Beursbox Nieuwsbrief Rusland koopt nu geen goud

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rusland koopt nu geen goud
Date: April 15th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 15 april 2020
 
 

AEX 507,74 Dow 23.754 USD 1,096 Btc 6.316 Goud 1,720.76

 
 
 
 

Webinar Daytrading op 23 april

Vanwege de Corona maatregelen kunnen we nu geen live sessies geven. Daarop 23 april om 20:00 uur een webinar over de software waarmee ik Daytrading voro iedereen bereikbaar maak. Geef je snel op!

Aanmelden
 

Open een zilver rekening

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Dat biedt dus kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/04 7:00

  • De VS betaalt vanaf nu geen WHO bijdrage meer. De Amerikaanse regering is boos omdat de WHO te veel op China is gericht en Amerika te weinig waarschuwingen heeft gegeven. De oranje man wil zijn eigen fouten niet erkennen en probeert nu de WHO zo in de problemen te brengen dat ze alsnog fouten gaan maken. Schaamteloos zoals de Amerikaanse regering de schuld van het eigen falen nu bij anderen legt. Schaamteloos ook zoals de media deze Bull Shit zo maar overneemt. Ze melden slechts wat vanuit het Witte Huis gezegd wordt en geven het daarmee een platform. Feit is dat de VS de waarschuwingen die gegeven werden naast zich neer legde. Het was een hoax, een Democratische verkiezingsstunt volgens de Amerikaanse regering. Daar zegt de media nu niets meer over.
    Overigens zou het wat mij betreft wel moeten inhouden dat alle hulp en informatievoorziening van de WHO aan de VS nu ook stopt. Amerika koos deze regering, dan zullen ze ook moeten leven/sterven met de consequenties.
  • Het IMF is bang dat er wederom een kredietcrisis gaat ontstaan als de economische schade blijft voortduren. Vrijwel ieder bedrijf dat failliet gaat laat een financieel gat achter. Hoe lang kunnen banken en andere kredietverstrekkers dit dragen?
  • De Nederlandse economie dreigt nu 7,5% te krimpen. Dit gaat enorm zeer doen, want het houdt in dat er ook veel minder belastingen binnenkomen. We willen echter wel allemaal onze rechten behouden. Denk ook aan gesponsorde sportclubs, gesubsidieerde kunst, goed bijgehouden wegen... Waar moet dat van betaald blijven worden, nu de inkomsten voor de staat ook enorm zullen afnemen en steeds meer mensen een uitkering willen?
  • Veel slecht nieuws de laatste tijd, maar ook een lichtpuntje. Goud doet wat het moet doen. Ik blijf er op hameren dat u uw spaargeld niet op een spaarrekening moet aanhouden! Dat is écht de verkeerde plek. Open een goud/zilver rekening en breng tenminste een deel van uw geld daar onder. Ik zeg dit niet voor de eerste keer. Wel is nu steeds duidelijker aan het worden waarom het zo belangrijk is.
  • De VS geeft de noodlijdende luchtvaartsector in de VS een steun ter waarde van 25 miljard dollar. Is dit dan geen illegale overheidssteun? Dat is immers waarde de VS tot voor kort Europa steeds om de oren sloeg zodra er in Europa steun was voor de sector.
  • Het olie akkoord zorgde er gisteren voor dat de olieprijs 6% DAALDE. Dat is een verrassing. Zou de markt er weinig geloof in hebben?

Koop nu zilver
 
 
 

Alsof ze het gratis weggeven! (Jack Hoogland)

15/04 7:21

Vrijdag vertelde ik u nog over het spotgoedkoop aandeel van een bedrijf waarmee het juist nu fantastisch gaat. Dat maar liefst 17,5% dividend oplevert.

We ontdekten echter nog een belachelijk goedkoop aandeel: Van een bedrijf waarmee het ook zéér goed gaat. Een goudaandeel van een bedrijf dat moeilijke jaren achter de rug heeft, zich zéér goed heeft geherstructureerd en dat nu weer volop winst maakt.

Ontdekte dit jaar een nieuwe goudader die de levensduur van haar belangrijkste mijn met maar liefst 15 jaar verlengt.

Dit bedrijf profiteert uiteraard volop van het feit dat goud afgelopen kwartaal gemiddeld 21% hoger noteerde dan een jaar geleden. Want dat betekent (bij gelijkblijvende productie) maar liefst 21% hogere omzet terwijl de kosten gelijk bleven. Ofwel een enorme winststijging.

Maar daarnaast maakte dit bedrijf vorige week bekend dat haar goudproductie afgelopen kwartaal maar liefst 40% hoger was dan een jaar geleden. Dat betekent geen enorme winststijging, maar een winstexplosie!

En nu komt het mooiste: Je koopt dit aandeel voor slechts tien keer de jaarwinst! Dat is (gezien de enorme winstgroei) alsof ze het bijna gratis weggeven!
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" snel te bestellen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Corona slaat toe in Michigan (Tom Lassing)

15/04 7:48

In de VS zijn enkele hot spots te vinden waar Corona extra hard toeslaat. Ik heb mijn huizen allemaal in Wayne County, Michigan liggen. Detroit ligt in die provincie. In totaal waren er tot Paaszondag alleen daar in totaal al 652 doden te betreuren. Het is een relatief arme provincie en zoals we al weten, slaat de ziekte vooral toe bij het arme deel van de bevolking. Die worden bovenproportieel geraakt omdat ze wel moeten gaan werken in winkels of in ziekenhuizen. Kan je thuis werken, dan kan je je veel beter afzonderen en maak je dus meer kans de ziekte te ontlopen.
Ik heb nu meerdere huurders die hun werk nu kwijt zijn. Meestal hebben ze alsnog geen recht op werkloosheidsuitkering. Zels al hebben ze dat wel, dan nog is het de vraag hoe snel ze aan de uitkering kunnen komen. Het is een behoorlijke puinhoop op dat gebied in de VS. De kleine overheid heeft als nadeel dat in tijden van crisis men weinig kan doen. Wie dus werkloos raakt en (nog) geen uitkering heeft, kan geen huur en geen water betalen.
Dat laatste is namelijk iets waar ze als huurders zelf verantwoordelijk voor zijn. Hoewel de gemeente naar buiten toe aangeeft dat het nu geen waterafsluitingen doet, is de praktijk dat ze dat wel degelijk nog altijd doen. Feiten doen er niet toe in het huidige Amerika. De leiding zegt dit, maar doet iets anders. Dat doen ze vanaf de top en nu dus ook veel lager. Het is een nieuw soort corruptie geworden.
Ik heb ook een aantal huurders dat al voor de crisis een uitkering had. Deze huurders kunnen hun huur gewoon blijven betalen en daarmee heb ik als verhuurder een zeker minimum inkomen vanuit de binnenkomende huur. Dat is het voordeel van een portefeuille aan huizen hebben. Ik heb nu 27 huizen in mijn bezit. Daar zijn er 16 van verhuurd.
We zijn nu extra aan het inzetten op het krijgen van nieuwe huurders met een blijvende overheidsuitkering. Deze procedure ligt nu echter ook even stil door de Corona maatregelen.
Het is nu zelfs zo dat mensen die eigenlijk uit de gevangenis vrij mogen komen maar geen huisvesting hebben gedwongen in de gevangenis moeten blijven. Het zal je maar overkomen...

 
 

Aanpassingen in mijn Lening portefeuille (Tom Lassing)

15/04 8:12

Vorige week gaf ik aan dat ik even terug was gegaan naar één lening bij Neo Finance per dag. Ik heb het even aangezien en ik ga nu weer naar gemiddeld twee leningen per dag.
Ik heb daarbij twee nieuwe automatisch handelen programma's extra ingesteld. Een C programma met extreem hoge rente, waarbij ik er nu altijd een verzekering er bij neem. Daarbij verwacht ik MET verzekering nog altijd op tenminste 13,5% rendement per lening uit te komen.
Ook heb ik een A+ automaat aanstaan. Ik wil die superveilige leningen wel hebben, als de rente 9% of meer is.
Ondertussen lopen er ook twee B automaten door. Ik verwacht daarmee gemiddeld op twee leningen per dag uit te gaan komen.
Mijn rente zonder herinvestering is nu 10,44% gemiddeld. Met herinvestering zit ik nu op 18,68% bruto. Ik verwacht ook nu uit te blijven komen op tussen de 12 en 14% netto.
Open nu ook een rekening.
Meer informatie heb ik hier staan. Lees dan ook vooral mijn artikelen, maar begin het beste bij de oudste artikelen. Je loopt dan eigenlijk min of meer met me mee.

Naar de site
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Rusland koopt nu geen goud (Tom Lassing)

15/04 8:49

De afgelopen jaren was de centrale bank van Rusland één van de grootste kopers van goud. Daar waar in het westen de centrale banken slechts hun goud vasthielden, was Rusland openlijk groot inkoper van goud.
Daar zijn ze nu mee gestopt!
Daar zouden meerdere redenen voor gegeven kunnen worden, waaronder de koersstijging van de goudprijs, maar het is uiteindelijk een heel andere reden.
Rusland heeft namelijk de cash nodig. Ze hebben nu simpelweg geen geld meer vrij om goud van te kopen.
De dalende olieprijs is daar één van de redenen van. De olie produceren kost meer dan een vat olie nu op de wereldmarkt oplevert.
Het embargo van de EU en de VS tegen het land werkt ook niet mee.
Daar komt dan nu ook nog eens een Corona crisis overheen. Weliswaar zijn er in Rusland nog amper mensen aan overleden, maar de economische schade is er wel degelijk en die zal naar verwachjting ook flink toenemen.
Het zit de Russen even niet mee.
Dat ze dus nu even geen goud kunnen kopen is zo gek niet. Het enige dat de Russen nu meezit is het feit dat de goudprijs omhoog gaat. Ze hebben tegen veel lagere koersen flink wat gekocht, daar kunnen ze nu een mooie winst op binnenhalen.

Open nu een goud/zilver rekening
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd