Beursbox Nieuwsbrief Zilver stijgt de komende jaren dubbel zo hard

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zilver stijgt de komende jaren dubbel zo hard
Date: June 5th 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 5 juni 2024
 
 

AEX 901,68 - Dow 38.711 - USD 1,087- Btc 65.195 - Goud 2,339.08    

 
 

Zilver stijgt de komende jaren dubbel zo hard (Jack Hoogland)

05/06 6:50

Wat we als beleggers niet uit het oog mogen verliezen is dat zilver tijdens de vorige bull markt (2001-2011) steeg van $4 naar ruim $48 in april 2011.

En dat tijdens die periode maar héél weinig beleggers verwachtten dat zilver inderdaad naar $48 zou stijgen.

De lange termijn koersgrafiek in de tweet hieronder laat duidelijk zien dat een nieuwe meerjarige bull markt is begonnen.


Dit terwijl de bull case voor zilver nu véél sterker is dan in de jaren 2001-2011, toen schulden nog relatief laag waren en er geen ruzie was tussen de VS, China en Rusland.

Dat we aan het begin van een nieuwe bull markt zitten, wordt nog eens extra bevestigd door de nu dalende gold/silver ratio.

Die geeft aan dat zilver nu harder stijgt dan goud, hét kernmerk van een bull markt in goud en zilver.


Zoals bovenstaande grafiek laat zien kan de gold/silver ratio dalen van de huidige 75 naar 35 aan het eind van de bull markt.

Ofwel, zilver kan de komende jaren ruim twee keer zo hard stijgen als goud.

Neem daar het steeds groter wordende...
Klik hier om verder te lezen 

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer even aan qua waarde. De maanden voor de laatste stijging heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Zeker nu crypto's zwaar corrigeerden de laatste dagen. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/06 7:09

 • Gaat zilver dit jaar schitteren? Steeds meer analisten zien een opkomst van de zilverkoers in 2024 wel zitten.

 • Naast de gratis optiecursus heb ik nu ook de cursus in één PDF gezet en die is dan in één keer (tegen een kleine vergoeding) te bestellen. Kijk hier. De gratis optiecursus kan je overigens hier aanvragen.

 • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een voormalige topspeler in de semiconductor markt bespreken. Een aandeel dat volledig is ingehaald door een concurrent die enkele jaren geleden nog niets voorstelde. Gaat dit nog goedkomen, is dit eventueel een interessante belegging? Kijk en hoor wat ik daar om 12:309 uur over te zeggen heb. Klik hier om er live bij te zijn.

  De video weergave van het lunchwebinar komt later deze week ook op het YouTube video kanaal te staan.

 • Ondanks het akkoord van de OPEC van afgelopen weekend is de prijs voor een vat olie nu lager dan in februari. De daling die een maand geleden ingezet is, is daarmee nog niet ten einde.

 • De beurs in India verloor gisteren een waarde van 371 miljard dollar nadat de regerende BJP partij minder stemmen had gekregen dan werd gedacht.

 • De diamantenmarkt heeft het zwaar omdat de kunstmatig gemaakte diamanten steeds beter en groter worden. De prijs voor diamanten blijft dalen. De positie van De Beers is door de nep stenen steeds minder overheersend.

 • Citadel en BlackRock willen in Texas een aandelenbeurs gaan oprichten. Dit moet een volledig elektronische beurs worden, met minder regulering dan in New York. Niet ideaal dus en in mijn ogen ook weer een stap richting de afsplitsing van Texas en eventuele andere rechts georiënteerde staten van de Verenigde Staten. Eén van de pijnpunten over de beurzen in New York is dat je binnenkort mogelijk moet gaan aangeven welke bevolkingsachtergond je management team heeft. Men wil ook in de top van het bedrijfsleven de samenstelling van de bevolking terug gaan zien. Dat ligt niet lekker in de rechtse staten binnen de VS.

 • Enkele (oud) medewerkers van OpenAI waarschuwen voor het feit dat binnen de onderneming veel te weinig toezicht is op wat de techniek allemaal kan. Er liggen op dat vlak gevaren op de loer. De techniek kent veel destructieve mogelijkheden en het bedrijf doet weinig met waarschuwingen op dat vlak.

 • In het VK lijkt de rol van voormalig hedgefund manager en huidige premier Sunak vrijwel uitgespeeld. In de polls staat hij er zwak voor en de terugkeer van Nigel Farage in de Britse politiek is voor de conservatieven een slechte zaak. Hij gaat veel stemmen wegtrekken bij de conservatieven.

 • Ondanks zijn veroordeling, of misschien wel dankzij zijn veroordeling wist Trump 300 miljoen donor geld op te halen in mei. Zijn Calimero strategie werkt fantastisch. Daar gaat hij dus ook zeker niet mee stoppen.

 • Morgen ga ik een eerste lunchwebinar met WH Selfinvest houden. Ik wil het gaan hebben over het aandeel Berkshire Hathaway. De beroemde belegger Warren Buffett is daar de CEO van. Klik hier om er morgen bij te zijn.

 • Een flinke winst voor de koers van bitcoin de afgelopen 24 uur.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Technische Analyse (Tom Lassing)

05/06 7:35

Waarom zou je Technische Analyse (TA) willen toepassen?

Heel simpel... de grafiek is een weergave van het beurssentiment. Zelfs als je van mening bent dat het niets kan voorspellen, dan nog is er het feit dat er trends zijn. Als je dus een trend herkend, dan heb je een bepaalde vorm van legale voorkennis gevonden. TA helpt je om die trends te herkennen.

Het biedt geen garanties. Immers, niemand kan de toekomst 100% zeker voorspellen. Maar als de trend zich voortzet, dan kan je dus profiteren.

TA is ook niet onlogisch. Je moet het alleen leren.

Kijk hier voor een video cursus die mijn collega Peter Meijburg heeft gemaakt.

 
 

Waarom ben ik positief over NEO Finance? (Tom Lassing)

05/06 7:58

NEO Finance vroeg mij om eens aan te geven waarom ik zo positief over ze ben. Ze willen namelijk een pagina maken voor me, waar ik dan zelf op sta, met deze zelfgeschreven aanbeveling van mij.

Ik ben met afstand hun beste klanten aanbrenger, terwijl ik zelf privé ook met mijn 95.000 euro account een grote klant ben.

Ik heb meerdere redenen om er positief over te zijn. Het feit dat ze alle vergunningen hebben is voor mij een absolute must. Zonder dat zou ik niet eens begonnen zijn.

Daarbij ben ik van mening dat ze het gewoon erg goed en degelijk hebben opgezet. Alles staat op mijn eigen naam. NEO Finance doet in feite slechts de administratie.

Ook is me gebleken dat het risico heel beperkt is. De Corona crisis had vrijwel geen impact, terwijl de aandelenbeurzen indertijd 30% aan waarde verloren. Menig aandeel ging in die periode nog meer dan die 30% omlaag.

Ik heb zelf een rendement na herinvestering van ruim 13%. Daarom is dit een prachtige methode om mijn vermogen structureel geld voor me te laten verdienen.

Naast mijn aandelen, vastgoed en spaargeld in de vorm van goud en zilver, is dit de vierde poot waarop mijn investeringen gebouwd zijn. Zie mijn video over het spreiden van de investeringen

Ik bouw bij NEO Finance aan mijn eigen pensioenaanvulling. Ik bepaal zelf de risico's die ik wil nemen. Omdat alles te automatiseren is, heb ik er weinig werk aan. Ook wel zo prettig.

Meer info over NEO Finance

12 juni webinar voor gevorderden
 
 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

12 juni 19:00 uur NEO Finance webinar voor accounthouders (Tom Lassing)

05/06 8:19

In samenwerking met NEO Finance is er op 12 juni een webinar waarbij we enkele wat lastiger, maar zeer interessante onderwerpen gaan bespreken.

Zo wil ik even bespreken hoe de Automatisch Investeren instelavond met mijn kinderen verliep. Ik heb namelijk recent een hele avond de Automatische Investeringen met mijn kinderen doorgenomen. Daarin zijn we veel verder gegaan dan ik bij de meeste investeerders tot nu toe gezien heb.

Het houdt in dat we nu echt veel meer geschikte leningen ook echt oppakken, zonder daar voor te hoeven inloggen.

We zullen die avond ook proberen zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Eén vraag die recent op kwam, was of die 100.000 euro depositogarantie ook geldt voor de rekening die in Litouwen wordt aangehouden. Ik heb daar een video over gemaakt. Je kan die nu al hier zien.

Wil je er als accounthouder bij zijn, meldt je dan hier aan.

PS: Heb je geen NEO Finance account, dan heeft dit webinar geen meerwaarde voor je. We gaan er namelijk van uit dat je al een account hebt en weet hoe alles is opgezet. Heb je wel interesse in NEO Finance, maar nog geen account, kijk dan even deze video.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd