Beursbox Nieuwsbrief Basisinkomen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Basisinkomen
Date: February 12th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 12 februari 2020
 
 

AEX 623,85 Dow 29.311 USD 1,091 Btc 9.502 Goud 1,564.72

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoef dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee je een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 14 februari maak ik u wegwijs! Nog één plek vrij!

Lees verder
 

Koop nu vooral zilver!

De huidige zilverprijs ten opzichte van goud heeft het aankopen van zilver heel interessant gemaakt. Heeft u al een zilverrekening?

 

Open hier uw zilverrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/02 7:00

  • In Eindhoven is een kilo fentanlyl in een schuurtje ontdekt. Het spul is 80x sterker dan morfine en al bij heel kleine hoeveelheden dodelijk. Blijkbaar is er in de illegale handel vraag naar. De overheid blijft aangeven dat ze de strijd rondom drugs aan het winnen is, maar dit soort zaken laten zien dat het helemaal fout gaat en de overheid is er ziende blind voor.
  • Let op voor fraude waarbij je als bedrijf een VAT Identification Number brief krijgt. Het bedrijf VRE stuurt de brieven en stelt daarbij dat ze verplicht zijn vanwege de GDPR om je zakelijke informatie met je te verifiëren. Als je de brief echter invult en instuurt, dan ga je met hen een contract aan waarbij je een 711 euro advertentie contract met ze aangaat. Een schandelijke oplichting dus. Op de site een voorbeeld van de ontvangen brief.
  • Heineken doet goede zaken in Noord Amerika en Azië en krijgt een nieuwe Nederlandse CEO.
  • De gemiddelde woningprijs in Nederland ligt nu boven de 300.000 euro. Groningen is het goedkoopst met gemiddeld 155.000.
  • Sprint mag worden overgenomen door T-Mobile. Daarmee zijn de nummers drie en vier in de VS nu samengegaan. Het aandeel Softbank is daarop 11,89% hoger gesloten. Het aandeel Sprint steeg 77%. Softbank is grootaandeelhouder van Sprint.
  • Bernie Sanders heeft de voorverkiezing in New Hampshire gewonnen. Verrassend werd Amy Klobuchar derde. Daarmee zijn de kansen voor Warren en Biden fors geslonken.
  • Corona heeft nu meer dan 44.000 mensen ziek gemaakt. In China zijn nu 1.113 mensen overleden.
  • Samsung heeft de S20 gelanceerd. Een smartphone die alle eerdere modellen in de schaduw stelt. In alle opzichten, waaronder de prijs. Het duurste model kost 1.549 euro.

Prijs van Bitcoin fors hoger
 
 
 

Drie zéér veelbelovende toppers (Jack Hoogland)

12/02 7:17

Een spotgoedkoop klimaataandeel van een bedrijf dat nu al winst maakt én zeer forse winstgroei realiseert. Dit jaar ruim 40% winstgroei! Dit bedrijf zal nóg sneller groeien zodra politici en centrale bankiers straks hun Green New Deals lanceren.

Duizenden miljarden euros en dollars zullen richting dit soort bedrijven vloeien. Tegelijk zullen beleggers massaal op klimaataandelen duiken. Als er zóveel geld richting één bedrijfstak vloeit, dan is een hype onvermijdelijk. Met dit aandeel ga je enorm profiteren van de klimaathype die eraan zit te komen!

Daarnaast ontdekten we een uniek aandeel van een klein, zeer innovatief biotech bedrijf. Is afgesplitst van grote fabrikant om effectiever en innovatiever te kunnen werken.

Zal dit jaar maar liefst drie nieuwe medicijnen op de markt brengen. Door bestaand distributienetwerk en samenwerking met grotere spelers zullen de nieuwe medicijnen razendsnel in de markt worden gezet. Waardoor omzet en winst ongekend hard zullen stijgen.

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u het fantastische goud royalty-aandeel waarover ik u afgelopen week al vertelde. Heeft investeringen in maar liefst 45 goud- en zilvermijnen, waarvan er op dit moment twee een inkomstenstroom opleveren.

Dit jaar en de komende jaren zullen de overige 43 investeringen een jaarlijkse inkomstenstroom gaan opleveren. Waardoor omzet en winst zullen exploderen.

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Ahold houdt cijfers geheim (Tom Lassing)

12/02 7:33

Ahold Delhaize durft haar omzet en winstcijfers niet volledig openbaar te maken. Het gaat met name om de cijfers van het Bol.com onderdeel. Het bedrijf is bang dat bekendmaking van de cijfers de nieuwe concurrent Amazon in de kaart gaat spelen.
Ik kan dat alleen maar interpreteren als een feit dat Bol/com behoorlijk tegenvalt en veel minder groot is als dat Amazon in een jaar kan worden.
In beide gevallen is het niet goed voor de MKB in Nederland. Beide partijen zijn een slechte zaak voor de winkelstraten.
Toch zijn het de consumenten zelf die er de oorzaak van zijn dat de winkelstraten en winkelcentra steeds leger worden. Wil je je stadscentrum levend houden, dan zal je er ook omzet moeten maken. Zo simpel is het.
Amazon wil ook in Nederland groot worden als online supermarkt. As het haar lukt, dan is het omdat Nederlandse consumenten korte termijn denkers en doeners zijn.

 
 

Basisinkomen zou een rechts standpunt moeten zijn (Tom Lassing)

12/02 8:13

De discussie over het basisinkomen is steeds aangezwengeld vanuit politiek links. In mijn ogen een vreemde zaak omdat ik denk dat politiek rechts hier ten onrechte een kans laat liggen.
Politiek rechts is voor een kleine, niet zo heel machtige overheid.
Het feit dat we nu dus een overheid hebben die veel te zeggen heeft over uitkeringen is vanuit politiek rechts gezien geen goede zaak.
De overheid is enorm paternalistisch bezig en eist nogal wat van mensen die om welke reden dan ook een uitkering genieten. Het vergt een uitkeringsinstantie en een controle instantie om dat alles geregeld te krijgen. Dat is duur en zorgt voor een heel grote en machtige overheid.
Geef je iedereen een basisinkomen, dan is de regeling helder en makkelijk uitvoerbaar. Daarnaast is er vrijwel geen controle op nodig. Je hebt immers recht op die uitkering, zonder verdere voorwaarden. Als je ingezetene bent met de juiste status en je leeft nog, dan heb je dat recht. De overheid komt geen tandenborstels tellen en je hoeft ook niet een x aantal solicitatiebrieven of doktersattesten te overhandigen. De overheid heeft je de uitkering maar te verstrekken. Je staat dus als burger veel sterker ten opzichte van de overheid.
Een heel kleine overheid dus en een enorme besparing op allemaal ambtenaren die niets anders doen dan burgers lastigvallen met hun bemoeienis.
Kortom, vanuit die hoek gezien is het basisinkomen een rechts standpunt.
Waarom is het dat nog niet?
Politiek rechts heeft moeite met samen delen...
Dat is het probleem.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Rabobank gaat negatieve rente rekenen (Tom Lassing)

12/02 8:48

Spaarders met meer dan een miljoen euro op de spaarrekening gaan bij de Rabobank een 0,5% negatieve rente betalen.
Wat mij betreft nog veel te laag. Vraag ze gewoon een 10% negatieve rente. Wie heeft er immers meer dan 1 miljoen euro spaargeld nodig?
Wat nieuw is bij de Rabobank is dat zakelijke klanten bij 100.000 euro of meer een 0 rente krijgen. Het ziet er naar uit dat dit binnenkort zelfs een negatieve rente kan gaan worden. Dit is overigens volgens de Rabobank per rekening.

6.600 zakelijke klanten zullen te maken krijgen met een 0,5% negatieve rente op hun rekening.
De regeling goed gelezen hebbende, is de oplossing het geld op meerdere rekeningen zetten, of geld bij meerdere banken aanhouden.
Ik vraag me af of deze zeer rijke klanten het allemaal wel zo spannend vinden. Hun bezit levert al tijden een netto negatief rendement op vanwege de inflatie. Die halve procent extra kosten maakt dan waarschijnlijk ook niet zo heel veel uit.
Ik blijf het ongelovelijk vinden dat mensen met zo veel geld zo laks zijn met dat geld.

Beleg je spaargeld hier
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd