Beursbox Nieuwsbrief Superbelangrijk signaal

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Superbelangrijk signaal
Date: January 17th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 17 januari 2020
 
 

AEX: 612,06 - Dow Jones: 29.279 - EURUSD: 1,114

Bitcoin: 8.006 - Goud: 1,552.58

 
 
 
 

Met tientjes sparen voor de (klein)kinderen

Open nu een account bij Neo Finance en maak zo veilig als u het maar hebben wilt een prachtig rendement met het spaargeld voor de (klein)kinderen. Investeringen vanaf 10 euro mogelijk. Na aanmelding automatiseert u het proces van de leningverstrekking volledig. Het is reuze eenvoudig en levert een prachtig rendement op. Zo spaar je echt efficiënt voor de kinderen! Op 5 februari presentatie in Best!

Meer info
 

Daytrading als inkomen

28 februari komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedereen in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer uw stoel op tijd!

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/01 7:00

  • Nederland verliest de strijd tegen cybercriminaliteit. Die trend was al langer zichtbaar maar nu durven criminelen zelfs heel zichtbare slachtoffers te maken omdat ze blijkbaar niet bang zijn om gevonden te gaan worden. Universiteiten, ziekenhuizen, gemeentes... Waar stopt het?
  • Aanstaande dinsdag moet voormalig DNB voorzitter Nout Wellink in de rechtbank getuigen over de gang van zaken rond DSB Bank. Altijd zijn er geruchten gebleven over een bewust beleid van DNB om DSB te slachtofferen zodat de rest van de banken buiten schot kon blijven. Benieuwd wat er dinsdag boven water gaat komen.
  • Kleine vastgoedbeleggers krijgen het steeds moeilijker in Nederland. Vooral Amsterdam wil drastische maatregelen nemen om koop voor verhuur tegen te gaan. Ook op andere plekken proberen gemeenten deze trend te stoppen. Ik merk het zelf in de regio Eindhoven. Heel veel huizen worden opgekocht door personen en bedrijven die er vervolgens arbeidsmigranten in huisvesten. Ze bieden soms wel 30.000 euro boven de vraagprijs om de huizen maar te verkrijgen. Officieel mag je er vier personen in vestigen. In een huis in mijn woonplaats bleken er 30(!) personen op zo'n adres te zitten. Allemaal betalen ze 100 euro per week voor de gebrekkige huisvesting. Het is een goudmijn voor de verhuurders. Handhaving vanuit de gemeente is op zijn best gebrekkig.
  • De groei van de Chinese economie is de laagste in 29 jaar. In mijn ogen totaal geen reden voor paniek, want dat is te verwachten als je je indenkt waar China vandaan kwam en waar het al is gekomen. Dit is niet meer dan logisch.
  • Tesla heeft in China een nieuwe afbeelding van een onbekend Tesla model laten zien. Het is een artist impression en lijkt er op dat Tesla ween nog kleiner model wil introduceren. Kijk hier

Bezoek de Beursbox Kennisbox
 
 
 

Superbelangrijk signaal! (Jack Hoogland)

17/01 7:16

Nog maar een paar maanden geleden was iedereen ervan overtuigd dat de Fed de rente in 2020 misschien wel zou moeten verhogen. Toen sprak Fed-baas Powell een zin uit waarvan je direct met twee handen goud gaat kopen. 

Hij verklaarde dat hij de rente pas zou verhogen als inflatie een tijd lang substantieel hoger dan 2% zou noteren.

2020 is slechts twee weken oud en we zien al de eerste indicaties dat er nu juist een renteverlaging eraan zit te komen. Zie onderstaande tweet. Fed-directielid Neel Kashkari zegt dat de volgende stap van de Fed wel eens een renteverlaging zou kunnen zijn. 

De economen van het Zwitserse UBS zijn nog stelliger in hun verwachting. Zie onderstaande tweet. Zij verwachten dat de Fed dit jaar met drie renteverlagingen zal komen. 

Dit alles leidt 's werelds grootste hedgefonds Bridgewater ertoe om in goud te gaan beleggen. Bridgewater verwacht dat goud de komende tijd met 30% in prijs zal stijgen, tot boven $2.000 per ounce. Zie onderstaande tweet. “Gold should be considered a cornerstone of investors' portfolios”, aldus Bridgewater. 

Dat 's werelds grootste hedgefonds in de financiële media aangeeft dat goud een hoeksteen van ieders beleggingsportefeuille zou moeten zijn, is een superbelangrijk signaal.

Want Bridgewater is het soort fonds waar andere fondsbeheerders naar opkijken. 

Lees verder
 
 
 

Optiestrategieën geven u alle mogelijkheden

Op de laatste Dag van de Optiebelegger is overduidelijk geworden dat het beheersen van enkele optiestrategieën u als belegger de macht over uw belegde vermogen terug geeft. Het is dan wel belangrijk dat u de strategieën kent.

Vraag hier aan
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Huurprijzen mutaties in de VS (Tom Lassing)

17/01 7:49

De Amerikaanse huurprijzen cijfers over 2019 zijn bekend gemaakt. Niet overal in de4 VS stegen de huren, maar van alle plekken waar de huren wel omhoog gingen, stegen de huren het hardst in Detroit!
U begrijpt dat me dat niet slecht uitkomt. Ik ben niet verbaasd, wel blij dat mijn analyse correct is gebleken. Je kan wel gelijk hebben, maar je moet het ook nog maar krijgen.

Ze zeggen dit over Detroit:
“They’re seeing a housing boom,” Abodo continued. “There are more people moving there, which increases the demand for housing as the city begins to come back. New construction has actually started there, which is obviously going to cost more.”

Overigens is het prijspeil gemeten over One-bedroom units. Ik verhuur voornamelijk huizen met twee en drie slaapkamers, maar ontwikkel nu wel een appartementencomplex met 14 één slaapkamer appartementen. Ik zie echter ook bij mijn huizen de huren flink stijgen.
Het is nu zelfs al zo dat ik...

Lees verder
 
 
 

Waarom we nog niet aan waterstof gaan (Tom Lassing)

17/01 8:15

Ik neem u eerst even mee naar de TV markt. U realiseert u mogelijk dat we als consumenten gemanipuleerd worden door de fabrikanten. Zo moet een bepaalde techniek uitgeknepen worden voor ze de volgende techniek introduceren. Iedere TV die u koopt, is weer technisch beter dan de vorige en alle fabrikanten komen tegelijk met de uitrol van de nieuwe technieken.
Dat is echt geen toeval.
Zo ook met auto's.
Het gaat er niet eens primair om dat olie opraakt. Het gaat er om dat de techniek uitontwikkeld is en willen fabrikanten dus met iets nieuws komen om u te verleiden tot een dure aankoop, dan moet er in de aandrijving iets groots veranderen.
Ze hebben massaal gekozen voor

Lees verder
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Karakter en daglicht (Tom Lassing)

17/01 8:35

Als het licht uitgaat, dan pas blijkt je karakter.
Ik sprak vorige week een goede vriend en collega vrijwilliger in ons dorp.
Hij was gevraagd om als vrijwilliger deel te nemen aan de organisatie van een groot feest.
De vijf initiatiefnemers gaven aan dat ze allemaal als vrijwilliger deel zouden nemen, maar dat ze ieder voor zich wel 10.000 euro zouden declareren in verband met de ingezette uren. Ook hij mocht zijn vrijwilligersuren declareren.
Mijn vriend hoorde dat aan en heeft vriendelijk maar kordaat direct bedankt voor de eer. Hij heeft geen rol in de organisatie van het grote feest gehad.

Als je de grens niet kent tussen vrijwilligerswerk en betaalde arbeid, dan zijn ongetwijfeld meer grenzen vervaagd.
Jezelf als vrijwilliger 10.000 euro voor de ingezette uren toekennen, maakt duidelijk dat...

Lees verder
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd