3rd 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 3 juni 2024
 
 

AEX 903,61 - Dow 38.686 - USD 1,085 - Btc 63.601 - Goud 2,318.61

 
 

Japanse Candles (Tom Lassing)

03/06 7:00

De Japanse Candles zijn een methode om sentiment in grafiek candles weer te geven. Het werd ontwikkeld voor een Japanse generaal die hiermee het sentiment van zijn vijand vastlegde en daarop zijn eigen strategie bepaalde. Gaven de candles aan dat de vijand twijfelde, dan deed hij er alles aan om die twijfel in wanhoop om te doen slaan. Was duidelijk dat de vijand overmoedig positief was, dan kon hij daar ook rekening mee houden en er alles aan doen om dat positieve sentiment te keren of het te misbruiken door ze domme dingen te laten doen.

Het is gebleken dat bij beleggen deze Japanse candles ook enorme veel inzicht geven.

Ik heb al heel lang geleden een E-boek daar over geschreven. Dat e-boek kan je nu weer gratis opvragen.

Ga naar www.japansecandles.nl.

Ik heb het allemaal net opgezet, dus ik hoop dat er geen foutjes meer in de procedure zitten.

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/06 7:21

 • Ik heb dit weekend gebruikt om samen met mijn vrouw een vloer te leggen in de woonkamer, keuken, bijkeuken, hal en kelderkast van mijn oudste dochter. Het is heel fraai geworden. Ineens ziet dat huis er heel anders uit.

 • Oekraïne heeft dit weekend te noorden van Chakiv tenminste 200 Himars raketten ingezet tegen doelen in Rusland. Daarmee is een einde gekomen aan de tijd dat Rusland zich vrijwel ongestraft in eigen land kon voorbereiden op dood en destructie in Oekraïne. Rusland gebruikt wel buitenlandse wapens in Oekraïne, maar ooh wat zeuren ze als Oekraïne hetzelfde in Rusland doet. Dát gaat ze echt te ver. Zie mijn video van gisteren.

 • Trump haalde miljoenen op met zijn zielige verhalen over zijn veroordelingen. Zijn volgers blijven hem belonen voor zijn vriminele gedrag.

 • De ontwikkeling van AI is een goede zaak voor de PC wereld. Steeds meer computers moeten worden vervangen om de toenemende AI toepassingen te kunnen gebruiken.

 • Ook Amazon heeft aangegeven een topspeler in de AI markt te willen worden. Het bedrijf heeft zelf veel toepassingen waarin AI gebruikt (gaan) worden en wil eigen producten gaan gebruiken en die producten en de services in de markt gaan zetten en daarmee Nvidia naar de kroon steken.

 • Elon Mussk wordt door een aandeelhouder van Tesla aangeklaagd voor Insider Trading. De rechtszaak is afgelopen donderdag bij de rechtbank in Delaware aangemeld. Het gaat om trades die Musk eind 2022 deed.

 • Eindelijk weer wat nieuws over Recon Africa. Blijkbaar zal het bedrijf over enkele weken een eerste bron in productie gaan nemen en dan ook een partner aankondigen.

 • De OPEC heeft besloten de productie beperkingen te verlengen tot eind 2025. Hiermee willen ze de olieprijs hoog houden.

 • Het aantal verkochte EV auto's is in Nederland flink afgenomen. Als reden wordt gegeven de onzekerheid over de korting op de motorrijtuigenbelasting na 2025. Het marktaandeel van de Tesla Model Y is nu 12%. Daarmee is het de beste verkochte EV in Nederland.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Een súperveelbelovend zilveraandeel (Jack Hoogland)

03/06 7:51

Gisteren stuurden we  een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees.

We ontdekten deze maand onder meer een zilveraandeel dat we gerust als superveelbelovend kunnen bestempelen.

Dit aandeel is van een toekomstige zilverproducent die een zilverrijk gebied van maar liefst 18.000 hectare bezit.

Na exploratie te hebben gedaan in slechts 10% van dit gebied heeft het bedrijf al een zilverreserve van maar liefst 156 miljoen ounces opgebouwd.

Deze toekomstige mijn wordt  dan ook bestempeld als 'a monster in the making'.

De totale exploratiekosten voor die 156 miljoen ounces bedroegen slechts $0,32 per ounce.

Omdat infrastructuur al in het gebied aanwezig is én het zilver dichtbij de oppervlakte zit, zullen ook de productiekosten zéér laag zijn.

Uitgaand van de huidige zilverprijs en de huidige zilverreserve, is de daadwerkelijke waarde van dit bedrijf al 1200% hoger dan de huidige koers.

Omdat dit bedrijf volop investeert in exploratie, hebben we alle reden om te verwachten dat de zilverreserve de komende jaren fors zal stijgen.

Tegelijk verwachten we dat zilver de komende jaren hard in prijs zal stijgen.

Waardoor het daadwerkelijke koerspotentieel véél hoger is dan 1200%.

Dit is met recht een súperveelbelovend zilveraandeel!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

NEO Finance gevorderden webinar (Tom Lassing)

03/06 8:18

12 juni wil ik samen met Mark Leenards om 19:00 uur een NEO Finance webinar voor gevorderden organiseren.

We duiken dan even samen mijn account in en kijken naar manieren om het rendement te verhogen.

Dit webinar is alleen interessant voor bestaande accounthouders van NEO Finance.

Heb je nog geen account en wel interesse in NEO Finance, ga dan eerst naar www.p2pfinance.nl.

Ik ben zeker bereid binnenkort ook een webinar voor geïnteresseerden te houden. Ik kan dan uitleggen wat NEO Finance is. Wil je daarop niet wachten, dan heb ik deze video voor je.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Reacties op Lightwave analyse (Tom Lassing)

03/06 8:43

Ik heb vorige week het aandeel Lightwave (LWLG) in een lunchwebinar besproken. Daarbij was ik erg kort door de bocht over de unieke technologie die het bedrijf zegt te ontwikkelen. Mijn voorbeeld was gericht op de thuissituatie, terwijl het bedrijf technologie ontwikkeld voor communicatie tussen datacentrales. Echter was ik ook akelig reëel over het feit dat hun veelbelovende techniek maar niet verkocht blijkt te kunnen worden, hetgeen me tot de uitspraak bracht, is het 'nice to have' of 'need to have'?

Ze stellen dat ze snelheidswinst en energie winst kunnen realiseren. De vraag die ik stelde, was of die winst commercieel wel interessant is, want de techniek moet ook betaald worden. Gezien de uitblijvende orders heb ik twijfels.

Ook puur gekeken naar de Technische Analyse was er maar één conclusie mogelijk.

Ik kreeg van een aantal fanatieke aandeelhouders felle reacties. Dat mag uiteraard.

Ik wil er wel iets over zeggen.

In mijn ogen moet je nooit met een aandeel getrouwd willen zijn. Als je zo fanatiek bent over een aandeel dat al drie jaar aan het dalen is, dan heb je beleggen niet begrepen.

Beleggen doe je om er rijker van te worden. Trouwen doe je om er gelukkig van te worden.

In het geval dat je dus getrouwd bent met een structureel dalend aandeel faal je op beide fronten.

Maar dat mag!

Als je zo'n fanatieke aandeelhouder bent, dan mag je je hart luchten. Je mag 100% positief zijn over een aandeel dat totaal niet presteert.

Ik mag dat als influencer pertinent niet. Als ik zo positief zou zijn als die aandeelhouders en dat zo in een video zou brengen, dan ben ik door iedere ontevreden aandeelhouder aan te klagen. Ik moet immers een eerlijk en reëel beeld schetsen en niet een kritiekloze reclame boodschap.

Zou ik dat wel doen, dan ben ik aan te klagen voor het falen van het bedrijf en de aanhoudende daling van de koers van het aandeel.

Als fanatieke aandeelhouders van zo'n dalend aandeel wil je dus dat influencers het bedrijf noemen, maar je zal nooit tevreden zijn. Die influencer zal altijd ook op de negatieve zaken wijzen en daar zit je als fanatieke aandeelhouder helemaal niet op te wachten.

In de video ben ik vooral over de Technische Analyse heel duidelijk. Doe daar je voordeel mee.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Interessant rendement voor grotere bedragen

Een rendement van 8 tot 8,75% is nu mogelijk voor beleggers die tussen de 50.000 en 200.000 te beleggen hebben.

Mail me op tom@PROTECTED

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd